15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
DC

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από DC »

Είτε μείνει είτε φύγει, κανένας παίκτης δεν μπορεί να μένει για πάντα σε μια ομάδα.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο ευκολότερα θα γίνουν όλα.
Κάποτε θε έφευγε ο Κόνδορας. Όπως θα φύγει και ο Γκαρσία, ο Βιειρίνια και όλοι τους.
Πίσω μένουμε εμείς και ο ΠΑΟΚ.
Αν όντως φεύγει, καλή του συνέχεια και θα έχει πάντα τις ευχαριστίες μας για το ότι τίμησε την απρόμαυρη φανέλα.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Αν ισχυουν αυτα που φαινονται...

Εγω αυριο... θα παω να παρω τη φανελα του για να τον θυμαμαι.. για να θυμαμαι εναν παιχταρα με μεγαλη καρδια που προσεφερε στον ΠΑΟΚ και τον αγαπησα!

Σε κανα μηνα... θα στηθω στην ουρα για να προμηθευτω ενα εισητηριο για το ΠΑΟΚ-Ουντινεζε και
σε κανα εξαμηνο θα στηθω παλι σε μια ουρα (μακαρι να υπαρχει ουρα βασικα) για να προμηθευτω ενα εισητηριο διαρκειας...

Εσεις? ? ?

Εσεις αυριο-μεθαυριο... οταν με το κακο φυγει ο Κοντρερας θα αρχισετε να τον απαξιωνετε σιγα σιγα και στο τελος θα τον παρουσιασετε ως εναν ακριβοπληρωμενο ηλικιωμενο τελειωμενο σκυλο, που απλα φευγει γιατι ειναι πλεον περιττος (Ο αντικαταστατης του να φανταστω οτι θα ναι καλυτερος οπως και ο αντικαταστατης του Βιτολο)... Ομορφα π ρ α μ α τ α !

...και παρα-μεθαυριο (?) ...ο επομενος?!

Ξερω ξερω δεν υπαρχουν λεφτα...
Ρε ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ... πως να υπαρχουν?
Αν δινεις 450 σε Σαβινι το χρονο, αληθεια ποσα χρονια καθησε (?) ...επι τοσο να το κανετε!
300 σε Μπουσαιντι! 350 σε Ζουελα! 350 σε Μπερετα! 300x2χρονια σε Φιλομενο! 2 μυρια σε Κουτσια! 300 σε Αριας...

....ας το αφησουμε εδω! Σας ειπα τι εκανα εγω, σας ειπα τι κανατε κι εσεις!

....Αληθεια, τι σκατα περισσοτερο μπορω να κανω για να βλεπω τον Κοντρερας στην ομαδα μου?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ο κοντρερας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
Θα το πληρωσει πολυ ακριβα η ομαδα.

Παρα πολυ ακριβα.

Εγω ειπα μια ιδεα. Ας κανει η ΠΑΕ ενα φιλικο να μαζευτουν λεφτα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

karabill έγραψε: Εγω αυριο... θα παω να παρω τη φανελα του για να τον θυμαμαι.. για να θυμαμαι εναν παιχταρα με μεγαλη καρδια που προσεφερε στον ΠΑΟΚ και τον αγαπησα!

Λέγε τέτοια... Βάζε τους ιδέες... Σε λίγο θα πιστέψουν οι της διοίκησης πως διώχνοντας παίκτες θα αυξάνονται οι πωλήσεις στη μπουτικ. Εδώ μάθαμε ότι χαρίζοντας τα 2 από 4 καλύτερα περιουσιακά σου στοιχεία μέσα σε έξι μήνες, βγαίνεις.. κερδισμένος.

