MANIAKOS έγραψε:σφαιρο / ΠΑΕ
Συνήθεια οι μισές αλήθειες…
18 Δεκ 2011 20:22, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Συνήθεια οι μισές αλήθειες…
Γι’ ακόμη μία φορά σήμερα ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι οι πληροφορίες που αφορούν σοβαρά θέματα της ομάδας και βγαίνουν προς τα έξω από τον ΠΑΟΚ, δεν είναι πάντα απόλυτα ακριβείς…
Με αφορμή και το σημερινό παράδειγμα που αφορούσε το σοβαρό θέμα Μπόλονι, αποδείχθηκε ότι στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει συνήθεια οι μισές αλήθειες και η κατάσταση φθάνει πλέον στα όρια της αναξιοπιστίας…
Ελπίζουμε να καταλαβαίνουν όλοι γιατί από εδώ και πέρα ότι και αν λέγεται στον ΠΑΟΚ θα αμφισβητείται μέχρι να αποκαλυφθεί η πλήρη αλήθεια…
Δυστυχώς τα μόνιμα θύματα αυτής της κατάστασης, είναι οι δημοσιογράφοι… Ο καθένας για να καλύψει τις δικές του αδυναμίες και πολλές φορές τα ψέματα που το ένα διαδέχεται το άλλο, βρήκε το εύκολο θύμα στους δημοσιογράφους…
Επειδή λοιπόν ΔΕΝ θα φταίνε πάντα οι δημοσιογράφοι και επειδή ΔΕΝ θα είναι πάντα στην μέση και θα "πυροβολούνται" από παντού, ο καθένας από εδώ και πέρα θα αναλαμβάνει τις ευθύνες του…
Ο ΠΑΟΚ πέρα από το ότι είναι σχεδόν… μουγγός, όταν «μιλάει» λέει τις μισές αλήθειες… Για το ότι ο ΠΑΟΚ λοιπόν χάνει την αξιοπιστία του (ειδικά απέναντι στον κόσμο του) ΔΕΝ φταίνε οι δημοσιογράφοι….
24
Ρε αδέρφια θα τρελλαθούμε εντελώς? Ένας «δημοσιογράφος» δημοσιεύει αφελώς φήμες (επιεικώς) ή ρουφιανιές (αν το σκεφτούμε λίγο πιο ρεαλιστικά) ως αποκλειστική είδηση, χωρίς να αποκαλύπτει την πηγή (αν φυσικά… υπάρχει πηγή) και έχει το θράσος να το ομολογεί κιόλας! Χωρίς να φροντίζει να διασταυρώνει την «είδηση» ή να αποκαλύπτει την πηγή (ξανά μανά ΑΝ υπάρχει πηγή), κατηγορεί γι αυτό τον ΠΑΟΚ (sic)!!!
«Ελπίζουμε να καταλαβαίνουν όλοι γιατί από εδώ και πέρα ότι και αν λέγεται στον ΠΑΟΚ θα αμφισβητείται μέχρι να αποκαλυφθεί η πλήρη αλήθεια»!!!
Νέα ήθη στη δημοσιογραφία. Δηλαδή θεωρούμε εκ προοιμίου ψεύτες (με ποια τεκμήρια?) αποκλειστικά όσους σχετίζονται και εκφράζουν τον ΠΑΟΚ (!!!) μέχρι αποδείξεως του εναντίου?! Ή μήπως ζητάει εκ των προτέρων συγχωροχάρτι για όσα αναπόδεικτα σκοπεύει να (ξανα)γράψει στο εξής?
«Ο ΠΑΟΚ πέρα από το ότι είναι σχεδόν… μουγγός, όταν «μιλάει» λέει τις μισές αλήθειες…».
Αυτή η φράση πρέπει να αποτελέσει μνημείο ανιτκειμενικής και τεκμηριωμένης ενημέρωσης. Υποκείμενο της πρότασης: «ο ΠΑΟΚ»!!! Δηλαδή ποιός? Ο Ζαγοράκης, οι παίκτες, ο λαός, η ιδέα ή ο δικέφαλος που εμφανίστηκε στον ύπνο ή στο ξύπνιο του μαχόμενου δημοσιογράφου «εν είδει περιστεράς» και του αποκάλυψε αλήθειες?
Βρε τσορμπατζΟΓΛΟΥ: ποιος σε κορόιδεψε αγοράκι μου, ποιος σε γέλασε και διακύβευσε την αμεροληψία, την επιστημοσύνη, το ασίγαστο πάθος σου για αλήθεια και τη λαμπρή πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική σου καριέρα στα μάτια των αναγνωστών σου (λέμε τώρα)? Γιατί δεν μας ανοίγεις κι εμάς τα μάτια?
«Δυστυχώς τα μόνιμα θύματα αυτής της κατάστασης, είναι οι δημοσιογράφοι…».
Δε νομίζω πως είστε τα θύματα. Δεν άκουσα να απολυθεί κανένας από το συνάφι σας, επειδή δεν διασταύρωσε κάποια είδηση. Αντιθέτως πληρωθήκατε κανονικά (μήπως και με το παραπάνω?) για τα συγκεκριμένα άρθρα σας. Και μάλιστα θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να σας κατηγορήσει για συκοφαντία, από τη στιγμή που δημοσιεύετε άρθρα βασιζόμενα σε «πληροφορίες», οι οποίες δεν τεκμηριώνονται ποτέ.
Σταματώ εδώ, γιατί δεν αξίζει περαιτέρω ανάλυση το θέμα. Λυπάμαι μόνον που ορισμένοι αδερφοί μπορεί να πάρουν στα σοβαρά τέτοιους δημοσιογράφους (δεν αναφέρομαι στον φίλο Μανιακό, εκτός αν πράγματι υιοθετεί και πιστεύει τα γραφόμενα του τσορμπατζόγλου).
ΥΓ. Συγγνώμη για το πιθανό οφ-τοπικ, αλλά εδώ βρήκα το «άρθρο» το οποίο σχολιάζω. Δημοσιεύω λοιπόν τις σκέψεις μου εδώ, γιατί θεωρώ ότι το κείμενο του «δημοσιογράφου» αποτελεί, συγκαλυμμένη μεν, προφανή δε, προσπάθεια επίθεσης προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, έστω κι αν δεν τον κατονομάζει. Και μπορεί να έχω κι εγώ παράπονα από τον Ζαγόρ, αλλά όποτε και όταν τα εκφράζω έχω το θάρρος να τα εκφέρω ως γνώμη μου και όχι ως «πληροφορίες» και «φήμες».