ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Π.Α.Ο.Κ 2-2,Mvp, σχολια και παραλειπομενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Κρέσιτς
6
2%
Έτο
3
1%
Τσιρίλο
2
1%
Μαλεζάς
5
2%
Σταφυλίδης
39
14%
Γκαρσία
4
1%
Παπάζογλου
2
1%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ιβιτς
1
0%
Λάζαρ
77
27%
Γεωργιάδης
4
1%
Ρομπέρ
4
1%
Σαλπιγγίδης
107
38%
Αθανασιάδης
27
10%

Σύνολο ψήφων: 281

giapas

Re: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Π.Α.Ο.Κ 2-2,Mvp, σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από giapas »

Εντάξει , ήμασταν κουρασμένοι , μείναμε στο Λονδίνο, και η Ιντερ χάνει , φταίει το ρόστερ, φταίει ο διαιτητής, δε μας έδωσαν εισιτήρια , το γήπεδο ήταν χωράφι , οι μπάτσοι μας την έκαναν , δε κάναμε ροτεισον, Ευρώπη, πρέσβης, πήραμε βαθμούς, όλα καλά, παίζουμε όταν θέλουμε, σε ποιά θέση είμαστε στην Ευρώπη, ατυχία, θλάσεις, σίγουρα μπαίνουμε στα πλέι οφ, μη φοβάστε τότε θα φορτσάρουμε, και μετά την Άρσεναλ πάλι γκέλα κάναμε , μη δίνετε σημασία στο -9 από το χειρότερο χανούμι της δεκαετίας γιατί στην Ευρώπη αυτοί κάνουν κλαρίνα, αεροδρόμιο-αποθέωση, πάμε τελικό , ο γιάπας δε χάρηκε τη νίκη στο Λονδίνο γιατί ήθελε να κράξει, ντουμλόρντ πες μας σε ποιά θέση είμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο, μάξιμε πάλι έπεσες μέσα που λες ότι διαλέγουμε παιχνίδια ( το΄ξερες , τοπαιξες?), δώστε πίστωση χρόνου, είμαι ακόμα μεθυσμένος από το έπος του Λονδίνου, είμαστε άμπαλος λαός, όλα καλά , ΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω εγω εντάξει και άλλη μια μέρα κύλησε στο ασπρόμαυρο χωριό.

Όταν μου θες να ξενοπηδάς και να καρφώνεις τη Σκλεναρίκοβα πρέπει πρώτα να φροντίζεις ο δικός σου κήπος να είναι ποτισμένος. Αλλιώς πάντα βρίσκεται ένας Μπακαγιόκο να στον δροσίσει.

ΠΑΟΚ γερά , τα play off είναι κοντά.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, όμως πάλι καλά με τέτοια εμφάνιση. Τίποτα άλλο.

Απλά να προσθέσω ότι αν είχαν αποφασίσει νωρίτερα να δώσουν εισιτήρια, σήμερα ο κόσμος μας θα είχε βουλιάξει τους "Ζωσιμάδες".

Κρίμα για τη στάση του ΠΑΣ και τα τερτίπια των διοικούντων του που βγάλανε πάλι το αντιπαοκτσιδιλίκι τους. Λέω κρίμα για να μην πω τίποτα άλλο... Και το γράφω αυτό ως Ηπειρώτης.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

giapas έγραψε:Εντάξει , ήμασταν κουρασμένοι , μείναμε στο Λονδίνο, και η Ιντερ χάνει , φταίει το ρόστερ, φταίει ο διαιτητής, δε μας έδωσαν εισιτήρια , το γήπεδο ήταν χωράφι , οι μπάτσοι μας την έκαναν , δε κάναμε ροτεισον, Ευρώπη, πρέσβης, πήραμε βαθμούς, όλα καλά, παίζουμε όταν θέλουμε, σε ποιά θέση είμαστε στην Ευρώπη, ατυχία, θλάσεις, σίγουρα μπαίνουμε στα πλέι οφ, μη φοβάστε τότε θα φορτσάρουμε, και μετά την Άρσεναλ πάλι γκέλα κάναμε , μη δίνετε σημασία στο -9 από το χειρότερο χανούμι της δεκαετίας γιατί στην Ευρώπη αυτοί κάνουν κλαρίνα, αεροδρόμιο-αποθέωση, πάμε τελικό , ο γιάπας δε χάρηκε τη νίκη στο Λονδίνο γιατί ήθελε να κράξει, ντουμλόρντ πες μας σε ποιά θέση είμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο, μάξιμε πάλι έπεσες μέσα που λες ότι διαλέγουμε παιχνίδια ( το΄ξερες , τοπαιξες?), δώστε πίστωση χρόνου, είμαι ακόμα μεθυσμένος από το έπος του Λονδίνου, είμαστε άμπαλος λαός, όλα καλά , ΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω εγω εντάξει και άλλη μια μέρα κύλησε στο ασπρόμαυρο χωριό.

