γιατι αμφιβαλεις ?eleos έγραψε:Θα μιλήσει τη δευτέρα μπας και καταλάβεις...
Αν και πάλι μετά λίγο θα τον βγάλετε..
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Εγώ αυτο που θέλω απο την διοίκηση είναι να κάνει ΌΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να σωθεί οικονομικά η ομάδα και να μην ξανά ζήσουμε καταστάσεις παρελθόντος.Ας πουλήσουν όποιον χρειάζεται,ασ διωξουν οποιον θεωρει ο προπονητησ περιττο,ας ανεβάσουν την μισή νέων,φτάνει να βάλουν ένα τέλος στις λαλακιες που δεδομένα έκαναν και έφεραν την ομάδα οικονομικά σχεδόν σε επίπεδα προ τετραετιας και να σχεδιάσουν ένα καινούριο ρεαλιστικό αυτή τη φορά πλάνο μαθαίνοντας απο τα λάθη τους.ΜΠΟΡΟΥΝ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 16 Δεκ 2011, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν αμφιβάλω. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά θα ακούσω αερολογίες.eorptol έγραψε:γιατι αμφιβαλεις ?eleos έγραψε:Θα μιλήσει τη δευτέρα μπας και καταλάβεις...
joshua έγραψε:Εγώ αυτο που θέλω απο την διοίκηση είναι να κάνει ΌΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να σωθεί οικονομικά η ομάδα και να μην ξανά ζήσουμε καταστάσεις παρελθόντος.Ας πουλήσουν όποιον χρειάζεται,ασ διωξουν οποιον θεωρει ο προπονητησ περιττο,ας ανεβάσουν την μισή νέων,φτάνει να βάλουν ένα τέλος στις λαλακιες που δεδομένα έκαναν και έφεραν την ομάδα οικονομικά σχεδόν σε επίπεδα προ τετραετιας και να σχεδιάσουν ένα καινούριο ρεαλιστικό αυτή τη φορά πλάνο μαθαίνοντας απο τα λάθη τους.ΜΠΟΡΟΥΝ;
+1
ωραιος τι φαγωθηκες τοτε να βγουν να μιλησουν αφου προκαταβολικα λες οτι θα πουν ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ?Karelias έγραψε:Δεν αμφιβάλω. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά θα ακούσω αερολογίες.eorptol έγραψε:γιατι αμφιβαλεις ?eleos έγραψε:Θα μιλήσει τη δευτέρα μπας και καταλάβεις...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο "ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΦΥΓΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΛΙΓΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ 16 ΑΟΡΑΤΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ......
Δεν θέλω άλλα λόγια.
Έργα θέλω.
Τα λόγια έχουν περάσει προ πολλού.
Τι να μου πουν;
Για τα λεφτά; Αερολογίες αφού δεν δείχνουν χαρτιά πορίσματα και τέτοια.
Για το πλάνο; Ποιό; Να το ακούσω με λεπτομέρειες.
Για τη διοίκηση, που τη μια βδομάδα γίνεται και την άλλη φεύγουν 2 μέλη;
έργα, τα λόγια τελείωσαν, τα τελείωσε ο Μπόλονι.
Έργα θέλω.
Τι να μου πουν;
εαν ειχαν λυσει και ενα μικρο θεματακι αξιοπιστιας.....joshua έγραψε:Εγώ αυτο που θέλω απο την διοίκηση είναι να κάνει ΌΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να σωθεί οικονομικά η ομάδα και να μην ξανά ζήσουμε καταστάσεις παρελθόντος.Ας πουλήσουν όποιον χρειάζεται,ασ διωξουν οποιον θεωρει ο προπονητησ περιττο,ας ανεβάσουν την μισή νέων,φτάνει να βάλουν ένα τέλος στις λαλακιες που δεδομένα έκαναν και έφεραν την ομάδα οικονομικά σχεδόν σε επίπεδα προ τετραετιας και να σχεδιάσουν ένα καινούριο ρεαλιστικό αυτή τη φορά πλάνο μαθαίνοντας απο τα λάθη τους.ΜΠΟΡΟΥΝ;
Karelias έγραψε:Δεν θέλω άλλα λόγια.
Έργα θέλω.
Τι να μου πουν;
Ετσι ειναι πλεον πρεπει με εργα να δειξουν.... και δυστυχως λεφτα υπαρχουν ή δεν υπαρχουν δεν εχει μεση κατασταση..
