15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από guardian4 »

brigate4 έγραψε:Τον θέλω για τα ματς με Ουντινέζε,ίσως στους 16 και παρακάτω ρε!
Ας φύγει το καλοκαίρι.
Αν μου σώσει πάλι γκολ στη γραμμή, αν μου δώσει κανά κύπελλο?
ΑΥΤΟ ΡΕ Γ@@Ω ΤΗΝ ΠΟ$^#ΝΑ ΜΟΥ.
danielo_4

Δημοσίευση από danielo_4 »

ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΗΣΤΕ ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ......Α,Β,Χ,Ψ ΠΑΙΧΤΗ ΕΛΕΟΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛ.Ι ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΕΙΑΡΚΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ??ΤΑ @@ ΓΙΑΤΗ Ο ΖΑΓΟΡ ΣΗΣΠΗΡΩΝΗ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΕΣΑΣ ΔΛΔ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΗ ΣΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?Η ΑΝ ΗΣΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΗ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.........ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΑ@@ΤΟ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ(ΟΠΩΣ ΜΑΤΩΝΕ Ο ΒΙΤΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ,ΟΠΩΣ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΝΙΚΗ ΧΙΛΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ,ΕΛΕΟΣ ΟΠΟΙΣ ΘΑ ΠΕΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΘΑ ΠΕΖΕΙ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ)
Άβαταρ μέλους
guardian4

Αμα αρχιζουμε και ρουφαμε τα τριμπαλα σε καθε αγωνα
Εισητηρια θα παρω φιλε μου κι εγω και εσυ, και αλλες 10 000.
Το θεμα δεν ειναι ποσο ΠΑΟΚτσηδες ειναι οι υπολοιποι που δε θα παρουν, αλλα το ποσο θα μειωθουν τα εσοδα, και εκει που πηγαινε να βελτιωσει τη κατασταση η ΠΑΕ θα τα βρει ακομα πιο σκουρα. Απλα πραματα.
Και τοτε δε θα υπαρχει επιλογη να παρουμε παιχτη.
Αυτα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά ηρεμία.Όλοι αγαπάμε τον Κοντρέρας,θα δούμε τι θα γίνει..Μην λέμε ιστορίες τώρα...άντε..πάτε για ύπνο(με κανά γκομενάκι ελπίζω):opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano:
danielo_4

guardian4 έγραψε:Αμα αρχιζουμε και ρουφαμε τα τριμπαλα σε καθε αγωνα
Εισητηρια θα παρω φιλε μου κι εγω και εσυ, και αλλες 10 000.
Το θεμα δεν ειναι ποσο ΠΑΟΚτσηδες ειναι οι υπολοιποι που δε θα παρουν, αλλα το ποσο θα μειωθουν τα εσοδα, και εκει που πηγαινε να βελτιωσει τη κατασταση η ΠΑΕ θα τα βρει ακομα πιο σκουρα. Απλα πραματα.
Και τοτε δε θα υπαρχει επιλογη να παρουμε παιχτη.
Αυτα.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΟΙΟΣ,ΔΕΝ ΒΛΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΜΕ ΤΠΤ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΕΔΩ
ΠΑΟΚ ΜΕ ΟΥΕΦΑ Κ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ?
Η ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΣΕ ΑΦΕΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΧΩΡΗΣ ΟΥΕΦΑ Κ ΤΣΟΥΛΟΥ Κ ΩΣ 2ΟΣ?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Photis έγραψε:Παιδιά ηρεμία.Όλοι αγαπάμε τον Κοντρέρας,θα δούμε τι θα γίνει..Μην λέμε ιστορίες τώρα...άντε..πάτε για ύπνο(με κανά γκομενάκι ελπίζω):opaokara: :opaokara: :opaokara:

Στα παιγχνιδια που ελειπε ο κοντρερας ποσα γκολ φαγαμε και ποσα παιγνιδια χασαμε φετος.
Πες με αυτο.
Επισης οταν ηθελαν καποιοι να φυγει ο γκαρσια προ τριετιας... Καποιοι δεν τον πληρωναν για να τον πιεσουν να παει τοτε στη τουρκικη ομαδα. Νομιζω το ειπε ο ιδιος τοτε.
Ελπιζω να μη γινετε το ιδιο τωρα με την αντιστοιχη κολο κολο.

