Δ. Δρόσος

Androutsos

Δημοσίευση από Androutsos »

ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΟ METROPOLIS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΙΠΕ.....................

Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” για την πορεία των επαφών του για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπογράμμισε: «Μιλάμε για να βρούμε λύση. Δεν μπορεί να γίνει ακριβή καταγραφή μέσα στο συγκεκριμένο σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό που έχει προχωρήσει, είναι ο διακανονισμός της Εφορείας και μένει το τυπικό, να τον υπογράψει ο έφορος. Καταγράψαμε ότι είχαμε πει σε προφορικό επίπεδο όταν αναλαμβάνουμε. Μένει τώρα το πρόβλημα με τις προσφυγές, με τους παίκτες, όπου το ποσό είναι μεγάλο. Ο κάθε μάνατζερ λέει ότι εκπροσωπούν την άποψη των παικτών, το καινούργιο επίσης είναι ότι μερικοί παίκτες δεν εκπροσωπούνται από μάνατζερ αλλά από δικηγόρους. Έχω πει από την αρχή ότι αν δεν έχουμε συνολική απάντηση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι υπεράνθρωπη, αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος. Θέλω να ξέρω ότι από την αρχή η ομάδα θα έχει βρει την ηρεμία της. Έχω πει ότι ασχολούμαστε αποκλειστικά με τον ΠΑΟΚ μέχρι την Τετάρτη, αυτή είναι η προθεσμία, μετά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεχίσουμε να συζητάμε. Συζητάμε τώρα με τους παίκτες, αν ένας δεν συμφωνήσει τότε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Στα οικονομικά υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις αλλά δεν είναι ικανές να δημιουργήσουν πρόβλημα. Έχουμε εστιάσει πολύ στο πως θα πληρωθούν τα χρέη του ΠΑΟΚ, αλλά εμένα με ενδιαφέρει τι ΠΑΟΚ θα δημιουργήσουμε. Κάποιοι λένε να πάμε συντηρητικά, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Αν δεν μπορώ να υλοποιήσω το όνειρο μου, να δημιουργήσω μία ομάδα ανταγωνιστική, τότε δεν έχω δουλειά εδώ. Το είπα από την αρχή, ότι θέλω να δημιουργήσω μία ανταγωνιστική ομάδα, ισάξια όσο μπορώ της ιστορίας του ΠΑΟΚ και σε βάθος χρόνου να αποπληρώσω και τα χρέη. Μια μικρή ομάδα που θέλει να… πατήσει στα πόδια της, δεν με ενδιαφέρει».
-------------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 1 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΑΠΟΧΩΡΕΙ?ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ...................ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!ΜΠΡΑΒΟ!ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΕΙΧΕ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙ,ΑΝ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΤΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΤΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ!ΕΥΓΕ!
Υ.Γ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ "ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?",ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ!ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ THREADS ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΣΤΣ ΣΤΑ THREADS TOY!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ,ΑΛΛΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Η΄ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ................ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΙΝΟΥ!ΟΛΟΙ!ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ,ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ!ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΕΞΙΤΣ,ΓΙΟΒΙΣΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ!ΩΡΑΙΑ ΜΝΗΜΗ ΕΧΟΥΜΕ!ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
pupazzo

Δημοσίευση από pupazzo »

Androutsos έγραψε:ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΟ METROPOLIS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΙΠΕ.....................

Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” για την πορεία των επαφών του για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπογράμμισε: «Μιλάμε για να βρούμε λύση. Δεν μπορεί να γίνει ακριβή καταγραφή μέσα στο συγκεκριμένο σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό που έχει προχωρήσει, είναι ο διακανονισμός της Εφορείας και μένει το τυπικό, να τον υπογράψει ο έφορος. Καταγράψαμε ότι είχαμε πει σε προφορικό επίπεδο όταν αναλαμβάνουμε. Μένει τώρα το πρόβλημα με τις προσφυγές, με τους παίκτες, όπου το ποσό είναι μεγάλο. Ο κάθε μάνατζερ λέει ότι εκπροσωπούν την άποψη των παικτών, το καινούργιο επίσης είναι ότι μερικοί παίκτες δεν εκπροσωπούνται από μάνατζερ αλλά από δικηγόρους. Έχω πει από την αρχή ότι αν δεν έχουμε συνολική απάντηση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι υπεράνθρωπη, αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος. Θέλω να ξέρω ότι από την αρχή η ομάδα θα έχει βρει την ηρεμία της. Έχω πει ότι ασχολούμαστε αποκλειστικά με τον ΠΑΟΚ μέχρι την Τετάρτη, αυτή είναι η προθεσμία, μετά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεχίσουμε να συζητάμε. Συζητάμε τώρα με τους παίκτες, αν ένας δεν συμφωνήσει τότε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Στα οικονομικά υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις αλλά δεν είναι ικανές να δημιουργήσουν πρόβλημα. Έχουμε εστιάσει πολύ στο πως θα πληρωθούν τα χρέη του ΠΑΟΚ, αλλά εμένα με ενδιαφέρει τι ΠΑΟΚ θα δημιουργήσουμε. Κάποιοι λένε να πάμε συντηρητικά, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Αν δεν μπορώ να υλοποιήσω το όνειρο μου, να δημιουργήσω μία ομάδα ανταγωνιστική, τότε δεν έχω δουλειά εδώ. Το είπα από την αρχή, ότι θέλω να δημιουργήσω μία ανταγωνιστική ομάδα, ισάξια όσο μπορώ της ιστορίας του ΠΑΟΚ και σε βάθος χρόνου να αποπληρώσω και τα χρέη. Μια μικρή ομάδα που θέλει να… πατήσει στα πόδια της, δεν με ενδιαφέρει».
-------------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 1 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΑΠΟΧΩΡΕΙ?ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ...................ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!ΜΠΡΑΒΟ!ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΕΙΧΕ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙ,ΑΝ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΤΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΤΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ!ΕΥΓΕ!
Υ.Γ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ "ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?",ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ!ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ THREADS ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΣΤΣ ΣΤΑ THREADS TOY!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ,ΑΛΛΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Η΄ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ................ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΙΝΟΥ!ΟΛΟΙ!ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ,ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ!ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΕΞΙΤΣ,ΓΙΟΒΙΣΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ!ΩΡΑΙΑ ΜΝΗΜΗ ΕΧΟΥΜΕ!ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
Πραγματικα με καλυψες με ολα οσα ειπες και με συγκινησες γιατι βλεπω οτι δεν ειμαι ο μονος που εχω κουραστει με αυτην την κατασταση.Το μπασκετ του ΠΑΟΚ εκανε πολλους Παοκτσηδες,οπως και εμενα,αλλα δυστυχως βλεπω οτι λιγοι ειναι αυτοι που το θυμουνται αυτο...Καποιοι αδυνατουν να καταλαβουν οτι οπως και στο παρελθον,το ΜΠΑΣΚΕΤ ειναι αυτο που μπορει να μας βγαλει στους δρομους,να μας φερει τιτλους,να μας διαφημισει σε ολη την Ευρωπη και η αδιαφορια του λαου του ΠΑΟΚ ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ...τοσα χρονια, με αποκορυφωμα περσυ, ο Πανελουδης αργα αργα οδηγουσε ανενοχλητος τον ΠΑΟΚ στην καταστροφη και μονο τοτε ο λαος του ΠΑΟΚ ασχοληθηκε με την ομαδα,οταν συνειδητοποιησε οτι ο κινδυνος του υποβιβασμου ηταν ορατος[δηλαδη τις 3 τελευταιες αγωνιστικες].
Αλλα για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους και τα μεσα μαζικης ενημερωσης της πολης μας βοηθανε σε αυτην την απαραδεκτη κατασταση,γιατι το μεγαλυτερο μερος των εκπομπων ασχολειται,οπως ειπες,με το χρωμα των παπουτσιων του ταδε παιχτη αντι να προβαλλει εντονα την οδυνηρη κατασταση στην οποια εχει περιελθει η αγαπημενη μας ομαδα στο ΜΠΑΣΚΕΤ....
Androutsos

ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΗΣ.................ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ,ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!Α ΡΕ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΜΑΣ!ΕΔΩ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΚΛΑΣΕ Η΄ΟΧΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΗΣ!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

o drosos kanei ores ores kati entelos ASOVARES diloseis..ti paei na pei,an de ta vroyme estw kai me enan paikti sto diakanonismo ton xrimaton,den analamvanoyme..auta ,sorry keolas naoym,oute sti moggolia den ta lene..

to mono senario poy dikaiologo se mia tetoia dilosi,einai na thelei na perasei auto to klima pros ta exw gia na piesei tous paiktes na ta vroun me tous orous poy aytos tha thesei kato apo tin piesi tis gnwsis ton pragmatwn apo ton kosmo..
Androutsos

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ.........Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!ΘΑ ΔΕΙΤΕ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2.000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΘΕΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Androutsos έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ.........Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!ΘΑ ΔΕΙΤΕ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2.000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΘΕΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
Απο που ν'αρχίσει και που να τελειώσει κανείς μαζί σου?

Άσε δεν θα σχολιάσω τίποτα. ΑΝ ΟΜΩΣ περάσουμε τα 500 διαρκείας

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ.
pupazzo

Δημοσίευση από pupazzo »

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΔΡΟΣΟΣ!!
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

ναι φιλε το ειπαν στο liberο μολης τωρα και επισημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plato6 την Τρί 29 Ιούλ 2008, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HOOLIGANS4

BASKET PAOK

Δημοσίευση από HOOLIGANS4 »

O DROSOS MAGES ANELABE PRIN 40 PERIPOY LEPTA ORISTIKO PLEON XAREITE ADERFIA
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

"Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι την υπόθεση την παρακολουθούν κι άλλοι σύλλογοι της Α1 και πως ίσως στο εγγύς μέλλον να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, λόγω ενδεχόμενης παρέμβασης προς την κατεύθυνση του ελέγχου για την προηγούμενη εμπλοκή του Δρόσου με την ΑΕΚ."

AYTH H MLK PALI TI EINAI?? OLO STH MPRIZA THELOYN NA MAS EXOYN!
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Όλοι διαρκείας!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

και μιση τιμη να ναι παλι πανακριβα θα ναι.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Ο καθενας χρειαζεται την αναλογη προσοχη και τον αναλογο ελεγχο απο τους οπαδους γιατι κανεις δεν αγαπαει την ομαδα περισσοτερο απο εμας.Λαθη μπορουν να κανουν ολοι και εμεις πρεπει να ειμαστε εκει για να τα τονιζουμε.
Στην περιπτωση του Δροσου πρεπει να τον στηριξουμε με ολες μας τις δυναμεις απο την αρχη γιατι χωρις την ελευση του κατα πασα πιθανοτητα δεν θα συμμετειχαμε στην φετινη Α1.Διαρκειας,στηριξη σε καθε αγωνα και ο,τι αλλο μπορουμε ωστε να πετυχουμε απο ενας απλος ρυθμιστης των χρεων να γινει ενας επενδυτης για την ομαδα μας που θα την οδηγησει εκει που της αξιζει,στην κορυφη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”