Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν

MVP

Chalkias
18
2%
Cirillo
2
0%
Malezas
14
1%
P.Contreras
37
3%
Snaucner
2
0%
Eto
3
0%
Georgiadis
196
16%
P.Garcia
175
15%
Fotakis
8
1%
Lazar
13
1%
Arias
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Salpingidis
659
55%
Stafylidis
70
6%

Σύνολο ψήφων: 1197

Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμ

Δημοσίευση από lamosas »

Μεγάλη ανατριχίλα χτες.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που δώσανε ότι καλύτερο είχαν.

Φοβερό πρώτο μισάωρο, δεν πίστευα στα μάτια μου, μεγάλη μπάλα από όλους του παίχτες μας.
Κρίμα γιατί η φάση της αποβολής μας στέρησε ένα ημίχρονο καλού ποδοσφαίρου.

Ο maximus έχει μεγάλο δίκαιο. Η ομάδα διαλέγει παιχνίδια. (Βέβαια το ίδιο ισχύει και για την Tottenham)

Αυτό όμως δείχνει και την αδυναμία μας να καλύψουμε τα βασικά στελέχη με εξισου ικανά ώστε να μηδενίσουμε της απώλειες από υποδιέστερες ομάδες.

Εμπιστευτείτε τα παιδιά από τις ακαδημίες, ο Σταφυλίδης τρανό παράδειγμα. Είναι ο μόνος τρόπος να βγούμε από την οικονομική μιζέρια.

Πρέπει να κρατήσουμε αυτόν τον προπονητή. Η ομάδα όταν πιάνει απόδοση είναι φοβερή. Κρατήστε τον ανεξαρτήτου αποτελεσμάτων τη φετινή χρονιά.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Να πω και κάτι άλλο ...........................εχθές είχαμε και 7 στα 11;

7 ελληνόπουλα; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καλημέρα σε όλους.

Σίγουρα μια πολύ μεγάλη μέρα για την ομάδα μας. Τεράστια νίκη για την ομάδα μας σε μια έδρα της Τότεναμ που πάει τρένο στην Αγγλία.. Μεγάλη υπόθεση να πάρεις διπλό εκεί.

Αγωνιστικά , οι περισσότεροι παίκτες ήταν καλοί. Έδειξαν κυρίως ψυχή και αυταπάρνηση και πήραν τη νίκη. Εγώ ξεχωρίζω Σαλπιγγίδη. Εξαιρετική εμφάνιση που ελπίζω να συνεχιστεί.

Να τονίσω ότι η νίκη αυτή έκανε καλό και στο πρεστιζ της ομάδας αφού για 1-2 μέρες όλοι θα μιλάνε για μας. Τα παράπλευρα οφέλη είναι πάρα πολλά... Όλα κυλούν υπέροχα λοιπόν στο ασπρόμαυρο χωριό...Η μήπως όχι?

Εγώ προσωπικά , βάζω μια τελεία για το χτεσινό . Δεν έχω καμιά διάθεση να πανηγυρίσω και να τρέχω σε αεροδρόμια όσο είμαι 10-12 βαθμούς πίσω από γαυροβάζελους. Κάναμε μια νίκη που αντίστοιχή της έχει κάνει και ο γαυρος και ο βάζελος ακόμα κ ο ρούλης. Δυστυχώς έχει χαθεί κάπως το μέτρο σχετικά με το θέμα. Όταν μια ομάδα δε παίρνει τα ματς που πρέπει να πάρει και παίρνει τα ματς που δε πρέπει να πάρει...δεν είναι σοβαρή ομάδα. Είναι ομάδα ασανσερ, ομάδα με αναλαμπές , ομάδα που δε τη λες αξιόπιστη. Εγώ θέλω να παίρνω τα ματς που είναι στα κυβικά μου και τα "θαύματα" και τα επικά ματς ας τα χάνω. Μέχρι να βελτιωθώ και να τα παίρνω με το σπαθί μου και στα ίσα και να κατεβαίνω από πριν ως σοβαρός διεκδικητής.

Δε θεωρώ ότι η χτεσινή τεράστια νίκη είναι ικανή να κρύψει τα σοβαρά σχεδιαστικά, οργανωτικά και αγωνιστικά προβλήματα αυτής της ομάδας. Και ο ρουλης πέρυσι κέρδισε την Ατλέτικο και τελικά δε βγήκε καν Ευρώπη.. και έμεινε στο να μοιράζει dvd έξι μήνες μετά για το έπος της Μαδρίτης... η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Ελπίζω αυτό που έκανε χτες ο ΠΑΟΚ να έχει συνέχεια και την ίδια θέληση και ψυχή που έδειξε να τη δείχνει παντού. Οφείλει να τη δείχνει παντού. Είναι προορισμένος να τη δείχνει παντού. Προσωπικά να τη δείχνει σε 1 ματς στα 15 δε μου αρκεί

