15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: Τρί 21 Ιουν 2011, 15:08
Επικοινωνία:

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από NikosGrobari »

δεν ξερω αν εχει συμφωνησει ή οχι αλλα τοσο καιρο κανουμε σεναρια και αναπαραγουμε φημες χωρις να εχουμε ακουσει κατι επισημο ειτε απο την απο την πλευρα της ΠΑΕ ειτε απτου κοντρερας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28948
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τι μας νοιαζει τι λεει η ΠΑΕ και Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ???Σημασια εχει τι λενε οι δημοσιογραφοι... :lol: :lol: :lol: :lol:
Το εχω πει πολλες φορες:Οποτε θελουμε τους κραζουμε και οποτε θελουμε τους πιστευουμε μεχρι τελευταιο σημειο στιξης που συμπληρωνουν.
Άβαταρ μέλους
Photis
Δημοσιεύσεις: 9052
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από Photis »

Και τι περιμένατε να δηλώσει ο Κοντρέρας???Και αφού δεν υπάρχει θέμα γιατί θα συναντηθεί αύριο με το Ζήση???Πλάκα κάνουμε???Απλά είναι διπλωμάτης..
:pano:
Άβαταρ μέλους
Vonapartis
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: Σάβ 06 Αύγ 2011, 23:27

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από Vonapartis »

Αυτά τα διπλωματικά τερτίπια του Κοντρέρας επιβαρύνουν απλά την θέση του. Διαψεύδει τώρα που είναι στην ελλάδα. Οχι κύριε. Οι διαψεύσεις να γίνουν στην χιλή, εκεί σε θέλω. Νομίζω ότι αποτελεί ήδη παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28948
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αναμενετε...
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc
Δημοσιεύσεις: 1313
Εγγραφή: Δευ 15 Νοέμ 2010, 22:30
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Επιτέλους ρε Παυλάρα! :pano: Άντε να ξεκαθαρίζει το θέμα σιγά σιγά.


Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis 95,5» και αναφέρθηκε σε όλο το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό.



Αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή της ομάδας στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δύο μήνες;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν επιτακτική ανάγκη να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε»

Τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ έμεινε τόσο καιρό χωρίς νίκη;

«Συνέβησαν πολλά. Είχαμε αρκετούς σημαντικούς παίκτες με τραυματισμούς, ορισμένες φορές ήταν και ο αντίπαλος σε συγκεκριμένα ματς ανώτερος όπως έγινε με τον Παναθηναϊκό, αλλά μετά από την Κυριακή πιστεύω ότι θα πάρουμε φόρα και θα έχουμε θετικό ρυθμό και καλά αποτελέσματα στη συνέχεια».

Έχει εξήγηση για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Πράγματι έτσι είναι και φέτος. Έχουμε δύο πρόσωπα ειδικά μετά από μία καλή αρχή που είχαμε. Ίσως οι ίδιοι οι παίκτες χωρίς να το συνειδητοποιούν ρίχνουν μεγαλύτερο βάρος στην Ευρώπη διότι εκεί κάθε ματς είναι σαν να μην υπάρχει άλλη ευκαιρία να διορθώσουν κάποιο λάθος. Ενώ στην Ελλάδα υπάρχει η αίσθηση ότι είναι μία ολόκληρη σεζόν μπροστά... Έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση από όλους και στο πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον έχει επιστρέψει η αυτοσυγκέντρωση στην ομάδα και για την Ελλάδα...»

Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο στόχο του. Στο πρωτάθλημα είναι πίσω...

«Χάσαμε πολλούς βαθμούς φέτος από την αρχή της σεζόν και ειδικά κάποιους σημαντικούς βαθμούς εντός έδρας τελευταία. Ελπίζουμε με τη βελτίωση που ήδη υπάρχει να αλλάξει αυτό.Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακό είναι και φέτος καλοί, αλλά και εμείς έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχουμε. Κυριακή με Κυριακή πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα και βρεθούμε ψηλότερα».

Ο κόσμος αναρωτιέται τι έχει γίνει τελευταία και δεν παίζει στον ΠΑΟΚ...

«Την περασμένη Κυριακή ήταν απόφαση του προπονητή. Θεώρησε ότι οι παίκτες που έπαιξαν στη θέση μου ήταν σε καλύτερη κατάσταση».

