Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμενα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμ
κ τωρα τοτεναμ προσκυνα κ δωσε τον μπειλ δανεικο αν θες να βαλουμε τα 2 στο ματς με τη καζαν
Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμενα
φίλε έχεις δίκαιο σε όλα ....Antegiannhs έγραψε:Επιστροφη μετα απο πολυ καιρο αλλα εδω που ειμαι(αρκετα χιλιομετρα μακρια) θελω να βγαλω καπου την ενταση του αγωνα.1ον ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παλικαρια 2ον ζεστες παντοφλες να περιμενουν σπιτι του τον χετα και τους βοηθους του 3ον το ιδιο ισχυει και για αυτους που πιαναν στο στομα τους τον PABLO CONTRERAS 4ον σοβαρα ισχυει το NO GARCIA NO PARTY.
ΥΓ Οφειλεται κ. Μπολονι στο ματς με την Ρουμπιν να κατεβασετε Αποστολοπουλο,Παναγιωτουδη,Σακη,Γιαννου,Κατσικα κτλπ.(οσοι εχουν δηλωθει ) για να δωσετε ενα μαθημα στα κωλοπαιδα που δεν κανουν fairplay και πανηγυριζουν γκολ που βαλανε με τον παιχτη μας σακατεμενο στην γραμμη του τερματος ενω εχουν μειωσει ετσι οπως μειωσαν.ΨΟΦΟΣ
Ενα πραγμα μονο εχω να πω.
......................................................
......................................................
Δεν εχω λογια οτι και να πω ειναι λιγο..
Υ.Γ Για Κοντρερας εχουμε καμια ενημερωση γιατι πρεπει να εφαγε καλη σκαρια..
Υ.Γ Για Κοντρερας εχουμε καμια ενημερωση γιατι πρεπει να εφαγε καλη σκαρια..
εχω να νοιωσω ετσι απ το ματς με αρσεναλ....
μετα το μουφα πεναλτι θελω ενα ΠΑΟΚ - ρουμπιν 0-0 με αντιποδοσφαιρο στημενο για να κλαινε τα γαμημενα τα αγγλακια

μετα το μουφα πεναλτι θελω ενα ΠΑΟΚ - ρουμπιν 0-0 με αντιποδοσφαιρο στημενο για να κλαινε τα γαμημενα τα αγγλακια

ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚ...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ....

ΠΑΟΚ...

ΠΑΟΚ...

ΠΑΟΚ...

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ....

Γεωργιάδης και Μαλεζάς έκαναν μαγικά πράγματα σήμερα!Αλλά δε νομίζω και να υστέρησε και κανείς.
Το παιχνίδι μεταδόθηκε σε Βρετανία,ΗΠΑ,Ισπανία,Ιταλία,Αραβία και δε ξέρω κι εγώ που αλλού...Μιλάμε για απίστευτη διαφήμιση,πρώτο θέμα ο ΠΑΟΚ στις αθλητικές σελίδες όλων των ξένων ΜΜΕ...
Τρομερό ματς!Ακόμα να συνέλθω...
Το παιχνίδι μεταδόθηκε σε Βρετανία,ΗΠΑ,Ισπανία,Ιταλία,Αραβία και δε ξέρω κι εγώ που αλλού...Μιλάμε για απίστευτη διαφήμιση,πρώτο θέμα ο ΠΑΟΚ στις αθλητικές σελίδες όλων των ξένων ΜΜΕ...
Τρομερό ματς!Ακόμα να συνέλθω...
Μια ΙΣΟΠΑΛΙΑ ειναι οτι πρεπει....ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ (καλυτερη κληρωση..ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ!!!) ΔΕΥΤΕΡΟΙ οι ομοδοξοι...κ οι διχως πιστοποιηση αγγλολανδοι παρεουλα και αγγαλιτσες.Antegiannhs έγραψε: ΥΓ Οφειλεται κ. Μπολονι στο ματς με την Ρουμπιν να κατεβασετε Αποστολοπουλο,Παναγιωτουδη,Σακη,Γιαννου,Κατσικα κτλπ.(οσοι εχουν δηλωθει ) για να δωσετε ενα μαθημα στα κωλοπαιδα που δεν κανουν fairplay και πανηγυριζουν γκολ που βαλανε με τον παιχτη μας σακατεμενο στην γραμμη του τερματος ενω εχουν μειωσει ετσι οπως μειωσαν.ΨΟΦΟΣ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΗ-ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΛΟΝΔΙΝΟ (μετα το Πρωταθλημα που σηκωσα επι Σαντος)...
ΓΑΜΜΙΕΤΑΙ Η ΚΟΠΡΟΛΙΓΚ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
ΚΛΑΙΩ.............................
- Vet_eranos
TOTTENHAM-RUBIN 1-0
RUBIN-TOTTENHAM 1-0
Πραγμα που σημαινει, μετα την 4αρα της Ρουμπιν σημερα, οτι σε περιπτωση ισοβαθμιας των 2 τους η Tottenham πρεπει να ριξει 6+ στην Σαμροκ για να περασει καθ'οτι επομενο κριτηριο ειναι το goal average που εχουν..
RUBIN-TOTTENHAM 1-0
Πραγμα που σημαινει, μετα την 4αρα της Ρουμπιν σημερα, οτι σε περιπτωση ισοβαθμιας των 2 τους η Tottenham πρεπει να ριξει 6+ στην Σαμροκ για να περασει καθ'οτι επομενο κριτηριο ειναι το goal average που εχουν..
- Caballo Viejo
[quote="PARASANDALOS"]παμε να χασουμε απο γιαννενα γιατι ΠΑΟΚ εισαι
:lo
Το Λονδίνο το 'χουμε από παλιά, από Άρσεναλ λαίμαι....
Τα Γιάννενα τα 'χουμε;
Δεν είναι για γέλια η δουλειά! Αν θέλουμε ξανά Ευρώπη πρέπει κάτι τέτοιες ομαδούλες να τις καθαρίζουμε. Κι αυτό δεν είναι γκρίνια!

