+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000Karelias έγραψε:Ναι, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς.DC έγραψε:Είτε μείνει είτε φύγει, κανένας παίκτης δεν μπορεί να μένει για πάντα σε μια ομάδα.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο ευκολότερα θα γίνουν όλα.
Κάποτε θε έφευγε ο Κόνδορας. Όπως θα φύγει και ο Γκαρσία, ο Βιειρίνια και όλοι τους.
Πίσω μένουμε εμείς και ο ΠΑΟΚ.
Αν όντως φεύγει, καλή του συνέχεια και θα έχει πάντα τις ευχαριστίες μας για το ότι τίμησε την απρόμαυρη φανέλα.
Έχει μεγάλη σημασία πως φεύγει και πότε ένας παίχτης.
Αν φύγει ας πούμε ο Βιεϊρίνια τζάμπα, όπως ο Βιτόλο, εμείς θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι και κάποιος θα αναρωτιέται που πήγε η κάβλα.
15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Καταστροφή αγωνιστικά θα είναι, αν φύγει τώρα και πάει στον βάζελο.
Καταστροφή επικοινωνιακά θα είναι τεράστια, αλλά κλάιν ποιός έχασε το επικοινωνιακό για να το βρει ο ΠΑΟΚ;
Καταστροφή επικοινωνιακά θα είναι τεράστια, αλλά κλάιν ποιός έχασε το επικοινωνιακό για να το βρει ο ΠΑΟΚ;
-1926Photis έγραψε:Ρε παιδιά μην λέτε πράγματα για να φυτιλιαζόμαστε.Αν είναι να φύγει θα φύγει.Έχουμε άτομα που ξέρουν περισσότερη μπάλα από μας.Έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θα φύγει ελεύθερος,το προτιμάτε αυτό???Και να πάει και σε βάζελο και να αρχίσετε να διαμαρτυρεστε γιατί δεν τον ανανεώσαμε???Καλύτερα να γλυτώσουμε τώρα από τον παίκτη κάτι που είναι αρκετό αυτό το κάτι και το καλοκαίρι θα αντικατασταθεί.Στον ΠΑΟΚ το κεφάλαιο είναι ο Γκαρσία που ΘΑ ανανεώσει.Μην χαλιόμαστε άδικα.Η ομάδα πάνω απ'όλα.Θετική ενέργεια.
Πραγματικα απορω με την τοποθετηση σου αυτη ρε Φωτη!
-
Αυτος που θελει να μεινει στον ΠΑΟΚ....μενει.....ειδικα αν εισαι και στα 34...
Αυτος που θελει να φυγει απο τον ΠΑΟΚ.....βρισκει ενα σωρο δικαιολογειες και φευγει.
Οικονομικο προβλημα ο Κοντρερας δεν εχει.12 χρονια εκανε στην Ευρωπη με καλα συμβολαια....Εχει τακτοποιησει και τα εγγονια του.....
Στον ΠΑΟΚ μονο τελειωνοντας το συμβολαιο του θα εχει παρει συνολικα για 4χρονια 2.5εκ ευρω τουλαχιστον.
Στη μονη περιπτωση που θα του εδεινα δικιο,ειναι αν οντως θελει να γυρισει στην πατριδα του.Ετσι ναι,τον καταλαβαινω,και θα σεβαστω την αποφαση του,ητε ειναι τωρα ητε ειναι το καλακαιρι.
Αν ομως φυγει....οποτε φυγει,και τον δω π.χ. στα πρασινα....τοτε θα ειναι για κλωτσιες.....
Ο ΠΑΟΚ τον ''αναστησε'' ποδοσφαιρικα,και οΠΑΟΚ ειναι ο λογος που ξαναφορεσε την φανελα της εθνικης του.
Και το κυριοτερο,ο ΠΑΟΚ τον σεβαστηκε σαν προσωπικοτητα παρα ,μα παρα πολυ.
Καλο ειναι λοιπον φιλε Παμπλο,τωρα στα τελειωματα σου τα ποδοσφιρικα να σκεφτεις λιγο και την υστεροφημεια σου.....οπως εξαλλου ειπες και εσυ ο ιδιος......
....αν ειναι να χωρισουν οι δρομοι μας...να χωρισουμε σαν φιλοι.
Υ.Γ.εγω παντως τον θελω για αλλα 2χρονια με 250-300χιλ το χρονο....αφου εκει ειναι το ''ταβανι'' στα συμβολαια.
