ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα.
Re: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα.
Εύχομαι και παρακαλώ τον μικρό να τον προσέξουν γιατί αυτός θα αφήσει εποχή αν δεν παρασυρθεί από την άρρωστη νοοτροπία των υπολοίπων..

Λογικη εξελιξη ρε παιδια ειναι...για να εχει συνεχη ανοδικη πορεια η ομαδα θελει συνεχομενα λιγες αλλα καλες προσθηκες.
Δηλαδη πριν 3 χρονια ειχες Γκαρσια,κοντρερας,ιβιτς,χαλκια (σε καλη ηλικια) κονσεισαο,μουσλι,μαρκος αντονιο και βιειρινια. για να πας καλα χρειαζεται να παρεις μεσα σε 3 χρονια τους αναλογους ποιοτικα παικτες σε καλη ηλικια ωστε να δεσουν με αυτους που προανεφερα που θα γερνανε σιγα σιγα. αν αγινοταν αυτο θα ειχαμε ομαδαρα, απλα και ομορφα.
ΑΛΛΑ οταν δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις και εκτος αυτου δινεις και 2 μυριακια για τον κουτσι κουτσι γιαγια....τοτε αστα να πανε.
Οταν τα τελευταια χρονια δεν εχεις βρει μεγαλο χορηγο και ψαχνεις κανα κοκκαλακι απο ΟΠΑΠ και το παιζει και θιγμενος τοτε...
Οταν δν μπορεις να εισαι συνεπης σε πληρωμες, οταν λες στους παικτες επειδη δν πληρωνεις οτι θα σας δωσουμε καμια 100αρα συνολικα παραπανω εισητηρια με την τοτεναμ μπας και πατσισεις κανενα χρωστουμενο, οταν οι κινησεις σου δεν εχουν πλανο τοτε δεν πας πουθενα...οταν περιμενεις μονο απο το λαο μπας και παρεις λεφτα τοτε ειμαστε απλα μια 3-4 ομαδα που απλα παραμενει σοβαρη εξαιτειας της ιστοριας της και τπτ αλλο.
Δεν ειναι τπτ δυσκολο να καταλαβουμε...απλα ειναι τα πραματα.ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Δηλαδη πριν 3 χρονια ειχες Γκαρσια,κοντρερας,ιβιτς,χαλκια (σε καλη ηλικια) κονσεισαο,μουσλι,μαρκος αντονιο και βιειρινια. για να πας καλα χρειαζεται να παρεις μεσα σε 3 χρονια τους αναλογους ποιοτικα παικτες σε καλη ηλικια ωστε να δεσουν με αυτους που προανεφερα που θα γερνανε σιγα σιγα. αν αγινοταν αυτο θα ειχαμε ομαδαρα, απλα και ομορφα.
ΑΛΛΑ οταν δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις και εκτος αυτου δινεις και 2 μυριακια για τον κουτσι κουτσι γιαγια....τοτε αστα να πανε.
Οταν τα τελευταια χρονια δεν εχεις βρει μεγαλο χορηγο και ψαχνεις κανα κοκκαλακι απο ΟΠΑΠ και το παιζει και θιγμενος τοτε...

Οταν δν μπορεις να εισαι συνεπης σε πληρωμες, οταν λες στους παικτες επειδη δν πληρωνεις οτι θα σας δωσουμε καμια 100αρα συνολικα παραπανω εισητηρια με την τοτεναμ μπας και πατσισεις κανενα χρωστουμενο, οταν οι κινησεις σου δεν εχουν πλανο τοτε δεν πας πουθενα...οταν περιμενεις μονο απο το λαο μπας και παρεις λεφτα τοτε ειμαστε απλα μια 3-4 ομαδα που απλα παραμενει σοβαρη εξαιτειας της ιστοριας της και τπτ αλλο.
Δεν ειναι τπτ δυσκολο να καταλαβουμε...απλα ειναι τα πραματα.ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Ντροπή, αδιαφορία και πάνω απ ολα ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
Η οποία θα γίνει εμφανής και στον πλέον αδαή συνοπαδό την Τετάρτη, όπου η ομάδα
θα πετάει φωτιές, χωρίς ίχνος ειρωνίας.
Καλύτερος παίχτης του ΠΑΟΚ ο Σταφυλίδης με διαφορά.
Όλοι οι άλλοι μια καρικατούρα που τυχαίνει να φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα.
Αλλά δεν πειράζει, θα τρελάνουν κόσμο την Τετάρτη.
Η οποία θα γίνει εμφανής και στον πλέον αδαή συνοπαδό την Τετάρτη, όπου η ομάδα
θα πετάει φωτιές, χωρίς ίχνος ειρωνίας.
