Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από guardian4 »

joshua έγραψε:Ρε παλικαρια να δεχτω οτι καποιοι απο εμας πολλες φορες εχουμε ασκησει πολυ αυστηρη κριτικη εως και αδικη καποιες φορες, αλλα και εσεις αν κρινετε απο την σημερινη συνεντευξη οτι η διοικηση αξιζει αποθεωσης, ουτε καν ενος απλου προβληματισμου,πραγματικα ουδεν σχολιο...
Αδερφε joshua να σου εξηγησω.
Ο Ζαγορακης σημερα επικοινωνιακα, που ειναι αρκετα αδυναμος, ξεπερασε τον εαυτο του.
Εγω ηθελα να δω να βαζει τους ΑΡΔ στις θεσεις, του το ειδα.
Ηθελα να ακουσω για οικονομικα,για το πορισμα και τα λοιπα το ακουσα.
Ηθελα να ακουσω να απολογειτε για λαθη του, το ακουσα.
Ηθελα να καταλαβω τι παιζει στον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη γιατι στενοτητα, ποση , ποιος ειναι ο στοχος τον ακουσα.
Ηθελα να δω τσαμπουκα απ τον προεδρο μου τον ειδα.

Καταλαβα ενα πολυ απλο πραγμα επισης που τοσο καιρο δεν ειχα καταλαβει.
Το οτι εφερε το σαλπιγγιδη, στην ουσια δεν τον συμφερε αυτον αλλα τον ΠΑΟΚ, και αντιθετα αυτον θα τον εβλεπτε γιατι θα ερχοταν σε αντιπαραθεση με τον κοσμο. Πρωσοπικα τον Ζαγορακη το οτι εφερε τον σαλπιγγιδη δεν τον βοηθεισε σε τιποτα.Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. Ο αλλος πεταχτηκε και ειπε αν πιστευει οτι η διοικηση δεν στηριζει αρκετα τον σαλπιγγιδη και το συμπαραστεκετε, και τον λεει γιατι ειναι ο σαλπιγγιδης τιποτα 15 χρονων παιδακι?

Μη ξεχνας οτι το αγωνηστικο πλανο αδερφε joshua θα ειπωθει την Πεμπτη απο τον βρυζα.
Δηλαδη οτι δηποτε αφορα ποδοσφαιριστες(βιτολο , σαλπι , κοντρερας, ιβιτς, βιερινια) προπονητες μεταγραφες και τα λοιπα θα ειπωθουν την Πεμπτη.

Για μενα θα ηταν ακομα καλυτερα αν ο Ζαγορακης μιλουσε για θεματα που απασχολουν τον οπαδο.
Μιλησε δλδ για τις εκδρομες, για την αστυνομια, για τις αδικες διαιτησιες, για το οτι δε δεχονται να μας ρυθμισουν τα χρεη, αλλα να τα τονιζε λιγο παραπανω. Αυτο ηταν το μονο που θα βελτιωνα . Ολα τα αλλα μ αρεσαν.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

εγω προσωπικα τον Ζαγορ δεν θα τον άλλαζα με τπτ.....εκτος απο ένα πραγματικο μεγάλο επενδυτη που θα τον ξερουν και οι πέτρες...ειναι η καλυτερη λυση που ειχαμε ποτε οι δυνατοτητες του εξαρτώνται άμεσα απο τον κοσμο :nairepaok: οσο θα τον στηριζουμε η μεγαλη πλειοψηφια τοσο ο ΠΑΟΚ μας θα μεγαλωνει συνεχεια....και ο ΠΑΟΚ επι Ζαγορ μεγάλωσε και συνεχιζει.... :pano:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

