Σάνδαλε?
Λονδίνο ήσουν χθες?
shark4 έγραψε:Μα το ειπα. Δεχομαι οτι μπορει να βλεπουν ολοι ( παικτες -προπονητης ) ενα παιχνιδι στο πιο χαλαρο , οτι θα τους βγει ουτως 'η αλλως , οτι ΠΑΟΚ εισαι και θα το παρεις ... Οτι θες ...
Αλλα το επιλεγω σημαινει " παμε να παιξουμε την μπαλαρα μας στη ευρωπη για το πρεστιζ και τα φραγκα και αν κανουμε και κανα κλαρινο απο την χ ομαδα στη ελλαδα , δεν τρεχει τιποτα ..."
Αυτο δεν δεχομαι ... Γιατι πολυ απλα δεν συμφερει τους ιδιους τους παικτες ... Τον ιδιο τον προπονητη κ.ο.κ.
theoPAOK έγραψε:Εγώ πάντως σχολείο, μονο ΠΑΟΚάρα ακουγα....
Τους γαμίσατε, μπραβο σας, κλπ κλπ..
Εκτός απο έναν ΚΑΦΡΟ 500% ολυμπιακό...
Όχι μόνο μπράβο δεν είπε, αλλα έκραζε όλη τη μέρα..
Τι άτιτλους μας έλεγε, τι αυτός βγαίνει 100 χρόνια ευρώπη ενω εμείς ούτε 15, τι είμαστε κάφροι και όπου πάμε τα κάνουμε μπουρδέλο (αυτοί είναι επιστήμονες), τι κολοφαρδοι, τι σε τι θέση είμαστε στην ελλάδα, και τι δεν έλεγε...
Μέχρι και κάτι άλλα παιδιά ολυμπιακοί μου έλεγαν μην δίνεις σημασία βλάκας είναι![]()
Φυσικά εγώ ούτε φώναζα ούτε τίποτα...Σε ότι έλεγε συμφωνούσα..και μάλιστα έλεγα συνεχώς "ΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ" και σε συνδιασμό με ένα άλλο παιδί (ΑΕΚτζή) που με υποστήριζε, πραγματικά, είχε τσατιστει τόσο πολύ που είχε κοκκινήσει απο τα νεύρα του...
Αλλα, είναι μαγεία να ακούγεται 8 το πρωι το "ΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ" σε σχολείο του πειραιά..![]()
![]()
![]()
![]()
theoPAOK έγραψε:Τι άτιτλους μας έλεγε, τι αυτός βγαίνει 100 χρόνια ευρώπη ενω εμείς ούτε 15, τι είμαστε κάφροι και όπου πάμε τα κάνουμε μπουρδέλο (αυτοί είναι επιστήμονες), τι κολοφαρδοι, τι σε τι θέση είμαστε στην ελλάδα, και τι δεν έλεγε...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:καλα ΜΟΙΚΑΝΕ...εσυ και οΑργοναυτης απο εχθες.....ειστε αλλου για αλλου..![]()
![]()
![]()
![]()
ειδικα ο Αργοναυτης πρεπει να κανει ανακαινησει το σπιτι του....![]()