15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
συγνωμη αλλα τελικα εισαι ασχετοσ απο μπαλα.....3 παιχτεσ σε καθε θεση θελεις
Μην κακοχαρακτηρίζεις τους αδελφούς σου επειδή έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου. ΑποστόληςΑ.
Μην κακοχαρακτηρίζεις τους αδελφούς σου επειδή έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου. ΑποστόληςΑ.
Δηλαδη επρεπε να εχουμε 6 σεντερ μπακ 3 αριστερα εξτρεμ και 3 δεξια εξτρεμ?
Δεν εχουμε. Και οχι δεν ειμαι ασχετος.
Δεν εχουμε. Και οχι δεν ειμαι ασχετος.
Πρωτα εφυγε ο σορλεν . Μετα εφυγε ο ζλαταν.ο ιβιτς ειναι σαν αλλος παιχτης. Ο βιτολο εφυγε.Οι μονοι που εμειναν απο την ομαδα που πηρε πρωταθλημα ειναι οι 2 παμπλο και ο αντελινο αντε και ο λινο.Και μονο ο λαζαρ εχει ερθει σαν ποιοτικη προσθηκη. Δυσκολα τα πραγματα .εγω εχω ξενερωσει πολυ! Παμπλο εισαι ο καλυτερος αμυντικος που ειδα στον ΠΑΟΚ και μαζι με τον αλλον παμπλο η πιο ηγετικη φιγουρα.δεν θα σε ξεχασουμε οτι και αν γινει και δεν θα πιασει το κολπακι της απαξιωσης σου οπως εγινε με τον βιτολο. Προσωπικα ελπιζω σε θαυμα ετσι ωστε να παραμεινεις!!!
Εχω γράψει με σκληρή κριτική για τον Παμλπο Κοντρέρας σε σημείο παρεξηγήσεως αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια ανανέωσης διότι ο καλός Κοντρέρας αποτελεί κόσμημα για την ομάδα.
Βέβαια φέτος ως ομάδα έχουμε δώσει κοντά στα 25 παιχνίδια και ουσιαστικά μόνο σε ένα έπαιξε και αυτό σίγουρα αποτελεί πρόβλημα. Ας του γίνει προσπάθεια ανανέωσης με μία μείωση αποδοχών και μακάρι να την δεχτεί όπως ο άλλος ο Παμπλο. Αλλά να γίνει αυτή η προσπάθεια.
Βέβαια φέτος ως ομάδα έχουμε δώσει κοντά στα 25 παιχνίδια και ουσιαστικά μόνο σε ένα έπαιξε και αυτό σίγουρα αποτελεί πρόβλημα. Ας του γίνει προσπάθεια ανανέωσης με μία μείωση αποδοχών και μακάρι να την δεχτεί όπως ο άλλος ο Παμπλο. Αλλά να γίνει αυτή η προσπάθεια.
O Κοντρερας ειναι υποδειγμα μεσα και εξω απο το γηπεδο.Δεν πρεπει να φυγει.Να φυγουν αλλοι αλλα οχι αυτος.Να πληρωνεται στην ωρα του και εχει ανετα 3 χρονια ποιοτικου ποδοσφαιρου.Τωρα αν νομιζουμε οτι με Μπαλαφα και Τσιριλο θ αντικαταστησουμε τον Κοντρερας μαλλον δεν παμε καλα...
