László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Χωρικός »

abg12d34 έγραψε:
gika έγραψε:
Η πρωτη τεραστια μ@λακια της διοικησης ηταν η απολυση μπερετα..

Το νου σας εκει στη διοικηση.. Μας κουρασατε...

οτι να ειναι
ο μπερετα καλως εφυγε γιατι αυτο που πηγε να κανει δεν εχει καμια σχεση με αυτο που κανει ο μπολονι
και στο φιναλε ο γεγονε γεγονε δεν εχει νοιμα η παρελθοντολογια
ρε γκικα απο που προκιπτει οτι η διοικηση παει για αλαγη προπονητη και στελνεις τελεσιγραφο;;;
εκτος εαν δινεις σημασια στις μαλ@κιες των αρδ και στους ξερολες τους συνοπαδους μας που στο να βρισκουν λυσεις για τα προβληματα του ΠΑΟΚ ειναι καθηγιτες πανεπιστημιου

επισης μανιακε αν νομιζεις οτι ο προγραματισμος σε μια ποδοσφαιρικη ομαδα γινετε μεσα σε ενα καλοκαιρι και οτι το να δοκιμαζεις σταφυλιδιδες και αποστολοπουλους μεσα στην χρονια ειναι λαθος συγνωμη αλλα μαλλον για αλλο αθλημα μιλας
επισης ρε παιδια φτανει με αυτον τον βιτολο
εαν ειναι να αλλαξει προφιλ η ομαδα αυτος ο παικτης δεν κολαει
οχι οτι κολαει.....με αυτα που εχει δηξει μεχρι τωρα ο αριας.....αλλα και τα 600000 που επερνε πολλα ηταν για αυτο που εδεινε οταν ο γκαρσια πηγε στα 300000
τελος παντον εγω λεω οτι η ομαδα θελει στιριξει και οχι κραξιμο σε οτι φοραει ασπρομαυρο
και οσο και να χτυπαμε τον κολο μας κατω οσο και να προσπαθουμε να αποδιξουμε οτι ξερουμε περισσοτερο ποδοσφαιρο απο αυτους που βρισκοντε στην διοικηση που μερικοι απο εδω μεσα πανευκολα λιδωρουνε το μονο που θα καταφερουμε ειναι να διαλυσουμε την ομαδα

και εαν νομιζετε μερικοι......ελα μωρε το ενα λαθος μετα το αλλο,η ποιο μιζερη διοικηση,βγαλτε ρε το πορισμα,ο αλλος ο ΠΑΟΚαρχης μας ειπε οτι και σδοε εκανε ελενχο με υπαληλο ψιλοπιανολα,γιατι δεν βγαζει μια ανακοινωση,που ειναι τα λεφτα,γιατι κατεβασε τον φλωριδη στα αποδητηρια........ οτι υπαρχει διαδοχη κατασταση
που θα παει την ομαδα καλητερα κοιμαστε-κοιμομαστε ορθιοι

εκτος εαν μετα τον καλυβα τον μοκκα και τον ορφανο μας διξουν την διοικητηκες τους ικανοτητες και οι μερικοι συνδεσμοι-συνδεσμιτες που μετα την πειθαρχια και το ξεσκαρταρισμα που κανανε στα του οικου τους εφτασε η ωρα να περιλαβουνε και την παε
εφυγα λιγο απο το θεμα αλλα αν το κοιταξουμε απο εκει προς τα εδω :lol: :lol:
ειναι ακρως συνδεμενο με τον .....μπολονι ;)
σωστός νομίζω..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αδερφε συνεχιζω να πιστευω αυτα που εγραψα για τον μπερετα.. Και οχι μονο ειναι παρομοια με του μπολονι η φιλοσοφια που πηγε να περασει ο Μπερετα τοτε αλλα ακομα και καποια πειραματα τους ειναι ιδια.. Πχ θυμασαι τον Κλαους να παιζει δεξι εξτρεμ με τον μπερετα;;

Τεσπα ο σκοπος μου δεν ηταν η παρελθοντολογια.. Αλλωστε αν και ειμαι πεπεισμενος οτι αν εμενε ο μπερετα σημερα θα ειχαμε πολυ καλυτερη ομαδα, δεν ξερω κατα ποσο θα ειχαμε περασει την φενερ τοτε..

