ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 4/12 17.15 Novasports 2
Re: ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 4/12 17.15 Novasports 2
ΝΤροπη....ας κανονισουν επισης να ξαναβρεξουν το γηπεδο μονοι τους οπως την αλλη φορα......για να γινει χωραφι...
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ...
σωστη ανακοινωση.....θα πρεπε ισως πιο επιθετικα..γιατι κοροιδευουν...ελπιζω ΠΟΥ ΞΥ ΣΟΥ
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ...
σωστη ανακοινωση.....θα πρεπε ισως πιο επιθετικα..γιατι κοροιδευουν...ελπιζω ΠΟΥ ΞΥ ΣΟΥ
Δε ξέρω αν πάμε για γκέλα ή θα εμφανιστεί η αύρα του Λονδίνου.
Αυτό που θέλω είναι ο Μπόλονι να καταφέρει να διακρίνει τους παίκτες που είναι πιο φρέσκοι και να χρησιμοποιήσει αυτούς.. Αν γίνει αυτό έχουμε ελπίδες
Αυτό που θέλω είναι ο Μπόλονι να καταφέρει να διακρίνει τους παίκτες που είναι πιο φρέσκοι και να χρησιμοποιήσει αυτούς.. Αν γίνει αυτό έχουμε ελπίδες
-
Dimg4
Κρεσιτς
Αποστολοπουλος, Κατσικας, Μαλεζας, Σταφυλιδης
Γκαρσια, Λαζαρ, Φωτακης
Σαλπιγγιδης, Γεωργιαδης
Αθανασιαδης
Αν δω αυτη την εντεκαδα θα νιωσω απιστευτη ηδονη... Δεν νομιζω οτι υστερει σε κατι ετσι ωστε να φυγει με διπλο απο τα γιαννενα. Και ανανεωμενη θα ειναι και οι δυνατες μοναδες θα ειναι μεσα για να σιγουρεψουμε το διπλο.
Γκαρσια, Λαζαρ, Φωτακης
Σαλπιγγιδης, Γεωργιαδης
Αθανασιαδης
Αν δω αυτη την εντεκαδα θα νιωσω απιστευτη ηδονη... Δεν νομιζω οτι υστερει σε κατι ετσι ωστε να φυγει με διπλο απο τα γιαννενα. Και ανανεωμενη θα ειναι και οι δυνατες μοναδες θα ειναι μεσα για να σιγουρεψουμε το διπλο.
Kαι οι Ελληνες να γινουν τελικως 8???
Παντως απο οσα διαβαζω, μονο ο Τσιριλο θα ειναι νεο προσωπο στη θεση του Κονδορα!
Παντως απο οσα διαβαζω, μονο ο Τσιριλο θα ειναι νεο προσωπο στη θεση του Κονδορα!
Kαταρχάς αυτό......

Και το ματσάκι θα το πάρουμε με κεκτημένη ταχύτηταshark4 έγραψε:Τωρα που αρχισε και ο Σταφυλιδης - εκτος του Κοντρερας- , να αποκρουει την μπαλα πανω στην γραμμη, παμε για καρφωτο διπλο ...![]()
- Sick Bastard
Ή κεκτημένη ταχύτητα ή φλόκο με πάρτυ Μπακαγιόκο.
Μέση λύση δεν υπάρχει.
Μέση λύση δεν υπάρχει.
Θα φανεί, θα φανεί..................
[youtube]hS-PqngJiSw&feature=related[/youtube]
[youtube]hS-PqngJiSw&feature=related[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stathis73 την Σάβ 03 Δεκ 2011, 12:59, έχει επεξεργασθεί 12 φορές συνολικά.
σαλπιγγιδης?Dimg4 έγραψε:Κρεσιτς
Γκαρσια, Λαζαρ, Φωτακης
Σαλπιγγιδης, Γεωργιαδης
Αθανασιαδης
κρεσιτς
ετο/σναου,τσιριλο,μαλεζας,σταφυ
Γκαρσια,Αριας,Φωτακης/Ιβιτς
Γεωργιαδης,Ρομπερτ
Σακης/αθανασιαδης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pgetsos την Σάβ 03 Δεκ 2011, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ναι
και ενα τρακτερ για να μπουμε στο χωραφι τους .......
εχω μια φιλη στο φβ γιαννοτισσα και μας κραζει φουλλ ειμαι ετοιμος να την σβισω η να τη βρισω κανω υπομονη γτ να την χσω δε προκειται ετσι οπως ειναι
εχω μια φιλη στο φβ γιαννοτισσα και μας κραζει φουλλ ειμαι ετοιμος να την σβισω η να τη βρισω κανω υπομονη γτ να την χσω δε προκειται ετσι οπως ειναι