ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-Π.Α.Ο.Κ 21/12 ΔΙΕΚΟΠΗ
Re: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-Π.Α.Ο.Κ 21/12 16:00 OTE sport2
Θα το κάνουν και πχ στο σκουληκλάου εάν φύγει κατιτις σε κανα κορνερ ή μόνο με Αστέρα; ή μόνο εάν τον πετύχεις τον κορακοβοηθό;
Αφηστε τις εικασιες,τα παντα θα εξαρτηθουν απο το τι θα γραψει ο κορακας στο φυλλο αγωνα.
Απο τη στιγμη που ο βοηθος αυτη τη στιγμη ειναι καθοδον για το νοσοκομειο το παιχνιδι ειναι 3-0 υπερ του ΠΑΟΚ.
Αυτη η πουστοομαδα της καισαριανης ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΞΩΝΤΟΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΤΡΟΠΗ.
Απο τη στιγμη που ο βοηθος αυτη τη στιγμη ειναι καθοδον για το νοσοκομειο το παιχνιδι ειναι 3-0 υπερ του ΠΑΟΚ.
Αυτη η πουστοομαδα της καισαριανης ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΞΩΝΤΟΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΤΡΟΠΗ.
Mέχρι τώρα οι νίκες μας είναι 3 γκολ και πάνω..
Και συνεχίζουμε...
*Εκτός απο την Ξάνθη νομίζω...
Και συνεχίζουμε...

*Εκτός απο την Ξάνθη νομίζω...
Αν ειναι δυνατον, δηλαδη τα διαβαζεις και σε βγαινει το αιμα στο κεφαλι copy paste να παρετε γευση.theoPAOK έγραψε:Μπείτε γαζελα να διαβάσετε σχόλια!!!
ΛΙΩΝΩΩΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
16:46 | 21-12-2011 από sebastian
Μόλις ο προεδρος Θοδωρας εξοργιστηκε με την διαιτησία,αρχισε να βρέχει καρέκλες.
Φυσικά πάντα απο την αντίπαλη ομάδα...
απάντηση
16:36 | 21-12-2011 από ARIS-IDEA
στην τούμπα τα παιχνίδια γιατί δεν διακόπτονται ποτέ οριστικά ?
απάντηση
16:32 | 21-12-2011 από betatzhs
Το κατεστημένο έδρασε και πάλι κατά της επανάστασης! Πού να τρέχουν τώρα τα κουρασμένα γεροντοπαλίκαρα στο χωράφι... Ας περάσουν άνευ αγώνα... Είμαι σίγουρος ότι το ματς θα το διέκοπτε και αν η καρέκλα έπεφτα απ' τους επαναστάτες!! Ε ρε τι άλλο θα δούμε φέτος...Σφαγή!!!
απάντηση
ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΠΕΛΟ ΠΟΤΕΕΕ ΑΡΕΙΑΝΕΕΕ ΑΡΕΙΑΝΕΕΕΕ
λενε οτι ο διατητης προειδοποιησε για αντικειμενα που πετουσαν μεχρι που επεσε η καρεκλα......
Οπως φαίνεται πρόκριση στα χαρτιά...τι να πεις από την μία χαρούμενος για την προκριση από την άλλη έχω ένα κενό μέσα μου γιατί τέτοιες προκρίσεις δεν τις γουστάρω...μην ξεχνάμε ότι και εμείς και άλλοι "μεγάλοι" του κέντρου την έχουμε γλιτώσει σε παρόμοια περιστατικά και είναι κρίμα να εφαρμόζεται ο νόμος μόνο στους μικρούς...
Αν τώρα βέβαια ο επόπτης είχε όντως τόσο σοβαρό πρόβλημα πάω πάσο αλλά γενικά δεν μου άρεσουν τέτοιες εικόνες. Είναι κρίμα για 1 ή 2 βλάκες μία ομάδα να καταδικάζεται άσχετα αν το γήπεδο τους ήταν χωράφι και η κλωτσιά θα πήγαινε σύννεφο. Πάντως από ότι είδα το καρεκλάκι ίσως να προοριζόταν για ανθρώπους του πάγκου μας αλλά τελικά την έφαγε ο επόπτης.
Τι να πώ...καλές γιορτές στους ποδοσφαιριστές μας και στον προπονητή μας και προσοχή στα γλυκά και στα ξενύχτια...
Αν τώρα βέβαια ο επόπτης είχε όντως τόσο σοβαρό πρόβλημα πάω πάσο αλλά γενικά δεν μου άρεσουν τέτοιες εικόνες. Είναι κρίμα για 1 ή 2 βλάκες μία ομάδα να καταδικάζεται άσχετα αν το γήπεδο τους ήταν χωράφι και η κλωτσιά θα πήγαινε σύννεφο. Πάντως από ότι είδα το καρεκλάκι ίσως να προοριζόταν για ανθρώπους του πάγκου μας αλλά τελικά την έφαγε ο επόπτης.
Τι να πώ...καλές γιορτές στους ποδοσφαιριστές μας και στον προπονητή μας και προσοχή στα γλυκά και στα ξενύχτια...

