László Bölöni

Άβαταρ μέλους
xristos14

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από xristos14 »

Ολοριν
Τώρα θες να σου αναλύσω τη διαφορά του τερματοφύλακα με τις υπόλοιπες θέσεις ή κάνεις τον παλαβό?Ο Γκιγκς γιατί δεν είναι αναντικατάστατος και παίζει μόνο στα παιχνίδια-κλειδιά της Μάντσεστερ?Για πες μας Ολόριν
Ο Ιμπαγάσα είναι αναντικατάστατος 1 γιατί είναι παικταράς και 2 γιατί ο Κοβάσεβιτς ξόδεψε 6 μύρρια και τους έφερε κάτι γατιά για να τον αντικαταστήσει.
Επίσης ο Ιμπαγάσα είναι ένας 35ρης, εμείς έχουμε 5
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

αστο ρε φιλε εχουμε το πιο πληρες ροστερ ,τι ψαχνεις.

την υπολοιπη ενδεκαδα δεν την βλεπει στον ιμπαγασα κολλησε.οπως και σε μας το υπολοιπο ροστερ πλην γκαρσια-κοντρερας δεν το βλεπει που ειναι τραγικο με εξαιρεση 3-4 παικτες.ο Μπολονι φταιει για ολα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ελλειψει επιχειρηματων λοιπον μου επιτιθεσαι υπουλα και υπογεια, βαζοντας στο στομα μου λογια που δεν ειπα (ο Μπολονι φταιει για ολα, εχουμε το πιο ολοκληρωμενο ροστερ)...

Υ.Γ. Αυτο το ποστ περιειχε αισχρες βρισιες, οι οποιες σβηστηκαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Κυρ 27 Νοέμ 2011, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Φτάνει τα είπατε, τέλος παιδιά..

Να πει και κανένας άλλος καμιά κουβέντα..

Μόνο για Μπόλονι, ούτε για ιμπαγασες και λοιπούς μπαγλαμάδες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο δωνης την κανει απο ατρομητο και δηλωσε οτι μεχρι αυριο πρεπει να παρει μια πολυ σοβαρη αποφαση για το μελον του.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Άμα διώξουμε(1 στο μύρριο) τον Λάζλο για τον Δώνη ας το κλείσουμε το μαγαζάκι..
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

μολις τωρα ειδα ενα βιντεο απο αναλυση του χτεσινου αγωνα,το οποιο παρολη τη πικρα μ εκανε να γελασω χωρις να το θελω..
το βιντεο απομονωσε και εδειχνε ποσες σεντρες καναμε απο δεξια,παραλληλα και πισω απο τη δεξια περιοχη αμυνας της κερκυρας..
πραγματικα ηταν αστειο το βιντεο....
καναμε γυρω στις 15 σεντρες απο εκει μεσα στα 30 τελευταια λεπτα...
ειδικα ο φωτακης ουτε κουρδιστο παιχνιδι να ηταν ...πηγαινε εκει επαιρνε τη μπαλα και δωστου..
το βιντεο αν και πραγματικα ξεκαρδιστικο δειχνει οτι θελουμε δουλεια..
πραγματικα αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο ειναι το παιχνιδι σεντραρω απο δεξια...
βαλαμε ενα γκολ ετσι με τη αεκ ,στο οποιο παινεψαμε ολοι τη δουλεια του μπολονι....το πηρε πρεφα και νομισε οτι βρηκε το μυστικο!!και δωστου και δωστου..ΟΠΑ ΑΔΕΡΦΕ ΤΟΙΧΟΣΣ
τι να κανουμε να τον στηριξουμε παρολα αυτα με την ελπιδα να βγει χρυσαφι..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο μπολονι δε θελει να παιζουμε ετσι με σεντρες...οπως και κανενας προπονητης σωστος πιστευω/// ΚΑταρχην ποσες σεντρες που κανουμε ειναι σωστες...? αθλιο ποσοστο// Αυτο με την αεκ και αλλες φασεις πιο πριν ηρθαν με καλους συνδυασμους του καλου τοτε εττο και σαλπι...χθες ο εττο δεν υπηρχε ...και πιο πριν ειχαμε σναου που δε μπορει,,και μπροστα κλαους που δεν επαιξε καλα ουτε δεξια ουτε φορ...ουτε ο φωτακης επαιξε καλα δεξια οταν το γυρισε σε 4 4 2....ο φωτακης θολωσε και εκανε σεντρες αβερτα οπως και ολοι φυσικα....

