Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- ΑποστόληςΑ
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Η αλήθεια είναι ότι παραείναι σαν τους άλλους, το τελευταίο δίμηνο, αυτός που έχει ρήτρα 15 μύρια...
Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να τον αναπληρώσουμε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα είναι μέτρια.
Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να τον αναπληρώσουμε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα είναι μέτρια.
Ρε συ ταγματάρχη, δηλαδή εσένα ΔΕΝ σου φαίνεται κάπως η όλη φάση με την απόδωση του Βιειρίνια? Ξέχασε την μπάλα που ήξερε? Δεν το νομίζω.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:το επομενο ''φαγωμα'' του περηφανου ξερολα παοκτση...... εχει πλεον ονομα.....ΒΙΕΡΙΝΙΑ...
......το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να σηκωθεις να φυγεις....
.....εδω αγορι μου δεν......δεν....
....τραυματιζεσαι στο 30 και σου την λενε....
τι να λεμε τωρα....
ΠΑΟΚΤΣΗ τον μεγαλειο σου ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ.....
Υ.Γ.Moic...σου ειχα πει τον λογο της σιωπης.....
....τωρα καταλαβαινεις γιατι.
Για μενα το προβλημα μας ειναι εξοφθλαμο...η ομαδα που φτιαξαμε και στηριζοτανε σε 4 5 παικτες ΤΕΛΕΙΩΣΕ/...Αυτοι ηταν οι Γκαρσια Ιβιτς Κονδορας σορλεν Λινο βιερι...σορλεν εφυγε....Ιβιτς δε μπορει..Γκαρσια μπορει οταν παιζει το ιδιο και ο κονδορας και λινο...αλλα ειναι στα 34 33 34....
Η λυση για μενα ειναι μια....Να προσπαθησουμε μα κανουμε τον βιερι να παιξει μπαλα ή να προωθηθει διαφορετικα και να τον ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ>>>>.....με 5 μεγαλα συμβοαλαι παικταραδων 3 4 εργαλεια αλλα σναου φωτακη και πολλους σταφυλιδηδες////
Η ομαδα ειναι φουλ στις μετιοτητες///και εχθρος του καλου ειναι το μετριο.....οχι το κακο....Δλδ αν μεινουμε εκτος πλει οφ θα το κτλαβουμε καλυτερα..αν και δεν το θελω λογω οικονομικης κατστροφης που θα επακολουθησει....
Η λυση για μενα ειναι μια....Να προσπαθησουμε μα κανουμε τον βιερι να παιξει μπαλα ή να προωθηθει διαφορετικα και να τον ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ>>>>.....με 5 μεγαλα συμβοαλαι παικταραδων 3 4 εργαλεια αλλα σναου φωτακη και πολλους σταφυλιδηδες////
Η ομαδα ειναι φουλ στις μετιοτητες///και εχθρος του καλου ειναι το μετριο.....οχι το κακο....Δλδ αν μεινουμε εκτος πλει οφ θα το κτλαβουμε καλυτερα..αν και δεν το θελω λογω οικονομικης κατστροφης που θα επακολουθησει....
-
......οι ομαδες στηνωνται γυρω απο μεγαλους παικτες.....
.......εμεις εχουμε 2.Ο ενας ειναι 35 αρα δεν μπορεις να στησεις την ομαδα πανω του.
Ο αλλος ειναι 25 αρα οτι ειναι να κανεις ,αν θελεις να δεις εναν αλλο ΠΑΟΚ,το κανεις με αυτον σαν κολωνα.
ΔΕΝ πουλας τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ.....τον κρατας,και επενδυεις πανω του σαν ΠΑΟΚ.
Αφου ΔΕΝ υπαρχουν λεφτα για να παρεις παικτες,τοτε ανεβαζεις με οποιο κοστος τα ταλεντα που εχεις στην πρωτη ομαδα.Τα ταλεντα θελουν και καποιον να τους εμπνεει και να τους καθοδηγει.Αυτος ειναι ο ΒΙΕΡΙΝΑ.....και μονο ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ μπορει να εχει αυτον τον ρολο στον νεο ΠΑΟΚ που θα χτιστει.
Βεβαια αυτο εχει και το κοστος του.
