9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
trel@menos

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από trel@menos »

αν καποιοι δεν τον σεβονται σαν παικτη ας τον σεβαστουν σαν ανθρωπο τουλαχιστον. η ας σεβαστουν την ομαδα κι ας καταλαβουν επιτελους οτι πανω απ ολα ζημιωνουν την ομαδα γιουχαροντας τον σαλπι. ελεος πια ο καθε πικραμενος να βγαζει τα αποθημενα του στον σαλπιγγιδη.
αφηστε τον επιτελους να παιξει μια φορα απελευθερωμενος χωρις το αγχος μη φαει κραξιμο. και η αποδοση του θα ανεβει και ο ΠΑΟΚ θα επωφεληθει.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

οποιος βριζει τον σαλπι ειναι σαν να βριζει τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τα οφ τοπικ θα σβηνονται..Μην αρχιζουμε παλι τα ιδια...
ainamkoap

Δημοσίευση από ainamkoap »

Όποιος στηρίζει τον κοντό, είναι βάζελος.

ίδιος τρόπος σκέψης με τον φίλο από πάνω.

Και εσυ μονο ΠΑΟΚ..Ηρεμηστε λιγο...
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

το θεμα ειναι ομως οτι οταν τον κραζεις δε τον αφηνεις να παιξει οπως θελει κ να ειναι συγκεντρωμενος 100%...και αυτο κανει κακο στην ομαδα σου χάνοντας βαθμους ....στην ουσια κανεις κακο στον ΠΑΟΚ φιλε μου...
ainamkoap

Κακό στον ΠΑΟΚ κάνει αυτός η παρουσία του στο ρόστερ μας. Και το χειρότερο είναι το ξέρει.

Οπότε δεν μου βγαίνουν καθόλου τύψεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδη ομως για τον προπονητη δεν κανει κακο ας τον δεχτεις...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ainamkoap έγραψε:Όποιος στηρίζει τον κοντό, είναι βάζελος.

ίδιος τρόπος σκέψης με τον φίλο από πάνω.
Συμφορουμίστα τα πράγματα είναι απλά: Εμείς εδώ λειτουργούμε με κάποιους κανόνες και ένας από αυτούς είναι η αγάπη προς την ομάδα μας, που προϋποθέτει αγάπη προς όλους τους παίκτες. Το αν οι παίκτες αυτοί προσφέρουν ή όχι στην ομάδα είναι ένα θέμα, αλλά αυτό δεν νομιμοποιεί ΚΑΝΕΝΑΝ να ειρωνεύεται ή να υβρίζει παίκτες.
Αν εσύ το βλέπεις διαφορετικά και έχεις δύο επιλογές: Η να αλλάξεις, ή να βρεις αλλού χώρο για να γράφεις τα σχόλιά σου.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Θέλω να μάθω, αν δεν είχε πάει βάζελο, αλλα συνέχιζε να παίζει όπως τώρα....Τι θα λέγατε?
Αλλα ξέχασα, ο Σαλπι φταίει για όλα..
Και ναι, για μένα, ο Σάλπι την τιμάει την φανέλα...
Δεν το κατέχει το τόπι, αλλα προσπαθεί, και αυτό είναι που μετράει....

ΣΑΛΠΙ ΨΥΧΑΡΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
eorptol

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

ainamkoap έγραψε:Κακό στον ΠΑΟΚ κάνει αυτός η παρουσία του στο ρόστερ μας. Και το χειρότερο είναι το ξέρει.

σαββα τι μας νοιάζει τι προσωπικα προβλήματα έχεις με τον σαλπι :):) εμάς ο ΠΑΟΚ μας νοιάζει κάνει κακο στην ομάδα η συμπεριφορα αυτη μην τον χειροκροτας ακόμη και όταν βάζει γκολ αλλα μην τον αποδοκιμαζεις κάνει πολυ κακο στην ομάδα αυτο ......είχαμε τον μπαλαφα σακο του μποξ τώρα έχουμε τον σαλπι.....ελεος .....:(:(
ainamkoap

σουρμενετες , δεν κολλάω στο αγωνιστικό , οπότε είτε τον βάζει είτε όχι, είτε σκοράρει κατα ρυπάς είτε δεν βρίσκει δίχτυα ούτε στο ψάρεμα , δεν αλλοιώνει την άποψη μου.

ΑποστόληςΑ , η Τούμπα έχει αυτούς που τον θέλουν, και αυτούς που δεν τον θέλουν και τον βρίζουν.

