Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Όποιος βλέπει το Ουντινέζε-Γιουβέντους καταλαβαίνει ότι η Ουντινέζε δεν είναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων η ομάδα-φόβητρο.

Αν ειμαστε πληρης εχουμε ελπιδες για αποτελεσμα στο φριουλι.
Πρεπει να προσεχτει πολυ το κεντρο τους.Τρεχουν πολυ και εχουν πολυ καλη φυσικη κατασταση.
Ελπιζω να φανε πολλους κουραμπιεδες και να μην μπορουν να κουνηθουν μετα την διακοπη...
Πρεπει να προσεχτει πολυ το κεντρο τους.Τρεχουν πολυ και εχουν πολυ καλη φυσικη κατασταση.
Ελπιζω να φανε πολλους κουραμπιεδες και να μην μπορουν να κουνηθουν μετα την διακοπη...
Το θέμα είναι η φυσική μας κατάσταση.Αν διατηρηθεί στα επίπεδα που είδα στην Ευρώπη έχουμε βάσιμες ελπίδες!

Μιλάμε μεγάλη αηδία το παιχνίδι.Να παίζει μονίμως επίθεση η Γιουβέντους και η Ουντινέζε να αμύνεται ομαδικώς και να προσπαθεί να βγάλει ανεπιτυχώς καμμιά κόντρα.

Τώρα τι να πεις γι' αυτό:
[youtube]5PybLmZ8XHA&feature=player_embedded#![/youtube]
[youtube]5PybLmZ8XHA&feature=player_embedded#![/youtube]
- Emprostisghsoitrelamenoi
Καθαρά έξω απο την περιοχή.
Όποιος δεν το βλέπει,αρθρογραφεί είτε στον "πρωταθλητή" είτε στον "γαύρο".Ακόμα και στο Φως θα δείξουν αντικειμενικότητα.NOT. :ugeek:
Όποιος δεν το βλέπει,αρθρογραφεί είτε στον "πρωταθλητή" είτε στον "γαύρο".Ακόμα και στο Φως θα δείξουν αντικειμενικότητα.NOT. :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Παιδιά δε θέλω να φανώ κακός αλλά είναι πέναλτι.Όταν το 1 πόδι είναι μέσα στην περιοχή τότε ο παίκτης θεωρείται μέσα στην περιοχή.Δεν έχει σημασία ποιο πόδι βρίσκει ο αντίπαλος.

- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι Basket εδώ! Η ανατροπή είναι λίγο έξω από την περιοχή.
- trel@menos
φωτη κανεις λαθος εδω νομιζω. σημασια εχει που γινεται το φαουλ. αν δηλαδη το ενα το ποδι ηταν μεσα στην περιοχη και το αλλο κανα μετρο εξω και εριχνε τον αντιπαλο παλι πεναλτυ επρεπε να δωσει?
Η "ανατροπή" γίνεται εντός περιοχής. Απλώς δεν υπάρχει ανατροπή καθώς δεν υπάρχει επαφή αλλά ένα μεγαλοπρεπές διπλό τόλουπ.
Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, οι γραμμές ανήκουν στον χώρο που ορίζουν.
Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, οι γραμμές ανήκουν στον χώρο που ορίζουν.
Φιλοι μου πέφτετε σε ένα σημαντικό λάθος..
Εγώ δε θέλω το διαιτητή να έχει τη μεζούρα και να μετράει τα χιλιοστά..
Εγώ βλέπω τη πρόθεσή του και τη προδιάθεση.
Ακόμα και οριακά μέσα να είναι , ο παικτης του γαυρου αν δε κάνω λαθος έχει πορεία εκτός περιοχής ( νομίζω κόβει τη μπάλα προς τα έξω).. και πάνω στη φάση , αυτή του μόνο η κίνηση μπορεί να ξεγελάσει τον οποιδήποτε..
Αφού λοιπόν, παρά την αντίθετη κίνηση του παίκτη, αλλά και τους άκρως αμφισβητούμενου σημείου που γίνεται η ανατροπή(??) ..αν παρόλα αυτά το κοράκι πάει τρέχοντας στη βούλα...εκεί καταλαβαίνεις ότι αγωνίζεται ο γαύρος..
Οτι και να λέμε εμείς είναι ιστορίες. Η ευκολία που δίνονται τα πέναλτυ στους λιμανίσιους είναι χαρακτηριστική
Εγώ δε θέλω το διαιτητή να έχει τη μεζούρα και να μετράει τα χιλιοστά..
Εγώ βλέπω τη πρόθεσή του και τη προδιάθεση.
Ακόμα και οριακά μέσα να είναι , ο παικτης του γαυρου αν δε κάνω λαθος έχει πορεία εκτός περιοχής ( νομίζω κόβει τη μπάλα προς τα έξω).. και πάνω στη φάση , αυτή του μόνο η κίνηση μπορεί να ξεγελάσει τον οποιδήποτε..
Αφού λοιπόν, παρά την αντίθετη κίνηση του παίκτη, αλλά και τους άκρως αμφισβητούμενου σημείου που γίνεται η ανατροπή(??) ..αν παρόλα αυτά το κοράκι πάει τρέχοντας στη βούλα...εκεί καταλαβαίνεις ότι αγωνίζεται ο γαύρος..
Οτι και να λέμε εμείς είναι ιστορίες. Η ευκολία που δίνονται τα πέναλτυ στους λιμανίσιους είναι χαρακτηριστική