ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Π.Α.Ο.Κ 2-2,Mvp, σχολια και παραλειπομενα
Re: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Π.Α.Ο.Κ 2-2,Mvp, σχολια και παραλειπομενα
βαλτε πριμ νικης σε ολους τους αγωνες,να σας πω πως θα στρωσουν κωλο.....τα πριμ του europa τα μοιραζονται οι παικτες,για αυτο παιζουν αυτο που μπορουν....νομιζω η αστειοτητα των εμφανισεων στο πρωταθλημα εχει παραγινει
- navigator11
niks έγραψε:απο δω και περα αγαπητοι μου παιχτες θα αντιμετωπιζετε τους αντιπαλους οπως ακριβως σας αντιμετωπιζουν και αυτοί:σαν εχθρους
τερμα τα κυριλικια, τα φαιρ πλει, τα ετσι τα αλλιως
αρχιστε τα γκολ απο το πρωτο λεπτο και σταματηστε με τη ληξη
ριξτε οσα μπορειτε ασχετως με ποιον τροπο, σουτ,κεφαλια,κλανια φορτωστε τους αλυπητα
οχι ¨νταξ' μωρε θα τους πάρουμε¨
καντε τους να θεωρουν το ματς μαζι μας χαμενο, να εχουν φαει το πρωτο ήδη απο τα αποδυτηρια
υγ.το λασπολουτρο μαλλον δεν αντεχει σε κριτικη
δλδ φίλε μου είναι θέμα νωθρής νοοτροπίας αντιμετώπισης υποδεεστέρων στα χαρτιά αντιπάλων από μέρους προπονητή και παιχτών η με το τσουβάλι απώλεια βαθμών ως τώρα στο πρωτάθλημα;το ευκταίο θα'ταν τούτο.μάλλον το πρόβλημα είναι πιο σύνθετο.
αναφορικά με το -κατά παράφραση του κλασικού "τσοβόλα δώστα όλα"- "ζαγοράκη δώστα του ρουμάνου όλα",απ΄τη στιγμή που αγνοείται το τι ειπώθηκε και συμφωνήθηκε με μπόλονι και παντέλο είναι δύσκολο να πάρει κανείς θέση.αυτά τα γνωρίζουν οι αρμόδιοι μεταξύ τους.
Φίλε μου και γω δεν έχω πρόβλημα με το χ και το ξέρω ότι ήταν αναμενόμενη η γκέλα..απ'τα παιδιά που ξεσκίστηκαν τη Τετάρτη δε περίμενα κάτι παραπάνω γιατί θα είχαν αδειάσει.Maximus έγραψε:Τώρα τι συζητάτε ρε παιδια? Μιζεριάζετε για 2 αναπληρωματικους? Τον Τσιριλο και τον Ρομπερ?
Ο ΠΑΟΚ της πτωχευμενης Ελλαδας του 2011 χωρίς φραγκατο επενδυτη, ποιον περιμενετε να έχει αναπληρωματικό? Τον Κριστιανο Ροναλντο?
Πάλι καλά που το μεγαλυτερο ποσοστό των φιλαθλων εξέφρασε σοβαρές και ώριμες απόψεις και δεν εφερε την καταστροφή μετά από αυτή την (αναμενόμενη) εμφάνιση...
Από τον Τσιρίλο όμως που έπαιξε 10 λεπτά τη Τετάρτη και για πολλοστή φορά φέτος μας κοστίζει παιχνίδι με τα παιδικά του λάθη, από τον Ρομπέρ που υποτίθεται θέλει να δείξει την αξία του τελευταία φάση στο στημένο έχει ένα άτομο μπροστά του τη στέλνει πάνω του όχι μόνο χάνουμε την τελευταία ευκαιρία για νίκη αλλά βγάζει και σ'αντεπίθεση, ναι απ'τους ξεκούραστους δε περίμενα να πάρουν το παιχνίδι αλλά τουλάχιστον να μην είναι επιζήμιοι.Αφού ήταν ξεκούραστοι και ήταν ότι χειρότερο υπήρχε μέστο γήπεδο προφανώς δε μας κάνουν
Πήγα στο γήπεδο δεν έχω να πω κάτι.Λάθος που δεν έγινε ροτέσιον όλοι σέρνονταν εκτός από Σταφυλίδη Αθανασιάδη λόγο νιάτων και Σαλπιγγίδη λόγο κράσεως.Ο Τσιρίλο είναι έγγλημα που παίζει ο Μπαλάφας δένει 1000 φορές καλύτερα με Μαλεζά.
