Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Θύρα 4"
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Θύρα 4"
Μπραβο για την ανακοινωση στην Θυρα 4!!!
Και οπως λενε τα παιδια μακαρι αυτην η νικη να μας δωσει ολους την ευκαιρια για μια νεα αρχη...
και θα κρατησω αυτο!!!
Ο σύλλογος που λατρεύομε και υπηρετούμε είναι τεράστιος και δεν πρέπει να τον μικραίνουμε.
Και οπως λενε τα παιδια μακαρι αυτην η νικη να μας δωσει ολους την ευκαιρια για μια νεα αρχη...
και θα κρατησω αυτο!!!
Ο σύλλογος που λατρεύομε και υπηρετούμε είναι τεράστιος και δεν πρέπει να τον μικραίνουμε.
Ώριμη σκέψη και σωστή τοποθέτηση της κατάστασης για τον ΠΑΟΚ μας ..
Μπράβο..
Μπράβο..
- john4serres
Όταν θα το κάνουμε πράξη αυτό θα πάμε πολύ καλύτερα.ΘΥΡΑ4 έγραψε:....Αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει αν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς ή ο Κρέσιτς....
Πραγματικά, χαίρομαι πάρα πολύ όταν διαβάζω τέτοια ενωτικά κείμενα. Βλέπω ότι τελικά έχουμε αντιληφθεί, πως η δύναμη μας είναι ο ενωμένος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ μας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά. Το θέμα είναι να μην το θυμόμαστε μέχρι το επόμενο στραβοπάτημα της ομάδας μας. Και κυρίως να το θυμόμαστε, όχι μετά από μεγάλες νίκες, αλλά μετά από μεγάλες ήττες.
Είδατε χθες τους φιλάθλους της Τόττεναμ? Είχαν γεμίσει το γήπεδο και τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα.Εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως. Τίποτε στην όλη ατμόσφαιρα δεν σου έφερνε στο νου, ότι πριν δύο μέρες, αυτή η ομάδα έχασε μέσα στο σπίτι της, ένα θεωρητικά εύκολο αγώνα και ίσως και την πρόκριση για τους 32 του EL. Τι θα βλέπαμε όμως αν είχε οπαδούς σαν τους δικούς μας? Μάλλον ένα άδειο γήπεδο και όσοι θα βρίσκονταν μέσα, θα είχαν πάει για να βρίσουν ή να γιουχάρουν κάποιον παίχτη, ή τον προπονητή, ίσως και τον πρόεδρο της ομάδας. Και αυτό που γράφω, νομίζω ότι δεν είναι καθόλου υπερβολικό.
Μακάρι να έρθει μια μέρα που θα δεχόμαστε την ήττα όπως και την νίκη. Χαλαρά, χωρίς εσωστρέφειες και καταστροφολογίες. Εξάλλου η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι, δεν γίνεται πάντα να κερδίζεις (εκτός αν είσαι ο δαφνοστεφανομένος και παίζεις στο Ελλαδιστάν
, αλλά κι έτσι να είναι δεν πρέπει να μας νοιάζει).
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Είδατε χθες τους φιλάθλους της Τόττεναμ? Είχαν γεμίσει το γήπεδο και τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα.Εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως. Τίποτε στην όλη ατμόσφαιρα δεν σου έφερνε στο νου, ότι πριν δύο μέρες, αυτή η ομάδα έχασε μέσα στο σπίτι της, ένα θεωρητικά εύκολο αγώνα και ίσως και την πρόκριση για τους 32 του EL. Τι θα βλέπαμε όμως αν είχε οπαδούς σαν τους δικούς μας? Μάλλον ένα άδειο γήπεδο και όσοι θα βρίσκονταν μέσα, θα είχαν πάει για να βρίσουν ή να γιουχάρουν κάποιον παίχτη, ή τον προπονητή, ίσως και τον πρόεδρο της ομάδας. Και αυτό που γράφω, νομίζω ότι δεν είναι καθόλου υπερβολικό.
Μακάρι να έρθει μια μέρα που θα δεχόμαστε την ήττα όπως και την νίκη. Χαλαρά, χωρίς εσωστρέφειες και καταστροφολογίες. Εξάλλου η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι, δεν γίνεται πάντα να κερδίζεις (εκτός αν είσαι ο δαφνοστεφανομένος και παίζεις στο Ελλαδιστάν

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

- Emprostisghsoitrelamenoi
Η Θ-4 για μία ακόμη φορά ξεχωρίζει και περνάει μηνύματα...Μηνύματα που κάποιοι άλλοι με το έτσι και το θέλω θέλουν να μας που ότι δεν ισχύουν και μας παρουσιάζουν σχεδόν τον Ζαγοράκη ως Γούμενο και Μπατατούδη !!! (μάλλον ξεχνάνε πως τρέχαν πίσω αυτοί που βρίζουν τώρα τον Ζαγοράκη πίσω από τον Βatman) αλλά και το καλοκαιρινό ολοκληρωτικό τους φιάσκο και ξεβράκωμα...
Ξανά μπράβο στην 4...
Ξανά μπράβο στην 4...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4
«Ανέβηκε» το 35ο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του συνδέσμου μας. Καλή ανάγνωση.
http://www.paokgate4.gr/
«Ανέβηκε» το 35ο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του συνδέσμου μας. Καλή ανάγνωση.
http://www.paokgate4.gr/
- Emprostisghsoitrelamenoi
Δεν θέλω να δημιουργήσω "κλίμα" αλλά προβλέπω μεγάλη αντίδραση σήμερα και από τον συγκεκριμένο αλλά και άλλους συνδέσμους.
Επίσης περιμένω λιγότερους από 10.000 οπαδούς στο γήπεδο.Και δεν θα φταίνε οι εορτάσιμες μέρες.
Επίσης περιμένω λιγότερους από 10.000 οπαδούς στο γήπεδο.Και δεν θα φταίνε οι εορτάσιμες μέρες.