Αυτος που θελει να φυγει απο τον ΠΑΟΚ.....βρισκει ενα σωρο δικαιολογειες και φευγει.
Οικονομικο προβλημα ο Κοντρερας δεν εχει.12 χρονια εκανε στην Ευρωπη με καλα συμβολαια....Εχει τακτοποιησει και τα εγγονια του.....
Στον ΠΑΟΚ μονο τελειωνοντας το συμβολαιο του θα εχει παρει συνολικα για 4χρονια 2.5εκ ευρω τουλαχιστον.
Στη μονη περιπτωση που θα του εδεινα δικιο,ειναι αν οντως θελει να γυρισει στην πατριδα του.Ετσι ναι,τον καταλαβαινω,και θα σεβαστω την αποφαση του,ητε ειναι τωρα ητε ειναι το καλακαιρι.
Αν ομως φυγει....οποτε φυγει,και τον δω π.χ. στα πρασινα....τοτε θα ειναι για κλωτσιες.....
Ο ΠΑΟΚ τον ''αναστησε'' ποδοσφαιρικα,και οΠΑΟΚ ειναι ο λογος που ξαναφορεσε την φανελα της εθνικης του.
Και το κυριοτερο,ο ΠΑΟΚ τον σεβαστηκε σαν προσωπικοτητα παρα ,μα παρα πολυ.
Καλο ειναι λοιπον φιλε Παμπλο,τωρα στα τελειωματα σου τα ποδοσφιρικα να σκεφτεις λιγο και την υστεροφημεια σου.....οπως εξαλλου ειπες και εσυ ο ιδιος......
....αν ειναι να χωρισουν οι δρομοι μας...να χωρισουμε σαν φιλοι.
Υ.Γ.εγω παντως τον θελω για αλλα 2χρονια με 250-300χιλ το χρονο....αφου εκει ειναι το ''ταβανι'' στα συμβολαια.
αδερφε οταν εφυγε ο ραουλ ηρθε ο ροναλντο...σε εμας ποιος? δεν σου ειπα οτι θα σταματησω να ειμαι ΠΑΟΚ...ξενερωνω που δεν βλεπω προοπτικη! σηκωνεται η τριχα μου μονο και μονο στην ιδεα πως θα ξαναγυρισουμε στην εποχη του κνολ και του μελισση..που εχανες 2-0 απο την ξανθη και εκανες 5 λεπτα να κανεις ενα πλαγιο...αυτοι καποια στιγμη θα φυγουν εμεις παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε...ομως δεν παει να πει πως δεν θα στεναχωρεθω! και ποσο μαλλον αμα φευγουν για οικονομικους λογους ενω εχω κανει 1002 μλκιες με παιχτες να καθονται στα συμβολαια τους με οτι να ναι μεταγραφες...με το φιασκο στο θεμα βιτολο...ειναι μαζεμενα πολλα....και εσεις που το παιζετε υπερανω και ψυχραιμοι...θα ηθελα να δω αμα στην θεση του κοντρερας ηταν ο γκαρσια ..τι θα λεγατε (αδερφε δεν απευθυνομαι σε σενα γενικα μιλαω,εσυ το πηγαινεις πολυ πιο ρεαλιστικα και συμφωνω μαζι σου)baneprelevic361 έγραψε:Αυτά τα 15χρονα σχολια αν μπορειτε να τα κοψετε σας παρακαλω. Καρντασι ΠΑΟΚ δεν ειναι ο Κοντρερας ουτε ο Γκαρσια, δεν ξενερωνεις γιατι φευγει ενας παιχτης, ουτε αν φυγει ο Βιειρινια που πρεπει να φυγει για να κονομησουμε πρωτον και δευτερον για να κανει μεγαλη καριερα και για να επιστρεψει στα 32-33 του να κλεισει εδω οπου αναδειχθηκε.
Ναι ειναι ο καλυτερος αμυντικος, των τελευταιων 5-6 χρονων αλλα μεχρι εκει. Φοβερη προσωπικοτητα, ηγετης και αυτος οπως ο εταιρος Παβλος αλλα ρε παιδια ΠΑΟΚ ειμαστε δεν πρεπει να ξενερωνουμε για καποιον Κοντρερας, οπως αντιστοιχα της Ρεαλ δεν πρεπει να ξενερωσαν οταν εφυγε ο Ραουλ κλπ.