Το θεμα μου ειναι οτι η διοικηση εφερε δυο προπονητες τα τελευταια δυο χρονια που ειναι ικανοι να μας ανεβασουν επιπεδο και τον εναν τον τελειωσε σε μια νυχτα λογο των πειραματων στα φιλικα αλλα και λογο του οτι ο παυλαρας εκατσε παγκο (ποια η αφορμη και ποια η αιτία αραγε;) και τον αλλον οχι μονο δεν τον στηριζει αλλα ολοι οι εγκαθετοι της διοικησης αρδ εχουν αρχισει να δημιουργουν κλιμα εναντιον του...

Και εν τελη δεν βαζω εγω καποιο τελεσυγγραφο στη διοικηση.. Απλα σκεψου το πως θα αντιδρασουν οι οπαδοι -οι μη επηρεαζομενοι απ' τους ΑΡΔ- σε μια απολυση του Μπολονι και σε μια προσληψη του.. νεου Χαβου..!!

Sent from my E10i using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και σε ξαναρωταω ρε γκικα
απο που προκυπτει οτι ειμαστε μπροστα σε αλαγη του προπονητη
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

To μοναδικο πραγμα απο οσα ειπε ο ζαγορακης και μου εμεινε στη καλοκαιρινη συνεντευξη ενημερωσης ειναι οτι φετος βρηκαμε προπονητη.
Δεν λες κατι τετοιο για πλακα γιαυτο περιμενω να βγει και να τον στηριξει αμεσα.
Σκυλε εχεις υποχρεωση να το κανεις τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

abg12d34 έγραψε:και σε ξαναρωταω ρε γκικα
Απο το οτι τα πιονια της διοικησης αρχισαν να δημιουργουν κλιμα..

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Alekakius έγραψε:
KilledByDeath_4 έγραψε:εγω χαιρομαι σε πρωτη φαση οτι μετα τον εκνευρισμο της πρωτης μερας οι περισσοτεροι καταλαβαν οτι ριχνουν νερο στο αυλακι για το εγκλημα που ηταν και ειναι ακομα να ακολουθησει και στηριζουν τον προπονητη. παρα τα λαθη και τις αδυναμιες του,παρα τα ασχημα αποτελεσματα που θα ακολουθησουν και αλλα ισως και εσκεμμενα,παρα τον πολεμο απο αρδ και την αορατη στηριξη απο παε μονο απο τον κοσμο μπορει να καταστει σαφες οτι ο προπονητης θα μεινει με καθε κοστος και οι ευθηνες βαρυνουν ολους αλλα περισσοτερο παε,παικτες.ειμαι σιγουρος οτι κανεις απο μας δεν θελει να βρεθει αποδιοπομπαιος τραγος και να του φορτοθουν ολα τα εγκληματα που εχουν γινει τελευταια 2 χρονια απαλλασοντας ουσιαστικα τους αληθινους φταιχτες και διαιωνιζοντας μια αρρωστημενη κατασταση.
ο προπονητης θα μεινει με λαικη εντολη,αλλιως θα ειναι το τελευταιο εγκλημα που διαπραξανε....