Τις πιο σωστες σεντρες τις εβγαλε ο σταφ και κπ καλα στημενα του σπαντασιο...τπτ...

Δωνης προπονητης οπως και ελληνας προπονητης πλην αναστασιαδη για μενα δεν υπαρχει///

ουτε θεμα Λαζλο πρεπει να υπαρχε-ξει///
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Oταν το διαβαζα γελουσα...
Οταν μπηκα να το ποσταρω εδω σκεφτηκα οτι ολο και καποιος θα συμφωνησει με το κειμενο, οποτε..

Βλέπουν Δώνη στον ΠΑΟΚ...?
Το νέο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με την Κέρκυρα και η αστάθεια που δείχνει ο Δικέφαλος φέτος στην Ελλάδα οδηγεί την διοίκηση του Ζαγοράκη σε διάφορες σκέψεις...

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο με την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ, θα κρίνει το μέλλον του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Στη Θεσσαλονίκη είναι κοινό μυστικό ότι οι χαμένοι βαθμοί στα παιχνίδια με ΟΦΗ, Αστέρα, Κέρκυρα αλλά και η κάκιστη εικόνα της ομάδας με τον ΠΑΟ δεν ικανοποιούν την διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη.
Στην Τούμπα είναι πλέον δεδομένο, ότι αυτά τα αποτελέσματα αλλά και η γκρίνια του κόσμου που βλέπει την ομάδα να έχει μείνει από νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου και σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα των ισχυρών ομάδων του κέντρου, αναγκάζουν τον Ζαγοράκη αλλά και τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της αλλαγής προπονητή. Σε αυτό βοηθά άθελα, του συχνά και ο Μπόλονι με τα σχόλια του για μεταγραφές και όχι μόνο...
Οι σημερινές δηλώσεις του Δώνη που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο φυγής του από τον πάγκο του Ατρομήτου ίσως να μην είναι τυχαίες...καθώς είναι γνωστή η εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού ο Ζαγοράκης!
Τι δήλωσε σήμερα ο Δώνης:
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ξάνθη για την νίκη της. Ήταν δίκαιη. Εγώ έχω να σκεφτώ κάποια πράγματα σχετικά με το μέλλον μου αλλά και την καριέρα μου τις επόμενες ημέρες. Υπάρχουν καθαρά προσωπικοί λόγοι, δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μακεδόνας προπονητής φέρεται ενοχλημένος από συγκεκριμένα πράγματα στη λειτουργία της ομάδας του τον τελευταίο καιρό.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.difernews.gr/articles/12-10/podosfairo/26516/Vlepoun-doni-ston-paok/
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Φύγε ρε Λάζλο...Φύγε να φέρουμε τον Μπάμπη τον Τεννέ,τον Δώνη ή και τον Χρήστο τον Αρχοντίδη εάν και εφ' όσον ζει ακόμα αμα λάχει να'ουμ βρε παιδάκι μου...
Μυαλό δε βάζουμε εμείς,φύγε εσύ...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κατ αρχάς δεν υπάρχει περίπτωση ο Λάζλος να φύγει.

Δεύτερον ΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΡΟΣΤΕΡ και νάχουμε ρε Λάζλε (που ΤΟΣΟ δεν έχουμε) δε μπορείς να τους μάθεις πως να επιτίθενται?
Δηλαδή μια ολόκληρη προετοιμασία τους μάθαινες να γεμίζουν?

Κατα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ φταίει ο Μπόλονι,
η διοίκηση τι να κάνει?
Να σου φέρει παιχταράδες για να νικάς στην έδρα σου την Κέρκυρα?