Το Λονδίνο το 'χουμε από παλιά, από Άρσεναλ λαίμαι....
Τα Γιάννενα τα 'χουμε;
Δεν είναι για γέλια η δουλειά! Αν θέλουμε ξανά Ευρώπη πρέπει κάτι τέτοιες ομαδούλες να τις καθαρίζουμε. Κι αυτό δεν είναι γκρίνια!
- Antegiannhs
eorptol έγραψε:φίλε έχεις δίκαιο σε όλα ....Antegiannhs έγραψε:Επιστροφη μετα απο πολυ καιρο αλλα εδω που ειμαι(αρκετα χιλιομετρα μακρια) θελω να βγαλω καπου την ενταση του αγωνα.1ον ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παλικαρια 2ον ζεστες παντοφλες να περιμενουν σπιτι του τον χετα και τους βοηθους του 3ον το ιδιο ισχυει και για αυτους που πιαναν στο στομα τους τον PABLO CONTRERAS 4ον σοβαρα ισχυει το NO GARCIA NO PARTY.
ΥΓ Οφειλεται κ. Μπολονι στο ματς με την Ρουμπιν να κατεβασετε Αποστολοπουλο,Παναγιωτουδη,Σακη,Γιαννου,Κατσικα κτλπ.(οσοι εχουν δηλωθει ) για να δωσετε ενα μαθημα στα κωλοπαιδα που δεν κανουν fairplay και πανηγυριζουν γκολ που βαλανε με τον παιχτη μας σακατεμενο στην γραμμη του τερματος ενω εχουν μειωσει ετσι οπως μειωσαν.ΨΟΦΟΣ
Ειμαστε συντοπιτεσ γ αυτο και συμφωνουμε φαινεται και επειδη ισως φαινεται ασχημο το οτι δεν το ανεφερα ενα μεγαλο μπραβο στον Δημητριο Σαλπιγγιδη για την εμφανιση του...
- kataramenos5
kataramenos5 έγραψε:Σάλπι-σε και φύγαμε για τους 32.

Επιτέλους καταλάβετε μερικοί ποιανης ομάδας είστε οπαδοι
και σταματήστε να μιζεριαζετε και να μικραίνετε τον ΠΑΟΚ
Στο γήπεδο δε μετράει μόνο η ποδοσφαιρική αξία μιάς ομάδας,
μετράει και η ψυχή.Κι απ αυτή έχουμε για να κάνουμε και εξαγωγές.
RESPECT στους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ μας αλλα κυρίως σ αυτούς τους 2500 τρελούς που
έκαναν το γήπεδο πιο Τουμπα απ την Τούμπα.
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ

έτσι!kataramenos5 έγραψε:RESPECT στους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ μας αλλα κυρίως σ αυτούς τους 2500 τρελούς που
έκαναν το γήπεδο πιο Τουμπα απ την Τούμπα.
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
![]()
![]()
![]()
![]()