Αδερφέ μου δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα ........μάλλον τι μάλλον dld σχεδόν σίγουρο ...πάμε για τίτλους τέλους τώρα το πως και γιατί μέχρι τα χριστούγεννα θα ξέρουμε......οι αυλοκόλακες εμμέσως πλην σαφώς στρώνουν το έδαφος για αυτήν την απόφαση... προσπαθώντας να διαμορφώσουν κλίμα ...όχι ότι θα το καταφέρουν αλλα την προσπάθεια την κάνουν....K Ρ Ι M A....πως καταφέρνει αυτή η ομάδα να φτάνει πάντα στο ίδιο σημείο από που ξεκίνησε μια προσπάθεια με όνειρα ..ελπίδες...αλλα και πράξεις.. ανεξάρτητος πρόσωπων είναι κάτι που δεν το χωνέψω ποτε μου...και ειλικρινά χωρίς να θέλω να στραβώσει κανεις σας ....ΘΟΔΩΡΑ ΜΕ ΕΞΗΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ..........K R Ι M A...........

P.A.Ο.K ΕΙΣΑΙ....

Κάντε κάνενα αστείο στην διοίκηση, και θα έχουμε ωραία Χριστούγεννα..!
Ξεχάστε δώνηδες και λοιπούς αποτυχημένους που σκέφτεστε, μην μας πάρει ο διάολος όλους,

ΥΓ. Άλεκ, βαρέθηκες το "μάτι" και είπες να γράψεις ε? 8-)
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Αν ο Ζαγόρ διώξει το Μπόλονι......αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση για τον ίδιο.Λυπάμαι πραγματικά που το λεω αλλά έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εγώ πάντως δεν πιστεύω με τίποτα, οτι έστω και ένα μέλος της διοίκησης κάνει σκέψεις για απόλυση του Μπόλονι, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν μ@λακία για όσκαρ ηλιθιότητας και δεν πιστεύω, οτι κάποιος απο αυτούς είναι τόόόσο ηλίθιος.
:evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δε ξέρω......οι φήμες φουντώνουν και παραφουντώνουν.....!!!
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Μήπως ο Alekakius λέει πως ο Λάζλο θέλει να την κάνει γιατί την έχει αυτή τη φήμη πως αν δε του γίνονται τα χατήρια τα βρωντάει και φεύγει.Δύσκολα να κάνει η διοίκηση τέτοια μ@λ@κι@ εκτώς και αν έχουν σταντ μπαι σούπερ όνομα προπονητή που θα μετριάσει το ξέσπασμα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

gika έγραψε:
abg12d34 έγραψε:και σε ξαναρωταω ρε γκικα
Απο το οτι τα πιονια της διοικησης αρχισαν να δημιουργουν κλιμα..

ρε τι μαλ@κιες ειναι αυτες που καθεστε και γραφετε
πιονια και κουραφεξαλα
ονομαστε ρε εχετε κατι με ονομα διοτι η λεξη...πιονια...δεν λεει τιποτα
και απο οτι βλεπω οι αρδ απο μονοι τους βαπτιζοντε ανταποκριτες

εαν εχει καποιος να πει κατι ας το πει αν δεν εχει......συμφωνα με ανιπεβεβαιωτες πληροφοριες....ας παρει τον χαρταετο του και να παει για πικ νικ

πληροφορια ανιπεβεβαιωτη μονο οι ντοπιοι αρδ την δινουν σαν πληροφορια
τις δε βεβαιωμενες τις μαθαινουν απο τους αθηναιους μαμω το συνταγμα και το πασαλιμανι :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ρε γράφεις γρήγορα και κάνεις ορθογραφικά...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Διαβασες τα τελευταια κειμενα του ηρωα κατα πολλους ρεπορτες του ΠΑΟΚ; Εκεινου που ο Ζαγορ ειχε στειλει επιστολη που δημοσιευτηκε οταν ανοιξε το σαιτ του; Εκεινου του κεφτε αυλοκολακα; Ονοματα δν λεμε αλλα καταλαβες νομιζω...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

γαμισετα και τωρα που ο αδωνης θα επαναφερει το πολυτονικο συνεχεια θα ειμαι μετεξετασταιος

που θα μπενει η δασεια που η ψιλη η περισπομενη που η αποστροφος
την εκατσα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ε νταξ σε σχωράω εισαι και Πορτογάλος να ούμε. :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”