9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ρε απορώ δεν έχετε βαρεθεί ορισμένοι??? Είτε γήπεδο πας είτε για την ομάδα σου μπαίνεις να γράψεις ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι κάπου κοντά θα είστε και θα μας τα κάνετε Ζέπελιν με το "1,2 που παίρνει ο προδότης"...Είμαι 1000% σίγουρος ότι ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι ντεμέκ βουρκώνετε όταν βλέπετε τον Γ.Χ. με ΠΑΟΚτσήδικη φανέλα...Μπουρου μπούρου μπουρου..Ντάξει, το καταλάβαμε είστε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΦΥΤΑ και σας έχει κάνει ζημιά στον ψυχισμό η ιστορία με τον Σάλπι... Εγώ ο καψερός που θέλω να δω τον ΠΑΟΚ φωνάζοντας για ΠΑΟΚ και ακούγωντας για ΠΑΟΚ τι στο διάολο φταίω να μου τα πρήζετε σαν τη χήρα στο κρεβάτι????
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ, στην Τούμπα δεν έχω καμία αρμοδιότητα να επιβάλω οτιδήποτε. Εκεί όποιος θέλει πηγαίνει.ainamkoap έγραψε:ΑποστόληςΑ , η Τούμπα έχει αυτούς που τον θέλουν, και αυτούς που δεν τον θέλουν και τον βρίζουν.
Αν ήταν στο χέρι σου δηλαδή , θα έδιωχνες αυτούς που τον κράζουν;
Αυτό καταλαβαίνω από τα λόγια σου, διότι στην ουσία εδώ που έχεις την δυνατότητα επιλογής , αν δεν πω οτί δεν έχω πρόβλημα μαζί του , θα με διώξεις.
Εδώ όμως υπάρχουν κάποιοι κανόνες κάτω από τους οποίους λειτουργεί ο χώρος αυτός. Καλοί ή κακοί, αυτοί είναι. Και όσοι γράφουμε εδώ τους αποδεχόμαστε.
Κι εγώ είμαι ένας από αυτούς που έχουν επιφορτιστεί - αυτόν τον καιρό τουλάχιστον, για αύριο δεν γνωρίζω - με την υποχρεώση της τήρησης των κανόνων.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Διευκρινίζω ότι κανείς δεν υποχρεώνεται να γράφει υπέρ κάποιου παίκτη ή της διοίκησης. Κάθε άλλο. Αλλά οφείλει να το κάνει σεβόμενος κάποιους κανόνες.
- KilledByDeath_4
Ο κοντός είναι το μέτρο της ανθρωπιάς δηλαδή? Τι φτάσαμε να ακούμε εδώ..
Όποιος δεν βρίζει τον κοντό είναι καλός άνθρωπος,όποιος τον βρίζει να καεί στην κόλαση. μ αρέσει.
Όποιος δεν βρίζει τον κοντό είναι καλός άνθρωπος,όποιος τον βρίζει να καεί στην κόλαση. μ αρέσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord την Δευ 21 Νοέμ 2011, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Όχι greeklish αδερφέ.
Λόγος: Όχι greeklish αδερφέ.
- ΑποστόληςΑ
Παρακαλώ τα σχόλια να αφορούν την αγωνιστική απόδοση του παίκτη. Οποιαδήποτε άλλα σχόλια δεν έχουν θέση στο paokmania.
Δεν είμαστε reality show.
ΕΛΕΟΣ.
ΕΛΕΟΣ.
αυτό είναι για εμένα το μείζον θέμα. Υπάρχει χώρος για ελευθερία του λόγου στην Τούμπα ή σε όποια άλλη ποδοσφαιρική έδρα;ainamkoap έγραψε: ΑποστόληςΑ , η Τούμπα έχει αυτούς που τον θέλουν, και αυτούς που δεν τον θέλουν και τον βρίζουν.
Ζητάω συγγνώμη από όσους προσβληθούν από την παράγραφο που ακολουθεί. Όσοι έχουν ευαισθησία στα θρησκευτικά θέματα θα παρακαλούσα να μην διαβάσουν παρακάτω.
Μπορώ να πάω εγώ στο ναό και να βρίζω τον Αγ. Δημήτριο επειδή δεν τον θέλω; Θα μου πει κάποιος, αφού πας στην εκκλησία σημαίνει ότι είσαι χριστιανός και ακόμα και αν δεν γουστάρεις κάποιον άγιο δεν κάνει να γιουχάρεις. Μπορώ να μην κάνω το σταυρό μου όταν μνημονεύεται η χάρη του; Όχι και αυτό ακόμα είναι ανεπίτρεπτο.
Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι η δημοκρατία και η άποψη απαγορεύονται μέσα σε μια εκκλησία. Οι πιστοί σε μια εκκλησία είναι όλοι πρόβατα και με το που δίνεται το σύνθημα αρχίζουν να σταυροκοπιούνται. Κατά τη γνώμη μου αυτή η προβατοποίηση δίνει μεγάλη ισχύ στην εκκλησία και δείχνει σε έναν εξωτερικό παρατηρητή ότι οι άνθρωποι εκεί παρά τις προσωπικές τους διαφορές έχουν κάτι ισχυρό που τους ενώνει.