Για το ματς με την Τρίπολη; Που στον ΠΑΟΚ έλεγαν ότι ήταν τραυματίας, αλλά μετά πήγε και έπαιξε με την Εθνική Χιλής;

«Δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν απόφαση του γιατρού. Εγώ πιστεύω ότι μπορούσα να παίξω. Ο γιατρός μου είπε να μην παίξω για να μην πάθω ότι και ο Λίνο που έπαθε υποτροπή. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αντιμετώπισα τόσο έντονο μυικό πρόβλημα. Μετά από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι τα παιχνίδια της Εθνικής μου μεσολάβησαν κι άλλες μέρες και είχα χρόνο να ετοιμαστώ καλύτερα. Είχα μικροπροβλήματα αλλά έβγαλα κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις τα ματς».

Υπάρχει θέμα στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ;

«Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντιλήφθηκα ότι κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ διάφορα. Ένιωσα άσχημα που υπήρξαν άνθρωποι που αμφέβαλλαν για μένα και αν θέλω να παίζω στον ΠΑΟΚ.

Αυτή η αμφιβολία προς το πρόσωπό μου, μου αφήνει μία πίκρα με όσα έχω δείξει 3,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, που ήμουν πάντα διαθέσιμος για την ομάδα».

Αυτά τα έχει πει στη διοίκηση;

«Αυτές τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν μπορώ να τις διαψεύδω. Έχω μία φιλική σχέση με το Ζήση Βρύζα και ξέρει πόσο άσχημα νιώθω με αυτά που ακούστηκαν. Αν χρειαστεί θα το μεταφέρω και στην υπόλοιπη διοίκηση».

Υπήρξε μία έντονη φήμη που τον ήθελε να έχει συμφωνήσει για να επιστρέψει στην Κόλο Κόλο... Τα ΜΜΕ στη Χιλή έγραψαν πολλά γι αυτό...

«Εγώ θεωρώ ότι είναι καλό που μιλάω και ξεκαθαρίζω κάποια πράγματα. Για το ενδιαφέρον την Κόλο Κόλο δεν είναι ψέμα. Υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα μου έχουν πει ότι όποτε θέλω έχω ένα λευκό συμβόλαιο για να επιστρέψω εκεί...
Και τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο έδειξε ενδιαφέρον και δεν αποκλείω ότι μπορεί να επιστρέψω εκεί κάποια στιγμή. Τώρα όμως ανήκω στον ΠΑΟΚ. Δε θα έκανα άλλη συμφωνία με ομάδα αν δεν μου πει κάτι ο ΠΑΟΚ. Έχω συζητήσει με το Βρύζα και έχω ξεκαθαρίσει το θέμα...

Δεν είναι έκπληξη όμως για μένα ότι γράφθηκε στη Χιλή για την Κόλο Κόλο. Είναι λογικό να τραβάει το ενδιαφέρον ένα τέτοιο ζήτημα καθώς ξέρουν καλά το ενδιαφέρον της Κόλο Κόλο. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από την πλευρά μου...»

Στα τέλη Δεκεμβρίου θα ξαναπάει για φιλικό της Χιλής με την Παραγουάη και θα προσθέσει ακόμη περισσότερες συμμετοχές με Εθνική Χιλής.

«Νιώθω περήφανος που μπορώ να εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν δεν φανταζόμουν ότι θα έκανα τόσες συμμετοχές. Το κατάφερα με τις καλές σεζόν που είχα τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ...»

Τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Θέλω να πω ότι έχω μεγάλο σεβασμό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ανέκαθεν μου φέρονταν καλά. Την περασμένη Κυριακή έτυχα μοναδικής υποδοχής παρότι δεν έπαιξα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι το θέμα με τις φήμες πρέπει να τελειώνει. Αν για κάτι έχω να πω συγγνώμη, αυτό είναι επειδή δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα θα ήθελα μέχρι τώρα φέτος στον ΠΑΟΚ. Είμαι όμως παρών στην ομάδα και στον ΠΑΟΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το πως μου έχει συμπεριφερθεί. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ...»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=13738
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Δημοσιεύσεις: 5255
Εγγραφή: Παρ 14 Νοέμ 2008, 05:15
Τοποθεσία: ΔΕΝΤΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
Επικοινωνία:

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Συναντήθηκαν Βρύζας – Κωνσταντινίδης με Κοντρέρας


23 Νοε 2011 00:33, Από Σταύρος Κόλκας


Το απόγευμα, λίγο πριν εμφανιστούν στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ και Σολέ, ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, συναντήθηκαν σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής με τον Πάμπλο Κοντρέρας.