Αίσχος.
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

ρε φιλε το οτι θα παρεις εισητιρια για Ουντινεζε κ διαρκειας που κολλαει με τον Κονδορα;
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Ακριβως αυτο... για μενα δεν εχει καμια απολυτως σχεση! Απλα ειναι μια υποχρεωση μου, την οποια θα την κανω (ΕΠΕΙΔΗ γουσταρω εννοειτε)... υποχρεωση ομως απεναντι στην ομαδα δεν εχω μονο εγω... εκει πηγαινε!
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

νταξ αδερφε μαγκια σου. Εμενα θα μου λειψει πολυ αν φυγει αλλα ο ΠΑΟΚ συνεχιζει και χωρις αυτον
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

DC έγραψε:Είτε μείνει είτε φύγει, κανένας παίκτης δεν μπορεί να μένει για πάντα σε μια ομάδα.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο ευκολότερα θα γίνουν όλα.
Κάποτε θε έφευγε ο Κόνδορας. Όπως θα φύγει και ο Γκαρσία, ο Βιειρίνια και όλοι τους.
Πίσω μένουμε εμείς και ο ΠΑΟΚ.
Αν όντως φεύγει, καλή του συνέχεια και θα έχει πάντα τις ευχαριστίες μας για το ότι τίμησε την απρόμαυρη φανέλα.
Ναι, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς.
Έχει μεγάλη σημασία πως φεύγει και πότε ένας παίχτης.
Αν φύγει ας πούμε ο Βιεϊρίνια τζάμπα, όπως ο Βιτόλο, εμείς θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι και κάποιος θα αναρωτιέται που πήγε η κάβλα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Έχεις δίκιο. Μπορεί ο Βιειρίνια να μη φύγει τζάμπα όπως ο Βιτόλο, αλλά τζάμπα όπως ο Γκαρσία.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Τον θέλω για τα ματς με Ουντινέζε,ίσως στους 16 και παρακάτω ρε!
Ας φύγει το καλοκαίρι.
Αν μου σώσει πάλι γκολ στη γραμμή, αν μου δώσει κανά κύπελλο?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Στα προκριματικά του europa ο Κοντρέρας είχε 2 αγώνες και 57 λεπτά. Πίσω από Μαλεζά (4συμ. 314') και Τσιρίλο (3συμ. 270').
Στους ομίλους ο Κοντρέρας είχε 3 συμμετοχές 225', πίσω από Μαλεζά (6συμ. 540') και Τσιρίλο (5 συμ. 315').
Στο πρωτάθλημα είναι ακόμα πιο πίσω με 6 συμμετοχές και 513', ενώ ο Μαλεζάς έχει 14 συμμετοχές και 1325', ο Μπαλάφας 7 συμμετοχές και 586 λεπτά, ενώ ο Τσιρίλο 6 συμμετοχές και 528 λεπτά.

Αυτή τη στιγμή, δηλαδή για τους μισούς φετινούς αγώνες, ο Κοντρέρας αγωνίζεται ως τρίτος στόπερ (ειδικά στην Ευρώπη). Γιατί;
Άβαταρ μέλους
guardian4

brigate4 έγραψε:Τον θέλω για τα ματς με Ουντινέζε,ίσως στους 16 και παρακάτω ρε!
Ας φύγει το καλοκαίρι.
Αν μου σώσει πάλι γκολ στη γραμμή, αν μου δώσει κανά κύπελλο?
Ακριβως.
Συμφωνω.
Λεω ξανα , ΜΗ και δωσετε τον κοντρερας δε θα ξερουμε απο που τα πρωτορουφαμε σε αυτη την ομαδα.

Βρειτε λεφτα δε ξερω απο που , δε θα ξαναπω για φιλικο. Τον κοντρερας μην το διωξετε προεχουν καμια 7-8 αλλοι πρωτα.

Ο κοντρερας εχει περισσοτερες θεαματικες και κρισιμες αποκρουσεις απο τον χαλκια. Φανταστειτε μονο αν ελειπε.
Μην πω και για το πως βγαινει 4 σκαλια πανω η αμυνα οταν παιζει , αρα και η μεσαια γραμμη αρα και η επιθεση.