Εχεις τα ''νεφρα'' να σηκωσεις σαν Παοκτσης τετοιο φορτιο;Εχεις το ''στομαχι'' να αντεξεις τις πικρες που φυσιολογικα θα ερθουν στην αρχη;
Αν εχουμε,επειδη και για μενα αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ που υπαρχει ελπιδα να αλλαξουμε σαν ομαδα επιπεδο
τοτε ας το παρουμε αποφαση, να δουμε εναν ΠΑΟΚ με οριζοντα 3ετιας.βασισμενο στα νιατα.
Αν δεν εχουμε.... τοτε θα ανακυκλωνωμαστε συνεχεια γυρω απο τον '''ασθενη''' που λεγεται ΠΑΟΚ.
Υ.Γ....επειδη εχω ζησει ολους τους τιτλους που εχει παρει αυτη η ομαδα....και τα μαλλια μου ασπρισανε βλεπωντας τοσα χρονια καθε λογης ''περιεργους'' να φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ.....
εχω να πω οτι θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος της ιστοριας του ΠΑΟΚ αν φυγει ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ......
.......εμεις εχουμε 2.Ο ενας ειναι 35 αρα δεν μπορεις να στησεις την ομαδα πανω του.
Ο αλλος ειναι 25 αρα οτι ειναι να κανεις ,αν θελεις να δεις εναν αλλο ΠΑΟΚ,το κανεις με αυτον σαν κολωνα.
ΔΕΝ πουλας τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ.....τον κρατας,και επενδυεις πανω του σαν ΠΑΟΚ.
Αφου ΔΕΝ υπαρχουν λεφτα για να παρεις παικτες,τοτε ανεβαζεις με οποιο κοστος τα ταλεντα που εχεις στην πρωτη ομαδα.Τα ταλεντα θελουν και καποιον να τους εμπνεει και να τους καθοδηγει.Αυτος ειναι ο ΒΙΕΡΙΝΑ.....και μονο ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ μπορει να εχει αυτον τον ρολο στον νεο ΠΑΟΚ που θα χτιστει.
Βεβαια αυτο εχει και το κοστος του.
Εχεις τα ''νεφρα'' να σηκωσεις σαν Παοκτσης τετοιο φορτιο;Εχεις το ''στομαχι'' να αντεξεις τις πικρες που φυσιολογικα θα ερθουν στην αρχη;
Αν εχουμε,επειδη και για μενα αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ που υπαρχει ελπιδα να αλλαξουμε σαν ομαδα επιπεδο
τοτε ας το παρουμε αποφαση, να δουμε εναν ΠΑΟΚ με οριζοντα 3ετιας.βασισμενο στα νιατα.
Αν δεν εχουμε.... τοτε θα ανακυκλωνωμαστε συνεχεια γυρω απο τον '''ασθενη''' που λεγεται ΠΑΟΚ.
Υ.Γ....επειδη εχω ζησει ολους τους τιτλους που εχει παρει αυτη η ομαδα....και τα μαλλια μου ασπρισανε βλεπωντας τοσα χρονια καθε λογης ''περιεργους'' να φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ.....
εχω να πω οτι θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος της ιστοριας του ΠΑΟΚ αν φυγει ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ......
Όντως ο Βιερίνια είναι παίκτης που αξίζει να χτίσεις πάνω του.
Εγώ σαν ΠΑΟΚτσής έχω στομάχι να ξεπερνάω τα κλαρίνα που κάνω κάθε 2η αγωνιστική. Ο Βιερίνια ως παίκτης έχει αυτό το στομάχι? Είναι δυνατόν ένας καλός και εξελίξιμος παίκτης της κλάσης του Βιερίνια να θέλει να παίξει στο σκορποχώρι που είναι ο τωρινός ΠΑΟΚ? Με διοίκηση φάντασμα, μηδέν προοπτική και αβέβαιο οικονομικό μέλλον?Δηλαδή ο Πορτογάλος τί είναι , ο μακάκας της υπόθεσης? Νομίζω ότι ζητάμε πολλά
Εγώ σαν ΠΑΟΚτσής έχω στομάχι να ξεπερνάω τα κλαρίνα που κάνω κάθε 2η αγωνιστική. Ο Βιερίνια ως παίκτης έχει αυτό το στομάχι? Είναι δυνατόν ένας καλός και εξελίξιμος παίκτης της κλάσης του Βιερίνια να θέλει να παίξει στο σκορποχώρι που είναι ο τωρινός ΠΑΟΚ? Με διοίκηση φάντασμα, μηδέν προοπτική και αβέβαιο οικονομικό μέλλον?Δηλαδή ο Πορτογάλος τί είναι , ο μακάκας της υπόθεσης? Νομίζω ότι ζητάμε πολλά
- xrictoforoc
Χθες φάνηκε να έχει όρεξη να παίξει....μετά από καιρό.Εγώ ανυπομονούσα να δω την απόδοση του στον αγώνα με την Τότεναμ,αλλά δυστχώς απ'ότι φαίνεται θα χάσουμε την ευκαιρία να τον δούμε να ρίχνει σακούλες,σε Bale,Modric κλπ.
