FC PAOK - FC Rubin Kazan 1-1,Mvp,Σχόλια και παραλειπόμενα.
FC PAOK - FC Rubin Kazan Σχόλια και παραλειπόμενα.
Μακάρι να μέινει και πιστεύω ότι θα μέινει αλλα αν πάει στο πολυ χρήμα τι πρέπει να κάνουμε να αυτοκτονησουμε ;
FC PAOK - FC Rubin Kazan Σχόλια και παραλειπόμενα.
fn1m έγραψε:Argonaut4 έγραψε:Περάστε κόσμε......εδω η καλη μιζέρια ....μόνο στο ΠΑΟΚ αυτα.
Δεν είναι μίζερος όποιος κάνει κριτική για τα κακώς κείμενα της ομάδας.
καλα καλα τα κακώς κείμενα πλάκα έχεις ; Εγω ξέρω ότι είμαι πρώτος εσυ μιζέριαζε και πες ότι και να κάναμε δεν συγκρίνετε με την νίκη το αρεως στην ατλετικο Μαδρίτης......
Re: FC PAOK - FC Rubin Kazan Σχόλια και παραλειπόμενα.
Photis έγραψε:Δε θα κάνω κανένα σχόλιο για το παιχνίδι γιατί μπορεί να εκτεθώ.Χαιρόμαστε για τη νίκη και συνεχίζουμε.Αν φύγει ο προπονητής θα ακολουθήσουν άσχημες μέρες...
ισοπαλία ήρθε
Πολύ ωραίος αγώνας δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα. Δυστυχώς ήρθε νωρίς η αποβολή και η Καζάν αναγκάστηκε να στήσει το λιοφορείο μπροστά από την εστία του ξανθομπάμπουρα. Στη μόνη ολοκληρωμένη αντεπίθεσή της έκατσε και το γκολ και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Ναι έχεις δίκαιο συγγνώμη.Αλλά είναι σχεδόν σαν να κερδίσαμε.Για το παιχνίδι δεν πρόκειται να ασχοληθώ γιατί θα εκτεθώ το επαναλαμβάνω.

Συγχαρητήρια στην ΠΑΟΚΑΡΑ για την πρώτη θέση στον όμιλο, μπράβο σε όλους τους συντελεστές και καλή συνέχεια να έχουμε με μια καλή κλήρωση.
Μην μπαίνουμε στην διαδικασία να σχολιάζουμε το αποτέλεσμα, για μένα ήταν καθαρό το ματσάκι και μην σας ξεγελά το οτι δεν έγιναν σωρό oι ευκαιρίες, άλλωστε και εμείς οταν μείναμε με δέκα στο Λονδίνο δεν νομίζω να έγιναν πολλές.

Μην μπαίνουμε στην διαδικασία να σχολιάζουμε το αποτέλεσμα, για μένα ήταν καθαρό το ματσάκι και μην σας ξεγελά το οτι δεν έγιναν σωρό oι ευκαιρίες, άλλωστε και εμείς οταν μείναμε με δέκα στο Λονδίνο δεν νομίζω να έγιναν πολλές.

Μια φορα να χαρουμε μια νικη χωρις να μιζεριασουμε δεν υπαρχει..μια ζωη κλασσικα εικονογραφημενα
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Υπενθυμίζω ότι βρισκόμαστε στη νηστεία των Χριστουγέννων, σε μια περίοδο πολύ πνευματική, κατά την οποία πρέπει να βγάζουμε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό μας! Στο πλαίσιο αυτό το ότι δώσαμε λίγη χαρά στα αδέλφια μας του Ρώσους είναι θετικό! Ας μην ξεχνάμε ότι εκεί μέσα πήραμε παλικαρίσια ισοπαλία και ουσιαστικά αποκτήσαμε το αβαντάζ απέναντί τους.
Μου άρεσε ο Γλύκος (χωρίς βέβαια να έχει δεχθεί ιδιαίτερη πίεση), όπως μου άρεσε για μία ακόμη φορά σε Ευρωπαϊκό παιχίδι το ώριμο παιχνίδι του Γεωργιάδη. Έχω την άποψη ότι ο παίκτης αυτός, αν συνεχίσει έτσι, θα γίνει ο νέος Παρίδης.
Μου άρεσε και ο τερματοφύλακάς τους (ο αναπληρωματικός).
Μου άρεσε ο Γλύκος (χωρίς βέβαια να έχει δεχθεί ιδιαίτερη πίεση), όπως μου άρεσε για μία ακόμη φορά σε Ευρωπαϊκό παιχίδι το ώριμο παιχνίδι του Γεωργιάδη. Έχω την άποψη ότι ο παίκτης αυτός, αν συνεχίσει έτσι, θα γίνει ο νέος Παρίδης.
Μου άρεσε και ο τερματοφύλακάς τους (ο αναπληρωματικός).
eorptol έγραψε:fn1m έγραψε:Argonaut4 έγραψε:Περάστε κόσμε......εδω η καλη μιζέρια ....μόνο στο ΠΑΟΚ αυτα.
Δεν είναι μίζερος όποιος κάνει κριτική για τα κακώς κείμενα της ομάδας.
καλα καλα τα κακώς κείμενα πλάκα έχεις ; Εγω ξέρω ότι είμαι πρώτος εσυ μιζέριαζε και πες ότι και να κάναμε δεν συγκρίνετε με την νίκη το αρεως στην ατλετικο Μαδρίτης......
Πρώτος στον όμιλο της Ευρώπης αλλά 5ος στο πρωτάθλημα της Ελλαδίτσας. Ο άρης που κολλάει στην κουβέντα μας; Όποιος δηλαδή δεν είναι φυτοοπαδός είναι αρειανός;;;;
Δεν ειπε τπτ κακο ο fn1m ρε παιδια...και ισα ισα καλοπιστη κριτικη πρεπει να γινεται ΠΑΝΤΑ και ακομα περισσοτερο σε καλες μερες.....
MANIAKOS έγραψε:Δεν ειπε τπτ κακο ο fn1m ρε παιδια...και ισα ισα καλοπιστη κριτικη πρεπει να γινεται ΠΑΝΤΑ και ακομα περισσοτερο σε καλες μερες.....
Ευχαριστώ για τη στήριξη.

MVP ο Γεωργιάδης..
Πρωτιά στον όμιλο, ραντεβού με το νέο έτος στο ....Ούντινε και το ταξίδι συνεχίζεται...
[dailymotion]xn0lcm[/dailymotion]
Πρωτιά στον όμιλο, ραντεβού με το νέο έτος στο ....Ούντινε και το ταξίδι συνεχίζεται...

[dailymotion]xn0lcm[/dailymotion]