Στην τελική η γνώμη μου είναι ότι η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου αποδυναμώνουν την κερκίδα.
Ρε συ Αποστόλη , είναι δυνατόν να θεωρείτε οτί κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, κάποιος που απλά δεν έχει ξεχάσει;
Πως να το κάνουμε δηλαδή, υπάρχει μια προσπάθεια να βγούνε "κατώτεροι", "κολλημένοι" , "ζώα" κτλ, αυτοί που στην τελική , το ποιηματάκι των μίντια- των κολκαβασιλοπουλέων και η όλη επικοινωνιακή προσπάθεια (τρομάρα τους), δεν τους έκανε να ξεχάσουν, όλους τους λόγους που ο κοντός παραμένει προδότης.
Οι λόγοι δεν χωράνε αμφισβήτηση από κανέναν , γιατί έχουνε καταγραφεί στην ιστορία. Γι αυτό και η Τούμπα ολόκληρη τον έβριζε όχι σαν αντίπαλο,αλλά σαν προδότη.
Αυτό που αμφισβητείται ,και με μετατρέπει σε χαμηλού επιπέδου άνθρωπο ,είναι το οτι στην ουσία ΔΕΝ έχω κάνει κωλοτούμπα.
Βγάλε άκρη.
Πως να το κάνουμε δηλαδή, υπάρχει μια προσπάθεια να βγούνε "κατώτεροι", "κολλημένοι" , "ζώα" κτλ, αυτοί που στην τελική , το ποιηματάκι των μίντια- των κολκαβασιλοπουλέων και η όλη επικοινωνιακή προσπάθεια (τρομάρα τους), δεν τους έκανε να ξεχάσουν, όλους τους λόγους που ο κοντός παραμένει προδότης.
Οι λόγοι δεν χωράνε αμφισβήτηση από κανέναν , γιατί έχουνε καταγραφεί στην ιστορία. Γι αυτό και η Τούμπα ολόκληρη τον έβριζε όχι σαν αντίπαλο,αλλά σαν προδότη.
Αυτό που αμφισβητείται ,και με μετατρέπει σε χαμηλού επιπέδου άνθρωπο ,είναι το οτι στην ουσία ΔΕΝ έχω κάνει κωλοτούμπα.
Βγάλε άκρη.
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε εχεις τα πιστευω σου, τα εχεις εκφρασει πολλες φορες..Οπως και η δικη σου αποψη δε θα αλλαξει και καποιων αλλων δε θα αλλαξει.Μην το σκαλιζουμε...
Εχουμε κανει ενα τοπικ χαλια για να λεμε τα ιδια και τα ιδια..Οποιος θελει ας πει για τον παιχτη σαλπιγγιδη...
Κοντα 400 σελιδες συνοψιζονται σε 20 ποστ...
Εχουμε κανει ενα τοπικ χαλια για να λεμε τα ιδια και τα ιδια..Οποιος θελει ας πει για τον παιχτη σαλπιγγιδη...
Κοντα 400 σελιδες συνοψιζονται σε 20 ποστ...
- KilledByDeath_4
αφου δοθηκε συνεχεια στην αρχαια ρηση " το μετρο ολων ειναι ο ανθρωπος" ο καραμπιλ βελτιωσε την γαματη αυτη θεωρεια σε "το μετρο της ανθρωπιας ειναι ο σαλπιγιδης¨"
αφου παρουσιαστικε ως Αι Δημητρης πρπει να ακουσουμε και τον φιλο παραπανω και να ειμαστε προβατακια χωρις κριση με βοσκο τον κολκα,τον βασιλοπουλο και την εκαστοτε παε.Διοτι ο σαλπιγκιδης ειναι η αληθινη οδος,η μονη οδος φωτος που μας οδηγει στην αληθεια και την πραγματικη πιστη.
Τα σεβη μου στους παραπανω 2.
αφου παρουσιαστικε ως Αι Δημητρης πρπει να ακουσουμε και τον φιλο παραπανω και να ειμαστε προβατακια χωρις κριση με βοσκο τον κολκα,τον βασιλοπουλο και την εκαστοτε παε.Διοτι ο σαλπιγκιδης ειναι η αληθινη οδος,η μονη οδος φωτος που μας οδηγει στην αληθεια και την πραγματικη πιστη.
Τα σεβη μου στους παραπανω 2.
@ainamkoap
Δηλαδη αν καποιος, ακομα και τωρα που εχει επιστρεψει δεν τον "παει", αλλα στο ονομα του ΠΑΟΚ δεν τον γιουχαρει, θα χει κανει κωλοτουμπα?!
Δηλαδη αν καποιος, ακομα και τωρα που εχει επιστρεψει δεν τον "παει", αλλα στο ονομα του ΠΑΟΚ δεν τον γιουχαρει, θα χει κανει κωλοτουμπα?!
- KilledByDeath_4
οχι.αλλα δεν θα καθετε να λεει ζωα και τριτοκοσμικους οσους δεν εχουν τις ιδιες αντοχες και γιουχαρουν.