Χάθηκε το παιχνίδι κατά τη γνώμη μου...
Χάθηκε το παιχνίδι κατά τη γνώμη μου...

- navigator11
εχει αποδείξει ο βιεϊρίνια,πέραν της αξίας του -δεν αντιλέγω- και της καθόλου σίγουρης διάθεσής του να παραμείνει σε μία ομάδα που με τα τρέχοντα δεδομένα είναι αδύνατο να εξακολουθήσει να'ναι όσο ανταγωνιστική ήταν πρίν λίγα χρόνια,ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος να είναι καθαρά αγωνιστικά το Α και το Ω του μελλοντικού ΠΑΟΚ;προσωπικά,ακόμα δεν έχω πειστεί πως μπορεί να το κάνει.το ότι είναι ποιοτικότατος παίχτης είναι άλλο καπέλο.τα "άντερα" του γκαρσία ας πούμε εν ώρα αγώνα δεν μου τα έχει δείξει σχεδόν ποτέ.δεν παραβλέπω και τον παράγοντα της εμπειρίας ασφαλώς,που'ναι καταλυτικός.αλλά αρχηγικός πιστεύω πως γεννιέσαι.δύσκολα μαθαίνεις να γίνεις.
+123
Συμφωνω εχει δειξει οτι ειναι πολυ καλος παικτης αλλα ηγετης Δεν εχει δειξει οτι ειναι...στη σειρα για μενα ειανι Γκαρσια Ιβιτς - κονδορας και μετα βιερι -λινο που ναι καλοι παικτες αλλα οχι ηγετες..
Συμφωνω εχει δειξει οτι ειναι πολυ καλος παικτης αλλα ηγετης Δεν εχει δειξει οτι ειναι...στη σειρα για μενα ειανι Γκαρσια Ιβιτς - κονδορας και μετα βιερι -λινο που ναι καλοι παικτες αλλα οχι ηγετες..
παντως στα ευρωπαικα ματς περσι και φετος ηταν ο ηγετης...
-
Εμένα πάντως χθες μου φάνηκε αρκετά ορεξάτος πάντως...Δεν έκανε βέβαια τίποτα ιδιαίτερα ουσιαστικό αλλά έδειχνε την χαμένη του τώρα τελευταία διάθεση
- ΑποστόληςΑ
Περαστκά παλικάρι! Εύχομαι γρήγορη επιστροφή και επάνοδο στο γνωστό επίπεδο! Η απουσία σου όμως μεθαύριο είναι πολύ-πολύ σημαντική!
Ολη η ομαδα δειχνει ξενερωμενη, στον Βιερινια κολλησατε?
-
.......δηλ. επειδη δεν παιζει το πουλεν...δεν θα γραψω;.....τι λετε ρεεεεεε....
.......... αντε παικταρα μου...αντε καψουρα μου μεγαλη....αιντε αετοπουλο...
τρελανε μας παλι......
Αιντεεεεε......ΠΑΟΚΑΡΑ μου.....
.......εχουμε τρελαθει τελειως ρε π@στη μου με τον ΠΑΟΚ....
....ρε γαμω την τρελα που κουβαλαω, γερος ανθρωπος

.......... αντε παικταρα μου...αντε καψουρα μου μεγαλη....αιντε αετοπουλο...
τρελανε μας παλι......
Αιντεεεεε......ΠΑΟΚΑΡΑ μου.....

....ρε γαμω την τρελα που κουβαλαω, γερος ανθρωπος

-
επειδη εχουν μπλοκαρει ολα.....το γραφω απο εδω.....
.... ευχαριστω θεε μου......
.... ευχαριστω θεε μου......