ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-Π.Α.Ο.Κ 21/12 ΔΙΕΚΟΠΗ
Re: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-Π.Α.Ο.Κ 21/12 16:00
Gia melvourni to deixnei ant1 01.00 meta ta mesanyxta tetartis
- PAPA TSIBIKOS
-------------------------------------<<Το νου σας ρεμάλια>>----------------------------
Αύριο πιστεύω να μην αγχωθούμε... Είναι και ευκαιρία να δούμε κ άλλους παίκτες όπως Κατσικάς, Αποστολόπουλος ίσως και Παναγιωτούδης. Γιατί είναι διαφορετικό να παίζουν οι μικροί στα φιλικά και διαφορετικό να είναι σε μια ενδεκάδα επίσημου αγώνα με μεγάλους μέσα.
Εγώ θα είμαι στο γήπεδο. Πιστεύω θα έχει εισιτήρια στα εκδοτήρια από έξω. Αν κανονιστεί κάτι ομαδικό είμαι μέσα... Ειδοποιήστε!
Εγώ θα είμαι στο γήπεδο. Πιστεύω θα έχει εισιτήρια στα εκδοτήρια από έξω. Αν κανονιστεί κάτι ομαδικό είμαι μέσα... Ειδοποιήστε!
Καναν παναγιωτουδη σταφ αποστολ να δουμε θα ναι καλα//
Παντως ΓΙανουμης πετρισεβιτς παιζουν με βαζελο τωρα...
Παντως ΓΙανουμης πετρισεβιτς παιζουν με βαζελο τωρα...
- sourmenetes
- Moderator
Κακα τα ψεματα αμα δεν παρουμε προβαδισμα στο σκορ δεν πιστυεω να δουμε αρκετους νεους μεσα...Ειναι επικινδυνα τα ματς του κυπελλου και πολυ περισσοτερο οταν μιλαμε για γηπεδα χωραφια ελπιζοντας να μη βρεξει κιολας...
Προσωπικα θελω κανονικη ομαδα μεσα,να καθαρισει το ματς και μετα ας μπουνε και οι υπολοιποι..Βεβαια στη βασικη μπορει να υπαρχουν και κανα δυο "μικροι"..Αλλα δε νομιζω να μπουν ολοι μαζι..
Προσωπικα θελω κανονικη ομαδα μεσα,να καθαρισει το ματς και μετα ας μπουνε και οι υπολοιποι..Βεβαια στη βασικη μπορει να υπαρχουν και κανα δυο "μικροι"..Αλλα δε νομιζω να μπουν ολοι μαζι..
Λορντ βλεπω τα αλλα ματς του κυπελλου τα σημερινα τα δειχνει ολα το κοννεξ παντως/Lord_GayrosSlayer έγραψε:Παίζει να το δείξει το PAOKwebTV;
-
Αυριο το μονο που ΔΕΝ πρεπει να κανει ο Μπολονι ειναι να βαλει μεσα τους πιτσιρικαδες.Πειραματα σε τετοιο ''υπουλο'' ματς δεν πρεπει να γινουν. Νοκ αουτ παιχνιδι με τους μικρους ειναι μεγαλο ρισκο.
Το ματς πρεπει να το καθαρισουν οι ''παλιοι''.........
Το ματς πρεπει να το καθαρισουν οι ''παλιοι''.........
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Παίζει να το δείξει το PAOKwebTV;
16.00 Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ OTE sport2
Οπότε, λογικά, όχι

Ναι o Antenna άλλαξε το πρόγραμμα τους και τελικά ο αγώνας του ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί ζωντανά στην Australia και Αμερική:Dimg4 έγραψε:Gia melvourni to deixnei ant1 01.00 meta ta mesanyxta tetartis
Australia
01:00 ώρα Sydney/Melbourne στο Antenna Pacific - ζωντανά
Αμερική
08:00 ώρα Chicago στο Antenna Prime - ζωντανά
11:00 ώρα Chicago στο Antenna Satellite - μαγνητοσκοπημένα
Ευρώπη
14:00 ώρα GMT στο Antenna Europe (ζωντανά)
Για περισσότερες πληροφορίες για τις μετάδοσης αγώνων εδώ:
http://home.earthlink.net/~ziaka/GreekS ... edules.htm
Re: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-Π.Α.Ο.Κ 21/12 16:00 OTE sport2
Το ματς επειδή είναι μονό θέλει διπλή προσοχή! Πάντως παλι για μένα πρέπει να ξεκινήσει ο Σταφυλίδης (αν και τον ήθελα την Κυριακή και τον Λίνο τώρα για να μην παίζει κάθε 3 μέρες). Δεν νομίζω πάντως ότι χωρά πάνω από 1 πιτσιρίκος στην 11άδα. Αν νικάμε 2-0 όμως είναι ευκαιρία να μπουν και 2 ακόμη ως αλλαγές. Νομίζω ότι ο Λαζάρ θα ξεκινήσει βασικός (αφού ξεκουράστηκε), και ο Ίβιτς μπορεί να δίνει ανάσες με rotation φέτος, είτε στη θέση Γκαρσία που τον ειδαμε την Κυριακή, είτε στο 10 και πιστεύω ότι του αξίζει περισσότερος χρόνος συμμετοχής, που όπως και να έχει θα πάρει, μετά την αποχώρηση των Σπαντάτσιο-Αρίας. Για το τέρμα ελπίζω για καιρό να μην αλλάξει. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο Γλύκος στο λίγο που τον ειδαμε.
Aποστόλη εγώ αύριο το μεσημεράκι θα ξέρω αν θα προλάβω να πάω.
Εννοείται πως αν πάω θα σου στείλω μνμ στο κινητό οπωσδήποτε.
Εννοείται πως αν πάω θα σου στείλω μνμ στο κινητό οπωσδήποτε.
Παίδες αν κανονισετε να πάτε στείλτε κ ένα μην σε μένα.θα έρθω αλλά μην είμαι κ τελείως ξεμπαρκος.δυστυχώς εγώ από τα άτομα που ξέρω δεν μπορεί κανένας λόγω ώρας