14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: Έβαλες ..μέσο,Έλληνα?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

george aspromayros έγραψε:
Αποστολη πες του κατι κ συ πια!!!! :D
ΕΥΓΕ ΣΑΚΗ ΜΟΥ!
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

εμένα μου άρεσε στην συνέντευξη του πάντως..αρκετά μεστός και σοβαρός καιμε χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός οτι φαίνεται να κατανοεί τα λάθη του και να αποκτά πιο "αθλητική" νοοτροπία...και αποφασισμένος να πετύχει!
ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Παπάζογλου πάντως...θεωρώ πως είναι φορ βρετανικού στυλ..αν επαιζε αγγλία ίσως έκανε καλύτερη καριέρα ως τώρα!!!άντε παληκάρι μου,δουλεια-δουλεια-δουλειά και θα δικαιωθείς...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Είναι 23, άρα στα 30 του (σε 7 χρόνια δηλαδή) μπορεί να παίζει Εθνική.

Μέσα σε 7 χρόνια δεν ξέρω αν θα "δει" εθνική, πάντως προλαβαίνει σίγουρα να δει τον Άρη να πέφτει 2 φορές :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καλο γκολ αλλα σαν εμφανιση δεν μ αρεσε
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Oτι και να λεμε, ειτε καποιοι τον συμπαθουν ειτε οχι, ο Παπαζογλου εβαλε γκολαρα.
αν το εβαζε ο Βιερινια θα λεγαμε παλι πως μας χαζεψε κτλ.

πολλα μπραβο στον παικτη,και ευχομαι να ανεβασει κιαλλες στροφες.
και αυτος,παικτης του ΠΑΟΚ ειναι αλλωστε...
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

πόσο δίκιο έχεις φίλε IKARIA_4 άν το είχε βάλει κανένας σε ξένο πρωτάθλημα θα λέγανε όλοι τι γκολάρα κλπ.....ενώ τώρα κλάιν! :D
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Παίκτες που το προσόν τους είναι το κεφάλι λογικό είναι να σκοράρει με αυτόν τον τρόπο..
Δηλ ο Κράουτς το 90% των γκολ που έχει πετύχει με τι είναι, με σουτ η με ψαλιδάκι..?
Με το κεφάλι λόγω ύψους...

Εν κατακλείδι, μπράβο ρε Σάκη, όντως γκολάρα.!
thief

Δημοσίευση από thief »

Παιδιά το γκολ είναι γκολ. Δουλειά του επιθετικού είναι να σκοράρει. Δεν πα να είναι εξαφανισμένος σε όλο το ματς τις 1-2 φορές που θα του έρθει πρέπει να το παστελώνει και μπράβο στον Σάκη για το γκολ του. :pano: Οτι έχει αδυναμίες και θέλει βελτίωση αυτό φαίνεται αλλά το γκολ είναι γκολ και του αξίζει ένα μπράβο. Και πρέπει να τον στηρίξουμε γαι την δύσκολη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πολυ δυσκολη εκτελεση στο γκολ ....γκολαρα ο σακης.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 21 Νοέμ 2011, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Δουλειά του επιθετικού είναι, αλλα έκανε την κεφαλιά να φαίνεται σαν σουτ έξω απο την περιοχή..
Πολύ ωραίο γκολ..Τρομερή βελτίωση απο πέρισυ..
Τελικά ο Μπολόνι κάνει θαύματα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Θανάσης Παπάζογλου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό μίλησε στη Nova και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τη νίκη, καθώς έπρεπε να κερδίσει και το άγχος που υπήρχε στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Θέλαμε πολύ τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε τις διαθέσεις μας. Είχαμε το ευτύχημα να μείνει με 10 παίκτες ο αντίπαλος και έγιναν από εύκολα για μάς τα πράγματα".

Για το άγχος που υπήρχε στην ομάδα, δήλωσε: "Νομίζω ότι το άγχος ήταν σήμερα ο πιο δύσκολος αντίπαλος. Ξέραμε ότι ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό είναι σημαντικό".

Για τη δική του απόδοση, συμπλήρωσε: "Δουλεύω στις προπονήσεις όπως πρέπει. Όποια ευκαιρία μου δώσει ο προπονητής μου θα προσπαθήσω να την αρπάξω".

Μιλώντας για τον αντίπαλο, ανέφερε: "Ο Παναιτωλικός είναι μια ποιοτική ομάδα. Από το 3-0 δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την ανάκαμψη στο πρωτάθλημα".

Όσο για το παιχνίδι με την Κέρκυρα που ακολουθεί: "Είναι απαραίτητη η νίκη. Είναι και αυτό σημαντικό παιχνίδι. Θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς και για να φτάσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία".

Τέλος, σε ερώτηση αν υπήρχε θέμα τραυματισμού του στην φάση της αλλαγής του, ο Παπάζογλου, ανέφερε: "Δεν υπήρχε θέμα τραυματισμού. Έκρινε ο προπονητής ότι έπρεπε να με βγάλει, και το έκανε".

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... ogloy.html
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

έλεγα σε φίλους αρχές σεπτεμβρίου μετά το ξεπέταγμα Κλάους και την "ανάσταση" του Μπαλάφα πως το επόμενο στοίχημα του Μπόλονι είναι να βελτιωθεί και να φανεί ξανά ο Σάκης...νομίζω πως αρχίζω να δικαιώνομαι!!!! ;) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ειναι ενα βαρυ φορ, με υψος, και σωματοτυπο για να κερδιζει μονομαχιες... 1 σεντρα του βγηκε σχετικα καλη και το εβαλε... απο παπαζογλου δεν ζηταμε να παρει τη μπαλα να περασει 5 και να σουταρει αλλα στη μια φαση που θα του ερθει, να βαλει τη μπαλα στο πλεχτο... ειναι οτι πρεπει για κλειστες αμυνες ;)
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Η δουλεια του φορ ειναι να σκοραρει...εφοσον εχει αρχισει να σκοραρει του αξιζουν μπραβο.

Κεφαλια σπανιας ομορφιας λογο αποστασης και δυναμης...θυμισε κεφαλιες ''σουτ'' jardel .

Κατα τα αλλα κατω το κεφαλι οπως κανεις τελευταια δουλεια και σιγα σιγα αλλαζει το κλιμα
Μπραβο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”