László Bölöni
Re: László Bölöni
αλλο ομως το εχω δοκιμασει και αλλο το μπορει ο αθανασιαδης να παιξει εξτρεμ
εδω δεν μπορει να παιξει ο σαλπιγγιδης εξτρεμ που ειναι(ηταν..) και γρηγορος
ο αθανασιαδης δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την θεση του εξτρεμ
το 4-4-2 οπως το λες πιο λογικο ειναι
αν και ουτε ο σπαντασιο μπορει να παιξει στις πλευρες
οι μονοι εξτρεμ που εχουμε ειναι ο γεωργιαδης και ο βιειρινια
εδω δεν μπορει να παιξει ο σαλπιγγιδης εξτρεμ που ειναι(ηταν..) και γρηγορος
ο αθανασιαδης δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την θεση του εξτρεμ
το 4-4-2 οπως το λες πιο λογικο ειναι
αν και ουτε ο σπαντασιο μπορει να παιξει στις πλευρες
οι μονοι εξτρεμ που εχουμε ειναι ο γεωργιαδης και ο βιειρινια
Πιστευα και πιστευω τον Λαζλο οσο κανεναν αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ και τον θεωρω την μονη ελπιδα μεσω και τη αναμοιξης του στις επομενες μεταγραφες για να αντιστραφει η πορεια της ομαδας αλλα οταν διαβαζω για κλαους δεξι χαφ με πιανει ανατριχιλα και αρνουμαι να το πιστεψω.Αν τελικα το κανει ελπιζω το βραδυ να κανω το ενα τσουκαχαρα μετα το αλλο.
Σοβαρά τώρα.
Είναι ευρέως γνωστό πως δεν έχουμε και τις ποιοτικές λύσεις στον πάγκο, η τις μονάδες που χρειάζονται για να παίξει πολύ διαφορετικά στυλ η ομάδα.
Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάμε με το πείραμα αυτό του Μπόλονι.
Δηλαδή πρέπει να το δοκιμάσει μέσα στο Λονδίνο;;;
Την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος ---> Βρίσκει λύσεις.
Είναι ευρέως γνωστό πως δεν έχουμε και τις ποιοτικές λύσεις στον πάγκο, η τις μονάδες που χρειάζονται για να παίξει πολύ διαφορετικά στυλ η ομάδα.
Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάμε με το πείραμα αυτό του Μπόλονι.
Δηλαδή πρέπει να το δοκιμάσει μέσα στο Λονδίνο;;;
Την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος ---> Βρίσκει λύσεις.
Λέτε να μην ξέρει ο Λάζλο αν μπορεί να παίξει δεξί χαφ? Εμάς περίμενε να του πούμε?
Προπονήσεις δεν κάνει η ομάδα?
Δεν έχει μάτια να δεί?
Δεν ξέρει απο μπάλα?
Για να τον βάζει δεξί χαφ κάτι θα έχει στο νου του...Αμάν δηλαδή, πως κάνετε έτσι..λες και σκότωσε κανέναν...
Προπονήσεις δεν κάνει η ομάδα?
Δεν έχει μάτια να δεί?
Δεν ξέρει απο μπάλα?
Για να τον βάζει δεξί χαφ κάτι θα έχει στο νου του...Αμάν δηλαδή, πως κάνετε έτσι..λες και σκότωσε κανέναν...
László Bölöni
Ο προπονητής ξέρει καλλίτερα όλους μας γιατι τους βλέπει κάθε μέρα στις προπονησεις ας του έχουμε λίγη εμπιστοσύνη...
ο κλαους αν θαμπει δεξια θα μπει λογω οτι ο σαλπι ισως θελει να τον εχει φρεσκο...δεν παιζει και καλα ...ο γεωργιαδη ς δεν εχει πεισει...λογω αναγκης δλδ....εμενα δεν με χαλαει....θα ναι μια καλη προπονηση για αυτον...και με σαντος επαιξε σην εθνικη για κπ λεπτα στο τελευταιο παιχνιδι για τα προκριματικα και πηγε καλα δεξια...
ΛΑζλο αλλαξε τα ολα...
ΛΑζλο αλλαξε τα ολα...
ενταξει αφου δεν μας χαλαγε ο αθανασιαδης δεξια δεν μας χαλαει και το αποτελεσμα
πολυ ασχημο κοουτσαρισμα σημερα
αθανασιαδης δεξια, κοντρερας εξαρι
σορυ αλλα δεν τα καταλαβαινω αυτα
γενικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει ο γεωργιαδης και γιατι εχει μεινει στην απεξω και ο λαζαρ??
ας μου εξηγησει καποιος να καταλαβω και εγω
γενικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει ο γεωργιαδης και γιατι εχει μεινει στην απεξω και ο λαζαρ??
Σωστές οι απορίες σου.Ο Λάζαρ είναι μέτριος παίκτης και γι'αυτό μένει εκτός.Για όλα τ'άλλα συμφωνώ.

