Συμφωνώ...απλά να γράφεις!Sera4 έγραψε:μετα απο τετοια ποστ δε χρειαζεται να μιλας...giapas έγραψε:Εντάξει , ήμασταν κουρασμένοι , μείναμε στο Λονδίνο, και η Ιντερ χάνει , φταίει το ρόστερ, φταίει ο διαιτητής, δε μας έδωσαν εισιτήρια , το γήπεδο ήταν χωράφι , οι μπάτσοι μας την έκαναν , δε κάναμε ροτεισον, Ευρώπη, πρέσβης, πήραμε βαθμούς, όλα καλά, παίζουμε όταν θέλουμε, σε ποιά θέση είμαστε στην Ευρώπη, ατυχία, θλάσεις, σίγουρα μπαίνουμε στα πλέι οφ, μη φοβάστε τότε θα φορτσάρουμε, και μετά την Άρσεναλ πάλι γκέλα κάναμε , μη δίνετε σημασία στο -9 από το χειρότερο χανούμι της δεκαετίας γιατί στην Ευρώπη αυτοί κάνουν κλαρίνα, αεροδρόμιο-αποθέωση, πάμε τελικό , ο γιάπας δε χάρηκε τη νίκη στο Λονδίνο γιατί ήθελε να κράξει, ντουμλόρντ πες μας σε ποιά θέση είμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο, μάξιμε πάλι έπεσες μέσα που λες ότι διαλέγουμε παιχνίδια ( το΄ξερες , τοπαιξες?), δώστε πίστωση χρόνου, είμαι ακόμα μεθυσμένος από το έπος του Λονδίνου, είμαστε άμπαλος λαός, όλα καλά , ΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω εγω εντάξει και άλλη μια μέρα κύλησε στο ασπρόμαυρο χωριό.
Όταν μου θες να ξενοπηδάς και να καρφώνεις τη Σκλεναρίκοβα πρέπει πρώτα να φροντίζεις ο δικός σου κήπος να είναι ποτισμένος. Αλλιώς πάντα βρίσκεται ένας Μπακαγιόκο να στον δροσίσει.
ΠΑΟΚ γερά , τα play off είναι κοντά.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Π.Α.Ο.Κ 2-2,Mvp, σχολια και παραλειπομενα
Re: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Π.Α.Ο.Κ 2-2,Mvp, σχολια και παραλειπομενα
Ενταξει,δεν ειμασταν κουρασμενοι,γυρισαμε απο Λονδινο,η Ιντερ,ομως,πηρε διηπειρωτικο,πληρες ροστερ,τελειος ο διαιτητης,πηραμε οσα εισιτηρια θελαμε,παιξαμε σε τελειο αγωνιστικο χωρο,ολα χαλια,παιζουμε οταν μπορουμε,στ'@ρχιδια μας η Ευρωπη,τυχη,χωρις τραυματισμους,δεν μπαινουμε με τιποτα στα play off οποτε δεν θα χρειαστει να φορτσαρουμε,και μετα την Αρσεναλ ειμασταν ολοι μεσα στη στεναχωρια,καντε τα ολα πουτανα γιατι ειστε -9 απο την ΑΕΚ που ειναι κωλοχανιο και εχει επιλεξει να γινει ο περιγελος της Ευρωπης,μην πατε αεροδομιο,δεν αξιζουν αποθεωση,καλυτερα να ειχαμε αποκλειστει,ο mpafos χαρηκε για το Χ στα Γιαννενα γιατι ειναι μ@λ@κ@ς,ντουμλορντ μην ξαναγραψεις τιποτα που να αφορα την βαθμολογια του ΠΑΟΚ στην Ευρωπη,μαξιμε συγχαρητηρια,πιστωση χρονου μηδεν στον μπολονι-οπως και στον σαντος,τοτε-,δεν θυμαμαι...