γουρλης προεδρε....
θα φανουν ολα στο τελος.....
Στα του του οικου μας τωρα....Οταν αναβεις το φως οι σκιες χανονται....ριξτε φως ...αληθειες πλανο...και κυριως πραξεις....Πρεπει να μαθουμε ι στηριζουμε...
θα φανουν ολα στο τελος.....
Στα του του οικου μας τωρα....Οταν αναβεις το φως οι σκιες χανονται....ριξτε φως ...αληθειες πλανο...και κυριως πραξεις....Πρεπει να μαθουμε ι στηριζουμε...
Ε, ψιτ, κύριος, δες εδώ:
Και για να τελειώνουμε και δεν ξαναλέω τίποτα επ αυτού.
ΑΝ μετά από τη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, βγαίνει αυτό το μπάχαλο προς τα έξω
και υποστηρίζεις ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης δεν το έχει η διοίκηση της ομάδας,
δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Δεν θέλω άλλα λόγια/αερολογίες.
Έργα θέλω.
Τι να μου πουν;
Και για να τελειώνουμε και δεν ξαναλέω τίποτα επ αυτού.
ΑΝ μετά από τη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, βγαίνει αυτό το μπάχαλο προς τα έξω
και υποστηρίζεις ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης δεν το έχει η διοίκηση της ομάδας,
δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
ρε στο τελος μπορει και να σου πουν το περσινό ότι μπήκες μέσα από την ευρώπη!kos έγραψε:εαν ειχαν λυσει και ενα μικρο θεματακι αξιοπιστιας.....joshua έγραψε:Εγώ αυτο που θέλω απο την διοίκηση είναι να κάνει ΌΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να σωθεί οικονομικά η ομάδα και να μην ξανά ζήσουμε καταστάσεις παρελθόντος.Ας πουλήσουν όποιον χρειάζεται,ασ διωξουν οποιον θεωρει ο προπονητησ περιττο,ας ανεβάσουν την μισή νέων,φτάνει να βάλουν ένα τέλος στις λαλακιες που δεδομένα έκαναν και έφεραν την ομάδα οικονομικά σχεδόν σε επίπεδα προ τετραετιας και να σχεδιάσουν ένα καινούριο ρεαλιστικό αυτή τη φορά πλάνο μαθαίνοντας απο τα λάθη τους.ΜΠΟΡΟΥΝ;
bob από την Ευρώπη είχες κέρδος τουλάχιστον 2,5εκ. πέρυσι όλα τα νούμερα που δώσαν αυτό δείχνουν. Και το διευκρίνησαν αυτό που λες ότι δεν μπήκαμε μέσα από την Ευρώπη (αν είναι δυνατόν κιόλας) απλώς είχαμε μεγαλύτερα έξοδα από ότι υπολογίζνε και μειώθηκαν τα κέρδη.
Thief αδελφέ το λάθος της Ευρώπης ήταν που τα έδιναν όλα σε πρίμ.Φέτος δεν είναι έτσι-ευτυχώς- τα πράγματα.

Κανονήστε να δούμε και κάτι τέτοιο...Αυτό είναι κάτι το οποίο χρίζει εξηγήσεων. Και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και από την ΕΠΟ που μέχρι στιγμής το απέκρυψε. Πρόκειται για έγγραφο της UEFA που απειλεί τρεις Ελληνικές ομάδες…
Η SportDay αποκαλύπτει σήμερα ότι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ απειλούνται με σοβαρές ποινές που φθάνουν μέχρι και αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Με βάση την αποκάλυψη της εφημερίδας, πριν από μερικές μέρες έφτασε στην ΕΠΟ ένα έγγραφο από την UEFA, το οποίο καλεί τις τρεις ομάδες στην πειθαρχική επιτροπή για παράβαση των κανονισμών που αφορούν στο οικονομικό fair play.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος τα ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, «έκρυψε» το συγκεκριμένο έγγραφο, το οποίο έπρεπε να δημοσιοποιηθεί.
Οι πληροφορίες του PAOK24 αναφέρουν ότι παρά την μη δημοσιοποίηση του εγγράφου, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωρίζουν για το έγγραφο και ήδη προσπαθούν να πάρουν τα μέτρα τους.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σίγουρα χρειάζονται εξηγήσεις…