Δεν απαξιωνετε κανεις ουτε ο Βιτολο ουτε ο Κοντρερας κανεις. Απλα λεμε καποιες αληθειες. Και γω αδερφε θελω να μεινει και 3-4 χρονια ακομα, αλλα πρακτικα και ουσιαστικα δεν γινεται και αυτο διοτι δεν εχουμε λεφτα για να του δινουμε 600 χιλιαδες συμβολαιο τον χρονο (150 η εφορια) και γιατι θελει ο ιδιος να επιστρεψει στην χωρα του.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Ρε φιλε και ο Γκαρσια να φυγει τ εγινε; ενας παιχτης ειναι, ηγετης, που οπως ειπε και ενας αδερφος πιο πανω μετεδωσε μεταλλο στην ομαδα μας. ας γυρισουμε στου κνολ και του μελλιση, που δεν υπαρχει περιπτωση γιατι τωρα προεδρος ειναι Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ με αντιπροεδρο τον ΒΡΥΖΑ. Ειναι ευλογια που αλλαζει η ομαδα μας ετσι σιγα σιγα και που εχουμε αυτους τους δυο ανθρωπους να σηματοδοτουν την αλλαγη αυτη. και οχι φιλε μου εχω μαθει να μην ξενερωνω πια και να αποδεχομε την ηττα μου.
Karabill αδελφέ άποψη ρεαλιστική εκφράζω.Είμαι έτοιμος για τα πάντα στον ΠΑΟΚ.Τι να κάνω,να κάθομαι να μιζεριάζω για το αν και πως?Όχι, ΠΑΟΚ είμαστε για τα 4 γράμματα και όχι για τα πρόσωπα.Τα φαινόμενα να μην παίρνει ο ΠΑΟΚ άδεια για να παίξει Ευρώπη δε θέλω ποτέ να επαναληφθούν.Ούτε να έχω παίκτες που να απειλούν με προσφυγές.Απ'εκεί και πέρα φταίμε κι εμείς γιατί μας έπιασε ο νεοπλουτισμός τότε με τα πολλά φράγκα και δεν το παίξαμε έξυπνα να κάνουμε σταδιακή ανάπτυξη και ΠΡΩΤΑ εξυγίανση.Αυτά είναι τα αποτελέσματα.karabill έγραψε:-1926Photis έγραψε:Ρε παιδιά μην λέτε πράγματα για να φυτιλιαζόμαστε.Αν είναι να φύγει θα φύγει.Έχουμε άτομα που ξέρουν περισσότερη μπάλα από μας.Έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θα φύγει ελεύθερος,το προτιμάτε αυτό???Και να πάει και σε βάζελο και να αρχίσετε να διαμαρτυρεστε γιατί δεν τον ανανεώσαμε???Καλύτερα να γλυτώσουμε τώρα από τον παίκτη κάτι που είναι αρκετό αυτό το κάτι και το καλοκαίρι θα αντικατασταθεί.Στον ΠΑΟΚ το κεφάλαιο είναι ο Γκαρσία που ΘΑ ανανεώσει.Μην χαλιόμαστε άδικα.Η ομάδα πάνω απ'όλα.Θετική ενέργεια.
Πραγματικα απορω με την τοποθετηση σου αυτη ρε Φωτη!

Να σας πω και το σεναριο τωρα.
ΣΥΜΠΗΡΩΝΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΜΑΛΕΖΑΣ...Εννοειτε πως θα γινει αυτο ειδικα στα πλει οφ
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΡΙΛΟ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΧΑΛΚΙΑ.
ΝΑ ΡΟΥΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΜΕΣ ΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ( Π.Χ ΜΕ ΓΑΥΡΟ) ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΤΑ.
ΣΥΜΠΗΡΩΝΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΜΑΛΕΖΑΣ...Εννοειτε πως θα γινει αυτο ειδικα στα πλει οφ
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΡΙΛΟ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΧΑΛΚΙΑ.
ΝΑ ΡΟΥΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΜΕΣ ΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ( Π.Χ ΜΕ ΓΑΥΡΟ) ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΤΑ.
-
Ε τότε αφου όλοι θα φύγουν κάποτε ας τελειώσουμε ολονών τα συμβόλαια απο τώρα και να παίζουμε μονο με ξέρω γω Ελληνάκια που δαγκάνωνουνε και νιώθουνε ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορούν να πασάρουν στα 5 μέτρα. Δεν πειράζει ας τρώμε τρίμπαλα κια ας βγαίνουμε 6οι. Απλά μετά θα τους κράζουμε όλους αλλά κλάιν...Αφού ΠΑΟΚ είμαστε.
