Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Χθες φανηκε αρκετα βελτιωμενος αμυντικα, επιθετικα θελει δουλεια ακομα... δεν γινεται να εχεις αυτα τα σωματικα προσοντα και να μην μπορεις σε ορισμενες φασεις απλα να σπρωξεις την μπαλα στο καλαθι...
Έπαιξε εκείνη την φοβερή άμυνα-ζεϊμπέκικο με αποκορύφωμα να πέσει στο παρκέ. Πόσο χειρότερο μπορούσαμε να βρούμε με αυτα τα λεφτά? Γιατί τον κρατήσαμε? Μήπως πληρώνει για να παίζει?
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:όπότε θα τον παρομοιάσω με "κάτι" σαν Κοντέων
λες ο Σούλης όταν τον βάζει μέσα να του λέει " πάνε μέσα αγόρι μου και μάθε τους μπαλίτσα" (ή κάπως έτσι τέλος πάντων)... ? ... (όπως ο Άγγελος όταν έβαλε τον Κοντέων στο 1-2 στη ριζούπολη στο κύπελλο, αν δεν κάνω λάθος )
για το αν μπορεί να φτιάξει σουτ από την προσωπική; δύσκολα. Εχει ένα τρόπο να πιάνει τη μπάλα από το κοτσάνι...είναι ο μοναδικός στη ζωή μου άνθρωπος που έχω δει η τροχιά της μπάλας στο σουτ δεν είναι ρευστή καμπύλη αλλά κυματιστή. Το πρόσεξε κανείς άλλος; Η μπάλα πάει με δισταγμό και ανεβοκατεβάσματα γύρω από τη γραμμή της τροχιάς, σαν φουρτούνα στον αέρα...