O Κοντρερας επαιξε εξαρι γιατι εκει ποναει περισσοτερο αυτη η ομαδα. Καλα τα πηγε, καλυτερος απο Αριας. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι δε βγηκε ο αθλιος Φωτακης για να μπει ο Ιβιτς και βγηκε ο Ετο. Επίσης γιατι βγηκε ο Παπαζογλου αφου το μονο που καναμε ηταν σεντρες.ronaldo έγραψε:ενταξει αφου δεν μας χαλαγε ο αθανασιαδης δεξια δεν μας χαλαει και το αποτελεσμα
- desperando
- Επικοινωνία:
κακος πολυ κακος πρεπει να προσαρμοστεις στα ελληνικα δεδομενα. και κατι ακομα οταν βλεπεις οτι σε ολο το παιχνιδι το μονο που κανουμε ειναι να παιζουμε με σεντρες και γιομες δεν βγαζεις τον μοναδικο παικτη που μπορει να σου παρει καμια κεφαλια
μετριος παιχτης αλλα σε σχεση με τον φωτακη,τον αριας,και τον σπαντασιο νομιζω καλυτερος ειναιPhotis έγραψε:Σωστές οι απορίες σου.Ο Λάζαρ είναι μέτριος παίκτης και γι'αυτό μένει εκτός.Για όλα τ'άλλα συμφωνώ.
γνωμη μου αλλα εγω τον θεωρω καλο παιχτη για τα δεδομενα της ομαδας αυτη την στιγμη
μπορει να βλεπω εγω κατι λαθος γιατι πολλοι εχουν την αποψη σου παντως
Ξεκίνα , έχεις δρόμο ακόμαjoshua έγραψε:Πιστευα και πιστευω τον Λαζλο οσο κανεναν αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ και τον θεωρω την μονη ελπιδα μεσω και τη αναμοιξης του στις επομενες μεταγραφες για να αντιστραφει η πορεια της ομαδας αλλα οταν διαβαζω για κλαους δεξι χαφ με πιανει ανατριχιλα και αρνουμαι να το πιστεψω.Αν τελικα το κανει ελπιζω το βραδυ να κανω το ενα τσουκαχαρα μετα το αλλο.
Μόλις γύρισα από το γήπεδο κι ήμουν σίγουρος οτι θα διαβάσω κάτι ανάλογο σ'αυτό το τοπικ.ronaldo έγραψε:ενταξει αφου δεν μας χαλαγε ο αθανασιαδης δεξια δεν μας χαλαει και το αποτελεσμα
Δεν είναι προσωπικό εννοείται.
Απλά άκουσα χίλιες και μία μπούρδες στο γήπεδο κι όλους να κράζουν χωρις πραγματικά να βλέπουν καθαρά το γήπεδο.
Κατ'αρχήν να συμφωνίσουμε όλοι οτι προσπάθησε να κρατήσει κάποιους παίχτες φρέσκους για Λονδίνο (rotation).
Από εκεί και πέρα θα μιλησω για τα τελευταία λεπτά που όλοι έκραζαν.
Πολλοί θα πουν γιατί ο Φωτάκης "δεξι μπακ" (ήδη γράφτηκε στο 24 έλεος), γιατί το ένα γιατί το άλλο, αποδεικνύοντας πως έχουμε σαν λαός μηδαμηνό ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) IQ. Ξέραμε πάντα το 4-4-2 ευθεία γραμμή κλπ κλπ (ποδόσφαιρο δεκαετίας 70-90) και πρόσφατα είχαμε μάθει το 4-2-3-1 (αμάν κάναμε να το δεχτούμε κι αυτό). Παίζοντας ασσύμετρο σχήμα σήμερα (ναι έτσι ονομάζεται και είναι σύστημα) στα τελευταία λεπτά το 90% το έβλεπε σαν εξωγήινο σύν οτι ένιωθαν σαν να του πείραξαν την γκόμενα.
Το οτι παίζαμε στο μισό γήπεδο 40 λεπτά κανείς δεν το βλέπει.
Το οτι πάντα είχαμε 2 επιλογές παιχτών για σέντρα από τα άκρα, 2 τουλάχιστον παίχτες μέσα στην περιοχή και 2 να περιμένουν τη 2η μπάλα το κάνουμε γαργάρα.
Ε λοιπόν εγώ είμαι ευχαριστημένος με το κοουτσάρισμα σήμερα, ειδικά για αυτό των τελευταίων λεπτών. Τι άλλο να σου κάνει ο προπονητής όταν σου γεμίζει μπροστά όλο το χώρο παντού και ταυτόχρονα χωρίς να κινδυνέψεις ούτε στιγμή πίσω?
Ορίστε και τα στατιστικά λοιπόν για του λόγου το αληθές.
21 Τελικές Προσπάθειες 2
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
10 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 0
4 Κεφαλιές 1
0 Αποκρούσεις 9
15 Επεμβάσεις 54
13 Κλεψίματα 21
17 Φάουλ 16
4 Οφσάιντ 3
6 Κόρνερ 2
31 Λάθη 28
14/60 Γεμίσματα 1/14
Αλλά βλέπεις, που να τα συνηθίσει αυτά ο κερκιδάτος κόουτς που είχε μάθει να παίζει η ομάδα 4-2-3-1 τα τελευταία χρόνια μέχρι το 95', και μετά από γιόμα και μπουρδούκλωμα να πετιέται ένας Μπακαγιόκο και να παίρνεις το ματς στο 100'.
αποψεις ειναι αυτες
εφοσον εσυ εισαι ευχαριστημενος και νομιζεις οτι παιξαμε καλη μπαλα και εγιναν σωστες επιλογες δεν μπορω να σου πω κατι
παντως και εμενα το συστημα ασυμετρο μου φανηκε χωρις να κατεχω για το συγκεκριμενο συστημα
εφοσον εσυ εισαι ευχαριστημενος και νομιζεις οτι παιξαμε καλη μπαλα και εγιναν σωστες επιλογες δεν μπορω να σου πω κατι
παντως και εμενα το συστημα ασυμετρο μου φανηκε χωρις να κατεχω για το συγκεκριμενο συστημα