Αμήν και πότε ρε Απόστολλε.ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρακαλώ τα σχόλια να αφορούν την αγωνιστική απόδοση του παίκτη. Οποιαδήποτε άλλα σχόλια δεν έχουν θέση στο paokmania.
ΕΛΕΟΣ.
Επιτέλους, ας μην ξαναδούμε σχόλια του στυλ "προδότης", "κοντοπούτανος" κλπ (σβήστε τα με την πρώτη ευκαιρία, για να σε δώσω να καταλάβεις τα έγραψα) από παίκτες που αύριο θα περιμένουμε να ιδρώσουν την φανέλα τους για να πάρουμε την επόμενη νίκη. Η εμμονή κάποιων αγγίζει τα όρια του εγωκεντρισμού.
Θέλει κάποιος να ξεγκαυλώσει και να βρίσει παίκτες-προπονητή-διοίκηση; Φαντάζομαι ότι υπάρχουν ανάλογα sites και blogs. Ας πάνε εκεί ή ας φτιάξουν τα δικά τους.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!!!! Ας γίνει πράξη ρε μάγκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Δευ 21 Νοέμ 2011, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα παρακαλέσω και εγώ όσους έχουν ευαισθησία στα θρησκευτικά θέματα να μην διαβάσουν παρακάτω.ABOLEYTOI έγραψε:αυτό είναι για εμένα το μείζον θέμα. Υπάρχει χώρος για ελευθερία του λόγου στην Τούμπα ή σε όποια άλλη ποδοσφαιρική έδρα;ainamkoap έγραψε: ΑποστόληςΑ , η Τούμπα έχει αυτούς που τον θέλουν, και αυτούς που δεν τον θέλουν και τον βρίζουν.
Ζητάω συγγνώμη από όσους προσβληθούν από την παράγραφο που ακολουθεί. Όσοι έχουν ευαισθησία στα θρησκευτικά θέματα θα παρακαλούσα να μην διαβάσουν παρακάτω.
Μπορώ να πάω εγώ στο ναό και να βρίζω τον Αγ. Δημήτριο επειδή δεν τον θέλω; Θα μου πει κάποιος, αφού πας στην εκκλησία σημαίνει ότι είσαι χριστιανός και ακόμα και αν δεν γουστάρεις κάποιον άγιο δεν κάνει να γιουχάρεις. Μπορώ να μην κάνω το σταυρό μου όταν μνημονεύεται η χάρη του; Όχι και αυτό ακόμα είναι ανεπίτρεπτο.
Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι η δημοκρατία και η άποψη απαγορεύονται μέσα σε μια εκκλησία. Οι πιστοί σε μια εκκλησία είναι όλοι πρόβατα και με το που δίνεται το σύνθημα αρχίζουν να σταυροκοπιούνται. Κατά τη γνώμη μου αυτή η προβατοποίηση δίνει μεγάλη ισχύ στην εκκλησία και δείχνει σε έναν εξωτερικό παρατηρητή ότι οι άνθρωποι εκεί παρά τις προσωπικές τους διαφορές έχουν κάτι ισχυρό που τους ενώνει.
Στην τελική η γνώμη μου είναι ότι η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου αποδυναμώνουν την κερκίδα.
Αν ο πολιούχος μας κάποια στιγμή στην πορεία του ως χριστιανός, ασπάζονταν τον σατανισμό και άρχιζε να σφάζει ζωντανά κάθε έιδους και να ασελγεί τοιουτοτρόπως σε όλο το ζωικό βασίλειο , πιστεύω ότι θα εγείρετο ηθικό ζήτημα πέρι της επιστροφής του .
Συμφωνώ ότι ο Θεός συγχωρεί, αλλά αυτόν που μετανοεί και να ζητάει συγγνώμη.
Όχι αυτόν που βάζει κονέ τον δεξί και αριστερό ψάλτη (βλέπε μμε-παπαγάλους ) που τους έχει γνωστούς , να ψήσει το πύμνιο , ότι όλα ειναι ΟΚ τώρα, τέρμα τα σφαχτάρια στον βωμό του Πάνα.
- abc_o_ karpouzas
και για πες εσυ ο απο πανω μιας και εισαι καινουργιος για ποιον συγκεκριμενα λογο δεν τον γουσταρεις;;;
- KilledByDeath_4
ego πιστευω οτι πρπει να σβηνονται ολοι οι χαρακτηρισμοι,υπαινιγμοι,ειρωνιες σε κοσμο αφου το ιδιο τηρειτε οπως βλεπω για παικτες.αλλωστε το λενε οι κανονες,δεν νομιζω χαρακτηρισμοι οπως ζουλου,ζωα,τριτοκοσμικοι,στερημενοι βοηθανε σε διαλογο ουσιας.
απο το πρωι το μονο που βλεπω ειναι βρισιμο σε οσους τον γιουχαραν ,πως να γινει κουβεντα για την (μη) αποδοση και την( μη) προσφορα του ?
απο το πρωι το μονο που βλεπω ειναι βρισιμο σε οσους τον γιουχαραν ,πως να γινει κουβεντα για την (μη) αποδοση και την( μη) προσφορα του ?