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Λοιπον αδερφε, οσον αφορα τους Μπαλαφα, Σναουτσερ, Παπαζογλου, αν πρεπει να φυγει καποιος ειναι ο Σναουτσερ. Και αυτο διοτι πρεπει να αρχισουμε ελληνοποιηση, και να σας πω και κατι, χαλαρωστε για τον Κοντρερας ας φυγει. Δηλαδη αν στον γαυρο φυγει ο Μελπεργκ που εινε ισαξιος αν οχι καλυτερος απο τον Παβλαρα μας τι θα κανουν;
Δεν πειραζει μεγαλος παιχτης μακαρι να μεινει μεχρι το καλοκαιρι, χωρις ομως χρωστουμενα, αν ειναι να του χρωσταμε τοτε καλυτερα να φυγει σημερα. Θα τον αντικαταστησουμε εχουμε παιχτες εχουμε καλες ακαδημιες, γιατι οχι; ας μαθουμε και σε ενα αλλο μοντελο, τι ειχαμε τι χασαμε; Αυτος που πραγματικα θα φανει η απουσια του θα ειναι ο Γκαρσια, αλλα δυστυχως και αυτος ειναι 34 οποτε σιγα σιγα πρεπει να αντικατασταθει. Αντε πατε και αγοραστε καμια φανελα Κοντρερας τωρα γιατι δεν νομιζω να μεινει για πολυ και θα γινει και συλλεκτικη.

Δεν πειραζει μεγαλος παιχτης μακαρι να μεινει μεχρι το καλοκαιρι, χωρις ομως χρωστουμενα, αν ειναι να του χρωσταμε τοτε καλυτερα να φυγει σημερα. Θα τον αντικαταστησουμε εχουμε παιχτες εχουμε καλες ακαδημιες, γιατι οχι; ας μαθουμε και σε ενα αλλο μοντελο, τι ειχαμε τι χασαμε; Αυτος που πραγματικα θα φανει η απουσια του θα ειναι ο Γκαρσια, αλλα δυστυχως και αυτος ειναι 34 οποτε σιγα σιγα πρεπει να αντικατασταθει. Αντε πατε και αγοραστε καμια φανελα Κοντρερας τωρα γιατι δεν νομιζω να μεινει για πολυ και θα γινει και συλλεκτικη.

- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
DamoN έγραψε:Πρωτα εφυγε ο σορλεν . Μετα εφυγε ο ζλαταν.ο ιβιτς ειναι σαν αλλος παιχτης. Ο βιτολο εφυγε.Οι μονοι που εμειναν απο την ομαδα που πηρε πρωταθλημα ειναι οι 2 παμπλο και ο αντελινο αντε και ο λινο.Και μονο ο λαζαρ εχει ερθει σαν ποιοτικη προσθηκη. Δυσκολα τα πραγματα .εγω εχω ξενερωσει πολυ! Παμπλο εισαι ο καλυτερος αμυντικος που ειδα στον ΠΑΟΚ και μαζι με τον αλλον παμπλο η πιο ηγετικη φιγουρα.δεν θα σε ξεχασουμε οτι και αν γινει και δεν θα πιασει το κολπακι της απαξιωσης σου οπως εγινε με τον βιτολο. Προσωπικα ελπιζω σε θαυμα ετσι ωστε να παραμεινεις!!!
Αυτά τα 15χρονα σχολια αν μπορειτε να τα κοψετε σας παρακαλω. Καρντασι ΠΑΟΚ δεν ειναι ο Κοντρερας ουτε ο Γκαρσια, δεν ξενερωνεις γιατι φευγει ενας παιχτης, ουτε αν φυγει ο Βιειρινια που πρεπει να φυγει για να κονομησουμε πρωτον και δευτερον για να κανει μεγαλη καριερα και για να επιστρεψει στα 32-33 του να κλεισει εδω οπου αναδειχθηκε.
Ναι ειναι ο καλυτερος αμυντικος, των τελευταιων 5-6 χρονων αλλα μεχρι εκει. Φοβερη προσωπικοτητα, ηγετης και αυτος οπως ο εταιρος Παβλος αλλα ρε παιδια ΠΑΟΚ ειμαστε δεν πρεπει να ξενερωνουμε για καποιον Κοντρερας, οπως αντιστοιχα της Ρεαλ δεν πρεπει να ξενερωσαν οταν εφυγε ο Ραουλ κλπ.