Καλύτερος παίχτης του ΠΑΟΚ ο Σταφυλίδης με διαφορά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ελειπε ο γκαρσια ελειπε ο λινο κ εχουμε αλλαγη θεσης κοντρερας και αθανασιαδη ...και παιζεις με παπαζογλου φορ που κακα τα ψεμματα δε κανει παρα μονο για αλλαγη οταν νικας 3-0....
ειναι σαν να θες να χασεις το παιχνιδι με το ζορι γτ μονο ετσι θα μπορουσαμε να το χασουμε κ εγινε
ειναι σαν να θες να χασεις το παιχνιδι με το ζορι γτ μονο ετσι θα μπορουσαμε να το χασουμε κ εγινε
Δεν υπάρχει άρρωστη νοοτροπία προσπάθησαν αλλα πιστεύω ότι οι αλχημείες που κάναμε στο πρώτο ειδικα ημίχρονο μας κόστισαν τραυματίστηκε και ο αντελινο ....ντεφορμε σήμερα ο λαζλο όλοι όμως δικαιούνται μια κακη μέρα....η φάση του κλαους ήταν πέναλτι στους γαβροβαζελους θα το εδίνε με κλειστά ματιά παρ όλα αυτα έπρεπε να σκοραρουμε πολυ ποιο νωρίς όταν δεν μπορείς να τους βάλεις στα δίχτυα ειδικα τέτοιες ομάδες δεν μπορείς να πεις τίποτε ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΆΛΛΟΣ......
Ο σταφύλλιδης ήταν φοβισμένος στο πρώτο αλλα στο δεύτερο όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε ένα μέρος του ταλέντου του....
Ο σταφύλλιδης ήταν φοβισμένος στο πρώτο αλλα στο δεύτερο όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε ένα μέρος του ταλέντου του....
Karelias έγραψε:
μην το γέλας καθόλου ένα διπλό στην τοτεναμ είναι πολυ μεγάλη υπόθεση μην μπερδευουμε το ένα με το άλλο .....μετα απο χρονια την ισοπαλία με Κέρκυρα δεν θα την θυμόμαστε αλλα μια ευρωπαϊκή επιτυχία δεν ξεχνιέται ποτε....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
εδω δε μπορουμε να νικησουμε τη κερκυρα κ τον αστερα θα παρουμε 2 με τη τοτεναμ που ηρθε με τα 18 χρονοα κ δε μπορουσαμε να νικησουμε
????

????

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Σάβ 26 Νοέμ 2011, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν το γελάω καθόλου αδερφέ.
Είμαι σίγουρος ότι και 5-0 να χάσουμε θα δούμε έναν άλλο ΠΑΟΚ.
Είμαι σίγουρος ότι και 5-0 να χάσουμε θα δούμε έναν άλλο ΠΑΟΚ.
Εννοείται μετά από κάθε στραβό αποτέλεσμα έχουμε τα ίδια και τα ίδια...
όλοι φταίνε κανένας δεν κάνει...!!
Συνήθισα πλεόν ...
Εκτός ο Γκαρσία, εκτός ο Βιερίνια, εκτός ο Λαζάρ και ξαφνικά μένουμε να παίζουμε ένα σύστημα περίεργο με τον Κοντρερας στην θέση του Γκαρσία, τον Κλάους δεξία και πάει λέγοντας..
όσο αναφορά το παιχνίδι, αν θυμηθούμε το παιχνίδι με τον όφη είναι καρμπόν.
Ένας ΠΑΟΚ που πιέζει, που έχει ανούσια κατοχή ,που πάει να δημιούργήσει με ορθόδοξο ή ανορθόδο τρόπο και τελικά δεν μπαίνει..
Λες και ο ΠΑΟΚ ΄έχει τέτοιο ρόστερ που του επιτρέπει να κάνει ότι θέλει..
Έτσι σκέφτηκε έτσι το έκανε για τον Κλάους και για όλους τους άλλους.
Δυστυχώς έχω συνηδητοποιήσει πως θα γκελάρουμε και άλλες φορές είτε εντός είτε εκτός..
Αυτά επί Σάντος άμυνα και από το πουθενά 1-0 και τέλος, δεν υπάρχουν πια..
Με μπόλονι πας για γκολ, κάποια στιγμή θα μπει όπως με παναιτωλικό, κάποια όχι...
Αν την Τετάρτη πάρουμε κανένα Χ ή κερδίσουμε θα πέσει το φόρουμ από τα πανηγύρια..
όλοι φταίνε κανένας δεν κάνει...!!
Συνήθισα πλεόν ...
Εκτός ο Γκαρσία, εκτός ο Βιερίνια, εκτός ο Λαζάρ και ξαφνικά μένουμε να παίζουμε ένα σύστημα περίεργο με τον Κοντρερας στην θέση του Γκαρσία, τον Κλάους δεξία και πάει λέγοντας..