joshua έγραψε:Ρε παλικαρια να δεχτω οτι καποιοι απο εμας πολλες φορες εχουμε ασκησει πολυ αυστηρη κριτικη εως και αδικη καποιες φορες, αλλα και εσεις αν κρινετε απο την σημερινη συνεντευξη οτι η διοικηση αξιζει αποθεωσης, ουτε καν ενος απλου προβληματισμου,πραγματικα ουδεν σχολιο...
Προσωπικα ειμαι προβληματισμενος, αλλα αισιοδοξος οτι η κατηφορα πηρε ενα τελος. Νομιζω οτι το κλιμα σιγα σιγα θα αλλαξει προς το καλυτερο και θα συσπειρωθουμε ξανα, οχι στο βαθμο του 2008, αλλα σε ικανοποιητικο βαθμο. Αρκει να υπαρχει καλοπροαιρετη κριτικη και οχι αυτο που γινεται μεχρι σημερα (δεν κατηγορω εσενα).
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε συ τζόσουα ο ζαγοράκης δεν είναι στο απυρόβλητο και ας φαίνεται ότι τον στηρίζω τυφλα.ο προβληματισμός μου είναι τεράστιος και προσωπικα με απομάκρυνε αρκετά από την ομάδα κολλωντας της τη ρετσινιά του γκαγκάτση.απλά σπαζομαι τρέλα με την καραμέλα του τεχνοκράτη που ανακαλύφθηκε τα τελευταία δύο χρόνια -λες και πιο πριν δεν υπήρχαν.και επισης σπαζομαι που μιλάμε όλοι για τα οικονομικά και διοιηκητικα του ΠΑΟΚ λες κ έχουμε ιδέα και δεν αναγνωρίζουμε το ότι παραμένει ο ζαγοράκης στο τιμόνι στην δυσκολότερη οικονομική συγκυρία που έχουμε ζήσει.να υπενθυμίσω πως τα δύο τελευταία χρόνια οικονομικοί κολοσσοί φαληρησαν.ο βγενο κ ο τζιγγερ λακισαν.κ εμείς ζητάμε δωρεάν τεχνοκράτες από χάρβαρντ για υπαλληλους και από το ζαγοράκη ηγετικές ικανότητες μεγαλεξανδρου.που κρίνουμε αγνοώντας τι γίνεται γύρω μας.που κρίνουμε με βάση τα θέλω μας κ όχι τα μπορώ.που όλο ζητάμε επειδή παίρνουμε ένα γαμημενο εισητηρίου λες και κάνουμε χάρη σε κανέναν.,
Άβαταρ μέλους
guardian4

Με την ομαδα που εχουμε φετος αν βγουμε(θα βγουμε) προκριματικα τσ.λ. Περναμε στην επομενη φαση.
Και τελειωσε το παραμυθι.
Εχουμε πολλα γουστα να βγαλουμε φετος.
ΠΑιζουμε με Ουντινε , 4000 κομμαντο θα κατεβουμε με το στολο να πουμε εκει περα, καταληψη θα γινει.
Για μετα δε λεω....
Μετα εχουμε και το κυπελο που ειναι ΣΤΟΧΟΣ φετος, το καταλαβω και απο το πως το τονιζε ο ζαγορακης σημερα.
Θα ειναι ωραια χρονια.

Αμα ενα εκατομυριο μας σωζει απο πωληση ποδοσφαιριστη να το πειτε στο κοσμο να ξεκινησουμε ερανο.
Εγω 10 και 20 ευρο τα βαζω και ας μην εχω.
Λαο εχουμε, ας το χρησιμοποιησουμε επιτελους.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

guardian4 έγραψε: Για μενα θα ηταν ακομα καλυτερα αν ο Ζαγορακης μιλουσε για θεματα που απασχολουν τον οπαδο.
Μιλησε δλδ για τις εκδρομες, για την αστυνομια, για τις αδικες διαιτησιες, για το οτι δε δεχονται να μας ρυθμισουν τα χρεη, αλλα να τα τονιζε λιγο παραπανω. Αυτο ηταν το μονο που θα βελτιωνα . Ολα τα αλλα μ αρεσαν.

++
επίσης είπε και για γαύρο...στα ίσα και όχι με μισόλογα... "πολιτισμένα" και όχι με κραυγές ( θεοδωρίδες κλπ)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

guardian4 έγραψε:Με την ομαδα που εχουμε φετος αν βγουμε(θα βγουμε) προκριματικα τσ.λ. Περναμε στην επομενη φαση.
ΠΑιζουμε με Ουντινε , 4000 κομμαντο θα κατεβουμε με το στολο να πουμε εκει περα, καταληψη θα γινει.
Για μετα δε λεω....
Μετα εχουμε και το κυπελο που ειναι ΣΤΟΧΟΣ φετος, το καταλαβω και απο το πως το τονιζε ο ζαγορακης σημερα.
Θα ειναι ωραια χρονια.

