Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
βέβαια οι 2 απ'την 4άδα μας πήραν τον πόντο.κι ακολουθούν οι άλλοι 2.ελπίζω,παρά τις μέρες ευσέβειας,αγάπης και δοτικότητας,που ακολουθούν,να μην πιαστούμε πάλι ΚΟΡΟΪΔΑ.
η δοξα σκοραρε σημερα λες να ανεβει? δοξα-κερκυρα πανε για φουντο... η 3η ομαδα θα παιχτει σε αρη-πανιωνιο-τριπολη-εργοτελη... λιβαδεια την βλεπω δυνατουτσικη
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει για την ομολογία σοκ του εισαγγελέα που πέρασε στα ψιλά, την ομερτά του αιώνα και το κράτος που παρακολουθεί με ποπ κορν ανά χείρας τις εξελίξεις...
Ζούμε στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κωλοχανείο της Ευρώπης. Έχει κανείς αμφιβολία επ' αυτού; Ο Παναθηναϊκός νίκησε, η ΑΕΚ νίκησε, ο Ολυμπιακός νίκησε, ο ΠΑΟΚ νίκησε. Πάμε παρακάτω γιατί κανένα παιχνίδι δεν χρίζει και ιδιαίτερης κριτικής. Και για ποια μπάλα εξάλλου, να συζητάμε; Για αυτή που παίζεται εκτός γηπέδων;
Βγαίνει σήμερα ένας εισαγγελέας και λέει όσα βλέπει όλος ο λαός εδώ και χρόνια και θα καθόμαστε τώρα να ασχολούμαστε με τους κομπάρσους; Διότι ας μη γελιόμαστε. Κομπάρσοι είναι οι ποδοσφαιριστές. Οι αληθινοί πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρό μας είναι όσοι το περιτριγυρίζουν. Οι παράγοντες, οι διαιτητές, οι δημοσιογράφοι, άλλοτε μεμονωμένα κι άλλοτε όλοι μαζί.
Το καλοκαίρι που πέρασε, αποτέλεσε την μεγαλύτερη ευκαιρία της τελευταίας... 50ετίας για κάθαρση. Πολύ μεγαλύτερη και πιο χρυσή από την ευκαιρία του 2004, με την κατάκτηση του Euro. Μερικούς μήνες μετά, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Μανώλης Αντωνακάκης έκανε το ρεζουμέ όσο πιο ανάγλυφα γίνεται (διαβάστε εδώ), μιλώντας στον Θάνο Μπλούνα για την «Καθημερινή της Κυριακής»:
«Το μαχαίρι θα έπρεπε να φτάσει στο κόκκαλο. Όμως, μια ομάδα μόνο, η Ηλιούπολη, σήκωσε όλο το βάρος των στημένων αγώνων. Κρίνω ότι όχι μόνο δεν υπήρχε κάθαρση, αλλά ούτε έναρξη της κάθαρσης. Όσοι πιστεύουν ότι έχει αρχίσει η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι βαθιά νυχτωμένοι!».
Κι εσείς (κι εμείς μαζί...) ρε θύματα που πληρώνετε εισιτήριο κάθε εβδομάδα ή συνδρομές για να βλέπετε μπάλα, συνεχίζετε και πιστεύετε σε... πρίγκηπες (όχι τον Αλ Σαούντ) και να παθιάζεστε για ποιο πράγμα; Πιο απλά δε μπορούσε να το περιγράψει ο άνθρωπος. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. It's official. Μέχρι και στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δεν αποκλείεται να γραφτεί.
Κι είναι άλλο πράγμα να το λέει ένας παίκτης μιας ομάδας, ένας πρόεδρος, κάποιος που τα βλέπει υποκειμενικά κι άλλο να στα λέει αυτός που το έζησε από μέσα και στη διαδρομή του απέδειξε ότι πήρε σωστές και λάθος αποφάσεις, αλλά δεδομένα δεν αποτέλεσε μέρος του συστήματος. Για αυτό άλλωστε φαγώθηκαν και ο Αντωνακάκης και ο Φάκος.
Επειδή δεν ήταν υποχείριά τους. Δεν τους «είχαν», να το πούμε απλά. Έριχναν πρόστιμα, έκαναν εφέσεις, κυνήγησαν τις υποθέσεις που είχαν μέχρι εκεί που μπορούσαν, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχθηκαν από δημοσιογράφους-υπαλλήλους όχι των εφημερίδων αλλά των πραγματικών αφεντικών τους. Την ΕΣΗΕΑ πάντως, την ενδιαφέρουν μόνο οι απεργίες. Αν ένας δημοσιογράφος είναι επίσημα υπάλληλος μιας ομάδας που κάνει το ρεπορτάζ, δεν παίζει ρόλο...
Ο Αντωνακάκης ακτινογράφησε ιδανικά την κατάσταση με το παράδειγμα της Ηλιούπολης. Το απόλυτο κουκούλωμα έγινε. Υπάρχουν 39.000 συνομιλίες που θάφτηκαν επειδή, λέει, δεν υπήρχαν... γραμματείς να τις απομαγνητοφωνήσουν. Η επιτροπή εφέσεων - η πιο ξεφτιλισμένη επιτροπή όλων των σπορ σε Ελλάδα και Αφρική - ακύρωνε όλες τις ποινές, αθώωνε όποιους έκαναν τζιζ και από κάτω οι τσάτσοι επευφημούσαν. Οι εισαγγελείς έμπαιναν στο στόχαστρο, οι Βασάρες, οι Πιλάβιοι, οι Δούροι, οι ανυπάκουοι δημοσιογράφοι, όποιος εν τέλει δεν τους έκανε τα χατήρια.