Ας βρούνε τρόπο να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας συνολικά. Φτάνουν οι αναλαμπές.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ η Τσαπανιδου δινει ρεστα τωρα στον σκαι για τον ΠΑΟΚ μας φυσικα..... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
geonov29

Δημοσίευση από geonov29 »

ρεστα απο χατζηνικολαου τωρα στον real fm ξεκινησε με υμνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο γαβρος ο χατζηνικολαου ? μπραβο .....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Το μήνυμά σου Giapas το λαμβάνω μόνο ως πλάκα αδερφέ ... Σέβομαι την άποψή σου αλλά μόνο ως πλάκα ...
και μόνο ότι γράφεις ότι τέτοιες νίκες έχει κάνει ο γαύρος και άκουσον άκουσον ο ρούλης τι να σου πω ?

άντε πες μας τώρα και τι νίκες έχουν κάνει να τρελαθούμε εντελώς ...

Εχθές ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε απλά ... Διέλυσε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Αγγλίας ... κέρδισε διαιτητή τραγικό που άλλαξε τις ισοροπίες ... κέρδισε την ατυχία ... κέρδισε την ανικανότητά του να έχει "ακόμα" τερματοφύλακα τον Χαλκιά και πάνω από όλα ...
κέρδισε την πρόκριση μέσα στο σπίτι του κυριότερου αντιπάλου ...

προκαλώ οποιονδήποτε να μου πει αντίστοιχη νίκη ελληνικής ομάδας ...

όσο αφορά τα παραπάνω πόστ που μας έκαναν πάλι να κλάψουμε από υπερηφάνια να ευχαριστήσω τους

Ταγματάρχη - να χαίρεσαι το παλικάρι σου, μας έκανε και εμάς υπερήφανους
τον T.H.E.O.S
τον Othin και τον Parasandalo για αυτό που πρόσεξαν για Σάλπι ...

Σάλπι εχθές συγκλόνισες ... μόνο Παόκι μπορεί να κάνει αυτά που έκανες εχθές ...
άντε και κανένας Ουρουγουανός όταν τον λένε Πάμπλο Γκαρσία !!! Αλλά και αυτός ΠΑΟΚ ήταν και δεν το ήξερε !!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Αυτή την νίκη την αφιερώνω στα... μελλοντικά παιδιά μου,για την στιγμή που θα τους διηγούμαι το χθεσινοβραδινό έπος....

Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι στην ερώτηση-----τι έγινε εκείνο το βράδυ στην (μέχρι τότε) μεγαλύτερη ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΑΣ....(μπαμπά-παππού κτλ....)---- θα απαντάνε....................

........άσε παιδί μου,εκείνη την εβδομάδα χάσαμε 5 βαθμούς από Κέρκυρα και Γιάννενα....
Βέβαια λόγω play-off στην ουσία ήταν 5/5=1 βαθμός χαμένος, που μετά αναπληρώσαμε έτσι κι αλλιώς,γιατί κάποιοι ψυχραιμότεροι πίστεψαν-στήριξαν και έδωσαν ηρεμία στην ομάδα....Όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;....
Βέβαια από εκείνο το ματς η ομάδα είχε έμεσα και άμεσα έσοδα 500.000 ευρώ,ανέβηκε η χρηματιστηριακή αξία αρκετών παικτών-πουλήσαμε και κανα 2 και ανασάναμε οικονομικά,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;
Βέβαια ήταν από τα ματς που φτιάξαμε στρατιές οπαδών,ακόμα και στο εξωτερικό,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;
Βέβαια αυτό το ματς ήταν η "αρχή" για την μεγάλη καταξίωση του ΠΑΟΚ σε Ευρώπη ΚΑΙ Ελλάδα,αφού λίγα χρόνια μετά δημιουργήθηκαν ακόμα και σύνδεσμοι φιλάθλων ΠΑΟΚ στο εξωτερικό από...ξένους,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;

Και το παιδί/εγγόνι θα ρωτάει με γουρλωμένα μάτια...
Μπαμπά/Παππού...τι είναι.... ευρώ;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Πέμ 01 Δεκ 2011, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τώρα είδα πως πάνω στην χαρά μου και στην τρελα μου, δεν έβαλα στο MVP τον Κλάους.. :o

Ξάπλωσα μια ώρα ,πήγα αεροδρόμιο γύρισα, και τώρα το κατάλαβα.!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ. Κλάους σόρρυ ρε.. :oops:

Μερικές από τις φώτο που της υποδοχής..

Εικόνα

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... -paok.html
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

giapas έγραψε:Καλημέρα σε όλους.

