László Bölöni

giapas

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από giapas »

KilledByDeath_4 έγραψε: Δ) Ειναι τραγικη η νοοτροπια την προπονητοφαγιας στην ελλαδα.Μετα 4 μηνες τον βαγαλαμε αχριστο...ποιον τον Μπολονι... που για μενα ειναι το μεγαλυτερο ονομα προπονητη που εχει ερθει τελευταια 25 χρονια στον ΠΑΟΚ.
Θα ήθελα να μου πεις από προκύπτει το συμπέρασμα περί προπονητοφαγίας του Μπολόνι.
Ένα μόνο δημοσιεύμα του "πολέμου" που δέχεται από ΑΡδ ή έστω ένα ποστάρισμα στο ΠΑΟΚμάνια που λέει ότι πρέπει να φύγει ο ρουμάνος καρπουζάς.
Ένα μόνο

HINT: Μην εξισώνεις τη κριτική για τις ευθύνες που έχει για το αγωνιστικό τσίρκο που βλέπουμε με προπονητοφαγία και άλλες ωραίες καταστάσεις. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

Δεν ειναι λιγο ολα τα αρθρα ΑΡΔ να κατευθυνονται στην ολικη ευθηνη του Λαζλο.εγω βλεπω συντονισμενη επιθεση απο αυτους για διαφορους λογους.Ολα τα ποστ εδω μεσα κριτικης στον προπονητη αγνουν ολα οσα προανεφερα στα ποστ μου και δεν αναφερουν καν τις ευθηνες παικτων και παε.

Οταν χανεις ολοι φταινε,οταν η ομαδα εχει χαλια μαυρα ολοι φταινε και ο προπονητης φυσικα στο μεριδιο που του αναλογει. Εγω απλα καταμεριζω διαφορετικα τις ευθηνες 1.παε 2. παικτες 3. προπονητης. αν σε αυτο εχεις αντιλογο ή δεν συμφωνεις δεν εχω καποιο προβλημα αλλα πθιστευω τουλαχιστον εγω την αποψη μου την τεκμηριωσσα τοσο για το στησιμο οσο και για τις συνολικες ευθηνες του ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

KilledByDeath_4 έγραψε:
Olorin έγραψε:Μπατζετ 2008: 6,5
Μπατζετ 2011: 13

Ακτιβως τα διπλασια.
Και τοτε αντι για Βιερινια, Γεωργιαδη, Σαλπι στα πλαγια, ειχες Κονσεισαο, Λακη, Κωνσταντινιδη.
Αντι για Ετο, Λινο, Σταφυλιδη, Αποστολοπουλο, Λεοναρντο στα μπακ, ειχες Σναουτσνερ και Δαρλα. Οι συγκρισεις ειναι αμυλικτες, αλλα προφανως το αυτοπαραμυθιασμα ειναι προτιμοτερο για πολλους.

Οσο για τημ ηλικια που επικαλεισαι, ο Γκαρσια αποδιδει πολυ καλυτερα απο οτι τοτε. Οι Κοντρερας και Χαλκιας παιζουν σε θεσεις που η μεγαλη ηλικια θα επρεπε να τους κανει καλυτερους και οχι χειροτερους. Οι μονοι που εχουν δικαιολογια λογω ηλικιας ειναι οι Λινο και Ιβιτς. Τερμα με το παραμυθι της ηλικιας.
Α)εγω μιλαω για την επομενη χρονια οχι για την χρονια της σαρδελας.εκει διμορφωθηκε το μπατζετ μεχρι σημερα σχεδον.εκτος του κοντου φυσικα που και παλι εννοειτε δεν ειναι επιλογη μπολονι.

Β) το παρμυθι της ηλικιας δεν ειναι παραμυθι.Εκτος αν πιστευεις οτι με 35αριδες μπορεις να παιζεις σταθερα καλα σε 3 διοργανωσεις παραλληλα.Οταν ολος ο κορμος σου ειναι υπερηλικες ασχετα με την αξια σου και εσυ χαριζεις Βιτολο πχ ή δεν εχεις φροντισει να εχεις εναλλακτικες που σταδιακα θα αντικαταστησουν τους γερους σημαινει οτι δεν ειχες κανενα πλανο και οτι ο σαντος εχτιζε μονο για το σημερα αδιαφορωντας για το αυριο.

Γ) αν θες να βαλουμε τις μεταγραφες 2008/09 κατω και να δουμε και ποσες εινα ικαι τι συμβολαια ειχαν,τι προσφεραν και ποσοι αποτελεσαν λυση για σημερα.

Δ) Ειναι τραγικη η νοοτροπια την προπονητοφαγιας στην ελλαδα.Μετα 4 μηνες τον βαγαλαμε αχριστο...ποιον τον Μπολονι... που για μενα ειναι το μεγαλυτερο ονομα προπονητη που εχει ερθει τελευταια 25 χρονια στον ΠΑΟΚ.

