9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- khaledfreepaok
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
εξω ο κοντος ΤΩΡΑ και απληρωτος.και αμα αγαπαει οσο λει τον ΠΑΟΚ να μην κανει προσφυγη.
- navigator11
joshua έγραψε:Πραγματικα εχει γινει πολυ κουραστικο το παρον τοπικ.Ας κουρασω και εγω οποτε αλλη μια φορα.Σε ενα συνολικα ελληνικο ποδοσφαιρο υπο τεραστια κριση, αλλα και ειδικα σε εναν ΠΑΟΚ, που τα επομενα 2-3 χρονια λογω συγκυριας αλλα και κακης διαχειρισης των προηγουμενων ετων, θα οδηγηθει σε συμβολαια με ταβανι τα 300.000, παικτης που παιρνει εστω και ευρω παραπανω,ποσο μαλλον καποιες εκατονταδες χιλλιαδες και δεν εχει σαφη θεση στο αγωνιστικο πλανο της ομαδας καλως η κακως δεν χωραει.
αυτά όλα αγαπητέ τζός είναι προσωπικές μας θεωρήσεις.για τον αν χωράει ή οχι ο κοντός ΣΑΦΩΣ στο πλάνο της ομάδας.ο μπόλονι προς το παρόν δε μου δείχνει να ασπάζεται μιάν ανάλογη άποψη.δεν πιστεύω ούτε πως θα μασούσε να τον άφηνε έξω απ'την 11άδα,αν τον είχε πείσει ήδη ο γεωργιάδης πως την "έχει" τη θέση.ή όποιος άλλος.ούτε πως εξαναγκάζεται εκ της διοίκησης να τον βάζει να παίζει και τον βάζει θέλοντας να αποφύγει την όποια τυχόν γκρίνια.οπότε,γνώμη μου,δεν είναι κομψό,γενικά το γράφω,να προσπαθείται να γίνεται εξαντικειμενικοποίηση προσωπικών πιστεύω.να δεχτώ πως δεν προσφέρει τα αναμενόμενα,σε λογικά πάντα πλαίσια κι έξω από κάθε αντιμετώπιση του παίχτη με περίσσια δυσμενή προαίρεση από ορισμένους φυσικά.
το κολλημα με τον ΄΄κοντο΄΄ μου θυμιζει λιγο
[youtube]JZi2lQf6_u8[/youtube]
[youtube]0YM94uTChLM[/youtube]
[youtube]JZi2lQf6_u8[/youtube]
[youtube]0YM94uTChLM[/youtube]
-
Άντε ρε Σάλπι κάνε μερικές ματσάρες μπας και πεάσουμε κάνα ήσυχο σαββατοκύριακο..
- george aspromayros
αντε παιχταρα μην ακους κανεναν. Παιξε τη μπαλιτσα σου ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ θα κρινει αν θα παιξεις η οχι και σε τι θεση. Και μπραβο σε σενα και καποια απο τα παιδια που δεν πιεζετε τη διοικηση βλεποντας τις δυσκολιες με τα οικονομικα.
χαιδέψτε άφοβα τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ μας!
ευχαριστήστε τους επειδή δε φωνάζουν για τα χρωστούμενα!
ίσως και να τους δώσουμε και αύξηση γι αυτό
Εντλαξει δεν είναι μόνο αυτός.Είναι όμως ΚΑΙ αυτός...Παικταράς και μαλακίες...Ήταν παικταρας..όποιος δε μου δείχνει πως είναι παικταράς δεν τον λέω παικταρά..

danirifle έγραψε:χαιδέψτε άφοβα τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ μας!
Photis έγραψε:Εντλαξει δεν είναι μόνο αυτός.Είναι όμως ΚΑΙ αυτός...Παικταράς και μαλακίες...Ήταν παικταρας..όποιος δε μου δείχνει πως είναι παικταράς δεν τον λέω παικταρά..
Δεν σας βλέπω να γράφετε τα ίδια και στο τόπικ του Βιειρίνια.Karelias έγραψε:Αγωνιστικό τίποτα σε μια ομάδα αδιάφορη.
Εκτός αν σας μάγεψε η σημερινή του απόδοση.
-
DC έγραψε:danirifle έγραψε:χαιδέψτε άφοβα τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ μας!
ίσως και να τους δώσουμε και αύξηση γι αυτόPhotis έγραψε:Εντλαξει δεν είναι μόνο αυτός.Είναι όμως ΚΑΙ αυτός...Παικταράς και μαλακίες...Ήταν παικταρας..όποιος δε μου δείχνει πως είναι παικταράς δεν τον λέω παικταρά..
Δεν σας βλέπω να γράφετε τα ίδια και στο τόπικ του Βιειρίνια.Karelias έγραψε:Αγωνιστικό τίποτα σε μια ομάδα αδιάφορη.
Εκτός αν σας μάγεψε η σημερινή του απόδοση.
οσο λαθος ειναι να χτυπας εναν γονατισμενο ψυχολογικα σαλπι....
....τοσο τραγικος γινεσαι εσυ οταν πας να κανεις τον '''πονηρο''......
...... τον Βιερινια μην τον πιανεις στο στομα σου.....
...γαμω τα μυαλα που κουβαλαμε γαμω....
Η-Ρ-Ε-Μ-Ι-Α.!
Ο DC χαριτολογώντας το λέει...
Αλλά στον ΠΑΟΚ ίδια μέτρα και σταθμά ποτέ δεν θα υπάρξουν...ακόμα και στην κριτική..
Ο DC χαριτολογώντας το λέει...
Αλλά στον ΠΑΟΚ ίδια μέτρα και σταθμά ποτέ δεν θα υπάρξουν...ακόμα και στην κριτική..
Αν εσύ κατάλαβες αυτό, τότε ....ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: ....τοσο τραγικος γινεσαι εσυ οταν πας να κανεις τον '''πονηρο''.......
Και μια παράκληση: Αν ευκολύνεσαι, άλλαξε το "τραγικός" γιατί την έχω σιχαθεί αυτή την πιπίλα, που την ακούω όλη μέρα στα ράδια και την διαβάζω σε όλα τα ποστ. Ό,τι άλλο και να με πεις, δεν έχω πρόβλημα. Ειλικρινά.