Οι δύο πλευρές, μίλησαν για τη συνεργασία τους και το κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί με τις υπάρχουσες συνθήκες μέσα σε άριστο κλίμα και αναλύοντας όλες τις εκδοχές για το τι μπορεί να συμβεί.

Μέσα σε όλα όσα ειπώθηκαν, ο Κοντρέρας με τη σειρά του ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα μαζί τους ή με την ομάδα γενικότερα και πως αυτό το τόνισε μάλιστα και στη μεσημεριανή δημόσια τοποθέτησή του.

Πάντως και οι δύο πλευρές παραμένουν με κλειστά τα χαρτιά για το τι μέλλει γενέσθαι και όλα τα ενδεχόμενα δεν μπορεί παρά να είναι ανοιχτά.

Τα δεδομένα είναι απλά. Ο ΠΑΟΚ οφείλει αρκετά σεβαστό ποσό στον ποδοσφαιριστή και δεν του έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο. Ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση από την Κόλο – Κόλο, η οποία σύμφωνα με τα Χιλιανά δημοσιεύματα τον θέλει διακαώς στις τάξεις της. Ο ΠΑΟΚ έχει κάποια παράπονα από την αγωνιστική του συμπεριφορά, αλλά μέχρι στιγμής τον έχει προστατέψει.

Το ευχάριστο στη προκειμένη περίπτωση είναι η διάθεση των δύο πλευρών να συζητήσουν πολιτισμένα έτσι ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους και να μην απαξιωθεί ένας από τους ποδοσφαιριστές που άλλαξαν αγωνιστικό επίπεδο στον ΠΑΟΚ την τελευταία τετραετία.


δηλαδη με λιγα λογια δε ξερουμε τπτ ακομα αλλα να χαμε να λεγαμε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σωστος ...6 παραγραφοι κειμενο ενω θα μπορουσαν να πουν συναντηθηκαν αλλα δεν ξερουμε ουτε τι ειπαβ ουτε τι θα γινει..
Άβαταρ μέλους
slidar
Δημοσιεύσεις: 3998
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2008, 22:53

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από slidar »

Αφιερωμενο στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μπακ στην ιστορια του ΠΑΟΚ.

[youtube]_uMaE0ojfhE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Lord
Δημοσιεύσεις: 4154
Εγγραφή: Δευ 27 Οκτ 2008, 23:40
Τοποθεσία: Ξεσαλόνικα

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από Lord »

Αδερφέ αν και μικρός πιστεύω ότι το καλύτερο μπακ στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ ταιριάζει καλύτερα. ;) :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Steenage
Δημοσιεύσεις: 2383
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 21:51
Τοποθεσία: Vorras

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από Steenage »

μην μασας τιποτα κοντρερας .. οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ξερεις οτι σε παμε και εκτιμαμε παρα πολυ την αξια σου και σαν παικτη αλλα και σαν προσωπικοτητα , γιατι ησουν απο τους 4-5 παικται που ανεβασανε τον ΠΑΟΚ ..

οποτε μην μασας τιποτα
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από gika »

Δεν έχει γνήσιους και γιαλαντζί ΠΑΟΚτσήδες.

Κι αν δηλαδή κάποιος δεν γουστάρει παίκτη που έγραψε την ομάδα για την εθνική του ή για την καθυστέρηση στις πληρωμές ή ότι άλλο, είναι λιγότερο ΠΑΟΚ από σένα;
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από desperando »

Steenage έγραψε:μην μασας τιποτα κοντρερας .. οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ξερεις οτι σε παμε και εκτιμαμε παρα πολυ την αξια σου και σαν παικτη αλλα και σαν προσωπικοτητα , γιατι ησουν απο τους 4-5 παικται που ανεβασανε τον ΠΑΟΚ ..

οποτε μην μασας τιποτα
μπορεις να μου πεις πως γινετε καποιος γνησιος ΠΑΟΚτσης γιατι θελω και γω απ αυτο
Άβαταρ μέλους
Steenage
Δημοσιεύσεις: 2383
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 21:51
Τοποθεσία: Vorras

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από Steenage »

οχι δεν γινεται
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από eorptol »

Μετα τους καθαροαιμους έχουμε και τους γνήσιους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ; ΌΛΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ....ΜΗΝ ΒΆΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”