Ε) το αστειο ειναι οτι η διοικηση τελευταια 2 χρονια μια σωστη αποφαση εκανε (Μπολονι) και αυτην θελουμε να την καψουμε.Αστειοι πραγματικα.

α) Και εγω γι' αυτην τη χρονια μιλαω. 2008-2009. Το μπατζετ ειναι πολυ μεγαλυτερο και λογω ακριβοτερων συμβολαιων και λογω διπλασιας φορολογιας. Αλλα ειναι σχεδον διπλασιο, πως να το κανουμε δηλαδη.

β) Μεγαλο παραμυθι. Το να χρησιμοποιειται η ηλικικια ως δικαιολογια ΣΥΝΟΛΙΚΑ ειναι αμπαλοσυνη. Ο καθε παικτης πρεπει να εξεταζεται ξεχωριστα αναλογα με τη θεση που παιζει και το σκαρι του. Επαναλαμβανω λοιπον, γιατι μαλλον δεν το καταλαβες την πρωτη φορα, οτι ο Γκαρσια αποδιδει καλυτερα απο οτι τοτε. Οι Κοντρερας και Χαλκιας θα επρεπε να αποδιδουν τουλαχιστον το ιδιο με τοτε. Μονο οι Λινο και Ιβιτς ειναι δικαιολογημενα χειροτεροι.

γ) Το 80% του ροστερ εχει παραμεινει ιδιο με τοτε. Οποτε το επιχειρημα σου δε στεκεται. Παρε τη βασικη ενδεκαδα. Χαλκιας, Κοντρερας, Μαλεζας, Γκαρσια, Λινο, Ιβιτς, Σναουτσνερ, Αθανασιαδης, Βιειρινια. Δηλαδη 9 στους 11 απο αυτους που επαιξαν χθες (η θα επαιζαν αν η προπονηση του Καϊτελ δεν τραυματιζε το μισο ροστερ) ειναι απο εποχης Σαντος η και παλιοτερα. Οποτε ουτε αυτο το επιχειρημα σου στεκεται.

δ) Κανεις δεν εβγαλε τον Μπολονι αχρηστο. Το αντιθετο καποια προβατα του εδωσαν ονοματα οπως Γατα, Αλεπου των Παγκων και αλλα προσωνυμια ζωων. Αχρηστος δεν ειναι, πηρε πρωταθλημα με τη Σπορτινγκ στην πρωτη του χρονια. Αν και παρελαβε ετοιμη ομαδα, κατι σωστο θα εκανε εκει. Οπως και στη Ρεν και τη Στανταρ Λιεγης. Αυτο δε σημαινει οτι ντε και καλα πρεπει να πετυχει η οτι ταιριαζει και στον ΠΑΟΚ.
Για να πετυχει καποιος πρεπει πρωτα απο ολα να πιστευει σε αυτο που κανει και να μην ειναι σταρχιδιστης. Οπως προφανως ειναι ο Μπολονι. Υπεγραψε μονο για 2 χρονια και ειχε τασεις φυγεις με το καλημερα. Υπαρχει ορος στο συμβολαιο του οτι αν του ερθει προσφορα απο αλλη ομαδα, μπορει να φυγει οποτε θελει. Και απο οτι τον κοβω, με την πρωτη ευκαιρια θα την κανει γι' αλλου. Και μετα αναρωτιωμαστε γιατι εχουμε 15 βαθμους σε 11 παιχνιδια...

ε) Μονη της καιγεται...
Παρα τα ασχημα αποτελεσματα μεχρι τωρα, αν ο Μπολονι ηταν αποφασισμενος και εδινε τα παντα στην ομαδα, θα υπηρχε ακομα η ελπιδα της ανακαμψης. Οπως το εκανε ο Σαντος το 2009-2010, οπως το εκανε ο Φερειρα φετος. Και οι δυο ειναι δουλευταραδες και εδωσαν τον εαυτο τους στις ομαδες τους. Να το κανει και ο Μπολονι, αυτο ζηταω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Κυρ 27 Νοέμ 2011, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

α) ασε τις εφοριες και σου ξαναειπα παρε τα συμβολαια που ειχες επι Σαντος 2008/09 κ' 2009/10. παρε ποσες μεταγραφες εγιναν και με τι συμβολαια. για να σε βγαλω απο τον κοπο εν μερη ειχες 12 συμβολαια πανω απο 400χιλ. πλεον εχεις εναν κοντο με 800,εναν κοντρερας με 600 και ολοι οι αλλοι 300 πανω- κατω.εχεις και 6 πιτσιρικαδες με μηδενικα συμβολαια ,μπαλαφα με 120 ,Κλαους με λιγοτερα και και και.

