Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν

MVP

Chalkias
18
2%
Cirillo
2
0%
Malezas
14
1%
P.Contreras
37
3%
Snaucner
2
0%
Eto
3
0%
Georgiadis
196
16%
P.Garcia
175
15%
Fotakis
8
1%
Lazar
13
1%
Arias
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Salpingidis
659
55%
Stafylidis
70
6%

Σύνολο ψήφων: 1197

Άβαταρ μέλους
freskos

Re: Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμ

Δημοσίευση από freskos »

Εικόνα

Σάνδαλε?
Λονδίνο ήσουν χθες?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μα το ειπα. Δεχομαι οτι μπορει να βλεπουν ολοι ( παικτες -προπονητης ) ενα παιχνιδι στο πιο χαλαρο , οτι θα τους βγει ουτως 'η αλλως , οτι ΠΑΟΚ εισαι και θα το παρεις ... Οτι θες ...

Αλλα το επιλεγω σημαινει " παμε να παιξουμε την μπαλαρα μας στη ευρωπη για το πρεστιζ και τα φραγκα και αν κανουμε και κανα κλαρινο απο την χ ομαδα στη ελλαδα , δεν τρεχει τιποτα ..."

Αυτο δεν δεχομαι ... Γιατι πολυ απλα δεν συμφερει τους ιδιους τους παικτες ... Τον ιδιο τον προπονητη κ.ο.κ.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

.....αντε να σχολασω,γιατι θα σκασω....γαμω τις παραγγελιες τους γαμωωωω........
πως να δουλεψεις σημερα ρεεεεεεε.....

Υ.Γ.σημερα το πρωι στο γυμνασιο που ειναι διπλα μας,πρεπει να περασαν πανω απο 50 Παοκτσακια το πρωι με τα κασκολ τους στο λαιμο.
Τι γκαυλα να τα βλεπεις.......Μπιτσιμ ΠΑΟΚ.......
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΠΑΟΚΑΡΑ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ!ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΩΡΩΝ!ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ 4 ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥΣ ''ΟΠΑΔΟΥΣ" ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ!
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Εγώ πάντως σχολείο, μονο ΠΑΟΚάρα ακουγα....
Τους γαμίσατε, μπραβο σας, κλπ κλπ..
Εκτός απο έναν ΚΑΦΡΟ 500% ολυμπιακό...
Όχι μόνο μπράβο δεν είπε, αλλα έκραζε όλη τη μέρα..

Τι άτιτλους μας έλεγε, τι αυτός βγαίνει 100 χρόνια ευρώπη ενω εμείς ούτε 15, τι είμαστε κάφροι και όπου πάμε τα κάνουμε μπουρδέλο (αυτοί είναι επιστήμονες), τι κολοφαρδοι, τι σε τι θέση είμαστε στην ελλάδα, και τι δεν έλεγε...
Μέχρι και κάτι άλλα παιδιά ολυμπιακοί μου έλεγαν μην δίνεις σημασία βλάκας είναι :lol:

Φυσικά εγώ ούτε φώναζα ούτε τίποτα...Σε ότι έλεγε συμφωνούσα..και μάλιστα έλεγα συνεχώς "ΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ" και σε συνδιασμό με ένα άλλο παιδί (ΑΕΚτζή) που με υποστήριζε, πραγματικά, είχε τσατιστει τόσο πολύ που είχε κοκκινήσει απο τα νεύρα του...

Αλλα, είναι μαγεία να ακούγεται 8 το πρωι το "ΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ" σε σχολείο του πειραιά.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

freskos έγραψε:Εικόνα

Σάνδαλε?
Λονδίνο ήσουν χθες?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

shark4 έγραψε:Μα το ειπα. Δεχομαι οτι μπορει να βλεπουν ολοι ( παικτες -προπονητης ) ενα παιχνιδι στο πιο χαλαρο , οτι θα τους βγει ουτως 'η αλλως , οτι ΠΑΟΚ εισαι και θα το παρεις ... Οτι θες ...

Αλλα το επιλεγω σημαινει " παμε να παιξουμε την μπαλαρα μας στη ευρωπη για το πρεστιζ και τα φραγκα και αν κανουμε και κανα κλαρινο απο την χ ομαδα στη ελλαδα , δεν τρεχει τιποτα ..."

Αυτο δεν δεχομαι ... Γιατι πολυ απλα δεν συμφερει τους ιδιους τους παικτες ... Τον ιδιο τον προπονητη κ.ο.κ.