Σοβαρευτείτε, βάλτε την μπάλα κάτω..
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Οπότε έχουμε 3 επιλογές

1.Κατα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ φταίει ο Μπόλονι, η διοίκηση τι να κάνει?
2.Κατα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ φταίει η διοίκηση,ο Μπόλονι τι να κάνει?
3.Κατα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ φταίνε οι παίκτες,η διοίκηση και ο Μπόλονι τι να κάνουν;

Υπάρχουν επιχειρήματα για όλα,διαλέεχτεεεε

Εγώ είμαι ανάμεσα στην κουρτίνα 2 και 3
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Είναι απαράδεκτο να μιλάμε για σαρδελορόστερ και να το συγκρινετε κάποιοι με το ρόστερ που είχε ο Σάντος την 1η του χρονιά. Ξεχάστε το αυτό, δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το τότε και το τώρα.

Ελλιπές ρόστερ σε ποιότητα σε κάποιες θέσεις και σε ποσότητα ναι. Αλλά κακό όχι.

Έχει ευθύνες ο Μπόλονι, δεν μπορεί να μην έχει, αλλά δεν πρέπει επ ουδενί να φύγει, δεν νομίζω ότι κάποιος έχοντας σωας τας φρένας να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Περισότερες ευθύνες απ όλους πάντως έχει η διοίκηση, που έχω πολλές αμφοβολίες αν του έχει εξηγήσει 5-10 πράγματα για την ομάδα κι αν τον έχει στηρίξει έμπρακτα μεσα σε αυτήν.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Και οι κομβικοι παικτες , που εκαναν την διαφορα κατα 3 χρονια μεγαλυτεροι και πιο επιβαρυμενοι .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Doomlord4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Έκανε λάθη σήμερα,το μείνε 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ όμως παραμένει για μένα.
Εδώ είχε μείνει ο καρπουζάς που σε έβγαλε 9ο και μάλιστα χωρίς Ευρώπη....
Αλλά ξέχασα,εκείνος δεν είχε την δικιά του ομάδα,είχε και σαρδέλες
Ενώ ο Μπόλονι έφεραν ότι του ζήτησε και δεν έχει και σαρδέλες...έτσι;
(Εκτός αν έχει κι αυτός αλλά δεν διαλέγει την εύκολη λύση να τους ρεζιλέψει με παρομοιώσεις και να "σωθεί" ο ίδιος)

και παντελώς ... καλοπροαίρετα μου ήρθε να σε ρωτήσω πώς ακριβώς είσαι σίγουρος για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση με τις νύν "σαρδέλες" ο μπόλονι;γιατί αποτελεί ξέρεις ενδεχόμενο να συνιστά αυτό που καιρό βλέπουμε να γίνεται στην ομάδα,αγωνιστικά,απόπειρα διάσωσης του προπονητή από πλευράς του (δεδομένου πως πρόωρα επιχειρεί ο μπόλονι να επιφέρει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μεταβολές,που οι παίχτες πιθανώς δεν έχουν τις φυσικές δυνάμεις να αντεπεξέλθουν,πιθανότατα και τα απαιτούμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά.αυτό του το χρεώνω,τη μηδενική διάθεση για προσαρμοστικότητα στα πραγματικά αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας,που ως τα τώρα επιδεικνύει,με αποτέλεσμα να εκτίθενται παίχτες και ομάδα).ακόμα δεν ενστερνίζομαι κάτι τέτοιο,πως δηλαδή το πράττει από δόλο,αδυνατώ όμως να το αποκλείσω σε αντίθεση μάλλον με εσένα,που έχεις εξάγει πόρισμα σχετικά.δικαιολογίες υπάρχουν για το μπόλονι."δικαιολογίες" που προέρχονται εξ αχρείαστης παρελθοντολογίας και θάψιμου του σάντος αδυνατώ να αντιληφθώ σε τι εξυπηρετούν τη στιγμή που η ομάδα ΤΩΡΑ έχει πρόβλημα να κερδίσει ομάδες στην τούμπα,που δε χρειάζεται δα κι ολική αναδόμηση του ρόστερ.για όνομα.τέλος των πάντων,τα αποτελέσματα φέρνουν την ηρεμία στο αγωνιστικό.οι καλές εμφανίσεις,μη συνοδευόμενες από αποτέλεσμα,γεννούν ελπίδα για καλύτερη συνέχεια.εδώ και καιρό πια ούτε τα μέν έρχονται ούτε οι δε.προσβλέπω σε κάτι καλύτερο.