Δεν απαξιωνετε κανεις ουτε ο Βιτολο ουτε ο Κοντρερας κανεις. Απλα λεμε καποιες αληθειες. Και γω αδερφε θελω να μεινει και 3-4 χρονια ακομα, αλλα πρακτικα και ουσιαστικα δεν γινεται και αυτο διοτι δεν εχουμε λεφτα για να του δινουμε 600 χιλιαδες συμβολαιο τον χρονο (150 η εφορια) και γιατι θελει ο ιδιος να επιστρεψει στην χωρα του.

Ειλικρινα θα ημουν 100% θετικος να μεινει μονο και μονο για να τον βλεπει ο Λαμπρος και να του ερχεται εγκεφαλικο και να ψελιζει.."Και εκει που ειχαμε την υπεροχη....ερχεται ενας...να μην πω τι...και βαζει το γκολ"
LOL - καθε φορα που το σκεφτομαι πεφτω κατω απο τα γελια
στα σοβαρα,τι συζηταμε ρε παιδια εαν ειναι σημαντικος η οχι.Ο ιδιος φαινεται να εχει παρει την αποφαση του να επιστρεψει στην πατριδα του.Με το ζορι θα τον κρατησουμε?
και στο κατω κατω ετσι δεν ειναι η εξελιξη?
Μαθαινει ο νεος κοντα στον παλιο,μετα φευγει ο παλιος και αναλαμβανει ο νεος να βγαζει τα καστανα απο την φωτια.
Γι'αυτο Μαλεζακο ετοιμασου
LOL - καθε φορα που το σκεφτομαι πεφτω κατω απο τα γελια

στα σοβαρα,τι συζηταμε ρε παιδια εαν ειναι σημαντικος η οχι.Ο ιδιος φαινεται να εχει παρει την αποφαση του να επιστρεψει στην πατριδα του.Με το ζορι θα τον κρατησουμε?
και στο κατω κατω ετσι δεν ειναι η εξελιξη?
Μαθαινει ο νεος κοντα στον παλιο,μετα φευγει ο παλιος και αναλαμβανει ο νεος να βγαζει τα καστανα απο την φωτια.
Γι'αυτο Μαλεζακο ετοιμασου

- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
ανανεωση χθες ή καλο δρομο παυλαρα
αντε γιατι θα αρχισουν να γινονται μπ@ρδελο τα αποδυτηρια με αυτη την πρεμουρα
ολοι σημαντικοι αλλα παρακαλητο μ..ι ξυνο μαμησι
αντε γιατι θα αρχισουν να γινονται μπ@ρδελο τα αποδυτηρια με αυτη την πρεμουρα
ολοι σημαντικοι αλλα παρακαλητο μ..ι ξυνο μαμησι

Τελειώνει το συμβόλαιο του και την κάνει εκτός και αν...!!
Παράπονο δεν έχω από αυτόν τον άνθρωπο...
Είναι μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ στην Ελλάδα..
Για τον ΠΑΟΚ δεν το συζητάμε..
Δύσκολα θα ξαναδούμε τέτοιο παίκτη ..
Παράπονο δεν έχω από αυτόν τον άνθρωπο...
Είναι μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ στην Ελλάδα..
Για τον ΠΑΟΚ δεν το συζητάμε..
Δύσκολα θα ξαναδούμε τέτοιο παίκτη ..
- abc_o_ karpouzas
καλα ρε ειναι δυνατον να λετε οτι θελετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι;;;
διξτε λιγο εμπιστοσινη στον βρυζα....δικος του ανθρωπος ειναι
λετε να υπαρχει κατι να το κανει ο ζησης και να το αφισει ετσι στο ντουκου;;;
ο κοντρερας θα κατσει μεχρι το καλοκαιρι και μετα γυρναει στο σπιτι του
δεν ειναι ουτε ζητημα χρηματων ουτε τιποτα αλλο
ο ανθρωπος θελει να γυρισει σπιτι του ...τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουμε
και αν δεν γυρισει εδω θα συνεχισει......ο βρυζας εχει διξει οτι οταν ο ΠΑΟΚ θελει κατι το κανει
ο αλλος λεει να διωξουμε την μιση ομαδα για να τον κρατισουμε.....
