Tottenham Hotspur - P.A.O.K. 30/11 22:05 ΑΝΤ1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Tottenham Hotspur - P.A.O.K. 30/11 22:05 ΑΝΤ1

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

μας χαλαγε ο σαβινι :D
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Παρασάνδαλε αθηναίος ?? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Από Monopoly μέχρι σουτιέν! (Video+Photos)

28 Νοε 2011 20:17, Από Χρήστος Παυλίδης
Από Monopoly μέχρι σουτιέν! (Video+Photos)

Γύρω από το γήπεδο της Τότεναμ, το «White Hart Lane» λειτουργούν 2-3 διαφορετικές μπουτίκ (ανάλογα με τη μέρα) και εκεί μπορεί να βρει κανείς από φανέλες και κασκόλ των Σπερς, μέχρι Monopoly μέχρι σουτιέν με το λογότυπο της ομάδας του Λονδίνου!

Οι καινούριες φανέλες κοστίζουν περίπου 45 λίρες, ενώ την ημέρα του αγώνα λειτουργεί και η μπουτίκ με τις προσφορές όπου μπορεί κάποιος να βρει κάποιες παλαιότερες φανέλες στη μισή τιμή…

Η -πολλών τετραγωνικών…- μπουτίκ που επισκεφτήκαμε είναι ακριβώς στη γωνία του γηπέδου από όπου στρίβει κάποιος για να βρεθεί στο Νότιο πέταλο του γηπέδου όπου θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Απέναντι υπάρχει και ένα γραφείο εισιτηρίων, αλλά δεν διατίθενται με καμία κυβέρνηση (ούτε… Παπαδήμου…) εισιτήρια σε ΜΗ μέλη της Τότεναμ και σε Έλληνες…

Στην εντυπωσιακή μπουτίκ της Τότεναμ που επισκεφτήκαμε μπορεί κανείς να βρει τα πάντα εκτός από επετειακά κασκόλ για το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς δε θα κυκλοφορήσουν επίσημα από την αγγλική ομάδα. Ανεπίσημα πάντως δεν αποκλείεται να υπάρχουν και τέτοια κασκόλ από μικροπωλητές…

Πλάκα είχε η Monopoly Τότεναμ, όπου κάποιος αντί για οδούς και λεωφόρους αγοράζει παίκτες από την ιστορία της ομάδας!24

Γιατι να μην κανουμε και μεις μονοπολι..?..και φυλακη θα χει και προεδραρες Τζον Γου και μπατμαν εχω και φυλακη για χρεη εχω και πορισματα εχω και μεσημβρια να χτισουμε εχω ..και προσφυγες και τα παντα ολα και εξοδα απο φωτοβολιδες......Στην αφετηρια θα παιρνεις 100ε...και αντιγραφο του πορισματος//

ΠΑΟΚ μονοπολι...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

μακαρι να βρεχει τη τεταρτη
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Eχει να μας βρεξει εδω πανω παντως κανα 20ημερο... :P
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

τοσο γκαντεμης που ειμαι μπορει να βρεξει κιολας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ !!!

Υ.Γ Γκιβ μόουρ τίκετς τσίκενς !!!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Εφτασαν τα πρωτα ΠΑΟΚΙΑ λονδινο...απο αυριο ζεστες καταστασεις...! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Όποτε και να βλέπω τον Λαό μας σε εκτός έδρας παιχνίδι με διαπερνά ρίγος, το ίδιο θέλω να πιστεύω και για τα παλικάρια που θα παίξουν, μόνο γι αυτό τον Λαό ας τα δώσουν όλα και στο τέλος ο περήφανος αυτός Λαός θα τους το αναγνωρίσει, από κει και μετά αν παίξουμε κλειστά και μας θέλει και λίγο η τύχη ...........(πολλά αν έβαλα).....είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε το χ.