τι καναμε στο Λονδινο?..,ειμαστε τελειος λαος,αλανθαστος,ολα σκατα,ΠΑΟΚ δεν ξερω τιποτα εκτος απο το οτι αλλη μια νυχτα περναει πανω απο το ασπρομαυρο χωριο.giapas έγραψε:Εντάξει , ήμασταν κουρασμένοι , μείναμε στο Λονδίνο, και η Ιντερ χάνει , φταίει το ρόστερ, φταίει ο διαιτητής, δε μας έδωσαν εισιτήρια , το γήπεδο ήταν χωράφι , οι μπάτσοι μας την έκαναν , δε κάναμε ροτεισον, Ευρώπη, πρέσβης, πήραμε βαθμούς, όλα καλά, παίζουμε όταν θέλουμε, σε ποιά θέση είμαστε στην Ευρώπη, ατυχία, θλάσεις, σίγουρα μπαίνουμε στα πλέι οφ, μη φοβάστε τότε θα φορτσάρουμε, και μετά την Άρσεναλ πάλι γκέλα κάναμε , μη δίνετε σημασία στο -9 από το χειρότερο χανούμι της δεκαετίας γιατί στην Ευρώπη αυτοί κάνουν κλαρίνα, αεροδρόμιο-αποθέωση, πάμε τελικό , ο γιάπας δε χάρηκε τη νίκη στο Λονδίνο γιατί ήθελε να κράξει, ντουμλόρντ πες μας σε ποιά θέση είμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο, μάξιμε πάλι έπεσες μέσα που λες ότι διαλέγουμε παιχνίδια ( το΄ξερες , τοπαιξες?), δώστε πίστωση χρόνου, είμαι ακόμα μεθυσμένος από το έπος του Λονδίνου, είμαστε άμπαλος λαός, όλα καλά , ΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω εγω εντάξει και άλλη μια μέρα κύλησε στο ασπρόμαυρο χωριό.
Όταν μου θες να ξενοπηδάς και να καρφώνεις τη Σκλεναρίκοβα πρέπει πρώτα να φροντίζεις ο δικός σου κήπος να είναι ποτισμένος. Αλλιώς πάντα βρίσκεται ένας Μπακαγιόκο να στον δροσίσει.
ΠΑΟΚ γερά , τα play off είναι κοντά.
Oταν θα εισαι παντρεμενος 40 χρονια με την Αγλαϊα την μαλλιαροποδα και βρεθει ετοιμη,γυμνη στο κρεββατι η Σκλεναρικοβα,μην την πηδηξεις γιατι εχεις να πηδηξεις την Αγλαϊα,δεκα χρονια και παρακαλας να την πηδηξει ο Μπακαγιοκο για να μη σε πρηζει.
ΠΑΟΚ παρατα τα,τα play off ειναι μακρυα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Δευ 05 Δεκ 2011, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Doomlord4 έγραψε:Η ομάδα φυσικά και έχει πρόβλημα.Έχουμε 8 γκέλες στο πρωτάθλημα.
Η διαφορά μας εδώ μέσα είναι στο πως θέλει ο καθένας να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα.
Λοιπόν! Είμαστε @ρχιδάτη ομάδα.
Τα κάκαλα της ομάδας ζυγίζουν 8 τόνους!!
Έρχονται μοντέλα από όλη την Ευρώπη για να μας διευκολύνουν και να μας...ελαφρύνουν...μας παίρνουν πίπα,τα σκίζουμε και μας πληρώνουν και 140.000....![]()
Μας βαραίνουν πολύ στην πορεία προς το superleaguio σπίτι μας,και η λύση για κάποιους είναι να τα κόψουμε για να πηγαίνουμε σφαίρα και να προλαβαίνουμε και Γιοκοτσόκους από το να πηδάνε τους κήπους μας.
Ενώ η λύση είναι να ρίξουμε πολλά περισσότερα φλόκια στις ξένες για να αποφωρτιστεί περισσότερο από το βάρος του σπέρματος η @ρχιδένια ερωτογενής μας ζώνη
Έτσι και θα ξενοπηδάμε και δεν θα αφήνουμε το σπίτι μας παραπονεμένο αφού θα τρέχουμε σφαίρα όντας ελαφρύτεροι!!!
Διαλέξτε λύση και πάρτε![]()
![]()
![]()
Κόψιμο από την ρίζα ή ευρωπριαπισμός;![]()
Θεός!
