Τι θέση θα τερματίσουμε φέτος;
-
- paok4kyriakos
Αν ήξερα ποιοι θα ήταν οι πρώτοι 6 θα έπαιζα στοίχημα και θα ήμουν πλούσιος .. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να πετύχει τους στόχους που έθεσε η διοίκηση .. βασικά οικονομικούς και αγωνιστικά το Ουέφα!
Επίσης να υπενθυμήσω ότι απαγορεύονται τα greeklish και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ (συνεχόμενα κεφαλαία) .. και ένα καλωσόρισμα στα νέα Παόκια μας!
Επίσης να υπενθυμήσω ότι απαγορεύονται τα greeklish και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ (συνεχόμενα κεφαλαία) .. και ένα καλωσόρισμα στα νέα Παόκια μας!
-
1) ΠΑΟ ( με 2 ηττες απο ΠΑΟΚ)
2)ΠΑΟΚ (με τρεις μηδενισμους για μη νομιμη συμμετοχη του Δ.Ριζου στις 3 πρωτες αγωνσιτικες)
3 Γαυροι
4 Χανουμια
5 πουστ@ρ@ς ο αιωνιος
6 Τυρια
7 Πανοπουλος
8 γριες
9 Τελης
10 Μποροβηλος Τριπολης
11Σκορδαλιαρης
12 Σερρες
13Μουμιν
14 ΟΦΗ
15 Λεβαδεια
16 Θρασυβουλας
αυτη ειναι η τελικη βαθμολογια. Παιξτε στοιχημα
2)ΠΑΟΚ (με τρεις μηδενισμους για μη νομιμη συμμετοχη του Δ.Ριζου στις 3 πρωτες αγωνσιτικες)
3 Γαυροι
4 Χανουμια
5 πουστ@ρ@ς ο αιωνιος
6 Τυρια
7 Πανοπουλος
8 γριες
9 Τελης
10 Μποροβηλος Τριπολης
11Σκορδαλιαρης
12 Σερρες
13Μουμιν
14 ΟΦΗ
15 Λεβαδεια
16 Θρασυβουλας
ΜπαντΜποι έγραψε:1) ΠΑΟ ( με 2 ηττες απο ΠΑΟΚ)
3 Γαυροι
4 Χανουμια
5 πουστ@ρ@ς ο αιωνιος
6 Τυρια
7 Πανοπουλος
8 γριες
9 Τελης
10 Μποροβηλος Τριπολης
11Σκορδαλιαρης
12 Σερρες
13Μουμιν
14 ΟΦΗ
15 Λεβαδεια
16 Θρασυβουλας
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Τα χρεοι προς το δημοσιο ειναι Χ.sato έγραψε:Γιατι ειπε κανεις οτι του χρονου δεν θα εχουμε χρεη?Falegkos έγραψε: Εγω περιμενω πως και πως την επομενη χρονια να δω τi μεταγραφες θα κανει χωρις χρεη.......
Τα 20 μυρια στο δημοσιο μενουν, όταν θα φυγουν και αυτα θα μπορω να ειμαι χαλαρος.
Του χρονου δεν θα εχω τα φετινά εσοδα.
Φετος πουλησα 3 παικτες.
Του χρονου δεν εχω να πουλησω παικτες τοσο ακριβα.
..και στην περιπτωση που δεν παμε καλα αγωνιστικά φέτος μπορει του χρονου τα διαρκειας να μην ειναι πανω απο 15χιλ.
Αλλα παρολα αυτα οσα διαρκειας και να ειχαμε, τα 6 μυρια +χορηγιες που πηραμε φετος απτις πωλησεις παικτων δεν νομιζω να καλυπτονται μονο με διαρκειας.
Μακαρι να παμε καλα, απλά ξεχναμε ευκολα.
Εγω θελω να εχω κατω την μπαλα για να μην ξενερωσω στο τέλος.
Αγωνιστικα ειμαι αισιοδοξος φετος, αλλα έχουμε ακομα ψωμια να φαμε. Το θεμα ειναι ποσο υπομονη μπορουμε να κανουμε ακομα.
Εσωδα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις....μπορει να κανει καταπλικτικη χρονια ο Αθανασιαδης και να ερθει καιμια τσελσι να στον παρει 10 μιρια......
μπορει επισης να σκασει κατα τισ 20 του μηνος κανας επηχιριματιας και να καληψει το μετοχικο και να σε παρει...
Μπορει να κανεις γαμερη χρονια και να πουλισεις του χρονου 30.000 και αντε γεια.
Ποτε δεν ξερουμε...ως τοτε ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ.
Θελω κυπελλακι φετος μπορουμε να το χτιπισουμε