niks έγραψε:δεν χανει τη μπαλα με τιποτα ρε ο πο@στης
λιγο το θεμα "πασα" να φροντισει και να βαλουμε και καμμια ρητρα
δεν ειδα πολλους παιχτες να βγαζουν για βραδυνο περιπατο την μιση (και κομπλε) Τοτεναμ ,και μαλιστα ..δις
Αυτό ακριβώς...
niks έγραψε:δεν χανει τη μπαλα με τιποτα ρε ο πο@στης
λιγο το θεμα "πασα" να φροντισει και να βαλουμε και καμμια ρητρα
δεν ειδα πολλους παιχτες να βγαζουν για βραδυνο περιπατο την μιση (και κομπλε) Τοτεναμ ,και μαλιστα ..δις
Συμφωνώ. Κάποιος να τους συμμαζέψει. Τα έχουμε πει στο topic του Σακη άλλωστε.bob έγραψε:καλά ρε είσαι σοβαρός?βάζεις γκολ με πέναλντι και ενώ το ματς το έκανες 2-2 και αντί να τρέξεις να πάρεις την μπάλα από τα δίχτυα μου βγάζεις την μπλούζα λες και έβαλες στο 93 γκολ με τον γκει και πήρες κύπελλο? ΕΛΕΟΣ!
αν εσύ κατάλαβες αυτό δικαίωμα σου,αυτό που είπα και εννοώ ότι οι παίκτες δεν πάνε πάντα για την νίκη όλα τα άλλα που μου λες είναι να χαμε να λέγαμε!RoMaN έγραψε:Οπαδοί είμαστε, όχι προπονητές για να κράξουμε το 0.5% αρνητικό στο 99.5% της καλής πράξης! Εκτός κι αν είμαστε εμπαθείς... Σε λίγο θα βάζει γκολ κάποιος και θα λέμε "Γιατί με το δεξί και όχι με το αριστερό ρε αλήτη; Φύγε απ'τον Π.Α.Ο.Κ.!"
bob έγραψε:καλά ρε είσαι σοβαρός?βάζεις γκολ με πέναλντι και ενώ το ματς το έκανες 2-2 και αντί να τρέξεις να πάρεις την μπάλα από τα δίχτυα μου βγάζεις την μπλούζα λες και έβαλες στο 93 γκολ με τον γκει και πήρες κύπελλο? ΕΛΕΟΣ!