Ποιον αντίπαλο προτιμάτε;
Re: Ποιον αντίπαλο προτιμάτε;
Βασικα επειδη ειμαστε αλλοπροσαλη ομαδα......δεν ξερω τι μπορει να ναι καλυτερο για μας....Αν μια κληρωση ειναι καλη ή κακη φαινεται μετα το περας των 2 παιχνιδιων,...οποτε δεν ασχολουμαι..
Προσθέστε Μπράγκα, Ουντινέζε, Αλμάαρ στην λίστα (η τελευταία πήρε την πρόκριση σε μάτς παρωδία με την Μέταλιστ)
Οι 3 τελευταίες που πήραν το εισητήριο για τους 32 είναι και από τις πιο δύσκολες.....
- kataramenos5
Κάτι Λέγκια και Βίσλα κλπ γιατί μου ακούγονται οκ;
ΔΕΝ θέλω Ολλανδική.
ΔΕΝ θέλω Ολλανδική.
-
- sourmenetes
- Moderator
ARMY θα παμε να παρουμε την Πολη????ARMY έγραψε:Τραμπζονσπόρ
(Το βαζω και εδω)

Μαζι και εγω.....
Φίλε Βλάντιμιρ, με τις ρωσικές δεν τα πάμε και άσχημα όπως φαίνεται, αλλά νίκη δεν έχουμε κάνει...δεν ξέρω εάν το οτι δύο μήνες δεν θα έχουν παιχνίδι και θα είναι σε προετοιμασία είναι πλεονέκτημα ή αδιάφορο...Vladimir Lenin έγραψε:gia Lokomotiv ti lete? Fetos o xeimonas einai poly elafrys.
Λες για Μόσχα χειμώνα;;; να φάμε και καμια ωραία solyanka;;
-
Kai kanena kalo borsh an goustareis.Me xaviarki mavro.bane1980 έγραψε:Φίλε Βλάντιμιρ, με τις ρωσικές δεν τα πάμε και άσχημα όπως φαίνεται, αλλά νίκη δεν έχουμε κάνει...δεν ξέρω εάν το οτι δύο μήνες δεν θα έχουν παιχνίδι και θα είναι σε προετοιμασία είναι πλεονέκτημα ή αδιάφορο...Vladimir Lenin έγραψε:gia Lokomotiv ti lete? Fetos o xeimonas einai poly elafrys.
Λες για Μόσχα χειμώνα;;; να φάμε και καμια ωραία solyanka;;
-
Βισλα η Λεγκια. η πλζεν κ η σαλτζμποθργ εχουν μικρα γηπεδα για αυτο. Και αννοβερο θα ειχε φαση