Φίλιππος Δάρλας

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gmayo

Δημοσίευση από gmayo »

Το όνομα του τόπικ είναι λάθος. Φίλιππος είναι το σώστο, με δύο (2) ΠΠ όχι με δύο (2) ΛΛ.

Αφού ανέβηκε σαλλόνικα απέκτησε το παχύ λάμδα εξού και τα 2 λ 8)
Androutsos

Δημοσίευση από Androutsos »

2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ "ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΩ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ!Πρωτον,εσυ ρε φιλε που με κραζεις και λες οτι δεν εχω εμπιστοσυνη στην διοικηση και στον Σαντος,απο που το συμπερανες?Επειδη διαφωνω για τον Δαρλα?Δηλαδη οποιος διαφωνει με καποια επιλογη της διοικησης και του Σαντος,παει να πει οτι δεν εμπιστευεται την διοικηση?Εσυ ακομη λιγο και θα μου ελεγες οτι θελω να φυγει η διοικηση Ζαγορακη και οτι θελω πισω γουμενοπαγωνηδες επειδη δεν ηθελα Δαρλα!Οσο για τον Σαντος,δεν το εχω κρυψει οτι δεν τον εμπιστευομαι.Εγκλημα ειναι και αυτο?Εγω τουλαχιστον ομως,σε αντιθεση με καποιους αλλους,δεν εκανα περυσι μανουρες στην Τουμπα για να φυγει,ουτε τον εβριζα πατοκορφα!Τελειωνοντας,το οτι συγκρινετε τα αζητητα της Ρεαλ με τα αζητητα του βαζελου μονο γελιο μου προκαλεσε!Δηλαδη ιδιο βαθμο δυσκολιας εχει να παιξεις στην πρωτη ομαδα της Ρεαλ,με το να παιξεις στον βαζελο?ΕΛΕΟΣ!
Υ.Γ Καλα οσο για τον Ροναλντινιο,ρε παιδια μην τα γραφετε αυτα.Εκτιθεστε.Ειναι γνωστο ο Ροναλντινιο γιατι εφυγε απο την Μπαρτσα!Τα πηρε ολα,κορεστηκε,και μετα τα φορτωσε ολα στον κοκορα!Τι σχεση εχει η περιπτωση του Ροναλντινιο με αυτη του Δαρλα?Μπορειτε να μου πειτε?Χαρηκα για οσους γνωρισα εδω μεσα στο συντομο χρονικο διαστημα που ποσταρω και καλη τυχη σε ολους σας σε οτι κανετε απο εδω και στο εξης στην ζωη σας και φυσικα στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

φιλε αν ειμαι εγω η αιτια που φευγεις θελω να ξερεις οτι δεν ηταν αυτη η προθεση μου. απλως διαφωνησα μαζι σου για κατι. ελπιζω να αναθεωρησεις τις αποψεις σου και να ξαναποσταρεις γιατι η παρεα μας πρεπει να μεγαλωνει και οχι να μικραινει. εννοειται πως οσα σου ειπα ηταν σε φιλικο τονο. ισως και γω να ημουν λιγο υπερβολικος σε οσα σου ειπα.
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Η απόκτηση του Δάρλα

Η παρουσία του Ζήση Βρύζα στην Αθήνα του έδωσε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον μάνατζερ του Φίλιππου Δάρλα προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα υπογράψει σήμερα πιθανότατα ο παίκτης. Βάση του προγράμματος ο Δάρλας θα έρθει με το Βρύζα στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο και να ξεκινήσει προπονήσεις με το Δικέφαλο. Ο Δάρλας συμφώνησε για συμβόλαιο 120.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 130.000 ευρώ το δεύτερο χρόνο.
Ο Παναθηναικός παραχώρησε τον Δάρλα στον ΠΑΟΚ με οψιόν αγοράς 700.000 ευρώ.
Το ποσό αυτό θα πρέπει να πληρωθεί σε δυο χρόνια αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει τότε να διατηρήσει τα δικαιώματα του παίκτη. Ο Δάρλας είχε ενημερωθεί από το πρωί για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και είχε αποδεχθεί θεωρώντας ότι στην Τούμπα θα του δοθεί η ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο και να αποδείξει ορισμένα πράγματα.

http://www.metrosport.gr/?p=1215
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ!!!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ε και ρε τασουλη τι σημαινει αυτο?

:? :?
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

tasoylis30 έγραψε:το προσόν του Δάρλα είναι ο μάνατζερ του , ψαχτείτε να δείτε ποιον έχει μάνατζερ και για ποιον λόγο ο ΠΑΟΚ παίρνει δανεικό από ομάδα του ΠΟΚ με μηδέν συμετοχές τα τελευταία τρία χρόνια . Ξυπνήστε!!!!

PWPWPW ... APISTEYTO !

EYTYXWS POY EXOUME PAOKTSHDES SAN KAI ESENA NA MAS KSYPNANE!
MHPWS GRAFEIS KAI ASTYNOMIKA MY8ISTORHMATA?
ME ENDIAFEREI!!!!