ΥΓ:Γιατί να διώξεις κάποιον άλλον όταν υπάρχει ο Κοντρέρας? Είναι γνωστό εξάλου ότι απο αυτόν ξεκινάνε οι σπατάλες και οτι όλοι οι υπόλοιποι είναι σημαντικότερες μονάδες. Εξάλλου σέντερ μπακ έχω και Μαλεζά έχω και Μπάφι έχω και σέξυ Μπρούνο έχω και Κατσικά μη σε πω και Στάμου. Τι να τον κάνω τον Λατίνο??
ΥΓ:Γιατί να διώξεις κάποιον άλλον όταν υπάρχει ο Κοντρέρας? Είναι γνωστό εξάλου ότι απο αυτόν ξεκινάνε οι σπατάλες και οτι όλοι οι υπόλοιποι είναι σημαντικότερες μονάδες. Εξάλλου σέντερ μπακ έχω και Μαλεζά έχω και Μπάφι έχω και σέξυ Μπρούνο έχω και Κατσικά μη σε πω και Στάμου. Τι να τον κάνω τον Λατίνο??
Δυστυχώς έχει μεγάλο συμβόλαιο.Αν είχε συμβόλαιο όπως του Γκαρσία θα υπήρχε πιθανότητα να έφευγε?Δε νομίζω.Έχει συμβόλαιο που με την εφορία είναι 1 μύριο περίπου.Είναι δύσκολο φίλε μου γι'αυτό πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.Θα δούμε όμως μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην φύγει.Η διοίκηση επιπλέον έκανε λάθος όταν υπόγραφε κλειστά συμβόλαια γιατί σπάνε μόνο όταν ο παίκτης το θέλει.Ρώτησε πολλές φορές ποδοσφαιριστές αλλά λίγοι ανταποκριθήκανε στο να την κάνουν.Και εφόσον είναι και απλήρωτος τι να κανεις???Να του βάλεις το μαχαίρι στον κρόταφο?

- desperando
- Επικοινωνία:
ο κοντρερας πραγματικα ειναι ο καλυτερος αμυντικος που ειδαμε τα τελευταια χρονια αλλα να πω την αμαρτια μου δεν θα ειχαπροβλημα να φυγει τωρα τον γεναρι και στην θεση του να ερθει ο κλεοπατρας, εξαλλου το δίδυμο μαλε- αντονης ειναι κατα τη γνωμη μου ενδεικτικότερο του μαλε-κονδορα.
αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα μεινει ως το καλοκαιρι
αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα μεινει ως το καλοκαιρι
- sourmenetes
- Moderator
Οταν καθεστε και πιστευετε αυτους αυτα συμβαινουν κυριοι....
Μέχρι την Δευτέρα στην Κόλο Κόλο
21 Δεκεμβρίου 2011
Χθες σας αποκαλύψαμε τη συμφωνία του Κοντρέρας με την Κόλο Κόλο και μέχρι την Δευτέρα ο Χιλιανός θα έχει παρουσιαστεί από την ομάδα όπου ξεκίνησε και έφυγε πριν 12 χρόνια για την Ευρώπη.Η αποχώρηση δεν ήρθε τόσο… γρήγορα όσο φαίνεται και παρότι το θέμα δεν έχει βγει σε άλλα σάιτ και εφημερίδες ακόμη και σήμερα, οι τρεις πλευρές (ΠΑΟΚ – Κοντρέρας – Κόλο Κόλο) έχουν εδώ και καιρό συμφωνήσει.Μετά από 3,5 χρόνια ο έταιρος μεγάλος Πάμπλο του ΠΑΟΚ και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που αγωνίσθηκαν ποτέ στην Ελλάδα θα αποχωρήσει από τον Δικέφαλο έχοντας αγωνισθεί σε 111 παιχνίδια στα οποία πέτυχε και 6 γκολ.
«Θα γυρίσω στην Κόλο Κόλο»- Πότε όμως;
22 Δεκεμβρίου 2011
Σε συνέντευξη του στην Χιλή ο Πάμπλο Κοντρέρας δήλωσε πως: «Η επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στην Κόλο Κόλο. Έχω όμως συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».Ουσιαστικά ο Χιλιανός αφήνει όλα τα δεδομένα ανοιχτά ενώ στην Χιλή όλοι είναι σίγουροι ότι θα πάρει μεταγραφή στην Κόλο Κόλο από τον Ιανουάριο.Ίδιες πληροφορίες έχει και το transfernews εδώ και ημέρες ενώ κανείς δεν μπορεί να βάλει το «χέρι του στην φωτιά» για το αν ο Κοντρέρας παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του ή αν οι δηλώσεις ήταν οι… τυπικές που κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί στην θέση του.
