Αδερφέ, δεν θέλω να σου κόψω τα φτερά, αλλά είμαι παντρεμένοςtheo G4 έγραψε:αδερφέ θα έρθω μεχρι τα όμορφα Ιωάννινα να πιούμε καφέ, σε γουστάρω !!!

Υ.Γ. Με γυναίκα

Αδερφέ, δεν θέλω να σου κόψω τα φτερά, αλλά είμαι παντρεμένοςtheo G4 έγραψε:αδερφέ θα έρθω μεχρι τα όμορφα Ιωάννινα να πιούμε καφέ, σε γουστάρω !!!
ΕΤΣΙ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ......obanebane έγραψε:To oτι βολευε και τους δυο το Χ δεν σημαινει οτι στηθηκε το παιχνιδι,οποιος ειδε τον αγωνα και πιστευει κατι τετοιο η μ@λ@κας ειναι η ΠΑΟΚ δεν ειναι η χρειαζεται γιατρο.
Οτι θα μπορουσαμε να τους νικησουμε αυτο ειναι σιγουρο αλλα η ομαδα εχει δυο ακομα παιχνιδια εκτος εδρας μεσα σε 6 μερες και καλα εκανε και δεν φορτσαρε στο β.
Πηραμε αυτο που θελουμε βγηκαμε πρωτοι σε οσους δεν αρεσει ειπαμε στο γιατρο και γρηγορα.
Υ.Γ Δεν πιστευω να εχει καποιος το θρασος να απαντησει στο ποστ μου,γιατι δεν υπαρχει αντιθετη αποψη τελος.
GI4NNEN4 έγραψε:Αδερφέ, δεν θέλω να σου κόψω τα φτερά, αλλά είμαι παντρεμένοςtheo G4 έγραψε:αδερφέ θα έρθω μεχρι τα όμορφα Ιωάννινα να πιούμε καφέ, σε γουστάρω !!!![]()
Υ.Γ. Με γυναίκα
obanebane έγραψε:To oτι βολευε και τους δυο το Χ δεν σημαινει οτι στηθηκε το παιχνιδι,οποιος ειδε τον αγωνα και πιστευει κατι τετοιο η μ@λ@κας ειναι η ΠΑΟΚ δεν ειναι η χρειαζεται γιατρο.
Οτι θα μπορουσαμε να τους νικησουμε αυτο ειναι σιγουρο αλλα η ομαδα εχει δυο ακομα παιχνιδια εκτος εδρας μεσα σε 6 μερες και καλα εκανε και δεν φορτσαρε στο β.
Πηραμε αυτο που θελουμε βγηκαμε πρωτοι σε οσους δεν αρεσει ειπαμε στο γιατρο και γρηγορα.
Υ.Γ Δεν πιστευω να εχει καποιος το θρασος να απαντησει στο ποστ μου,γιατι δεν υπαρχει αντιθετη αποψη τελος.
Κι εγώ.thief έγραψε:
Η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη και κάτι μου λέει ότι στην Ευρώπη φέτος θα γράψουμε ιστορία..![]()
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Έχεις δίκιο φίλε Karelia μαλακία μου...Karelias έγραψε:Κι εγώ.thief έγραψε:
Η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη και κάτι μου λέει ότι στην Ευρώπη φέτος θα γράψουμε ιστορία..![]()
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Αλλά δεν θέλω να το λέω μη το γκαντεμιάσω.
eorptol έγραψε:53 ΣΟΥΤ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΩΖΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΑΣ
57 ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΞΑΝΑΣΩΖΕΙ
89 ΚΕΦΑΛΙΑ ΦΩΤΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΟΥΤ
ΡΟΥΜΠΙΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΙΠΟΤΕ.....
ΑΥΤΑ.....