Αμα ενα εκατομυριο μας σωζει απο πωληση ποδοσφαιριστη να το πειτε στο κοσμο να ξεκινησουμε ερανο.
Όλα τα λες εκ του ασφαλούς και συμφωνώ για να είμαι ειλικρινής αλλά δεν έχεις δει αποχωρήσεις ακόμη.Όταν θα τις δεις θα το ξανασκεφτείς...Προς το παρών περιμένουμε.
:pano:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

tad έγραψε:Τώρα μόλις διάβασα την απάντηση Βιολίδη και έπαθα πλάκα ...

Καλά ρε Ζαγοράκη είναι δυνατόν να μην μπορείς να εξηγήσεις βασικά πράγματα ρε πρόεδρε ????????????

Εδώ βγήκε από την συνέντευξη ότι εμείς είχαμε δανείσει τον Βιολίδη και η αλήθεια είναι ότι αυτός δάνεισε την ΠΑΕ και έπειτα αδυνάτησε να καλύψει επιταγές.

Άλλα ντάλων είμαστε ... Δύο τρεις έχουμε που βάζουν λεφτά και αυτούς τους κρεμάμε ...

Δηλαδή και εσύ ρε Βιολίδη δεν μπορούσες να βγεις τόσο καιρό να τα πεις αυτά ????

Θα μας τρελάνετε ρε σεις ...
Tad μάλλον λάθος κατάλαβες. Διάβασε προσεκτικά την ανακοίνωση του Βιολίδη και ιδιατέρα σ'αυτό το σημείο

''Η συγκεκριμένη διαφορά προέκυψε από τις επιταγές που έδωσα προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν πληρώθηκαν και όχι από δάνειό της προς εμένα ,όπως κακώς ειπώθηκε. Το αντίτιμο των τελευταίων χρονικά επιταγών μου είχε δοθεί νωρίτερα, καθώς είχα εκδηλώσει την πρόθεσή μου να παραιτηθώ από το Δ.Σ. της Εταιρίας. Οι συγκεκριμένες επιταγές, καθώς και όλες οι επιταγές που έδωσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχαν εκδοθεί μήνες έως και πάνω από ένα χρόνο νωρίτερα από την ημερομηνία που μου εδόθησαν τα χρήματα.''

Ο Βιολίδης έκανε εξυπηρέτηση στην ΠΑΕ δίνοντας κάποιες επιταγές πχ(8μηνες- 12 μηνες - 14 μηνες).Όταν αποφάσισε να παραιτηθεί και να φύγει από την ΠΑΕ εξοφλήθηκε στο ακέραιο, αλλά μετά από κάποιους μήνες ''εσκασαν'' κάποιες δικές του γιατί ήταν ακάλυπτες.Το ποσό αυτό ήταν της τάξης των 235 χιλ. και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να το πληρώσει καθιστώντας την θέση του Βιολίδη αρνητική γιατί αυτός τα είχε προεισπράξει.
Ο Ζαγοράκης απλώς κάλυψε με δικιά του ευθύνη και με λεφτά της ΠΑΕ κάποιες ακάλυπτες επιταγές του Βιολίδη.
Γι'αυτό και η ΠΑΕ έχει δεσμεύσει μετοχές του Βιολίδη ύψους 300 χιλ. και γι'αυτό ο Ζαγοράκης δεσμεύτηκε προσωπικά ότι αυτά τα χρήματα θα εισπραχθούν κάποια στιγμή απο τον Βιολίδη.
Ο Ζαγοράκης δεν δάνεισε αλλά κάλυψε με λεφτά της ΠΑΕ τον Βιολίδη που πρέπει να είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Photis έγραψε:
guardian4 έγραψε:Με την ομαδα που εχουμε φετος αν βγουμε(θα βγουμε) προκριματικα τσ.λ. Περναμε στην επομενη φαση.
Για μετα δε λεω....
Θα ειναι ωραια χρονια.

Όλα τα λες εκ του ασφαλούς και συμφωνώ για να είμαι ειλικρινής αλλά δεν έχεις δει αποχωρήσεις ακόμη.Όταν θα τις δεις θα το ξανασκεφτείς...Προς το παρών περιμένουμε.