που ειναι το ευαγγελιο για να ορκιστω???προς τα που ειναι το εδρανο να ξερω που απολογουμαι??thief έγραψε:Sera ρε φίλε γιατί δεν βγήκες μετά τον αγώνα με την Τοττεναμ..;;...να μας "απεικονήσεις" και τότε την πραγματικότητα..;;
και άντε όχι την ίδια μερα...την επόμενη ή την μεθοπένη...;;;...γιατί ..;;;![]()
ps: άσχετο με το ποστ του giapas.
υγ απαντησα σε πμ...
- sourmenetes
- Moderator
- navigator11
εντάξει.πηδήξαμε την τόττεναμ και πλερωθήκαμε κιόλας.τέλος η χρονιά.χαρακτηρίζεται επιτυχής.άντε, του χρόνου πάλι.προσωπικά ψήθηκα άσχημα απ'την επιχειρηματολογία του όλι ρέν του φόρουμ. 
Παλιοείρων.... 
Είπαμε δεν τελείωσε.Και τις Ευρωπαίες θέλουμε και την Αγλαϊα.Αλλά η Αγλαϊα τώρα τελευταία έχει μονίμως πονοκέφαλο!
Είπαμε δεν τελείωσε.Και τις Ευρωπαίες θέλουμε και την Αγλαϊα.Αλλά η Αγλαϊα τώρα τελευταία έχει μονίμως πονοκέφαλο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 05 Δεκ 2011, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sera σου απάντησα και εγώ μέσω pm....κρίμα ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Δευ 05 Δεκ 2011, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Doomlord4 έγραψε:Παλιοείρων....
δεν επιμελείσαι των ευρωπαϊκών οικονομικών της ομάδας;γιατί ... εθίγης;
ο πονοκέφαλος της αγλαϊας υπάρχουν υποψίες ότι είναι μεταδοτικός.και τα υποψήφια θύματα αγγίζουν ή και ξεπερνούν το εκατομμύριο.κρίμας είναι ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 05 Δεκ 2011, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θίχτηκα,χαβαλέ κάνω κι εγώ κύριε ....Βενιζέλε αντιπρόεδρε 
- navigator11
στέκα είμαι.πάρε πίσω τον προσωπικό χαρακτηρισμό "βενιζέλε" γιατι θα αναφέρω το πόστ.κι έχω άκρες στους μπλέ ξέρεις.θα σου δείξω εγώ ...
ποια ελληνική ομάδα έχει τις περισσότερες νίκες φέτος και πόσες;
Όντως,έχει καταντήσει βαρύς χαρακτηρισμός!
Ανακαλώ
Ανακαλώ
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Εγω παντως προτιμω να αποκλειω καθε χρονο ομαδες δυναμικοτητας Τοττεναμ,και αν μπορω να προχωραω οσο ποιο πολυ γινεται .....και ας βγαινω 3-4-5ος ......
Οπως και να εχει αν δεν ερθει καποιος πακετος,να σε χωσει πακετα μην περιμενεις πρωταθλημα.Αρα τι να λεμε τωρα..
Ποσο αδιαφορο με αφηνει το χ με το γιαννενο....μα ποσο....
Υ.Γ. ρωτηστε καποιον απο αυτους που πηγαν και ζησαν την νικη μεσα στο Λονδινο,αν ''στεναχωρεθηκε'' με την σημερινη εμφανησει,.....
......εγω ρωτησα,.....και η απαντηση που πηρα ηταν ενα μεγαλο χαμογελο.....
Οπως και να εχει αν δεν ερθει καποιος πακετος,να σε χωσει πακετα μην περιμενεις πρωταθλημα.Αρα τι να λεμε τωρα..
Ποσο αδιαφορο με αφηνει το χ με το γιαννενο....μα ποσο....
Υ.Γ. ρωτηστε καποιον απο αυτους που πηγαν και ζησαν την νικη μεσα στο Λονδινο,αν ''στεναχωρεθηκε'' με την σημερινη εμφανησει,.....
......εγω ρωτησα,.....και η απαντηση που πηρα ηταν ενα μεγαλο χαμογελο.....