Όταν μου θες να ξενοπηδάς και να καρφώνεις τη Σκλεναρίκοβα πρέπει πρώτα να φροντίζεις ο δικός σου κήπος να είναι ποτισμένος. Αλλιώς πάντα βρίσκεται ένας Μπακαγιόκο να στον δροσίσει.

:D :D :D
Θεϊκό....ειδικά το τελευταίο
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Όταν έχεις ρόστερ δυο ταχυτήτων, και μάλιστα μέσα στην ίδια την πρώτη ενδεκάδα, αυτά τα αποτελέσματα θα έχεις μετα ή ακόμα και πριν απο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο οποίο έχεις δώσει προτεραιότητα.

Άλλωστε μας το είπε ξεκάθαρα, και πάλι, ο προπονητής την Τετάρτη.

Όμως δεν τρέχει μια, μη μάσατε ο προφεσορ του ποδοσφαίρου που έχουμε για τεχνικο διευθυντή μας διαβεβαίωσε οτι είμαστε πλήρης σε κάθε θέση οπότε για την πορεία μας στο πρωτάθλημα μάλλον θα φτάει η μεγαλη γκαντεμια που μας δέρνει σε συνδυασμό με τη διαιτησία, τα γήπεδα, την αστυνομία, τους κακούς προέδρους των άλλων ομάδων...και ουτο καθεξης...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

πάλι καλά

από το να πάρουμε τα 3 μας, προτιμότερος ο πόντος. Πάντως το να πάρουμε βαθμό με τέτοια εμφάνιση θα μας το χρωστάει η τύχη και θα χάσουμε παιχνίδι που θα πήγαινε άνετα στο χ.
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

giapas έγραψε:Εντάξει , ήμασταν κουρασμένοι , μείναμε στο Λονδίνο, και η Ιντερ χάνει , φταίει το ρόστερ, φταίει ο διαιτητής, δε μας έδωσαν εισιτήρια , το γήπεδο ήταν χωράφι , οι μπάτσοι μας την έκαναν , δε κάναμε ροτεισον, Ευρώπη, πρέσβης, πήραμε βαθμούς, όλα καλά, παίζουμε όταν θέλουμε, σε ποιά θέση είμαστε στην Ευρώπη, ατυχία, θλάσεις, σίγουρα μπαίνουμε στα πλέι οφ, μη φοβάστε τότε θα φορτσάρουμε, και μετά την Άρσεναλ πάλι γκέλα κάναμε , μη δίνετε σημασία στο -9 από το χειρότερο χανούμι της δεκαετίας γιατί στην Ευρώπη αυτοί κάνουν κλαρίνα, αεροδρόμιο-αποθέωση, πάμε τελικό , ο γιάπας δε χάρηκε τη νίκη στο Λονδίνο γιατί ήθελε να κράξει, ντουμλόρντ πες μας σε ποιά θέση είμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο, μάξιμε πάλι έπεσες μέσα που λες ότι διαλέγουμε παιχνίδια ( το΄ξερες , τοπαιξες?), δώστε πίστωση χρόνου, είμαι ακόμα μεθυσμένος από το έπος του Λονδίνου, είμαστε άμπαλος λαός, όλα καλά , ΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω εγω εντάξει και άλλη μια μέρα κύλησε στο ασπρόμαυρο χωριό.

Χαχαχαχαχαχα θεός! Και σωστός σε όλα. Καυστικός βέβαια, αλλά ολόσωστος. Η ομάδα είναι φανερό πως έχει πρόβλημα και πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Σε όλους τους τομείς. Απλά θέλει στή-ρι-ξη. Προσγειωμένοι κι ενωμένοι, πάμε να σώσουμε την χρονιά.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Από τα τρίγωνα στο White Hart Lane σήμερα χαμένοι σε τρίγωνα των Βερμουδων. :D

Αλλα ας μην είμαστε αχάριστοι. Ειδικά με το χαλι που είχε το γήπεδο ήταν αναμενόμενο. Πάλι καλά που πήραμε το x. Ο Σταφ πως και πήρε τόσους ψήφους; Δε λέω - να το στηρίζουμε το παιδί, αλλα η πλευρά του σήμερα έμπαζε παρα πολύ και έφαγε αρκετά αδειάσματα.

MVP σήμερα ο Cirilo με την έννοια του = MOST VETERAN PLAYER

Με εκνεύρισε αφάνταστα ότι δεν είχαμε ούτε ένα σουτ εκτος περιοχής - κάτι που επιβάλλεται όταν έχεις τέτοιες καιρικές συνθήκες.

Μπράβο στο Lazar - που ανέλαβε ευθύνη και χτύπησε το πέναλτι. Ανέβηκε άλλο ένα σκαλί στην εκτίμηση μου.

MVP 2 σήμερα ο εκφωνητής με την έννοια του Most Voice Parlapipas.

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

giapas έγραψε:ντουμλόρντ πες μας σε ποιά θέση είμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο
Γιαπάς:στη μίρλα; 1οι και καλύτεροι! :D

Έχει προβλέψιμους χάρηκαπολυμετηνσημερινήγκελααφούεπιτελουςμπορωναξανακραξωτονπροπονητητηνομάδατονμασέρκαιτηνuefaπουμας βαζειναπαιζουμεανουσιαματς,γιαναφανειηγνωμημουσωστη-άκηδες το φόρουμ τελικά ή όχι;
:roll:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

arrwstos έγραψε: Η ομάδα είναι φανερό πως έχει πρόβλημα και πρέπει να αντιδράσει άμεσα.

