NEW BETMANIA
- sunnyblack
Re: NEW BETMANIA
ΠΑΟΚ & Κάτω από 2.5 Τότεναμ v ΠΑΟΚ
(Αποτέλεσμα / Σύνολο Γκολ) 30/11/2011 Κανένα 13.00 Χαμένο
Κωλοολλανδέ....
(Αποτέλεσμα / Σύνολο Γκολ) 30/11/2011 Κανένα 13.00 Χαμένο
Κωλοολλανδέ....
Σήμερα τι κάνουμε μάγκες?? Δύσκολα πράγματα..
Λέω να πάω με Λάτσιο και Μπεσίκτας... αλλά όλη η Ευρώπη αυτά θα παίξει..
Επίσης μου αρέσουν το Σαλτζμπουργκ-Παρί under και Stoke-Dinamo goal-goal.
Αναποφάσιστος είμαι σήμερα..
Edit: Τελικά θα πάω κόντρα στη Λάτσιο..

Λέω να πάω με Λάτσιο και Μπεσίκτας... αλλά όλη η Ευρώπη αυτά θα παίξει..
Επίσης μου αρέσουν το Σαλτζμπουργκ-Παρί under και Stoke-Dinamo goal-goal.
Αναποφάσιστος είμαι σήμερα..
Edit: Τελικά θα πάω κόντρα στη Λάτσιο..
παληκαρια μου βοηθηστε κι εσεις το site του bettravel και τη στηλη του σκανδιναβου 
http://www.bettravel.gr/skandinavos
http://www.bettravel.gr/skandinavos
Καλό θα είναι να συμμετέχεις και εσύ όμως αδερφέ στο τόπικ αφού σου αρέσει το στοιχημα..
όχι μόνο διαφήμιση (αν και απαγορεύεται) ..
όχι μόνο διαφήμιση (αν και απαγορεύεται) ..
εχεις δικιο moican ...απολυτο...συγνωμη αν ποσταρα κατι που δεν επρεπε...μου βγαζω
..στο σαιτ γραφουν 2 ΠΑΟΚτσακια...Σκανδιναβος και Σμηναγος...θα προσπαθησω να μπω στο κλιμα του θεματος λοιπον...καθε Σαββατο πρωι αν θελετε μπορω να ποσταρω εδω τη στοιχηματικη αναλυση του Σκανδιναβου για τη superleague (τρομαρα της).

Μόλις μου στέρησε η Μπριζ τεράστιο δελτίο με γκολ στο 89'...
Σας περιμένω Βελγάκια στους 32 να τα πούμε μια και καλή..
Βολεύτικα με μια τριαδούλα από σύστημα 3-4..
Αύριο σκέφτομαι για μπουμπούνισμα στα παλικάρια μας στα Γιάννενα.. μας δίνει πολύ καλή απόδοση..
Σας περιμένω Βελγάκια στους 32 να τα πούμε μια και καλή..
Βολεύτικα με μια τριαδούλα από σύστημα 3-4..
Αύριο σκέφτομαι για μπουμπούνισμα στα παλικάρια μας στα Γιάννενα.. μας δίνει πολύ καλή απόδοση..
Νομίζω ότι οι άσσοι των Κορίνθιανς (θα σιγουρέψει τον τίτλο με την αδιάφορη Παλμέιρας) και Βάσκο Ντα Γκάμα (ελπίζει σε γκέλα της προηγούμενης) δίνουν μια καλή δυάδα.
Τα παραπάνω μαζί με βάζελο, Αμβούργο και Χ στο Καυτατζόγλειο (με ρίσκο) μας δίνουν ένα ωραίο 3-4-5.
Βάγια κον ντίος.
Τα παραπάνω μαζί με βάζελο, Αμβούργο και Χ στο Καυτατζόγλειο (με ρίσκο) μας δίνουν ένα ωραίο 3-4-5.
Βάγια κον ντίος.
over Dortmund, 2-3 γαύρος (το διπλό της Αρσεναλ το έχω ξεχωριστά), και σκέφτομαι το χ-2 της Ζενιτ..
..... αν ξαναγράψω ΜΗΝ τα παίξετε.DC έγραψε:Νομίζω ότι οι άσσοι των Κορίνθιανς (θα σιγουρέψει τον τίτλο με την αδιάφορη Παλμέιρας) και Βάσκο Ντα Γκάμα (ελπίζει σε γκέλα της προηγούμενης) δίνουν μια καλή δυάδα.
Βάγια κον ντίος.