Φωτη, πες με τα δυο σεντερ μπακ με τον τερματοφυλακα που θα βγαλουμε μια περιοδο και παω να κοιμηθω.
danielo_4 έγραψε: ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΟΙΟΣ,ΔΕΝ ΒΛΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΜΕ ΤΠΤ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΕΔΩ
Η ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΣΕ ΑΦΕΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΧΩΡΗΣ ΟΥΕΦΑ Κ ΤΣΟΥΛΟΥ Κ ΩΣ 2ΟΣ?
Να σου πω φιλε μου.
Γιατι να μη διωξουν μπαλαφα τσιριλο παπαζογλου και σναουτσνερ?
Γιατι? Ποσα παιρνουν ολοι αυτοι το χρονο ? Μαζι με εφορια κοντα στο εναμισι μυριο.
ΝΑ διωξουν αλλους αδερφε.
Λυσεις υπαρχουν.

Γιατι ρε αδερφε να μη κανουμε ενα φιλικο και να μαζευτουν λεφτα . Αυτο γιατι οχι?
Δε μπορω να καταλαβω. Πραγματικα.
danielo_4

guardian4 έγραψε:
Photis έγραψε:Παιδιά ηρεμία.Όλοι αγαπάμε τον Κοντρέρας,θα δούμε τι θα γίνει..Μην λέμε ιστορίες τώρα...άντε..πάτε για ύπνο(με κανά γκομενάκι ελπίζω):opaokara: :opaokara: :opaokara:

Στα παιγχνιδια που ελειπε ο κοντρερας ποσα γκολ φαγαμε και ποσα παιγνιδια χασαμε φετος.
Πες με αυτο.
Επισης οταν ηθελαν καποιοι να φυγει ο γκαρσια προ τριετιας... Καποιοι δεν τον πληρωναν για να τον πιεσουν να παει τοτε στη τουρκικη ομαδα. Νομιζω το ειπε ο ιδιος τοτε.
Ελπιζω να μη γινετε το ιδιο τωρα με την αντιστοιχη κολο κολο.

Φωτη, πες με τα δυο σεντερ μπακ με τον τερματοφυλακα που θα βγαλουμε μια περιοδο και παω να κοιμηθω.
danielo_4 έγραψε: ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΟΙΟΣ,ΔΕΝ ΒΛΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΜΕ ΤΠΤ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΕΔΩ
Να σου πω φιλε μου.
Γιατι να μη διωξουν μπαλαφα τσιριλο παπαζογλου και σναουτσνερ?
Γιατι? Ποσα παιρνουν ολοι αυτοι το χρονο ? Μαζι με εφορια κοντα στο εναμισι μυριο.
ΝΑ διωξουν αλλους αδερφε.
Λυσεις υπαρχουν.

Γιατι ρε αδερφε να μη κανουμε ενα φιλικο και να μαζευτουν λεφτα . Αυτο γιατι οχι?
Δε μπορω να καταλαβω. Πραγματικα.

γιατη αν κανουν φιλικο 1)ειναι χαζο κ ξεφτιλιζεσε,2)αυτοματα χανεισ τα αποδιτιρια!!!ποιον ειναι κατα την γνωμη σου ποιο μεγαλο παιχτης? ο κοντρερας ι ο γκαρσια?
ο μπαλαφας δεν μπορει να φυγει χρειαζεσε ελληνες ειναι υποχρεωτικο πλεων να εχεις αρκετους δεν θυμαμε ποσουσ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danielo_4 την Πέμ 22 Δεκ 2011, 03:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Χμ...δεν ξέρω ρε συ Guardian4 αδελφέ μου.Ο ένας Μαλεζάς ο άλλος ένας εκ των Μπαλάφα,Τσιρίλλο και αισίως τον Κατσικά.Περίμενε να τον δούμε και εκείνον.Πάντως αν είχαμε καλά οικονομικά κανείς δε θα ήθελε να φύγει ο Κοντρέρας και νομίζω αυτό τα λέει όλα.Όμως υπάρχει θέμα σοβαρό με την Ουέφα.Μας έχουν υπο καθεστώς επιτήρησης...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ο παμπλο δεν φεγυει τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι. ΤΕΛΟΣ.