Αν ήταν στο χέρι σου δηλαδή , θα έδιωχνες αυτούς που τον κράζουν;

Αυτό καταλαβαίνω από τα λόγια σου, διότι στην ουσία εδώ που έχεις την δυνατότητα επιλογής , αν δεν πω οτί δεν έχω πρόβλημα μαζί του , θα με διώξεις.
ainamkoap

eorptol έγραψε:
ainamkoap έγραψε:Κακό στον ΠΑΟΚ κάνει αυτός η παρουσία του στο ρόστερ μας. Και το χειρότερο είναι το ξέρει.

σαββα τι μας νοιάζει τι προσωπικα προβλήματα έχεις με τον σαλπι :):) εμάς ο ΠΑΟΚ μας νοιάζει κάνει κακο στην ομάδα η συμπεριφορα αυτη μην τον χειροκροτας ακόμη και όταν βάζει γκολ αλλα μην τον αποδοκιμαζεις κάνει πολυ κακο στην ομάδα αυτο ......είχαμε τον μπαλαφα σακο του μποξ τώρα έχουμε τον σαλπι.....ελεος .....:(:(
Τασος ,παρεπιπτόντως.
28άρης.

Ο Σάββας είναι άλλος, που έχει τα διπλάσια χρόνια απο μένα , εκ των "συμμετεχόντων" του κυνηγιού του τζον γου και της κατάληψης του 06.

Ελπίζω τώρα να κατάλαβες για ποιόν μιλάω και να σου περάσει η εμμονή που έχεις , νομίζοντας οτί εγώ είμαι ο σάββας

Φιλικά,
Τάσος :)
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Η αποψη μου ειναι απλη, ξεκαθαρη και αρκετα αυστηρη! Δεν μ`αρεσει ο Σαλπιγγιδης, δεν ειναι καλος! Αλλα οποιοι και οσοι τον αποδοκιμαζουν ειναι δειγματα ανθρωπων που παριστανουν τους οπαδους του ΠΑΟΚ με ανεπιτυχη τροπο! Ζουγκλα (?) Ζουλου (?) Τριτοκοσμικοι (?) Κανιβαλοι - Ανθρωποφαγοι (?)...στο παιχνιδι με τον βαζελο τετοιου ειδους λεξεις μου ερχονταν στο μυαλο οταν εβλεπα αρκετους να γιουχαρουν με περισσιο μισος και μεγαλη κακια τον ποδοσφαιριστη Δημητρη Σαλπιγγιδη με τη φανελα του ΠΑΟΚ "μας", ακομα και την ωρα που αυτος προσπαθουσε να επιτεθει! Πραγματικα ντρεπομουν που βρισκομουν στις κερκιδες.. νομιζα οτι ριξαμε εναν ανθρωπο μεσα στο γηπεδο με απωτερο σκοπο να τον ξεφτυλισουμε, να τον γιουχαρουμε και στο τελος να τον παραδωσουμε για να τον κατασπαραξει ο αφηνιασμενος οχλος! Ωρες ωρες απορω.. "δε ντρεπονται καποιοι?" γιατι εγω πραγματικα ντρεπομαι για λογαρισμο καποιων συνοπαδων μου που θελουν να λεγονται οπαδοι του ΠΑΟΚ!

ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθω δεν αναφερομαι σε αυτους που δε γουσταρουν τον Σαλπιγιδη ...δικαιωμα του, στα π@π@ρια μου ποιος τον γουσταρει, ποιος δεν τον γουσταρει και για ποιο λογο δεν τον γουσταρει! Ανεφορομαι αποκλειστικα σε αυτους που τον γιουχαρουν και τον βριζουν ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ τους χαιρονται, οταν αυτος αγωνιζεται!

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ...ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

esy diladi tora pou vrizeis kai les gia zoa kai tritokosmikous theoreis ton eafto sou kalytero i' oti eisai to protypo PAoksi kai etsi ?

oiktri osoi vazoun pou pairnei 1.2 gia na mas deixnei ta thlimmena moutra tou pano apo ton PAOK kai ton lao tou.sovarefteite.

Ελληνικά αδερφέ σε παρακαλώ..

Moican4
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Οχι φιλε, δε με θεωρω υποδειγμα ΠΑΟΚτση! Αλλα ναι σαν ανθρωπο, το εαυτο μου τον θεωρω πολυ καλυτερο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”