β) ο γκαρσια αποδιδει τωρα καλυτερα απο τελευταια χρονια Σαντος που χτυπουσες τιτλο ? μαλιστα ... και Κοντρερας φυσικα αποδιδει πολυ πολυ καλυτερα ε ? εγω γιατι δεν το βλεπω αυτο που λες.Γκαρσια εξ αρχης ηταν παικταρας απλα εχανε το ελεγχο σε αλλα.

γ) πριν μου πεις για το επιχειρημα που δεν στεκει πρπει να καταλαβεις το επιχειρημα κατι που προφανως δεν εκανες.Ο ιδιος ειπα οτι 80% το ροστερ ειναι απο τοτε οπως και το μπατζετ.Οποτε πως λες δεν στεκει ? εγω σου ειπα να βαλουμε ποσοι ηρθαν χωρις να προσφερουν εκτος απο αυτους.Και συνολικα να το δουμε σε τι ποσοστο προσεφεραν ή ειχαν να δωσουν κατι μετα απο αυτην την διετια. Για μενα περα απο Γκαρσια ,Κοντρερας,Βιερινια ολοι οι αλλοι τελειωσαν με την φυγη Σαντος και λογο ηλικια φυσικα αλλα και λογω κακης μεταβασης μετεπειτα. Ο Κλαους δεν ειναι του Σαντος ισα ισα θα τον εκαιγε για να παιζει ο Σακης και ο Εντινιο.

δ) ακριβως τα ιδια λεγαν για Σαντος ,δεν ταιριαζει,δεν μπορει να καταλαβει το dna της ομαδας,ειναι χεστης,δεν παιζουμαι ωραια κ.ο.κ Εχει αποδειχτει οτι ολοι λεγαν π@π^ριες.ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε ανθρωπο να ασχολειτε σοβαρα με την δημιουργια και παραγωγη,να θελει να βαλει βασεις για μια ομαδα που θα εχει διαρκεια 7-8-9 χρονια ,ειναι η πρωτη φορα καποιος που ειδε 6 πιτσιρικια και λεει θα τα ανεβασω ,θα δουλεψω,θα τα βοηθησω.Το οτι αυτο το κοροιδευουν καποιοι επειδη η πρωτη ομαδα ειναι γυμνη δεν φταιει αυτος ,ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο 5 ενδεκαδατους παικτες τουλαχιστον,να φυγουν οι 35αριδες,να φυγουν οι πλουσια αμοιβομενοι (κοντος) και να αφησεις τον προπονητη να διαχειριστει το μπατζετ οπως ακριβως εκανε και ο Σαντος.ετσι λειτουργεις σωστα οχι με μια ξεπερασμενη ομαδα που επιβαλλεις στον προπονητη.

ε) οταν του δωσεις αυτα που ζηταει και αποτυχει τοτε θα καει μονος του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε αφήστε τις θεωρίες και να σταθούμε δίπλα στον κοουτς με τα οποία λάθη κάνει η θα κάνει
Μόνο κέρδος θα έχουμε απο αυτο....
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Μαλλον δεν διαβασες οτι συγκρινω με τη χρονια 2008-2009. Το ξεκαθαρισα απο την αρχη και το εχω επαναλαβει δυο φορες μεχρι τωρα. Παμε αλλη μια: ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009-2009!!!
Ελεος δηλαδη...

Το α το προσπερνω, γιατι εχω ηδη πει τα νουμερα του μπατζετ τοτε και τωρα. Τωρα ειναι διπλασια. Ειτε σ'αρεσει ειτε δε σ'αρεσει.

β) ...2008-2009 γ@μω το κερατο μου μεσα... 2008-2009. Ναι, ο Γκαρσια αποδιδει καλυτερα τωρα απο οτι το 2008-2009. Ο Κοντρερας θα επρεπε να αποδιδει το ιδιο. Το οτι δεν το κανει ειναι αποτελεσμα κακης διαχειρησης και οχι λογω ηλικιας (...ελεος).

γ) Αυτοαναιρεισαι. Ειπες οτι ο Σαντος δε νοιαζοταν για το μελλον μπλα μπλα μπλα...και μετα παραδεχεσαι οτι το 80% του ροστερ μας προερχεται απο εκεινη την περιοδο. Ε τι να πω παραπανω.

Για το δ εχω απαντησει στο προηγουμενο ποστ.

