Γαμώ τις πανελλήνιεςbrigate4 έγραψε:Εντάξει έχουμε και Θ4 Βρυξελλών...Rizla έγραψε:Μπριγκατε σορρυ που θα στο πω ετσι ψυχρα αλλα θα παιξουμε με την Αντερλεχτ...
Φάση των «32»: 16 και 23 Φεβρουαρίου 2012
Φάση των «16»: 8 και 15 Μαρτίου 2012
Προημιτελική φάση: 29 και 5 Απριλίου 2012
Ημιτελική φάση: 19 και 26 Απριλίου 20112
Τελικός: 9 Μαΐου
Συμμφωνω τις πανελληνιες μου μεσα....arrwstos έγραψε:Γαμώ τις πανελλήνιεςbrigate4 έγραψε:Εντάξει έχουμε και Θ4 Βρυξελλών...Rizla έγραψε:Μπριγκατε σορρυ που θα στο πω ετσι ψυχρα αλλα θα παιξουμε με την Αντερλεχτ...
Φάση των «32»: 16 και 23 Φεβρουαρίου 2012
Φάση των «16»: 8 και 15 Μαρτίου 2012
Προημιτελική φάση: 29 και 5 Απριλίου 2012
Ημιτελική φάση: 19 και 26 Απριλίου 20112
Τελικός: 9 Μαΐου![]()
Θα σου το εξηγήσει ο Μπόλονι στις επόμενες δηλώσεις του, που θα αρχίζουν κάπως έτσι: «Από το Udine περνώ και τρώω μελιτζάνες....». Θα ακολουθήσει μία νύχτα αναλύσεων επί αναλύσεων στο forum για την σημειολογία της μελιτζάνας, όπου οι μισοί θα βρίζουν το Ζαγοράκη, οι άλλοι μισοί τον all time classic Σαλπιγγίδη και όλοι μαζί θα βρίζονται μεταξύ τους, ώσπου την επόμενη μέρα να βγει ο Παντέλος μετά από συνάντηση με τον Μπόλονι, για να διευκρινήσει πως ο προπονητής εννοούσε πως είναι αισιόδοξος για την πρόκριση. Του επισημάνθηκε δε να μην ξανααναφερθεί στη μελιτζάνα, γιατί στην Ελλάδα αυτά παρεξηγούνται...Doomlord4 έγραψε:Είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ!
Δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι!
Φίλε doomlord4 προφανώς δεν υπονοώ κάτι για σένα. Απλά το αυθόρμητο και αισιόδοξο ποστάρισμά σου το χρησιμοποίησα για να δείξω πόσο μας αρέσει να τριγυρνάμε με λυμένα τα ζωνάρια (βλέπε χθεσινή βραδυά μετά τις δηλώσεις Μπόλονι) και να μπλέκουμε τα πράγματα ζητώντας αφορμή για αντιπαραθέσεις, αντί να έχουμε ως αρχή την αυθόρμητη θετική και καλοπροαίρετη διάθεση, όπως την εκφράζεις στο συγκεκριμένο σου ποστ. Ελπίζω να μην εξέλαβες ως προσβλητικό το κείμενό μου, σε διαφορετική περίπτωση σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.Doomlord4 έγραψε:
http://orario.trenitalia.com/b2c/nppPri ... ype=&car=0tigon4 έγραψε:μαγκες δωστε πληροφοριες για το πως παμε στο ουντινε....τιμες κλπ
εγω ψαχνω απο την airtickets αλλα για το αεροδρομιο του ουντινε δεν μου βγαζει τιποτα
βρηκα για τεριεστη που ειναι 30 χιλ. απο το φριουλι
για τρενο που μπορω να κοιταξω ?