ANTE RE TASOYLH KSEKOLA ... BLEPEIS MAGISES KAI MAGOUS KAI FTIAXNEIS SENARIA STO MYALO SOU, ... AKOU KSYPNHSTE!

ALLA DEN FTAIS ESY POU EXEIS SYNDROMO GOYMENOY, ... TOYLAXISTON MH TO EKSWTERIKEYEIS

:? REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

απλα ο φιλος το ειπε αυτο γιατι εχει τον κοκορογιαννη μανατζερ που τον εχει και ο ζαγορακης αυτον...αλλα φιλε οτι και να ειναι ο δαρλας θα ειναι καλυτερος απο τον 34χρονο κωσταντινιδη...και οσοι βγαινετε και κραζετε αυτες ολες οι μεταγραφες τις κανει ο ζαγορακης....και για να τις κανει κατι θα ξερει...αρα η απλη λογικη λεει οτι κραζετε και τον ζαγορακη ολοι εσεις...αρα εσεις ξυπνηστε και σταματηστε το κραξιμο....και καληνυχτα σε ολους εσας τους ανταρτες!!!!!!!!!!!!!!

:evil: :!: :evil:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αρχίζω, και σόρρυ προς τους υπόλοιπους, να ντρέπομαι για αυτά που λένε και γράφουν κάποιοι " ΠΑΟΚτσήδες". ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
bloodlessz

Δημοσίευση από bloodlessz »

παιδια υπομονή να δούμε πως θα παίξει
εγω ειμαι αισιόδοξος
δεν λέω πως μου άρεσε που έφυγε ο Μελλίσης αλλα απο τη στιγμή που έκανε ο ΠΑΟΚ τόσες μεταγραφές έπρεπε και να έχουμε και κάποια λεφτά για 'σιγουριά'
και στο κάτω κάτω μπορεί να ήθελε και ο Μελλίσης να πάει στο παο
Μην κράζουμε τον πρόεδρο
Εννοείτε πως θα κάνει κάποια λάθη και πως κάποιοι παίχτες δεν θα του βγουν
και μην ξεχνάτε πως αυτος ένωσε ξανα τον λαο του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

free4 έγραψε:Αρχίζω, και σόρρυ προς τους υπόλοιπους, να ντρέπομαι για αυτά που λένε και γράφουν κάποιοι " ΠΑΟΚτσήδες". ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

free4 έγραψε:Αρχίζω, και σόρρυ προς τους υπόλοιπους, να ντρέπομαι για αυτά που λένε και γράφουν κάποιοι " ΠΑΟΚτσήδες". ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μην ενοεις εμενα.....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

tasoylis30 έγραψε:στην πώληση οικοδόμου ήθελαν επίσης να μας πασάρουν δανεικούς και τότε η διοίκηση όρθά το ξέκοψε ότι ήθελε μόνο λεφτά , τότε δεν ψάχναμε αριστερό μπακ??? τι άλλαξε ένα μήνα μετά?? Αν δεν το έχετε καταλάβει ο δάρλας τα τελευταί τρία χρόνια έχχει 0 συμμετοχές και μεις τον πήραμε δανεικό με οψιόν αγοράς 800 χιλιαρικα , μπορείται να με βρείτε μια διαφορά από την πώληση κοντού με τσίγκα , τόργκελε και μπίδη δανεικούς????? εμένα με φαίνεται ύποπτη η αλλαγή στάσης στο θέμα των δανεισμών , πριν έναν μήνα όχι και τώρα ναι???μεσολάβησε κάτι ή ο Δάρλας είναι ο έλληνας ρομπέρτο κάρλος??

δεν θα εμπαινα σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα με αναγκαζει το γεγονος οτι ψευδεσαι οταν λες οτι εχει μηδεν συμμετοχες τα τελευταια 3 χρονια..το μηδεν που αναφερεται στα στατιστικα του ειναι τα γκολ. οι συμμετοχες του ειναι 25, 11 και 5 τα ετη 2005-06, 06-07 και 07-08 αντιστοιχα...απο εκει και περα η διαφορα με την πωληση του κοντου ειναι οτι τα λεφτα θα πανε στον ΠΑΟΚ στα χρεη και οπου αλλου χρειαζονται αλλα οχι σε τσεπη διοικουντων...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Μάγκες απαγορεύονται τα greeklish και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ!

Και για να μην είμαι οφ τόπικ .. Δάρλας;;;; Αουμφςρφποιηφωςδφβηιιπ;

:)
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

[quote="tasoylis30"] μπορούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό οπως λέει ο προγραμματισμός της ομάδας με δάρλα αριστερό μπακ????

re aderfe, sugnomi, protathlitismos einai o programmatismos mas i exugiansi??? giati tha trelathoume diladi! mas kakomathe o proedros me tis feteines metagrafes kai theloume kai protathlima kateutheian! xalarwste ligo, oloi protathlima theloume, alla stin wra tou..
filika kai paoktsidika
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”