ε) Μονο ο Γκουαρντιολα, ο Φεργκιουσον και ο Μουρινιο παιρνουν αυτο που ζητανε. Ολοι οι αλλοι προπονητες στον κοσμο αναγκαζονται να κανουν συμβιβασμους.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Σαν να διαβαζω τον "Πρωταγορα" του Πλατωνα με τα επιχειρηματα που αναιρουνται και τις θεσεις που αποδεικνυονται! :D :D
Αντι να τρωγωμαστε μεταξυ μας μηπως να κανουμε λιγη υπομονη και να δουμε που θα μας βγαλει η επιλογη Μπολονι; Και ο Σαντος 9ους μας εβγαλε την πρωτη χρονια του αλλα 2 χρονια μετα χτυπουσαμε πρωταθλημα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

KilledByDeath_4 έγραψε: Εγω απλα καταμεριζω διαφορετικα τις ευθηνες 1.παε 2. παικτες 3. προπονητης.

Στο 1 συμφωνώ μακράν..
Για το 2 και το 3 δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα με ποιά σειρά να τα βάλω.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Olorin έγραψε:
γ) Αυτοαναιρεισαι. Ειπες οτι ο Σαντος δε νοιαζοταν για το μελλον μπλα μπλα μπλα...και μετα παραδεχεσαι οτι το 80% του ροστερ μας προερχεται απο εκεινη την περιοδο. Ε τι να πω παραπανω.

ναι ακριβως απλα δεν μπορεις να το πιασεις.εγω εστιαζω στο ποσοι απο αυτο το 80% ειναι ικανοι να προσφερουν σημερα.30 μεταγραφες επι θητειας του και ειναι 2,3,4,5 ? αυτο εννοω.φυσικα δεν νοιαζοταν για το μελλον ,τι σου αφησε εκτος απο βιερινια και τον 35αρι >γκαρσια,κοντρερας ? τιποτα .(να βαλω και μαλεζα που δεν ηταν μεταγραφη του αλλα με το σπαθι του ξεχωρισε)
και προσεχε δεν κραζω σαντος ο τυπος ηρθε εκανε ομαδα για 2 χρονια και εφυγε καβαλα στο αλογο,την δουλεια του εκανε.
αν δεν το πιασες και παλι λυπαμαι αλλα κουραζομαι.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Εγω να δεις.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Ο Σάντος έτυχε καθολικής αναγνώρισης του λαού μας μόνο όταν έφυγε, αυτό είναι γεγονός.
Επίσης γεγονός είναι ότι μέχρι το διπλό στο Καραισκάκη το Γενάρη του '10 και τι δεν λέγανε οι περισσότεροι 3 χρόνια για τον Σάντος..όχι είναι άμπαλος, όχι δεν παίρνει ντέρμπυ, όχι τι μπάλα είναι αυτή που παίζουμε, όχι κάνουμνε τελικές με το σταγονόμετρο, όχι τ'@ρχίδια μας κουνιούνται..
Έχουμε έναν σοβαρό άνθρωπο και γνώστη στον πάγκο όπως και τότε, η διοίκηση νομίζω τον αφήνει να δουλέψει, οι ομάδες ΔΕΝ χτίζονται σε 5 και 6 μήνες όπως πάλι αποδείχτηκε επί Σάντος και όσο για μας καλό είναι να μην ζαλίζουμε τ'αρχίδια του κόσμου στην 5, στη 4 και στα ράδια ότι τάχα μου ξέρουμε κάτι παραπάνω από αυτόν και ότι αν έκανε το ένα και το άλλο που λέμε εμείς το αποτέλεσμα χθες θα ήταν 10-0.
Και ναι ο κορμός της ομάδας έχει λήξει από πέρσι..δε γίνεται 35ρηδες να είναι αναντικατάστατοι, κάποιος πρέπει να κάνει το ξεχαρβάλωμα και την ανανέωση, πολύ σοφότερο είναι αυτό να το κάνει ο Μπόλονι παρά ο Δώνης, ο Τσιώλης ή ο Χάβος, γιατί κάπου εκεί θα καταλήξουμε μετά τον Μπόλονι.Βέβαια υπάρχουν και που θα προτιμούσαν Τσιώλη και Χάβο, εκεί απλά πας πάσο.
Αυτά
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

xristos14 έγραψε:δε γίνεται 35ρηδες να είναι αναντικατάστατοι
Δοξασι ο θεος, δοξασιιιιιιι, κυρ'ελεησον, κυρ'ελεηηηηηηηησοοοοοον. Αααααααμηηηηηηην.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ναι μέν, αλλά και στον γαύρο των 42 παιχτών ο 35χρονος Ιμπαγάσα αναντικατάστατος είναι.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Δεν εχει σημασια. Ειναι 35 χρονων λαιμαι.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

μετα απο αρκετη σκεψη, κατεληξα οτι δεν κανουμε ομαδα για να παμε καλα φετος αλλα ομαδα για τα επομενα χρονια! με πολλους ελληνες! αφηστε το γαυρο να παρει πρωταθλημα και του χρονου να ψαχνεται για ελληνες για να παρει αδεια απο ουεφα... εμεις θα εχουμε συνολο απο φετος ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”