Δεν νομίζω ότι το βλέπουν τόσο ψυχρά το θέμα... Και οι ίδιοι προφανώς θα θέλουν νίκες μέσα-έξω-Ελλαδα-Ευρώπη και θα στεναχωριούνται μετά από ήττες, αλλά ίσως τελικά αυτό να είναι αναποφευκτο...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

[youtube]L01W40OQzYg[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

theoPAOK έγραψε:Εγώ πάντως σχολείο, μονο ΠΑΟΚάρα ακουγα....
Τους γαμίσατε, μπραβο σας, κλπ κλπ..
Εκτός απο έναν ΚΑΦΡΟ 500% ολυμπιακό...
Όχι μόνο μπράβο δεν είπε, αλλα έκραζε όλη τη μέρα..

Τι άτιτλους μας έλεγε, τι αυτός βγαίνει 100 χρόνια ευρώπη ενω εμείς ούτε 15, τι είμαστε κάφροι και όπου πάμε τα κάνουμε μπουρδέλο (αυτοί είναι επιστήμονες), τι κολοφαρδοι, τι σε τι θέση είμαστε στην ελλάδα, και τι δεν έλεγε...
Μέχρι και κάτι άλλα παιδιά ολυμπιακοί μου έλεγαν μην δίνεις σημασία βλάκας είναι :lol:

Φυσικά εγώ ούτε φώναζα ούτε τίποτα...Σε ότι έλεγε συμφωνούσα..και μάλιστα έλεγα συνεχώς "ΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ" και σε συνδιασμό με ένα άλλο παιδί (ΑΕΚτζή) που με υποστήριζε, πραγματικά, είχε τσατιστει τόσο πολύ που είχε κοκκινήσει απο τα νεύρα του...

Αλλα, είναι μαγεία να ακούγεται 8 το πρωι το "ΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ" σε σχολείο του πειραιά.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Παρομοια κατασταση και στο δικο μου σχολειο εδω κατω χωρις τον κομπλεξικο γαυρο μονο. Αντιθετα ενας τετοιος αλλοτε κομπλεξικος σημερα ηρθε και με αγκαλιαζε και μου φωναζε "γιατι εισαι στην ευρωπη το καλυτερο σιροπι..."! Για μια ακομη φορα ΠΑΟΚαρα μας εκανες περηφανους, τι αλλο να πω!!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

theoPAOK έγραψε:Τι άτιτλους μας έλεγε, τι αυτός βγαίνει 100 χρόνια ευρώπη ενω εμείς ούτε 15, τι είμαστε κάφροι και όπου πάμε τα κάνουμε μπουρδέλο (αυτοί είναι επιστήμονες), τι κολοφαρδοι, τι σε τι θέση είμαστε στην ελλάδα, και τι δεν έλεγε...

Πες του ... κελεμπία πως η δικιά του ομάδα είναι Ευρωπαϊκά άτιτλη.

Κι εμεις βέβαια,αλλά άλλο 0/55 κι άλλο 0/25
Άλλο να έχει 60! τίτλους στην χώρα σου και 0 έξω (η μοναδική στην Ευρώπη με τέτοια ποσοστά!!!) και άλλο να έχεις 6 τίτλους μέσα /0 έξω
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

καλα ΜΟΙΚΑΝΕ...εσυ και οΑργοναυτης απο εχθες.....ειστε αλλου για αλλου.. :lol: :lol: :lol: :lol:
ειδικα ο Αργοναυτης πρεπει να κανει ανακαινησει το σπιτι του.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

@PaOkArAsIrAkLiO
Το κακό με μένα, είναι οτι είμαι μέσα στη φωλιά των γαύρων :lol:
Ζω αναμεσα τους :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

@Doomlord
Εγω του τα λέω, αυτός καταλαβαίνει?? :lol:
Το ραδίκι μεγαλύτερο IQ απ αυτόν έχει...
Και να μουν ο μόνος, όλοι οι μη ολυμπιακοί του τα λένε, αλλα αυτός τα δικά του...
Γι αυτό και δεν μιλάει κανείς μαζί του για ποδόσφαιρο πλεον... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:καλα ΜΟΙΚΑΝΕ...εσυ και οΑργοναυτης απο εχθες.....ειστε αλλου για αλλου.. :lol: :lol: :lol: :lol:
ειδικα ο Αργοναυτης πρεπει να κανει ανακαινησει το σπιτι του.... :opaokara: :opaokara:

να φανταστείς μπαίνεις στο σαλόνι του και τραπεζάκι δεν υπάρχει... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ρε παιδιά μα τη παναγία μπορεί κάποιος να βρει αυτο παλληκάρι να μιλήσει στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ WEB RADIO?
Kάνα βιντεάκι του?

Οπωσδήποτε να τον βρούμε!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”