οχι ρε φιλε δεν παει ετσι.......ο κοντρερας δεν ειναι βιτολας
στον ΠΑΟΚ ηρθε για τον βρυζα ητε το θελουμε να το καταλαβουμε ητε οχι
στην ιδια ομαδα ηταν......εκτος αν πιστευει κανεις οτι η προσφορα του ΠΑΟΚ ηταν η καλητερη τοτε πριν 200 χρονια οταν τον φεραμε
διξτε λιγο εμπιστοσινη στον βρυζα....δικος του ανθρωπος ειναι
λετε να υπαρχει κατι να το κανει ο ζησης και να το αφισει ετσι στο ντουκου;;;
ο κοντρερας θα κατσει μεχρι το καλοκαιρι και μετα γυρναει στο σπιτι του
δεν ειναι ουτε ζητημα χρηματων ουτε τιποτα αλλο
ο ανθρωπος θελει να γυρισει σπιτι του ...τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουμε
και αν δεν γυρισει εδω θα συνεχισει......ο βρυζας εχει διξει οτι οταν ο ΠΑΟΚ θελει κατι το κανει
ο αλλος λεει να διωξουμε την μιση ομαδα για να τον κρατισουμε.....
οχι ρε φιλε δεν παει ετσι.......ο κοντρερας δεν ειναι βιτολας
στον ΠΑΟΚ ηρθε για τον βρυζα ητε το θελουμε να το καταλαβουμε ητε οχι
στην ιδια ομαδα ηταν......εκτος αν πιστευει κανεις οτι η προσφορα του ΠΑΟΚ ηταν η καλητερη τοτε πριν 200 χρονια οταν τον φεραμε
- Sick Bastard
-
Το μέλλον του στον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ο Πάμπλο Κοντρέρας, την Τετάρτη (21/12) σε εκδήλωση που παραβρέθηκε στη Χιλή. Ο Κοντρέρας ως γνωστόν έχει εξασφαλίσει επιπλέον άδεια μιας και είναι τραυματίας και βρίσκεται στην πατρίδα του.
Εκεί λοιπόν, έδωσε το παρών σε εκδήλωση που οργάνωσαν οι αθλητικοί συντάκτες της Χιλής για να βραβεύσουν τους καλύτερους αθλητές του 2011.
Ο Κοντρέρας μεταξύ άλλων μίλησε και για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αλλά και για το αν θα επιστρέψει στη Χιλή για λογαριασμό της Κόλο Κόλο.
Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε ότι: "Θέλω να επιστρέψω στη Χιλή μετά από 12 χρονιά που αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή, όμως, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θέλω πρώτα να ολοκληρωθεί η συνεργασία μου με το "Δικέφαλο" και στη συνέχεια να κάνω το επόμενο βήμα".
απο όλαπαοκ
Εκεί λοιπόν, έδωσε το παρών σε εκδήλωση που οργάνωσαν οι αθλητικοί συντάκτες της Χιλής για να βραβεύσουν τους καλύτερους αθλητές του 2011.
Ο Κοντρέρας μεταξύ άλλων μίλησε και για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αλλά και για το αν θα επιστρέψει στη Χιλή για λογαριασμό της Κόλο Κόλο.
Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε ότι: "Θέλω να επιστρέψω στη Χιλή μετά από 12 χρονιά που αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή, όμως, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θέλω πρώτα να ολοκληρωθεί η συνεργασία μου με το "Δικέφαλο" και στη συνέχεια να κάνω το επόμενο βήμα".
απο όλαπαοκ
Απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ,προφανώς νομίζω πια και κυρίως λόγω δικής του θέλησης,περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του ,θα ήταν για μένα προτιμότερο να αποχαιρετησει απο τώρα ,καθώς αυτο θα επέφερε βαθειά ανάσα στα οικονομικά της ομάδας ,χωρίς να αποτελεί και καταστροφή αγωνίστηκα καθώς τον στόχο της εξόδου στην ευρωπη μπορούμε να τον πετύχουμε και με το υπάρχον υλικό.