10 brothers from SWEDEN we bought airline tickets to london for today, but we couldngt find gametickets. AND THE P@ssys stoped selling the tickets in monday, you couldnt even buy from their sight online. F2CK them!mpafos4 έγραψε:Θα μιλησω οσο πιο ηρεμα μπορω......και με την καλυτερη διαθεση-δεν θα μπορουσα να εχω αλλη!-για καποιους συνοπαδους μου,νεαροτερους στην πλειοψηφια τους....
Γιατι δεν ακουτε τους μεγαλυτερους?...
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ!ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ!!!!
ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ!ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!
Να παει να γ@μηθει και το στημενο πρωταθλημα τους και ολη η ελληνικη μιζερια!Θελω να παω μακρυα στην Ευρωπη φετος!Γιατι το ΑΞΙΖΩ και γιατι ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ!
ΥΓ.Η ΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ!
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Μονο κάτι πείτε μου.....
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 32.... ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1% ,ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ???
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Μονο κάτι πείτε μου.....
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 32.... ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1% ,ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ???
Οπως ειπα και στα αδερφια μας στη Ζυριχη,μετα το Δουβλινο,και οπως εχω γραψει εδω μεσα,για μενα.....οσο πιο μακρυα ειναι ενας ΠΑΟΚτσης απο την Τουμπα,τοσο πιο πολυ αγαπαει την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!paoki_sweden έγραψε:
10 brothers from SWEDEN we bought airline tickets to london for today, but we couldngt find gametickets. AND THE P@ssys stoped selling the tickets in monday, you couldnt even buy from their sight online. F2CK them!
AINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
WHO voted MVP Xalkias????????!
α καλα, αυτο ηταν θεικο ! 5-6 βγηκαν off side !Falegkos έγραψε:αααααααααααααα
και στην αρχη του δεύτερου ημ. στο φαουλ που τραβήχτηκε οοοοοοολη η ομαδα και τους έβγαλε οφφ σαιτ αλλαξα καναλι να δω που παιζει ο ΠΑΟΚ....