Εξαρταται για τι αποχωρησεις μιλαμε, κοντρερας και βιερινια δεν πρεπει να φυγουν με τιποτα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παρενθεση στα σοβαρα....πως και δε ρωτησε ο Μινος για μεταγγραφες? πιστευα κτ θα πει...απογοητευτηκα αφου και ο Μινος δε ρωτησε για μεταγγραφες....σκουρα τα πραγματα..(εκτος αν τα φυλαει για μεθαυριο)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Guardian4 νομίζω για τον Κοντρέρας δύσκολα, για τον Βιεϊρίνια θεωρώ πως όχι μόνο θα μείνει αλλά θα ανανεώσει.
Άβαταρ μέλους
guardian4

MANIAKOS έγραψε:παρενθεση στα σοβαρα....πως και δε ρωτησε ο Μινος για μεταγγραφες? πιστευα κτ θα πει...απογοητευτηκα αφου και ο Μινος δε ρωτησε για μεταγγραφες....σκουρα τα πραγματα..(εκτος αν τα φυλαει για μεθαυριο)
Αυτο ειναι στο μπατζετ που τους εδωσε να κινουνται ο Ζαγορακης.
Αυτο ειναι καθαρα θεμα Μπολονι-Βρυζα
Το ξεκαθαρισε ο Ζαγορακης. Τους εδωσε ενα ορι χρηματων να διαχειριστουν και εκει μεσα δικαιουνται να κανουν οτι αποφσησουν.
Photis έγραψε:Guardian4 νομίζω για τον Κοντρέρας δύσκολα, για τον Βιεϊρίνια θεωρώ πως όχι μόνο θα μείνει αλλά θα ανανεώσει.

Κι εγω θελω να πιστευω πως η παικτουρα θα ανανεωσει και πιστευω οτι με την αυξηση(που δικαιουται, παροτι δε θα ναι μεγαλη) θα τον ανανεωσει και στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Απο τον πινακα εσοδων-εξοδων της τετραετιας Ζαγορ εχω μια σημαντικη παρατηρηση να κανω. Τις 2 πρωτες χρονιες με σαρδελες κλπ ο ισολογισμος ηταν θετικος. Αν δειτε τις επομενες δυο που ειμασταν αρνητικοι μας ελειπαν χοντρα χοντρα 2 εκατομυρια τη χρονια περιπου. Ηταν ακριβως οι χρονιες που δεν ειχαμε πωλησεις παιχτων !!! Τις πρωτες δυο αν δεν ειχαμε τις πωλησεις θα βγαιναμε και παλι αρνητικοι !!!

Φαινεται δηλαδη πως οι ισολογισμοι μας καθε χρονο ειναι περιπου 1-2 μυρια μεσα το χρονο. Εφοσον δεν υπαρχει λεφτας να σπρωχνει ο μονος δρομος για την εξυγιανση και την ισορροπια του ισολογισμου ειναι να μπορεις να πουλας παιχτες παραπανω απο οσο τους αγοραζεις. Πλεον ειδικα σημερα ειναι μονοδρομος. Το θεμα ειναι να μην αποδυναμωνεις την ομαδα και τουλαχιστο αυτο στα τελευταια 4 χρονια δε μπορει να το πει κανεις για τη διοικηση, το αντιθετο μαλιστα.

Προχωρα σκυλε και μη μασας ο λαος εχει ματια και βλεπει.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

'Η να μπεις σε ομιλους Τσ.Λ., κάτι που σε οποιοδήποτε σοβαρό πρωτάθλημα της γης θα το είχαμε κάνει το 2010. Βρέθηκε ενας διατητής (ούτε το όνομά του θέλω να πω, στους γιατρούς να τα φάει) και μας έκοψε το δρόμο.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

mpafos4 έγραψε:Για μενα το ερωτημα ειναι ενα και αφορα ΟΛΟΥΣ τους ΠΑΟΚτσηδες......

Μπορουμε να ξαναγινουμε οπως τις μερες που φερναμε το Ζαγορακη?Ενωμενοι?

Αν ναι,τοτε θα κανουμε μεγαλα πραγματα!

Εαν οχι,γιατι?

Καλοι και οι τεχνοκρατες,καλοι ολοι....ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ.......ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ!

ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ!Απλα τα πραγματα!
+1
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”