όσο αναφορά το παιχνίδι, αν θυμηθούμε το παιχνίδι με τον όφη είναι καρμπόν.
Ένας ΠΑΟΚ που πιέζει, που έχει ανούσια κατοχή ,που πάει να δημιούργήσει με ορθόδοξο ή ανορθόδο τρόπο και τελικά δεν μπαίνει..
Λες και ο ΠΑΟΚ ΄έχει τέτοιο ρόστερ που του επιτρέπει να κάνει ότι θέλει..
Έτσι σκέφτηκε έτσι το έκανε για τον Κλάους και για όλους τους άλλους.
Δυστυχώς έχω συνηδητοποιήσει πως θα γκελάρουμε και άλλες φορές είτε εντός είτε εκτός..
Αυτά επί Σάντος άμυνα και από το πουθενά 1-0 και τέλος, δεν υπάρχουν πια..
Με μπόλονι πας για γκολ, κάποια στιγμή θα μπει όπως με παναιτωλικό, κάποια όχι...
Αν την Τετάρτη πάρουμε κανένα Χ ή κερδίσουμε θα πέσει το φόρουμ από τα πανηγύρια..
Nοσεί ο ΠΑΟΚ.....βαριά.....η θεραπεία πια είναι όμως?
Προτάσεις κανείς?
Με αφορισμούς δε πάμε μπροστά αδέρφια.
Προτάσεις κανείς?
Πραγματικά, ποιος απο εδω μέσα πιστεύει οτι θα κάναμε κάτι αν παίζαμε πασούλες έξω απο την περιοχή?
Και όχι με γεμίσματα...??
Εγω έχω την εντύπωση σε τέτοια παιχνίδια η ομάδα αυξάνει το πλάτος και παίζει με σέντρες..
Τώρα θα μου πείτε γιατί έβγαλε τον σάκη..Όντως,κι εγώ το έχω απορεία..
Αλλα είμαι 100% σίγουρος οτι την τετάρτη θα δούμε την πραγματική ΠΑΟΚΑΡΑ!
Όχι μόνο γιατί θα παίζουμε ευρώπη..
Αλλα άλλο ποδόσφαιρο εκεί, άλλο ποδόσφαιρο εδώ..
Εκεί, ακόμα και με την Σάμροκ είδαμε οτι παρ'όλο που ήταν αδύναμη, δεν έπαιζει ταμπούρι...
Εδώ 10-0-0 παίζουν απέναντί μας...
Και όχι με γεμίσματα...??
Εγω έχω την εντύπωση σε τέτοια παιχνίδια η ομάδα αυξάνει το πλάτος και παίζει με σέντρες..
Τώρα θα μου πείτε γιατί έβγαλε τον σάκη..Όντως,κι εγώ το έχω απορεία..
Αλλα είμαι 100% σίγουρος οτι την τετάρτη θα δούμε την πραγματική ΠΑΟΚΑΡΑ!
Όχι μόνο γιατί θα παίζουμε ευρώπη..
Αλλα άλλο ποδόσφαιρο εκεί, άλλο ποδόσφαιρο εδώ..
Εκεί, ακόμα και με την Σάμροκ είδαμε οτι παρ'όλο που ήταν αδύναμη, δεν έπαιζει ταμπούρι...
Εδώ 10-0-0 παίζουν απέναντί μας...
Argonaut4 έγραψε:Nοσεί ο ΠΑΟΚ.....βαριά.....η θεραπεία πια είναι όμως?
Προτάσεις κανείς?
Η θεραπεια ειναι απλη αλλα δυσκολη να την αποδεχτει ο κοσμος.
Πουλας Βιειρινια οσο-οσο. Μειωνεις το μπατζετ δραματικα, ωστε να ειναι οι παντες πληρωμενοι στην ωρα τους. Το γυρνας σε μετριους Ελληνες, νεαρους απο τις ακαδημιες και μετριοκαλους, φθηνους ξενους. Παιρνεις προπονητη τον κΑγγελο. Δινεις εμφαση στο Γιουροπα Ληγκ, το κυπελακι και τα πλευ-οφ.
Αυτα για μια τριετια. Εχεις 5 εκατομμυρια στην τραπεζα και πολλους Ευρωπαικους ποντους. Μετα κανεις μια αποτομη αυξηση του μπατζετ, παιρνεις μεγαλο προπονητη και μεγαλους παικτες. Βγαινεις Τσαμπιονς Ληγκ. Και μετα καθιερωνεσαι μονιμως στις θεσεις 1-2.
Καλά αν νομίζεις πως ο κόσμος θα δεχτεί αυτό το πράγμα είσαι γελασμένος..