Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!
Χαλάρωσε ρε αδερφέ .. εξάλλου στην τελική δε θα είναι τόσο συμφέρον για την ΠΑΕ οικονομικά αν έχουμε 20.000 διαρκείας και εκδίδονται μόνο 8.700 εισιτήρια σε κάθε αγώνα χωρίς φιλοξενούμενους και 3.000 με φιλοξενούμενους.
Το εισιτήριο θα πάει 20 ευρώ στα πέταλα στα ντέρμπυ (και αναλογικά στις άλλες θύρες) και καλό είναι να υπάρχει και κίνηση εισιτηρίων μέσα στη χρονιά.
Εξάλλου, αυτοί που ήταν να πάρουν έχουν πάρει ήδη + κάποιους ελάχιστους που είχαν προγραμματίσει να πάρουν το διαρκείας Αύγουστο λόγω οικονομικών. Τώρα ποντάρεις στον Παοκτσή που είναι τελείως φίλαθλος, δε τον νοιάζει τι παίζει στην ομάδα διοικητικά αλλά θέλει να βλέπει μόνο ονόματα. Τώρα θα βγουν οι οπαδοί Γκαρσία και οπαδοί Μουσλίμοβιτς (χωρίς να υποννοώ κάτι κακό γι' αυτούς)!
Οπότε μη μασάς .. προσωπικά πιστεύω τα διαρκείας θα πάνε 18.000 .. οπότε άσε τους υπολοίπους να σφάζονται για τα 10.000 εισιτήρια που μένουν και να τρέχουν να βρουν εισιτήριο για ματς με Θρασύβουλο και Πανσερραϊκό που θα είναι σολντ άουτ.
Τα περισσότερα διαρκείας στο νέο γήπεδο ...
Το εισιτήριο θα πάει 20 ευρώ στα πέταλα στα ντέρμπυ (και αναλογικά στις άλλες θύρες) και καλό είναι να υπάρχει και κίνηση εισιτηρίων μέσα στη χρονιά.
Εξάλλου, αυτοί που ήταν να πάρουν έχουν πάρει ήδη + κάποιους ελάχιστους που είχαν προγραμματίσει να πάρουν το διαρκείας Αύγουστο λόγω οικονομικών. Τώρα ποντάρεις στον Παοκτσή που είναι τελείως φίλαθλος, δε τον νοιάζει τι παίζει στην ομάδα διοικητικά αλλά θέλει να βλέπει μόνο ονόματα. Τώρα θα βγουν οι οπαδοί Γκαρσία και οπαδοί Μουσλίμοβιτς (χωρίς να υποννοώ κάτι κακό γι' αυτούς)!
Οπότε μη μασάς .. προσωπικά πιστεύω τα διαρκείας θα πάνε 18.000 .. οπότε άσε τους υπολοίπους να σφάζονται για τα 10.000 εισιτήρια που μένουν και να τρέχουν να βρουν εισιτήριο για ματς με Θρασύβουλο και Πανσερραϊκό που θα είναι σολντ άουτ.
Τα περισσότερα διαρκείας στο νέο γήπεδο ...
-
blackterror4
-
blackterror4
-
blackterror4
- Gerard04
Τα ΠΑΟΚτσακια ναι μεν δεν μπορουν να παρουν διαρκειας αλλα δεν χρειαζωνται και εισητηριο! Ολοι οι γνωστοι μου δωρεαν μπαινουν. Κι εγω μερχρι περσυ εμπαινα με τον πατερα μου. Ακομα και φετος ισως να μπορουσα αλλα ετσι κι αλλιως ηθελα να βοηθησω την ομαδα και πηρα.
Τεσπα,δεν ειπα οτι το θελω prive,αλλα δεν θα με χαλουσε κιωλας... Τελικα πιο πολλα φραγκα θα βγαζαμε,και αυτη τη περιοδο τα φραγκα ειναι το παν! Αλλα δεν προκειται να γινει αυτο ετσι κι αλλιως οπωτε να μη χαλιωμαστε...
Τεσπα,δεν ειπα οτι το θελω prive,αλλα δεν θα με χαλουσε κιωλας... Τελικα πιο πολλα φραγκα θα βγαζαμε,και αυτη τη περιοδο τα φραγκα ειναι το παν! Αλλα δεν προκειται να γινει αυτο ετσι κι αλλιως οπωτε να μη χαλιωμαστε...
-
blackterror4
Εάν κι εγώ ζούσα στη χαβούζα, είχα τα προπονητήρια τους, τις εγκαταστάσεις τους, τα γήπεδά τους και όλα τα συναφή, με την ομάδα που έχω, τον πρόεδρο και τις μεταγραφές, θα είχα ήδη πάνω από 40000 διαρκείας, δίχως ίχνος υπερβολής..
ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ!!
ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ!!
-
blackterror4
-
blackterror4
-
fricoulas22
- steliospaoknikaia