Το θέμα όμως, δεν είναι τι λέμε εμείς, εσείς και ο Αντωνακάκης. Αλλά ότι ζούμε σε ένα κράτος που παρακολουθεί τα γεγονότα σαν απλός θεατής. Έχει πάρει το ποπ κορν του και αφήνει τους λακαμάδες να παρακολουθούν. Οπότε αφού δεν αντιδρά κανείς, και δε μπορούμε και να το αποφύγουμε, ας το απολαύσουμε. Καλή διασκέδαση.
γαζελα
Tρεχα Ελληνα στο γήπεδο και χάλα τα ωραία σου λεφτάκια.......και ώρες από τη ζωή σου......και απο τα πραγματικα προβληματα!
Έξαλλος ο Μαρινάκης!
Κυριακή, 11 Δεκ 2011 23:07
Super League
Share105
Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
Εκτύπωση
Email
Διαφημίσεις Google
Διαφήμιση στο Ισραήλ www.greece-islands.co.il
Advertising in Israel Hotels in Greece and the islands
Σε έξαλλη κατάσταση ήταν το βράδυ της Κυριακής ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς σε τηλεφωνική συνομιλία με συνεργάτες του, τα... είχε με το πέναλτι του Παναθηναϊκού στην Νέα Σμύρνη!
Ο Μαρινάκης επικοινώνησε με συνεργάτες του με αφορμή το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός στην Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ενοχλημένος με την απόφαση του Κωνσταντινέα και δεν το έκρυβε!
Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ που βρίσκεται στο Λονδίνο τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες μιλώντας για το θέμα ότι «για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να φύγει ο ψηλός Σισέ και ο κοντός με το βρώμικο παρελθόν». Επίσης είδε και την φάση όπου δεν δόθηκε πέναλτι στον Τοροσίδη στον αγώνα με την Κέρκυρα.
γαζελα
Δυστυχώς η λαίλαπα του Κοκκαλη αντί να διδιάξει σε όλους κάτι , αποθράσυνε τους τωρινούς επίδοξους συνεχιστές της.
Προσωπικά δε περιμένω τίποτα από το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της πιο βρώμικης χώρας όλης της Ευρώπης. Αν δεν υπάρξει πολιτική βούληση δε θα γίνει κάτι. Αλλά για ποιά πολιτική βούληση λέμε όταν δε γίνονται τα πρέποντα ακόμα και για τα στοιχειώδη πράγματα της καθημερινότητάς μας?
Καμία ελπίδα , μια κοιμισμένη φίλαθλη-οπαδική πλειοψηφία και οι χοντροί μουσάτοι να κάνουν παιχνίδι εκ του ασφαλούς. Προσωπικά, η απέχθεια και το μίσος μου για τους εκφραστές του κόκκινου ιμπεριαλισμού συγκρίνεται μόνο με το αντίστοιχο για τους πολιτικούς αυτής της χώρας.
Συμφωνω. Αυτη την εβδομαδα π.χ. ειχαμε το οικογενειακο διπλο κερκυρα-γκει... Με απιστευτες στιγμες γελιου οπως π.χ στο πρωτο γκολ που οι αντιπαλοι αμυντικοι θαυμαζουν τους παικτες της ΔΕΚΟ σε μια επιδειξη του ταλεντου τους...
Και παει λεγοντας το παραμυθι , με τους μεν να κραζουν τους δε για την ευννοια της διαιτησιας ...
Από sportouvorra.gr
Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2011 13:39
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η τιμωρία του Βασίλη Κουτσιανικούλη που θα απολογηθεί για το σοβαρό του πειθαρχικό παράπτωμα.
Ο Κουτσιανικούλης στο 60' του αγώνα με τη Δόξα Δράμας αντικαταστάθηκε, πέταξε τη φανέλα του στον πάγκο και κλώτσησε μπουκάλια προς τα εκεί, πηγαίνοντας μάλιστα στο βοηθητικό πάγκο και όχι σε αυτόν της ομάδας, όπως θα έπρεπε.
Ο Νίκος Καραγεωργίου και οι διοικούντες το σύλλογο του Ηρακλείου δεν θα αφήσουν βέβαια να περάσει έτσι η ενέργεια του Κουτσιανικούλη και σήμερα θα απολογηθεί για να μάθει στη συνέχεια το ύψος της τιμωρίας του που θεωρείται δεδομένη.
Αν αναλογιστεί κανείς πως οι Φραγκουλάκης, Πίρσον και Χίμπλινγκερ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο και ποινή δύο αγωνιστικών εκτός ομάδας, τότε η τιμωρία του Κουτσιανικούλη θα είναι βαρύτερη καθώς το παράπτωμά του ήταν αρκετά χειρότερο από αυτά των συμπαικτών του.
Ρε Κουτσανικούκη ρε....έχεις παίξει σε 13 παιχνίδια στα 6 σε κάναν αλλαγή,σε 4 μπήκες σαν αλλαγή ,τι σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι βασικός ρε;