Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Αντε ρε παιχταρα........μας εχεις λείψει ρε γαμωτο.
Ελπίζω να μη πηρες κάνα κιλό τωρα στην αποθεραπεία.........Πρέπει να επιστρέψεις δυνατά με κλασσικη εμφάνιση Βιερίνια αντε ρε αντε!!
Ελπίζω να μη πηρες κάνα κιλό τωρα στην αποθεραπεία.........Πρέπει να επιστρέψεις δυνατά με κλασσικη εμφάνιση Βιερίνια αντε ρε αντε!!
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ο καλός αντελινο ειναι υπερπολυτιμος.....με το καλο να αρχίσει πάλι να βομβαρδίζει ....
-
Αντε καψουρα μας μεγαλη.....αντε μας ελειψες.Σιδερενιος....με πολλα γκολ και με τα μαγικα σου να μας τρελανεις.
Σημερα θα ειμαστε ολοι εκει........παιχταρα μου.
Απο σημερα και για 10μερες βαλε τα δυνατα σου μαζι με ολα τα παιδια της ομαδας
να κανουμε ολοι καλες γιορτες.
...και κατι off topic....αλλα θα το πω.....
υ.γ. Επειδη ολα εδω πληρωνονται...respect σε ολα τα Παοκτσακια φανταρακια της Αυλωνας που στην.. ΠΟΥΤΣ@ [μεσω Γερμανιας]του δαφνωστεφανομενου πηραν την εκδικειση τους,για τον καψωνι που τους εκαναν οι καραβαναδες Αθηναιοι να μην τους αφησουν να δουν το ματς με την Τοττεναμ,ενω τον πουστογαυρο με την Αρσεναλ καναν και κερκιδα.....
....τελικα υπαρχει δικαιωσυνη....γαμω το σιχαμα-τσιρκομαδα που εχεται......γαμω.....
Σημερα θα ειμαστε ολοι εκει........παιχταρα μου.
Απο σημερα και για 10μερες βαλε τα δυνατα σου μαζι με ολα τα παιδια της ομαδας
να κανουμε ολοι καλες γιορτες.
υ.γ. Επειδη ολα εδω πληρωνονται...respect σε ολα τα Παοκτσακια φανταρακια της Αυλωνας που στην.. ΠΟΥΤΣ@ [μεσω Γερμανιας]του δαφνωστεφανομενου πηραν την εκδικειση τους,για τον καψωνι που τους εκαναν οι καραβαναδες Αθηναιοι να μην τους αφησουν να δουν το ματς με την Τοττεναμ,ενω τον πουστογαυρο με την Αρσεναλ καναν και κερκιδα.....
....τελικα υπαρχει δικαιωσυνη....γαμω το σιχαμα-τσιρκομαδα που εχεται......γαμω.....
- sourmenetes
- Moderator
[youtube]rWy8u9qMOk0[/youtube]
ΓΙΑ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ....Κ@Λ@ΑΘΗΝΑΙΟΙ....ΟΥΣΤ....

ΓΙΑ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ....Κ@Λ@ΑΘΗΝΑΙΟΙ....ΟΥΣΤ....
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Καλα δεν υπήρχε κανένας βορειοελλαδιτης καραβανας να τους βάλει στην θέση τους ;ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
Ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα μετά τον τραυματισμό του το πουλέν και να δούμε τον γνωστό παιχταρά, επλίζω και με γκόλ.
Υγ: για το οφ τοπικ
Η Δικαιοσύνη αδερφέ μου έρχεται όταν ανεβαίνουν στις μονάδες
γιατί και εγώ στην Αυλώνα ήμουν, αλλά είχε κάτι παλικάρια υπίλαρχους απο εδω πάνω που δεν μασούσαν τα άντερα τους.

Υγ: για το οφ τοπικ
Η Δικαιοσύνη αδερφέ μου έρχεται όταν ανεβαίνουν στις μονάδες

δεν ηταν καλος ...ωραια η τακουνια ..αλλα πλεον πολλες φορες θελει να κανει το κτ παραπανω και τα χαλαει..καλως του τα πε ο και ο Λαζλος
-
MANIAKOS έγραψε:δεν ηταν καλος ...ωραια η τακουνια ..αλλα πλεον πολλες φορες θελει να κανει το κτ παραπανω και τα χαλαει..καλως του τα πε ο και ο Λαζλος
δεν ηταν καλος;......
.....ποσο κοπλεξ εχεις μαζι του ρε φιλε;....συνεχιζεις εδω και τοσο καιρο το ιδιο τροπαριο.....ουτε αριανο δεν κανει ετσι....
...... μαλλον αλλο ματς ειδες.....η το ποιο πιθανο...ΔΕΝ το ειδες......και φυσικα για γηπεδο δεν συζηταω καν....
....τελικα θα μου απαντησεις ρε φιλε ποσο χρονων εισαι;.....
αντε για να μην ασχολουμε μαζι σου.
Πως το βλέπετε θα αρπαχτείτε τώρα?
Ταγμα, άποψη του πως δεν ήταν καλός..
Δεν είπε κάτι τόοσοοο κακό...
Μην πιανόμαστε από όλα...
Για εμένα ήταν καλός.
Μετά από τόσο καιρό τον είδα ορεξάτο και πέτυχε και γκολ..
όλα καλά..
Ταγμα, άποψη του πως δεν ήταν καλός..
Δεν είπε κάτι τόοσοοο κακό...
Μην πιανόμαστε από όλα...
Για εμένα ήταν καλός.
Μετά από τόσο καιρό τον είδα ορεξάτο και πέτυχε και γκολ..
όλα καλά..

ΕΠισης ημουν στο γηπεδο....
Εγω απο τον βιερι εχω τεραστιες απαιτησεις γιατι το χει...εσυ μπορει να τον βλεπεις καλο παντα ....Εμενα η νοοτροπια που χει αποκτησει να μην κανει το απλο αλλα να παει για εξεζητημενα δεν μ αρεσει...και το πε και ο προπονητης του σημερα αν το διαβασες....
Δεν του κανει κανενας καλο με το να τον χαιδευει συνεχεια...Οι δυνατοτητες του ειναι για μεγαλο πρωταθλημα....θα πρεπει και ο ιδιος να δει τι του λειπει....
- KilledByDeath_4
επεστρεψε με καλη εμφανιση μακαρι να συνεχισει ετσι και να γινει πιο εξυπνος στην τελικη πασα/προσπαθεια.