Λάμπρος Βαγγελής
- trelogiatros
Συμφωνώ για την υποσημείωση για Μπαλάφα, αλλά ούτως ή άλλως δεν ήθελα να ξεφύγω απ το θέμα του τόπικ, απλά ανέφερα αυτά τα παραδείγματα παικτών για να δείξω ότι δεν είμαι ο τύπος που λέει με την πρώτη ευκαιρία "φύγε απ τον ΠΑΟΚ ρε παλταδούρα άχρηστη"!
Ωστόσο για τον Βαγγελή κάνω μία και μοναδική εξαίρεση
Ωστόσο για τον Βαγγελή κάνω μία και μοναδική εξαίρεση
-
προσωπικα δεν το θεωρω παιχτη ενδεκαδας για το ΠΑΟΚ που
ονειρευομαι αλλα δεν πρεπει να τους μηδενιζουμε ολους τους παικτες
το παιδι εχει καλη ντριπλα, κρατημα της μπαλας , δεν ειναι αδιαφορος,
και σιγουρα εχει ψυχη και νευρο στο γηπεδο(απο τους λιγους που ριχνουν και καμμια κλωτσια)
οποτε προτιμω να βλεπω αυτον στο παγκο και να στειλω δενεικο το μπαλαφα μπας και δειξει αν αξιζει να ειναι στην ομαδα μας
ονειρευομαι αλλα δεν πρεπει να τους μηδενιζουμε ολους τους παικτες
το παιδι εχει καλη ντριπλα, κρατημα της μπαλας , δεν ειναι αδιαφορος,
και σιγουρα εχει ψυχη και νευρο στο γηπεδο(απο τους λιγους που ριχνουν και καμμια κλωτσια)
οποτε προτιμω να βλεπω αυτον στο παγκο και να στειλω δενεικο το μπαλαφα μπας και δειξει αν αξιζει να ειναι στην ομαδα μας
- trel@menos
Λαμπρος Βαγγελης
ανοιγω αυτο το τοπικ με αφορμη τον προσφατο τραυματισμο του παιχτη του ΠΑΟΚ. για του λογου το αληθες: http://www.sport24.gr/html/ent/957/ent.244957.asp
ποια ειναι η γνωμη σας γι αυτον τον παιχτη; η δικια μου ειναι οτι ενω ειναι τεχνιτης(του στυλ βερον) και μικροτερος θεωρουνταν απ τα μεγαλυτερα ταλεντα δεν εχει καταφερει να αποδειξει την αξια του μεσα στο γηπεδο. εγω δεν τον θεωρω κακο παιχτη, το αντιθετο μαλιστα. πιθανον να μην εχει παρει και ευκαιριες που να του αξιζαν. παραθεστε τις αποψεις σας σ αυτο το τοπικ.
ποια ειναι η γνωμη σας γι αυτον τον παιχτη; η δικια μου ειναι οτι ενω ειναι τεχνιτης(του στυλ βερον) και μικροτερος θεωρουνταν απ τα μεγαλυτερα ταλεντα δεν εχει καταφερει να αποδειξει την αξια του μεσα στο γηπεδο. εγω δεν τον θεωρω κακο παιχτη, το αντιθετο μαλιστα. πιθανον να μην εχει παρει και ευκαιριες που να του αξιζαν. παραθεστε τις αποψεις σας σ αυτο το τοπικ.
- midenistis
- Επικοινωνία:
-
- trel@menos
- midenistis
- Επικοινωνία:
- trel@menos
- midenistis
- Επικοινωνία:
Τον οικοδόμο γιατί τον βρίζαμε δλδ?
Κι αυτός τον Δικέφαλο Αετό φορούσε στο στήθος.
Βέβαια ο οικοδόμος φέρθηκε σκάρτα στον ΠΑΟΚ και μας υποτίμησε.
Τον Βαγγελή και τον Μπαλάφα δε τους βρίσαμε έτσι.
Άμπαλους τους λέμε.
Ο ένας άμπαλος, ο άλλος τραυματίζετε κάθε τρεις και λίγο.
Δεν είμαστε ίδρυμα αναπήρων!
Δε θα τους λυπηθούμε κιόλας.
Ο Ζαγόρ τον Γενάρη ή τον Ιούνιο θα σουτάρει κι άλλους!
Κι αυτός τον Δικέφαλο Αετό φορούσε στο στήθος.
Βέβαια ο οικοδόμος φέρθηκε σκάρτα στον ΠΑΟΚ και μας υποτίμησε.
Τον Βαγγελή και τον Μπαλάφα δε τους βρίσαμε έτσι.
Άμπαλους τους λέμε.
Ο ένας άμπαλος, ο άλλος τραυματίζετε κάθε τρεις και λίγο.
Δεν είμαστε ίδρυμα αναπήρων!
Δε θα τους λυπηθούμε κιόλας.
Ο Ζαγόρ τον Γενάρη ή τον Ιούνιο θα σουτάρει κι άλλους!
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ....
Ο Βαγγελής σε αντίθεση μέ άλλους παίκτες έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες να παίξει μπάλα και πλέον έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό προφίλ δεν είναι σαν τους πιτσιρικάδες που ακόμα δεν τους ξέρουμε. Εχει δείξει όλα αυτα τα χρόνια που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ οτι ξέρει μπάλα είναι σαν παίκτης κοντρολαρισμένος αλλα εχει ενα αρνητικό οτι επηρρεάζεται άμεσα η αγωνιστικότητα του απο την ψυχόλογία της στιγμής. Τον έχω παρατηρήσει να είναι ευδιάθετος να τρεχει πανω κάτω και σε μια κακή πάσα να κόβει ταχύτητα και να αλλάζει ποδοσφαιρική συμπεριφορά. Ετσι εξηγούνται και οι παρα πολλές αδικαιολογητες κιτρινες κάρτες που έχει φάει. Επίσης είναι παίκτης που τραυματίζεται πολύ εύκολα και σε καμμία περιπτωση δεν μπορείς να στηρίξεις πανω του ελπίδα για ΠΑΟΚ ακομα και 4ης θέσης οχι παραπανω. Θεωρω οτι θα ήταν καλύτερο να τον αποδέσμευε ο ΠΑΟΚ για να σταματήσει και αυτος να κουράζεται και να κουράζει και εμάς.
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