Καλή επιτυχία αύριο και με το καλό η επιστροφή. :opaokara:

[youtube]MjN8SMciRIc&feature[/youtube]

Eυχομαι στην θέση του Μουσλι να ειναι ο Σακης :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ρε παιδιά, δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο πρεμούρα με αυτόν τον αγώνα. Τι να το κάνω να σκιστώ να πάρω το Χ εκεί μέσα ρισκάροντας τραυματισμούς και υπέρμετρη κούραση; Αφού πάλι να κερδίσω πρέπει με τους Ρώσους. Κατά την άποψη μου το αυριανό ΕΙΝΑΙ ιδανικό παιχνίδι για rotation & ξεκούραση και ΟΧΙ αυτό με την Κέρκυρα.....τέλος πάντων....μακάρι να στραβωθεί ο Θεός και να κερδίσουμε αλλά δύσκολο το βλέπω με αυτές τις απουσίες.....

:pano:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μήπως απλά να τους σκίζαμε τον πάτο;
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

cellophan έγραψε:Ρε παιδιά, δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο πρεμούρα με αυτόν τον αγώνα. Τι να το κάνω να σκιστώ να πάρω το Χ εκεί μέσα ρισκάροντας τραυματισμούς και υπέρμετρη κούραση; Αφού πάλι να κερδίσω πρέπει με τους Ρώσους. Κατά την άποψη μου το αυριανό ΕΙΝΑΙ ιδανικό παιχνίδι για rotation & ξεκούραση και ΟΧΙ αυτό με την Κέρκυρα.....τέλος πάντων....μακάρι να στραβωθεί ο Θεός και να κερδίσουμε αλλά δύσκολο το βλέπω με αυτές τις απουσίες.....

:pano:
Ο Συλλογισμός σου δεν είναι λάθος κάθε άλλο μάλιστα, αλλά αδερφέ μια νίκη τέτοιου μεγέθους όπως και να έχει μένει στην Ιστορία τόσο του συλλόγου αλλά και σαν ελληνική επιτυχία , οπότε δεν μπορείς να πεις ότι θα κάνω ροτεΐσον με την Τοτεναμ, αλλά για να πετύχω άλλη μια ιστορική νίκη για την ένδοξη ομάδα μας. ;)
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ναι μωρέ τώρα με αυτά τα κωλοευρωπαϊκά ματς.
Σιγά...επειδή οι άλλοι θα παίξουν με αλλαγές και είναι μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε νίκη,δεν θα προστατεύσουμε την ομάδα για το ματς με τον Άγιαξ; (της Ηπείρου...)
Σε 10 και 20 χρόνια δε θα μιλάνε για την μεγαλύτερη εκτός έδρας Ευρωπαϊκή νίκη,θα λένε για τα κωλόπαιδα και τον άμπαλο προπονητή που δεν νίκησαν Αστέρα και Κέρκυρα και είχαν το θράσος να δώσουν βάρος και σε αυτό το ματς.
Τι κι αν η Μοναδική μεγάλη εκτός έδρας νίκη σου είναι με την Μπενφίκα που συνοδεύτηκε με αποκλεισμό στα πέναλτι.
Κατα τ'άλλα είμαστε η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα (μην τολμησει κανείς να πει κάτι διαφορετικό)και μέσα στις 10 πρώτες παγκοσμίως...
Αν ακολουθούσαμε αυτό το σκεπτικό ούτε Μπαρτσελόνα θα νικούσαμε ούτε Άρσεναλ ούτε Λυών ούτε τίποτα....
(τώρα που το σκέφτομαι οι μεγάλες ευρωπαϊκές μας νίκες,πρέπει να μας στέρησαν τουλάχιστον 5 πρωταθλήματα...)
Οπότε,ναι εντάξει.....ποια Τότεναμ και Τώραναμ αμα λάχει να ουμ....Χάστε ρε ρεμάλια,έχουμε Γιάννενο την Κυριακή....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σωστός Doomlord4 απλά να παρατηρήσω αν μου επιτρέπεις ότι είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε
αύριο, στη Λωρίδα της Λευκής Καρδιάς, το κλαρίνο με τα Γιάννενα είναι εντός προγράμματος σύμφωνα με
όσα έχουμε δει απο την ομάδα μέχρι τώρα. (ελπίζω να μην γίνει βέβαια). :D
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλω διπλό και μέσα στα Γιάννενα.Φυσικά και θέλω και θα το πάρουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”