Τωρα ελπιζω να μην κανει παλι η ΠΑΕ την κινηση, γλιτωνω 800 000 συμβολαιο μαζι με εφορια, σν 400 000 αρα ισον 1 200 000 γιατι θα σε πω εγω μετα περνεις μπουλο απο κυπελο, γιουροπα, και βγαινεις 4ος στα πλει οφ και βγαλε τη ζημια μετα 8 000 000.

Ισως δεν καταλαβατε ορισμενοι μου φενεται οτι ο λογος που μειναμε στα 16 000 διαρκειας ηταν η φυγη βιτολο και οχι ο κοσμος που μεχρι και μια μερα πριν εφευγαν 1000 καθε μερα, και ξαφνικα επεσαν στα 70.

Ζαγορακη δε ξερω τι θα κανεις, κοντρερας δε πρεπει να φυγει, δεν ειναι ποσο θα γλιτωσεις απο αυτον , αλλα ειναι και ποσα θα σου κερδισει.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

ABOLEYTOI έγραψε:Στα προκριματικά του europa ο Κοντρέρας είχε 2 αγώνες και 57 λεπτά. Πίσω από Μαλεζά (4συμ. 314') και Τσιρίλο (3συμ. 270').
Στους ομίλους ο Κοντρέρας είχε 3 συμμετοχές 225', πίσω από Μαλεζά (6συμ. 540') και Τσιρίλο (5 συμ. 315').
Στο πρωτάθλημα είναι ακόμα πιο πίσω με 6 συμμετοχές και 513', ενώ ο Μαλεζάς έχει 14 συμμετοχές και 1325', ο Μπαλάφας 7 συμμετοχές και 586 λεπτά, ενώ ο Τσιρίλο 6 συμμετοχές και 528 λεπτά.

Αυτή τη στιγμή, δηλαδή για τους μισούς φετινούς αγώνες, ο Κοντρέρας αγωνίζεται ως τρίτος στόπερ (ειδικά στην Ευρώπη). Γιατί;
Να υποθέσω πως τη πρώτη χρονιά του Γκαρσία ήθελες να φύγει...?
Γιατί να φύγει τώρα? για να γλυτώσουμε το μισό συμβόλαιό του?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρε παιδιά μην λέτε πράγματα για να φυτιλιαζόμαστε.Αν είναι να φύγει θα φύγει.Έχουμε άτομα που ξέρουν περισσότερη μπάλα από μας.Έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θα φύγει ελεύθερος,το προτιμάτε αυτό???Και να πάει και σε βάζελο και να αρχίσετε να διαμαρτυρεστε γιατί δεν τον ανανεώσαμε???Καλύτερα να γλυτώσουμε τώρα από τον παίκτη κάτι που είναι αρκετό αυτό το κάτι και το καλοκαίρι θα αντικατασταθεί.Στον ΠΑΟΚ το κεφάλαιο είναι ο Γκαρσία που ΘΑ ανανεώσει.Μην χαλιόμαστε άδικα.Η ομάδα πάνω απ'όλα.Θετική ενέργεια.
:pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Ναι προτιμω να φυγει ελευθερος το καλοκαιρι,και να παιξει σε μενα αυτο το εξαμηνο και να εχω τουλαχιστον πιθανοτητες να παρω κυπελο και να δικαιουμε να ονειρευομαι. Ή κολωνει η διοικηση να αφησει ποδοσφαιριστες αξιας ελευθερους?
Δηλαδη ειναι σαν να ξαναβλεπουμε το πειραμα βιτολο.
Στοχος ελαφρυνση εξοδων.

ΕΞΟΔΑ
1)Πειραμε αλλο ποδοσφαιριστη στη θεση του.
2)Ακαριαια παυση στη πωληση διαρκειας. - 4000 διαρκειας βγαλε τη σουμα.
3)Παιγχνιδια που χαθηκαν μεχρι να δεσει το κεντρο με την αμυνα.
4)Αρα ακομα πιο μειωμενα εισητηρια σε αγωνες.

Θες να βγαλεις τη ζημια?

Ξες τι θα γινει αν φυγει ο κοντρερας?
Ολα αυτα στο διπλασιο.

Καληνυχτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”