5. Pablo Gabriel García Pérez
- trelopaoki444
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Το συγχρονο ποδοσφαιρο χρειαζεται παικτες με πνευμονια, που να μπορουν να τρεχουν επι 90 λεπτα, να πρεσαρουν τον αντιπαλο και να βγαινουν οσο γινεται πιο γρηγορα στην επιθεση απο την αμυνα. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ
Αμα την ξερεις την π%@τανα την μπαλα ρε φιλε...
απο αλλο πλανητη αγορι μου. Το μεγαλυτερο χαφ που περασε ποτε απο την Ελλαδα ...ΤΕΛΟΣ
απο αλλο πλανητη αγορι μου. Το μεγαλυτερο χαφ που περασε ποτε απο την Ελλαδα ...ΤΕΛΟΣ
trelopaoki444 έγραψε:Το συγχρονο ποδοσφαιρο χρειαζεται παικτες με πνευμονια, που να μπορουν να τρεχουν επι 90 λεπτα, να πρεσαρουν τον αντιπαλο και να βγαινουν οσο γινεται πιο γρηγορα στην επιθεση απο την αμυνα. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ
το συγχρονο ποδοσφαιρο χρειαζεται 9 παικτες που να τρεχουν επι 90 λεπτα με πνευμονια και εναν γκαρσια στο κεντρο...
με Γκαρσια μεσα κερδίζω και άνετα τον ΘΕΟ (όποιος και αν είναι αυτός) Με 8 παίκτες.
Ειναι απλα ενας ήρωας.
Ειναι απλα ενας ήρωας.
- paoki_sweden
Όταν σε ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοιους αντιπάλους κανείς αυτά που όλοι είδαμε σήμερα τότε γίνεται κατανοητό το μέγεθος της ποιότητας σου.
Η διάφορα σου με όλους τους παιχταραδες που έχω δει στην ζωή μου είναι η απίστευτη ψυχή σου.
είσαι παίχτης παγκόσμιας κλάσης ιδίως όταν φοράς την ασπρόμαυρη.
Αυτήν έπρεπε να φοράς από μωρό !
Κάλιο αργά παρά ποτέ ομως!
Η διάφορα σου με όλους τους παιχταραδες που έχω δει στην ζωή μου είναι η απίστευτη ψυχή σου.
είσαι παίχτης παγκόσμιας κλάσης ιδίως όταν φοράς την ασπρόμαυρη.
Αυτήν έπρεπε να φοράς από μωρό !
Κάλιο αργά παρά ποτέ ομως!
η πάσα στον Γεωργιάδη στο δεύτερο γκολ με το εξωτερικό, απλά δεν υπάρχει
και το θέμα είναι ότι δεν ήταν ούτε η πρώτη φορά που έκανε τέτοια πάσα, ούτε η τελευταία
και το θέμα είναι ότι δεν ήταν ούτε η πρώτη φορά που έκανε τέτοια πάσα, ούτε η τελευταία
Δεν θα γραψω σε κανενα αλλο τοπικ για την νικη μας σημερα θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολη την ομαδα ΑΛΛΑ
1 ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΑΥΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ
ΠΑΜΠΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ

1 ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΑΥΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ
ΠΑΜΠΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