Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Πω ρε γέλιο που θα ρίξουμε άυριο στα πρωτοσέλιδα.
Η άπειρη κάβλα είναι οτι νικήσανε τα δεύτερα της ανάπειρης Αρσεναλ.......χαρήκανε με τα μεγάφωνα τους.....και μετά τσουπ η χλαπάτσα.....ναι μωρη Μαρσέιγ.
Ρε πραγματικά το πιστεύω ο ευρωπαικός ΠΑΟΚ.....αυτη τη π@τάνα ομάδα που λέγετε γάυρος την έχει για πλάκα!
Η άπειρη κάβλα είναι οτι νικήσανε τα δεύτερα της ανάπειρης Αρσεναλ.......χαρήκανε με τα μεγάφωνα τους.....και μετά τσουπ η χλαπάτσα.....ναι μωρη Μαρσέιγ.
Ρε πραγματικά το πιστεύω ο ευρωπαικός ΠΑΟΚ.....αυτη τη π@τάνα ομάδα που λέγετε γάυρος την έχει για πλάκα!
σωστός ....KilledByDeath_4 έγραψε:τι πινετε ρε μαγκες γαμω την ελλαδα και γαυρο μεσα.... ρε νιωστε λιγο ρε 20 χρονια σε κλεβουν και τιμωρουντε εξω,παιζουν τσ. λου εις βαρος σου και θα τους ευχηθω και καλη τυχη για χαρη μια γαμημενης πατριδας ? εγω πρωτα ΠΑΟΚ ειμαι και μετα ελληνας/τουρκος/βουλγαρος κ.ο.κ Τιποτα δεν μας ενωνει με αυτα τα ρχιδια ουτε με κανεναν του ποκ,απολυτως τιποτα και αυτο βαλτε το καλα στο μυαλο σας. γινετε να φανε 3
Μονο ΠΑΟΚ ρε.
Θα ειναι υποχρεωμένοι να μας δώσουν εισητήρια τα κωλόπαιδα......και φυσικά να τους δώσουμε και μεις....αλλά αυτοι ειναι τόσο κότες που δε θα πατήσουν.
η τελευταια αγωνιστικη στο τσ λου θυμισε ελ πρωταθλημα στα τελειωμτα...οποιος χρειζεται να νικησει ...κερδιζει..
η ντουντουκα παντως οπαδικη ντροπη
η ντουντουκα παντως οπαδικη ντροπη
Ονειρο μου ΠΑΟΚ- γαβρος στην Ευρώπη με αυτούς και την τραπεζουντα για προσκύνημα στα μέρη των παππούδων μας .....
-
john4serres
Το αξιζε αυτο ο γαυρος !!!
Για ολες τις π@στιες που εχει κανει στην σουπερλιγδα !!!
Για ολες τις π@στιες που εχει κανει στην σουπερλιγδα !!!
φανταζομαι αυριο πατριωτικους τιτλους εναντιον της γερμανιας... 
Argonaut4 έγραψε:Θα ειναι υποχρεωμένοι να μας δώσουν εισητήρια τα κωλόπαιδα......και φυσικά να τους δώσουμε και μεις....αλλά αυτοι ειναι τόσο κότες που δε θα πατήσουν.
Δεν νομίζω να είναι υποχρεωμένοι..
Αν η ΟΥΕΦΑ θεωρήσει το ματς υψηλής επικυνδινότητας, τότε δεν δίνει, δεν δίνουμε...Και δεν νομίζω να θέλει το τυλιχτό γουρουνόπουλο να ξεφτιλήσει τα προβατα του μέσα στον ίδιο τους τον στάβλο..
νομίζω...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: anger4a, Argonaut4, Billy4, don PAOK, Doomlord4, john4serres, jpm4_neo, MANIAKOS, Maxmad, mjt4, moican4, pgetsos, sakisxxx, theoPAOK, zoomgr και 45 επισκέπτες
Για πλάκα επειδη πιπώθηκε ο γάυρος.....!!
Για πλάκα επειδη πιπώθηκε ο γάυρος.....!!
- navigator11
δε σας χάλασε στράκιαπου δαφνοστεφανωμένα,εε;;ντουντούκα οι γαύροι οπαδοί
,"ντουντούκα" κι οι μασσαλιώτες ...
υγ μωρέ μπράβο "προσόντα" τα γαλλάκια.αλλού μαμήσανε,αλλού δι-εχύθη το γενετικό τους υλικό

υγ μωρέ μπράβο "προσόντα" τα γαλλάκια.αλλού μαμήσανε,αλλού δι-εχύθη το γενετικό τους υλικό
Και ξαφνικα το Europa League εγινε ΠΟΛΥ σημαντικη διοργανωση..............
Καραγκιοζηδες!
Βαλτε MEGA και κοψτε φατσες!Ετσι ρε γ@μιολες!
Καραγκιοζηδες!
Βαλτε MEGA και κοψτε φατσες!Ετσι ρε γ@μιολες!
Πολύ μ' άρεσε το αποτέλεσμα...
Νίκη γαύρου, ξεφτυλισμος του Λονδίνου, και πιθανότατα να μας κάτσει γαύρος στο γιουρόπα.
Ονειρικό..

Νίκη γαύρου, ξεφτυλισμος του Λονδίνου, και πιθανότατα να μας κάτσει γαύρος στο γιουρόπα.
Ονειρικό..
- kataramenos5
Νομίζω οτι..νομίζω οτι.....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.kataramenos5 έγραψε:![]()
![]()
![]()
Χοντρε υπάρχει θεός εκει πάνω και βλέπει.
Παρε να χεις χοντρούλη.
ΥΓ Αργοναύτη να υποθέσω οτι πας για αλλαγή επίπλωσης και σήμερα?