Καλά παιδιά με τα σκουλίκια δεν είναι να ασχολείται κανείς. Δεν είναι καν ανθρωποι. Στα λεξικά στη λέξη κόμπλεξ θέλει δίπλα τη φωτό του Σκόρδα και στην περιγραφή 1 παράδειγμα: "ένας χαρακτηριστικός κομπλεξικός Αριανός μιλάει πάντα για τον ΠΑΟΚ ως ανεπαρκής και ανύπαρκτος γείτονας" . Ας είναι καλά οι ομαδουλες που ανέβηκαν χωρίς πρόγραμμα και ομάδα στην superleague, γιατί θα πέφτανε πάλι. Όχι ότι και τώρα δεν υπάρχουν πιθανότητες.
Σάρωσε ο ΠΑΟΚ στην Καισαριανή. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στον αγώνα και κατάφερε να πετύχει 3 γκολ σε 14' λεπτά. Χατρίκ σημείωσε ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Καρεκλίδης!

αναμενόμενο
αφού έπαιζε ο Mπαλάφας κάτι κουφό θα γινότανε
Mπαλάφα για πάντα στον ΠΑΟΚ
αφού έπαιζε ο Mπαλάφας κάτι κουφό θα γινότανε
Mπαλάφα για πάντα στον ΠΑΟΚ
ΕΠΕΔΗ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ.
βρε εδω οι αρειανοι οταν ολοι οι αλλοι με τοτεναμ δινανε συγχαρητηρια αυτοι βγαζανε μονο κομπλεξ και η πλακα ειναι οτι τους δουλευανε οι οπαδοι των αλλων ομαδων.....
- paoklarisa
http://www.epo.gr/kanonismoi/pdf/11_12/ ... L_2011.pdf
Στο άρθρο 42 παρ.2 και στο άρθρο 21- παρ.3α λέει πια είναι η απόφαση για διακοπή αγώνα κυπέλου!!!Ούτε εγώ πολύ γουστάρω για την τελίκη κατάληξη του αγωνα,ούτε τον καφέ μου δεν πρόλαβα να απολαύσω.
Στο άρθρο 42 παρ.2 και στο άρθρο 21- παρ.3α λέει πια είναι η απόφαση για διακοπή αγώνα κυπέλου!!!Ούτε εγώ πολύ γουστάρω για την τελίκη κατάληξη του αγωνα,ούτε τον καφέ μου δεν πρόλαβα να απολαύσω.
- Caballo Viejo
Δεν έφτανε ο καρεκλιασμένος επόπτης, τώρα λέει κάνουν και το μπλόκο της Καισαριανής στους δικούς μας που ήταν στην κερκίδα και θέλουν και να ξαναγίνει το ματς!
Τι πίνουν εκεί πέρα ρε παιδίμ..
Στο 14΄ καρέκλα! Έλεος! Τι πρόλαβε να κάνει δηλαδής το ταλαίπωρο κοράκι;

Τι πίνουν εκεί πέρα ρε παιδίμ..
Στο 14΄ καρέκλα! Έλεος! Τι πρόλαβε να κάνει δηλαδής το ταλαίπωρο κοράκι;
- sourmenetes
- Moderator
ΠΟΣΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ....
ΜΠΗΚΕ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ...
Μετα απο καιρο θα βλεπαμε την ομαδα απο κοντα και εν τελει ουτε ενα εικοσαλεπτο δεν ειδαμε...

Ο μπολονι αποθεωθηκε απο τους φιλαθλους και εδειξε να το χαιρεται μετα το "τελος" του αγωνα...
Κοσμος πολυς,φιλοι απο το φορουμ στο γηπεδο αλλα NO MATCH NO PARTY...
Αμα βρω ενα θετικο οτι σε αυτο το κ@λογηπεδο μπορει να ειχαμε κανενα τραυματισμο...
ΜΠΗΚΕ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ...
Μετα απο καιρο θα βλεπαμε την ομαδα απο κοντα και εν τελει ουτε ενα εικοσαλεπτο δεν ειδαμε...

Ο μπολονι αποθεωθηκε απο τους φιλαθλους και εδειξε να το χαιρεται μετα το "τελος" του αγωνα...
Κοσμος πολυς,φιλοι απο το φορουμ στο γηπεδο αλλα NO MATCH NO PARTY...
Αμα βρω ενα θετικο οτι σε αυτο το κ@λογηπεδο μπορει να ειχαμε κανενα τραυματισμο...
Παιδιά βλέπω τον σκατόγαυρο και πήρε πάλι πέναλτι σε μαρκαρισμα οριακά έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο διαιτητής παίζει μακράν τον Gay και το χειρότερο είναι που βρίζουν τον ΠΑΟΚ οι φλώροι στην πόλη μου μέσα. Ανέβηκαν κάμποσοι και έχουμε και εδώ μερικούς που όλοι είναι κομπλεξικοί αντιπαοκτσήδες, μεγαλύτερα σιχάματα από τους κάτω. Ελεϊνά σκουπίδια που υποστιρίζουν αυτόν τον ωχετό. Βρίζουν ακατάπαυστα τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και κάνουν κερκίδα με τα συνθήματά μας. Έχουν κλέψει τα πάντα. Μέχρι και από τον αρούλι κλέψανε ένα κατεξοχήν (φλώρικο) σύνθημά τους. Για να δείτε κατάντημα. Οι γαύροι της επαρχίας είναι τα μεγαλύτερα καρκινώματα της κοινωνίας. Ο εμετός ο ίδιος. Προσωπικά αν εξαιρέσω ένα άτομο που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε γαύρος, όλοι οι άλλοι που ξέρω είναι σιχάματα και ως άνθρωποι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 21 Δεκ 2011, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.