Ο Θανάσης Παπάζογλου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό μίλησε στη Nova και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τη νίκη, καθώς έπρεπε να κερδίσει και το άγχος που υπήρχε στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Θέλαμε πολύ τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε τις διαθέσεις μας. Είχαμε το ευτύχημα να μείνει με 10 παίκτες ο αντίπαλος και έγιναν από εύκολα για μάς τα πράγματα".
Για το άγχος που υπήρχε στην ομάδα, δήλωσε: "Νομίζω ότι το άγχος ήταν σήμερα ο πιο δύσκολος αντίπαλος. Ξέραμε ότι ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό είναι σημαντικό".
Για τη δική του απόδοση, συμπλήρωσε: "Δουλεύω στις προπονήσεις όπως πρέπει. Όποια ευκαιρία μου δώσει ο προπονητής μου θα προσπαθήσω να την αρπάξω".
Μιλώντας για τον αντίπαλο, ανέφερε: "Ο Παναιτωλικός είναι μια ποιοτική ομάδα. Από το 3-0 δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την ανάκαμψη στο πρωτάθλημα".
Όσο για το παιχνίδι με την Κέρκυρα που ακολουθεί: "Είναι απαραίτητη η νίκη. Είναι και αυτό σημαντικό παιχνίδι. Θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς και για να φτάσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία".
Τέλος, σε ερώτηση αν υπήρχε θέμα τραυματισμού του στην φάση της αλλαγής του, ο Παπάζογλου, ανέφερε: "Δεν υπήρχε θέμα τραυματισμού. Έκρινε ο προπονητής ότι έπρεπε να με βγάλει, και το έκανε".
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... ogloy.html