θελετε λεφτα?
διωξτε κατι συμβολαια ΠΑΛΤΑ μπαστακες τοσα χρονια πανω στο κεφαλι μας
και βρειτε λεφτα απο τα εκκατομυρια που παιρνει η ομαδα και κρατηστε τον.

Στα @@@@ που θα τα βρειτε, κλεψτε τραπεζες, βαλτε τα απο την τσεπη σας δεν μας νιαζει.

ο Παμπλο δεν το κουναει απο δω. Η φυγη του θα φερει το τελος σας.

ΥΓ. Οι προσπαθειες να πεισετε οτι ο παικτης ηθελε να φυγει απο μονος του με τους ΑΡΔ επεσαν στο κενο.
danielo_4

ρε παιδια εδω ο γκαρσια δεχτηκε μιωση,ο κονδορας θελει να φυγει τελος αλοιος θα δεχωταν να μεινει ετσι ελεγε αν θυμαστε,κατι αλλαξε κ δεν ειναι απαρετιτο οτι φταιει το Δ.Σ
Άβαταρ μέλους
guardian4

danielo_4 έγραψε:

γιατη αν κανουν φιλικο 1)ειναι χαζο κ ξεφτιλιζεσε,2)αυτοματα χανεισ τα αποδιτιρια!!!ποιον ειναι κατα την γνωμη σου ποιο μεγαλο παιχτης? ο κοντρερας ι ο γκαρσια?
ο μπαλαφας δεν μπορει να φυγει χρειαζεσε ελληνες ειναι υποχρεωτικο πλεων να εχεις αρκετους δεν θυμαμε ποσουσ

Γιατι ειναι γελοιο?
Εννοειτε δε θα πω κανω φιλικο για να κρατησω τον κοντρερας, αλλα για ενισχυση της ομαδας για να μη φυγουν παιχτες.

Οσο για το πιο μεγαλος παιχτης η απαντηση μου ειναι οτι τον Γκαρσια δεν μπορω να τον συγκρινω με καθαρο μυαλο γιατι τον παω απιστευτα, και παλι ομως παιζουν σε αλλες θεσεις. Βοηθανε τον ΠΑΟΚ με διαφορετικο τροπο.

Επιμενω αδερφε, ας κανουν εκληση στο κοσμο να ρθει στο φιλικο να ενισχυσει την ομαδα.
Ο παιχτης αυτος ειναι ο λογος που δε χανουμε.
Η αμυνα μας μπαζει απο παντου, και μονο αμα μπαινει αυτος στρωνει η κατασταση.

Ας διωξουν αλλους. Εχουμε πολλα παλτα που πληρωνουμε εδω και αρκετα χρονια
danielo_4

ρε φιλε εδω εχει ριξει τησ τιμες στα εισητιρια στα επισιμα κ παλη εχει απουλητα εισητηρια,πλακα μου κανεις?δεν τα βλεπεις?σε εμενα στα τελευτεα παιχνιδια ειχε διπλα μου 7-8 θεσεις αδειες στην θ5
υ.γ πες μου τα παλτα κ τα ποσα που περνουν...............κ αν αυτα τα παλτα ειναι διαθετιμενα να φυγουν ι να κατσουν πανω στα συμβολαια
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δε χρειαζεται να κανουμε σολντ αουτ για να βοηθησουμε.
Αν και το πιστευω οτι θα κανουμε.

Ρε φιλε τι προτιμας να δοκιμασουμε να βρουμε αλλη πηγη εσοδων? Ή να παμε απο τριμπαλο σε τριμπαλο για κανα χρονο?

Γιατι εμενα το τριδυμο μαλεζας - τσιριλο - χαλκιας,και απ την αλλη να μαρκαρει ο λινο δε νομιζω να μπορει να βγει κατι καλυτερο.

Αν δεν πετυχει το φιλικο , (που θα πετυχει) ασ διωξουν παλτα που επρεπε να φυγουν απ το καλοκαιρι.
danielo_4

ποια ειναι τα παλτα που θα φυγουν αυριο θελω να μαθω
Άβαταρ μέλους
guardian4

Παπαζογλου μπαλαφας σναουτσνερ θες κι αλλους?
Και οι τρεις ειναι τριτοι στις θεσεις που παιζουν.
Αφου δεν εχουμε λεφτα για πολυτελειες ας τους διωξουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”