Το όλο θέμα είναι να τον αφήσουμε και για 2η χρονιά,όπως με τον Σάντος.
Η παρελθοντολογία μου έχει ως σκοπό και τον παραδειγματισμό από τα οφέλη της μη απόλυσης του Σάντος μετά την 9η θέση.(και τον θεωρώ και καλύτερο,απλά...)

Πρόσφατο παράδειγμα έχουμε δεν μάθαμε;
800 χρόνια τώρα τρώμε προπονητές στο 8μηνο πάνω.
Φτάνει πια.
Αφήστε τον να δουλέψει χωρίς άγχος.

Επίσης....
Όσοι παραπονιέστε για τα Ευρωπαϊκά ματς,γιατί καίγεστε για την έξοδο στην Ευρώπη; (πρωτάθλημα γιοκ έτσι κι αλλιώς)
Για να παίζουμε και του χρόνου και να θέλουμε να ξανααποκλειστούμε για να ξαναρίξουμε βάρος στην Ελλάδα;
Αφού ομάδα για να πηγαίνει τρένο Ελλάδα-Ευρώπη δεν έχεις φράγκα να φτιάξεις...

Αν νικήσουμε την Τόττεναμ θα είναι μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εκτός έδρας νίκη στην ιστορία μας,και μερικοί από πικρία και αγανάκτηση λένε -μην τύχει και τους δω να ξεσκίζονται στο ματς στην Αγγλία-

Ψυχραιμία και υπομονή μάγκες,η καταστροφολογία δε μας έβγαλε πουθενά τόσα χρόνια

δε διαφωνώ.να στηριχτεί ο μπόλονι.προσωπικά άλλον προπονητή για την επόμενη 2-3 ετία μη σώσω και δώ στην ομάδα.κι εγώ σκυλοβαρέθηκα την αλλαγή προπονητικής σκυτάλης τόσα χρόνια.εύχομαι οι διοικούντες,ως απόλυτα αρμόδιοι,να επιδείξουν το ίδιο @@βάρος και να πάνε κόντρα και πάλι στις διαθέσεις να τρωθεί ο μπόλονι.πάντως έχει πλάκα μία ειδοποιός διαφορά στις συνθήκες "γκρίνιας" για σάντος και μπόλονι.στην περίπτωση του σάντος,είχε τα περιθώρια η προσφιλής στο λαό σε απόλυτα ποσοστά φρέσκια διοίκηση να πάει κόντρα στις ορέξεις-"παραινέσεις" διαφόρων περί καρπουζά.στην περίπτωση του μπόλονι,η ευλόγως τρωθείσα σε κύρος κι εμπιστοσύνη πλέον στα μάτια του λαού διοίκηση πιστεύω πως δε θα βρεί-και να το θελήσει κάποια στιγμή ακόμα-τα κότσια να τον αποπέμψει (μόνον αν το θελήσει ο ίδιος θα αποχωρήσει).οπότε,προβλέπω πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το αυτό,όπως και με τον καρπουζά.

περί ευρώπης τώρα ντούμ,εγώ καίγομαι για καλή πορεία στο πρωτάθλημα διότι,πρωτάθλημα μέν δεν παίρνεις,αλλά την έξοδο στο τσού-λού μπορείς,όπως αποδείκνυται τα τελευταία χρόνια,υπό προϋποθέσεις να τη χτυπήσεις και μετά την είσοδο στους ομίλους,που νομίζω πως είναι ρεαλιστικά η μόνη μας ελπίδα για να ξεβαλτώσουμε από το οικονομικό αδιέξοδο με σχετικά μικρές θυσίες στην αγωνιστική ποιότητα της ομάδας.ειδάλλως,ακολουθητέος ο πιο δύσβατος δρόμος.της διάλυσης και επανοικοδόμησης και της συνεπαγόμενης αυτών ανάγκης για υπομονή και στήριξη του νέου εγχειρήματος κοκ.κι όποιος αντέξει ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”