transfer.gr
Μέχρι την Δευτέρα στην Κόλο Κόλο
21 Δεκεμβρίου 2011
Χθες σας αποκαλύψαμε τη συμφωνία του Κοντρέρας με την Κόλο Κόλο και μέχρι την Δευτέρα ο Χιλιανός θα έχει παρουσιαστεί από την ομάδα όπου ξεκίνησε και έφυγε πριν 12 χρόνια για την Ευρώπη.Η αποχώρηση δεν ήρθε τόσο… γρήγορα όσο φαίνεται και παρότι το θέμα δεν έχει βγει σε άλλα σάιτ και εφημερίδες ακόμη και σήμερα, οι τρεις πλευρές (ΠΑΟΚ – Κοντρέρας – Κόλο Κόλο) έχουν εδώ και καιρό συμφωνήσει.Μετά από 3,5 χρόνια ο έταιρος μεγάλος Πάμπλο του ΠΑΟΚ και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που αγωνίσθηκαν ποτέ στην Ελλάδα θα αποχωρήσει από τον Δικέφαλο έχοντας αγωνισθεί σε 111 παιχνίδια στα οποία πέτυχε και 6 γκολ.
«Θα γυρίσω στην Κόλο Κόλο»- Πότε όμως;
22 Δεκεμβρίου 2011
Σε συνέντευξη του στην Χιλή ο Πάμπλο Κοντρέρας δήλωσε πως: «Η επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στην Κόλο Κόλο. Έχω όμως συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».Ουσιαστικά ο Χιλιανός αφήνει όλα τα δεδομένα ανοιχτά ενώ στην Χιλή όλοι είναι σίγουροι ότι θα πάρει μεταγραφή στην Κόλο Κόλο από τον Ιανουάριο.Ίδιες πληροφορίες έχει και το transfernews εδώ και ημέρες ενώ κανείς δεν μπορεί να βάλει το «χέρι του στην φωτιά» για το αν ο Κοντρέρας παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του ή αν οι δηλώσεις ήταν οι… τυπικές που κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί στην θέση του.
transfer.gr
Σουρναμεντες ξερουμε πολυ καλα τι πηγαν, ισως και πανε να κανουν.
Τα δημοσιευματα πανε και ερχονται. Για να μιλαει η Κολο κολο για 400 000 και τα λοιπα σημαινει ηρθαν σε επαφη, και ο παπας για κοντρερας εχει ξεκινησει απο το καλοκαιρι και εδω και πολλα καλοκαιρια υπηρχε διαθεση να μας φερει ρευστο απο πλευρας της ΠΑΕ. Αμα δεν υπηρχαν αντιδρασεις απο τον κοσμο, ειμαι σιγουροτατος οτι θα τον πωλουσαν μεχρι σημερα.
χαλκιας σναουτσνερ μπαλαφας παπαζογλου.
Με τους τελεταιους δυο δεν εχω κολλημα αλλα αφου ειναι τοσο δυσκολοι οι καιροι πρεπει να φυγουν.
Τα δημοσιευματα πανε και ερχονται. Για να μιλαει η Κολο κολο για 400 000 και τα λοιπα σημαινει ηρθαν σε επαφη, και ο παπας για κοντρερας εχει ξεκινησει απο το καλοκαιρι και εδω και πολλα καλοκαιρια υπηρχε διαθεση να μας φερει ρευστο απο πλευρας της ΠΑΕ. Αμα δεν υπηρχαν αντιδρασεις απο τον κοσμο, ειμαι σιγουροτατος οτι θα τον πωλουσαν μεχρι σημερα.
χαλκιας σναουτσνερ μπαλαφας παπαζογλου.
Με τους τελεταιους δυο δεν εχω κολλημα αλλα αφου ειναι τοσο δυσκολοι οι καιροι πρεπει να φυγουν.
ο καθε μπαλαφας πληρωνετε τοοοοοοοοοοοοοσα χρονια σαν ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ......
ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ.
διωξτε τις φιρες και τους μανατζαρεους τους και θα βρειτε λεφτα να τον κρατισετε. Δεν μας νιαζει που θα τα βρειτε...
ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ.
διωξτε τις φιρες και τους μανατζαρεους τους και θα βρειτε λεφτα να τον κρατισετε. Δεν μας νιαζει που θα τα βρειτε...