Σίγουρα μια πολύ μεγάλη μέρα για την ομάδα μας. Τεράστια νίκη για την ομάδα μας σε μια έδρα της Τότεναμ που πάει τρένο στην Αγγλία.. Μεγάλη υπόθεση να πάρεις διπλό εκεί.

Αγωνιστικά , οι περισσότεροι παίκτες ήταν καλοί. Έδειξαν κυρίως ψυχή και αυταπάρνηση και πήραν τη νίκη. Εγώ ξεχωρίζω Σαλπιγγίδη. Εξαιρετική εμφάνιση που ελπίζω να συνεχιστεί.

Να τονίσω ότι η νίκη αυτή έκανε καλό και στο πρεστιζ της ομάδας αφού για 1-2 μέρες όλοι θα μιλάνε για μας. Τα παράπλευρα οφέλη είναι πάρα πολλά... Όλα κυλούν υπέροχα λοιπόν στο ασπρόμαυρο χωριό...Η μήπως όχι?

Εγώ προσωπικά , βάζω μια τελεία για το χτεσινό . Δεν έχω καμιά διάθεση να πανηγυρίσω και να τρέχω σε αεροδρόμια όσο είμαι 10-12 βαθμούς πίσω από γαυροβάζελους. Κάναμε μια νίκη που αντίστοιχή της έχει κάνει και ο γαυρος και ο βάζελος ακόμα κ ο ρούλης. Δυστυχώς έχει χαθεί κάπως το μέτρο σχετικά με το θέμα. Όταν μια ομάδα δε παίρνει τα ματς που πρέπει να πάρει και παίρνει τα ματς που δε πρέπει να πάρει...δεν είναι σοβαρή ομάδα. Είναι ομάδα ασανσερ, ομάδα με αναλαμπές , ομάδα που δε τη λες αξιόπιστη. Εγώ θέλω να παίρνω τα ματς που είναι στα κυβικά μου και τα "θαύματα" και τα επικά ματς ας τα χάνω. Μέχρι να βελτιωθώ και να τα παίρνω με το σπαθί μου και στα ίσα και να κατεβαίνω από πριν ως σοβαρός διεκδικητής.

Δε θεωρώ ότι η χτεσινή τεράστια νίκη είναι ικανή να κρύψει τα σοβαρά σχεδιαστικά, οργανωτικά και αγωνιστικά προβλήματα αυτής της ομάδας. Και ο ρουλης πέρυσι κέρδισε την Ατλέτικο και τελικά δε βγήκε καν Ευρώπη.. και έμεινε στο να μοιράζει dvd έξι μήνες μετά για το έπος της Μαδρίτης... η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Ελπίζω αυτό που έκανε χτες ο ΠΑΟΚ να έχει συνέχεια και την ίδια θέληση και ψυχή που έδειξε να τη δείχνει παντού. Οφείλει να τη δείχνει παντού. Είναι προορισμένος να τη δείχνει παντού. Προσωπικά να τη δείχνει σε 1 ματς στα 15 δε μου αρκεί

Ας βρούνε τρόπο να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας συνολικά. Φτάνουν οι αναλαμπές.
ασε ρε φιλε να χαρουμε λιγο ολα στην ωρα τους σημερα αυριο για μας ειναι μερα χαρας μετα η ζωη συνεχιζετε ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ .....
tutuyo

Δημοσίευση από tutuyo »

Μιλωντας με αρκετους γαυροβαζελους στο γραφειο καταλαβα οτι ΟΛΟΙ παρακολουθησαν το ματς χτες.
Και η νικη μας ειναι οτι καταλαβαν ολοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι η ομαδα που κερδιζει επειδη εχει παιχταραδες η λεφτα για να "αγορασει" μια νικη - νικαει επειδη το ΘΕΛΕΙ :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

panta έγραψε:πρώτη φορά τέτοια ταχυπαλμία σε ματς
+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Falegkos έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Μονο κάτι πείτε μου.....

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 32.... ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1% ,ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ???

οχι ... γιατι δεν θα μπει ουτε ουεφα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Εννοείς θα προκριθεί στο Ch.L.;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

danirifle έγραψε:στη σωστήρια απόκρουση του κοντρέρας πάνω στη γραμμή, 1 δευτερόλεπτο πριν του έρχεται η έμπνευση να πάει σε εκείνη τη γωνία. μέχρι τότε καθόταν στο κέντρο της εστίας.. τώρα αυτό είναι ή θεία φώτιση, ή τεράστια εμπειρία!
λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!

η πάσα του γκαρσία στο δεύτερο γκολ...
μας κάνει να αναρωτιώμαστε πώς ήρθε ένας τέτοιος παίκτης στον ΠΑΟΚ
Ούτε ο Θεός δεν θα ήθελε την ισοπαλία με πέτσινο πέναλτυ και άδικη αποβολή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”