Κύπελλο Ελλάδος 2011 - 2012
- sourmenetes
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2011 - 2012
Ωραία! Για την ώρα πάμε καλά...Το κακό είναι ότι θα πέφτεί μάλλο σε εργάσιμη μέρα και ώρα, αλλά με λίγη προσπάθεια θα την κάνουμε από τη δουλειά (όσοι εξακολουθούμε να εργαζόμαστε δηλαδή...)
ΥΓ: Κάποιος Μάξιμος από το Περιστέρι μου οφείλει κάτι εδώ και δύο χρόνια, ελπίζω να μην το ξέχασε
ΥΓ: Κάποιος Μάξιμος από το Περιστέρι μου οφείλει κάτι εδώ και δύο χρόνια, ελπίζω να μην το ξέχασε
και γω θέλω να πάω, αλλά είμαι ανατολική αττική εδώ και 2 μήνες και δεν ξέρω τί μου γίνεται σε αυτή τη βρωμούπολη. αν είναι κανείς εδώ γύρω και μπορεί να με ενημερώσει πώς να πάω, του είμαι ευγνώμων
- ΑποστόληςΑ
- Dark Angel
Την Πέμπτη (22/12) με Εθνικό Αστέρα για το Κύπελλο
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή,
στο πλαίσιο της 4η φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος
Τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας ξεκινάει την Πέμπτη (22/12) ο ΠΑΟΚ.
Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (1/12) η ΕΠΟ ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Αστέρα,
για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής.
Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη φάση τα παιχνίδια είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας
διεξάγεται παράταση και πέναλτι.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή,
στο πλαίσιο της 4η φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος
Τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας ξεκινάει την Πέμπτη (22/12) ο ΠΑΟΚ.
Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (1/12) η ΕΠΟ ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Αστέρα,
για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής.
Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη φάση τα παιχνίδια είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας
διεξάγεται παράταση και πέναλτι.
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ
06 Δεκ 2011 22:44, Από PAOK24
Ένα χρέος που έχει σε πρώην παίκτη της η ομάδα της Καισαριανής την βάζει σε περιπέτειες. Θυμίζουμε ότι τον Εθνικό Αστέρα αντιμετωπίζει στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ…
Πρόκειται για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να μηδενίζεται ο Εθνικός Αστέρας σε κάθε ματς μέχρι να εξοφλήσει τη ληξιπρόθεσμη οφειλή του στον Ντομινίκ Βάσι. Αυτή η απόφαση ανάγκασε την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή της προσεχούς αναμέτρησης πρωταθλήματος κόντρα στην Λάρισα.
Το ποσό που οφείλει ο Εθνικός Αστέρας είναι της τάξης των 15 χιλιάδων ευρώ και γι’ αυτό το διαιτητικό της ΕΠΟ επέβαλε ποινή μηδενισμού σε κάθε ματς μέχρι να εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή.
Οι άνθρωποι του συλλόγου της Καισαριανής υποστηρίζουν πως ο Βάσι θα πληρωθεί αύριο το πρωί…
06 Δεκ 2011 22:44, Από PAOK24
Ένα χρέος που έχει σε πρώην παίκτη της η ομάδα της Καισαριανής την βάζει σε περιπέτειες. Θυμίζουμε ότι τον Εθνικό Αστέρα αντιμετωπίζει στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ…
Πρόκειται για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να μηδενίζεται ο Εθνικός Αστέρας σε κάθε ματς μέχρι να εξοφλήσει τη ληξιπρόθεσμη οφειλή του στον Ντομινίκ Βάσι. Αυτή η απόφαση ανάγκασε την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή της προσεχούς αναμέτρησης πρωταθλήματος κόντρα στην Λάρισα.
Το ποσό που οφείλει ο Εθνικός Αστέρας είναι της τάξης των 15 χιλιάδων ευρώ και γι’ αυτό το διαιτητικό της ΕΠΟ επέβαλε ποινή μηδενισμού σε κάθε ματς μέχρι να εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή.
Οι άνθρωποι του συλλόγου της Καισαριανής υποστηρίζουν πως ο Βάσι θα πληρωθεί αύριο το πρωί…
- xrictoforoc
Και στην Κούλα που χρωστάει ακόμα σε Πανιώνιο (για Μάκο) και δεν ξέρω εγώ που αλλού τίποτα....
Α ρε Ελλαδάρα!
Α ρε Ελλαδάρα!
- Dark Angel
Τετάρτη με Εθνικό Αστέρα
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμούσε να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα κυπέλου και τελικά αυτό υλοποιήθηκε.
Με βάση σημερινή απόφαση της ΕΠΟ η αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας – ΠΑΟΚ
ΔΕΝ
θα γίνει Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου αλλά μία ημέρα νωρίτερα.
Στην σημερινή ανακοίνωση της ομοσπονδίας γνωστοποιήθηκε ότι το παιχνίδι μετατέθηκε
και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 16:00.
Θυμίζουμε ότι πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στην Καισαριανή.
Κατά τα άλλα και όσον αφορά τον θεσμό η ΕΠΟ πήρε αποφάσεις και γι’ άλλα παιχνίδια: Την Τετάρτη 21/12 θα γίνουν και οι αγώνες Πιερικός – Ολυμπιακός, Καλλιθέα – Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός – Εργοτέλης, ενώ την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου θα παίξουν: Διαγόρας – ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμούσε να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα κυπέλου και τελικά αυτό υλοποιήθηκε.
Με βάση σημερινή απόφαση της ΕΠΟ η αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας – ΠΑΟΚ
ΔΕΝ
θα γίνει Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου αλλά μία ημέρα νωρίτερα.
Στην σημερινή ανακοίνωση της ομοσπονδίας γνωστοποιήθηκε ότι το παιχνίδι μετατέθηκε
και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 16:00.
Θυμίζουμε ότι πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στην Καισαριανή.
Κατά τα άλλα και όσον αφορά τον θεσμό η ΕΠΟ πήρε αποφάσεις και γι’ άλλα παιχνίδια: Την Τετάρτη 21/12 θα γίνουν και οι αγώνες Πιερικός – Ολυμπιακός, Καλλιθέα – Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός – Εργοτέλης, ενώ την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου θα παίξουν: Διαγόρας – ΠΑΣ Γιάννινα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dark Angel την Κυρ 11 Δεκ 2011, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- xrictoforoc
Ε και εγώ λογικά εκεί θα είμαι...καλή ευκαιρία για εμάς τους Αθηναίους.