ΠΑΟΚ WEB TV
Re: ΠΑΟΚ WEB TV
Δεν ήξερα ότι η λέξη "αλήθεια" ερμηνεύεται κατά το δοκούν...!
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Θερμη παρακληση προς το καναλι (αν διαβαζει κανεις).
Το site οπως αναβαθμιστηκε απο σημερα δεν ειναι καθολου ευχρηστο.
Πχ. για να βρω τα πιο προσθατα βιντεακια-νεα της ομαδας πρεπει να ψαχνω σε κατηγοριες. Ενω πριν με το που εμπαινες στην κεντρικη σελιδα στα εβγαζε ταξινομημενα απο το πιο προσφατο και με ημερομηνια αναγραφομενη.
Επειδη πιστευω κ αλλοι θα εχουν το ιδιο προβλημα, παρακαλω να το κοιταξουν λιγο.
Ευχαριστω πολυ!
Το site οπως αναβαθμιστηκε απο σημερα δεν ειναι καθολου ευχρηστο.
Πχ. για να βρω τα πιο προσθατα βιντεακια-νεα της ομαδας πρεπει να ψαχνω σε κατηγοριες. Ενω πριν με το που εμπαινες στην κεντρικη σελιδα στα εβγαζε ταξινομημενα απο το πιο προσφατο και με ημερομηνια αναγραφομενη.
Επειδη πιστευω κ αλλοι θα εχουν το ιδιο προβλημα, παρακαλω να το κοιταξουν λιγο.
Ευχαριστω πολυ!
θα συμφωνήσω με τον από πάνω μου. Ελπίζω να υπάρχει και μια "στήλη" με τα πιο πρόσφατα βίντεο.
Και μια ερώτηση. Γίνεται να μάθουμε πως πήγε η πώληση του αγώνα ΠΑΟΚ_ΠΑΟ στο μπάσκετ; Χοντρικά τουλάχιστον ήταν δεκάδες, εκατοντάδες ή χιλιάδες τα άτομα που πλήρωσαν για το παιχνίδι;
Και μια ερώτηση. Γίνεται να μάθουμε πως πήγε η πώληση του αγώνα ΠΑΟΚ_ΠΑΟ στο μπάσκετ; Χοντρικά τουλάχιστον ήταν δεκάδες, εκατοντάδες ή χιλιάδες τα άτομα που πλήρωσαν για το παιχνίδι;
Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας που θέλουν να επικοινωνήσουν με το κανάλι για οποιοδήποτε θέμα, στο εξής να αποστέλλουν e-mail στη διεύθυνση: paokwebtv@paokwebtv.com
Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.
Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.
Παρακολουθώ ΤΩΡΑ την εκπομπή Post Game Και δεν έχω τίποτα αρνητικό να πώ. Καλή προσπάθεια, καλή ταχύτητα, ρεπορτάζ και κουβεντούλα. Δεν βλέπω το λόγο να μη στηριχθούν τέτοιες παραγωγές, τη στιγμή που δεκάδες συνοπαδοί κάθοντια και βλέπουν κάτι γίδια σε αμφιβόλου ποιότητας παραγωγές διαφόρων καναλιών.
Τέτοιες εκπομπές ζητούσα εξ αρχής και βλέπω οτι έρχονται σιγά σιγά. Συνεχίστε..
Απλά βρείτε και ένα τρόπο να τις κάνετε πιο γνωστές, γιατί κι εγώ στην τύχη το πέτυχα. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚτσής είναι δύσκολος άνθρωπος και θέλει ζόρισμα για να σε παρακολυθήσει...
Τέτοιες εκπομπές ζητούσα εξ αρχής και βλέπω οτι έρχονται σιγά σιγά. Συνεχίστε..
Απλά βρείτε και ένα τρόπο να τις κάνετε πιο γνωστές, γιατί κι εγώ στην τύχη το πέτυχα. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚτσής είναι δύσκολος άνθρωπος και θέλει ζόρισμα για να σε παρακολυθήσει...
το μεσημέρι στον 103 το συζητούσαν στον Κόλκα. Η ζωντανή εκπομπή θα είναι κάθε μέρα στις 9.00 το βράδυ.
Πολύ καλή δουλειά, ένα δίωρο γεμάτο ΠΑΟΚ και από ότι λένε οι παρουσιαστές η εκπομπή θα είναι σε καθημερινή βάση
Πολύ καλή δουλειά και συμφωνώ πως πρέπει να βοηθάμε τέτοιες ενέργειες από το να βλέπουμε τα "γίδια" όπως ανέφερε ο rainmaker
Ο Πετριδης πολυ συμπαθης γενικα...εκανε παλιοτερα (δεν ξερω τωρα) στο ωμεγα εκπομπη με αθλητικα..Καλο ειναι κπς να ενημερωνει το προγραμμα και εδω....γινονται πολυ ωραια πραματα σιγα σιγα..
Shady20 έγραψε:Πολύ καλή δουλειά και συμφωνώ πως πρέπει να βοηθάμε τέτοιες ενέργειες από το να βλέπουμε τα "γίδια" όπως ανέφερε ο rainmaker
και μενα με αρεσε πολυ η δουλεια τους συνεχιστε ετσι....
Νομίζω ότι αυτό το κανάλι και γενικά ότι έχει σχέση με τον μεγάλο ΠΑΟΚ θα πρέπει να στηρίζεται χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Όσον άφορα την χθεσινή (2ωρη
) εκπομπή μου άρεσε ήταν στα πρότυπα ενός μεγάλου καναλιού όχι ότι και το ΠΑΟΚ web tv δεν είναι!!! θα ήθελα όμως περισσότερη προσοχή στα θέματα....
Τώρα για κάποια θέματα πχ χρεώσεις σε ζωντανές μεταδόσεις θα πρέπει να το δούνε από το κανάλι γιατί και ο κόσμος δεν έχει να δώσει ακόμα και να θέλει.

Όσον άφορα την χθεσινή (2ωρη

Τώρα για κάποια θέματα πχ χρεώσεις σε ζωντανές μεταδόσεις θα πρέπει να το δούνε από το κανάλι γιατί και ο κόσμος δεν έχει να δώσει ακόμα και να θέλει.

Προσωπικα εξ αρχης ημουν υπερ ενος προσεγμενου πακετου συνδρομων. 30 ευρα το χρονο με ολα τα κομφορ.θα εβγαινε ενα σεβαστο ποσο απο πολυ κοσμο π θα συνεισεφερε. Και θα υπηρχε.και ανεση για διαφορες κινησεις. Τωρα νομιζω κανεις δε συγκινειται με τα διευρα για εναν αγωνα που μεταδιδεται και απο ερτ3...
Το κολπο ειναι στις ανεξαρτητες παραγωγες για τα δρωμενα του συλλογου και στα ασημα ματς που κανεις δε δειχνει...
Το κολπο ειναι στις ανεξαρτητες παραγωγες για τα δρωμενα του συλλογου και στα ασημα ματς που κανεις δε δειχνει...