Ποια απο τις δυο?.....Αυτη του Λονδινου ή αυτη των Ιωαννινων?.......
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

GI4NNEN4 έγραψε:Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που βρέθηκα σε εκτός έδρας κερκίδα του ΠΑΟΚ.

Ίσως φταίει το ότι πλησιάζω τα 32, ίσως το ότι έχουν αλλάξει αρκετά οι προτεραιότητες μου, τα ενδιαφέροντά μου κι ο τρόπος που γενικά βλέπω πλεον τη ζωή, αλλά, εαν αυτή είναι η κερκίδα του ΠΑΟΚ στα εκτός, τότε πραγματικά αναρωτιέμαι τί ζητάει ο κόσμος και τραβιέται τόσα χιλιόμετρα...

Μπορεις σε παρακαλω να μας το εξηγησεις λιγο ποιο απλα αυτο που γραφεις......
.....δεν το πολυκαταλαβα........ισως επειδη πλησιαζω τα 45.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μετα απο τετοια ποστ δε χρειαζεται να μιλας...η πληρης απεικονιση της πραγματικοτητας μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Doomlord4 έγραψε:
giapas έγραψε:ντουμλόρντ πες μας σε ποιά θέση είμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο
Γιαπάς:στη μίρλα; 1οι και καλύτεροι! :D

Έχει προβλέψιμους χάρηκαπολυμετηνσημερινήγκελααφούεπιτελουςμπορωναξανακραξωτονπροπονητητηνομάδατονμασέρκαιτηνuefaπουμας βαζειναπαιζουμεανουσιαματς,γιαναφανειηγνωμημουσωστη-άκηδες το φόρουμ τελικά ή όχι;
:roll:

...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Η ομάδα φυσικά και έχει πρόβλημα.Έχουμε 8 γκέλες στο πρωτάθλημα.
Η διαφορά μας εδώ μέσα είναι στο πως θέλει ο καθένας να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα.

Λοιπόν! Είμαστε @ρχιδάτη ομάδα.
Τα κάκαλα της ομάδας ζυγίζουν 8 τόνους!!
Έρχονται μοντέλα από όλη την Ευρώπη για να μας διευκολύνουν και να μας...ελαφρύνουν...μας παίρνουν πίπα,τα σκίζουμε και μας πληρώνουν και 140.000.... :lol:
Μας βαραίνουν πολύ στην πορεία προς το superleaguio σπίτι μας,και η λύση για κάποιους είναι να τα κόψουμε για να πηγαίνουμε σφαίρα και να προλαβαίνουμε και Γιοκοτσόκους από το να πηδάνε τους κήπους μας.
Ενώ η λύση είναι να ρίξουμε πολλά περισσότερα φλόκια στις ξένες για να αποφωρτιστεί περισσότερο από το βάρος του σπέρματος η @ρχιδένια ερωτογενής μας ζώνη
Έτσι και θα ξενοπηδάμε και δεν θα αφήνουμε το σπίτι μας παραπονεμένο αφού θα τρέχουμε σφαίρα όντας ελαφρύτεροι!!!

Διαλέξτε λύση και πάρτε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κόψιμο από την ρίζα ή ευρωπριαπισμός; :lol: :lol:
thief

Δημοσίευση από thief »

Sera ρε φίλε γιατί δεν βγήκες μετά τον αγώνα με την Τοττεναμ..;;...να μας "απεικονήσεις" και τότε την πραγματικότητα..;;

και άντε όχι την ίδια μερα...την επόμενη ή την μεθοπένη...;;;...γιατί ..;;; :(

ps: άσχετο με το ποστ του giapas.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

lamosas έγραψε: Όμως δεν τρέχει μια, μη μάσατε ο προφεσορ του ποδοσφαίρου που έχουμε για τεχνικο διευθυντή μας διαβεβαίωσε οτι είμαστε πλήρης σε κάθε θέση οπότε για την πορεία μας στο πρωτάθλημα μάλλον θα φτάει η μεγαλη γκαντεμια που μας δέρνει σε συνδυασμό με τη διαιτησία, τα γήπεδα, την αστυνομία, τους κακούς προέδρους των άλλων ομάδων...και ουτο καθεξης...
Δηλαδη ο προφεσορ τι θα μπορουσε να πει???Μετα λεμε που ειναι η διοικηση και τι κανει και τι ρανει...Αμα βγει και πει οτι μονο οι 14 παιχτες κανουν και προφανως ειναι αυτοι που παιζουν συνεχεια τι θα γινει μεσα στην ομαδα???

Εγω δε διαφωνω οτι ειμαστε μεχρι την τριτη αλλαγη αλλα σε μια ομαδα δεν μπορεις να πεις ως διοικηση "κανουν μονο οι 14"...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”