φιλε Ναβι, πιστευω πως οταν εισαι ανωτερος, το δειχνεις απο την αρχη
οταν εχεις παιξει-και κερδισει εναν μεγαλο αντιπαλο, τον επομενο αδυναμο,συνηθως ,και μαλλον υποσυνειδητα τον ψιλο-υποτιμας
εισαι πιο χαλαρος
και επαναλαμβανω ,δεν ειναι επιτηδες, ειναι υποσυνειδητο
οποτε καλυτερα να μπαινεις αγριεμένος και να πεις " εισαι για εξι; εξι θα σε βαλω"
οταν εχεις παιξει-και κερδισει εναν μεγαλο αντιπαλο, τον επομενο αδυναμο,συνηθως ,και μαλλον υποσυνειδητα τον ψιλο-υποτιμας
εισαι πιο χαλαρος
και επαναλαμβανω ,δεν ειναι επιτηδες, ειναι υποσυνειδητο
οποτε καλυτερα να μπαινεις αγριεμένος και να πεις " εισαι για εξι; εξι θα σε βαλω"
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
εγω απορω οτι ο ρομπερ ηταν επιλογη μπολονι που ελεγαν οι αρδ....απορω ποιος πιστεψε τον παλικαρο αυτον
Η καθιερωμένη σφαλιάρα επαναφοράς μετά από Ευρωπαϊκή επιτυχία.
Βρίσκομαι ακόμα υπό την επίρεια του Γουάιτ Χαρτ Λέιν και δεν χαλιέμαι ιδιαίτερα.
Πάλι καλός ο πόντος. Εγώ περίμενα ήττα.
Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση.
PS: Μεγάλη υπόθεση η συνεχόμενη επαφή του ΚΛάους με τα δίχτυα. Φτου φτου φτου .... να μην τον ματιάξω.
Βρίσκομαι ακόμα υπό την επίρεια του Γουάιτ Χαρτ Λέιν και δεν χαλιέμαι ιδιαίτερα.
Πάλι καλός ο πόντος. Εγώ περίμενα ήττα.
Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση.
PS: Μεγάλη υπόθεση η συνεχόμενη επαφή του ΚΛάους με τα δίχτυα. Φτου φτου φτου .... να μην τον ματιάξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 04 Δεκ 2011, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- xrictoforoc
Υποτίθεται ότι η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο σε μικρά παιχνίδια...αν ο coach δώσει στην ομάδα ψυχολογία νικητή από τα αποδυτήρια....το έχασες το παιχνίδι,γι'αυτό καλύτερα να δίνεις κίνητρο,ώστε να παίξουν σοβαρά,κίνητρο σημαίνει,αναπληρωματικοί,δίνω χρόνο να μου αποδείξουν κάτι οι αναπληρωματίκοι,λες στους παίκτες σου να δώσουν ψυχή...να μην αφήσουν την χαρά και την δικαίωση στον κόσμο....στο Hart Lane.
Φαίνεται ότι ο Λάζλο δεν είναι προπονητής τέτοιου στυλ...
Φαίνεται ότι ο Λάζλο δεν είναι προπονητής τέτοιου στυλ...
Απο την αρχη της χρονιας παντως εχουμε ανακαλυψει ολες τις πιθανες δικαιολογιες που μπορει να υπαρχουν για ανεπιτυχες αποτελεσμα, αλλα ΟΛΕΣ.
http://radio.paokmania.gr/
Συντονιστείτε να ανέβει λίγο το ηθικό με συνθηματάκια ....
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕ!!!
Συντονιστείτε να ανέβει λίγο το ηθικό με συνθηματάκια ....
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕ!!!
Και το αντίθετο βέβαια Joshua συμβαίνει έτσι δεν ειναι ;
Πιστεύει κανείς οτι δεν θα βγούμε Πλευ οφφ?
Εγω προσωπικά όχι...
Αν δεν μπορούμε εμείς, θα μας βγάλει η ΕΠΟ η ξέρω γω ποιος,με τον έναν η με τον άλλον τρόπο.....
Δεν τους παίρνει να χάσουν αυτόν που τα τελευταία χρόνια είναι ο μόνος που δίνει βαθμούς στην ελλάδα..
Τουλάχιστον έτσι πιστεύω..
Εγω προσωπικά όχι...
Αν δεν μπορούμε εμείς, θα μας βγάλει η ΕΠΟ η ξέρω γω ποιος,με τον έναν η με τον άλλον τρόπο.....
Δεν τους παίρνει να χάσουν αυτόν που τα τελευταία χρόνια είναι ο μόνος που δίνει βαθμούς στην ελλάδα..
Τουλάχιστον έτσι πιστεύω..
Ποιο ειναι το αντιθετο? 16 βαθμους σε 12 αγωνες εχουμε.
Αλήθεια αν θύματε κάποιος με την προκριση με αρσεναλ στο πρωτάθλημα τι αποτέλεσμα φέραμε ; Δεν θυμαμε καθόλου .....
είμαι σίγουρος ας πούμε ότι στο 3-0 με αεκ κάποιοι κατηγορούσαν την ομάδα που τράβηξε χειρόφρενο αυτο γινοτανε και εδω στο φορουμ θέλω να πω ότι δεν βρίσκουμε μόνο δικαιολογίες αλλα και απίστευτες κατηγορίες σε όλα τα θέματα όχι μόνο αγωνιστικα ΕΊΜΑΣΤΕ των άκρων....joshua έγραψε:Ποιο ειναι το αντιθετο? 16 βαθμους σε 12 αγωνες εχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 04 Δεκ 2011, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.