Συμφωνώ με τα παραπάνω(έτσι θα έπρεπε) όμως άν γίνει αυτο που λές θ αρχίσουμε πάλι "Που πήγαν τα λεφτά Θοδωράκη?" ,"Τόσα πήρατε απ το Europa","Γιατί τα δίνετε στο Σαλπιγγίδη?(παντού κολλάει αυτός)" και άλλα.Οπότε...giapas έγραψε: Αυτό που δεν είναι δεκτό είναι να συμβαίνουν τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Βγες και πες ξεκάθαρα.. δε βγαινω οικονομικα, γιαυτο και το χειμώνα ο Κοντρερας φευγει. Μακάρι να είχα να τον κρατούσα. Δεν έχω όμως. Βγες και πες το ξεκάθαρα.
15. Pablo Andrés Contreras Fica
- kataramenos5
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
- Sick Bastard
Στις 3 Νοεμβρίου.
Και να προσθέσω, πως ότι και να πει η διοίκηση, εγώ ξέρω τι είδαν τα μάτια μου.Sick Bastard έγραψε:Αντίο Μεγάλε Μανιτού.
Προσωπικά θα σε θυμάμαι πάντα με εκτίμηση.
- Sick Bastard
εκτός αν θέλει μια ομάδα να τον αγοράσει από τον χειμώνα.Τρόμος έγραψε:Δε παίζει με την καμία,το χειμώνα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει εμείς το πλύ να το δώσουμε δανικό για να γλυτόσουμε τους 6 μήνες συμβόλαιο +150.000 το πολύ(περίπτωση Χαβίτο-σκουλίκια).Βέβαια επειδή του χρωστάμε πιθανώς θα πάμε σε διακανονισμό και ελεύθερος.PARASANDALOS έγραψε:το θεμα ειναι να μην φυγει οπως ο βιτολο ας τον πουλησουν τουλαχιστον κανα μυρριο
Βίαζεστε να τον αποχαιρετίσετε βλέπω και καλό θα ήταν να κρατηθεί μια πισινή.. 

- Sick Bastard
Καλά εδώ θα μαστε και αν είναι να μείνει εγώ εδώ θα την κάνω την κωλοτούμπα μου.
Άλλοι θα έχουν το πρόβλημα.
Γιατί μια με το Βιτόλο, μια με τον Πάμπλο, ο ΠΑΟΚ κατάντησε ΠΑΣΟΚ και ο Ζαγοράκης, ΓΑΠ.
Άλλοι θα έχουν το πρόβλημα.
Γιατί μια με το Βιτόλο, μια με τον Πάμπλο, ο ΠΑΟΚ κατάντησε ΠΑΣΟΚ και ο Ζαγοράκης, ΓΑΠ.
Δεν είναι θέμα κωλοτούμπας.
Ο Κοντρέρας είναι και παικταράς και πολύτιμος .
Ποικιλία στο ρόστερ δεν υπάρχει.
Να πω έχουμε λύσεις πολλές, οκ..
Αν (χτύπα ξύλο) τραυματιστεί ο Τσιρίλο με τον Μαλεζά, και έχοντας στον πάγο τον Κοντρέρας,
ποιος θα παίξει?
Ο Μπαλάφας με τον Κατσικά?
Εγώ όσα λάθη και να κάνουν ΔΕΝ θα τους κράξω, πολύ φοβάμαι όμως πως ο κόσμος θα τα χαντακώσει τα παιδιά, συν του οτι θα ακούσει τα εξ αμάξης ξανά ο Ζαγοράκης...!!
Γι αυτό λέω, μην βιαζόμαστε, τα πάντα ανατρέπονται..
Τέτοια "πολυτέλεια" δεν έχουμε να λέμε με άνεση " σήκω φύγε " λες και έχουμε από πίσω κανένα ρόστερ με 4-5 σέντερ μπακ..!!
Εγώ θα πω στην διοίκηση να κάνουν κάθε προσπάθεια να μείνει ο παίκτης και να μπει στην ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με δηλώσεις του ο Πάμπλο Κοντρέρας στην "Metrosport", τόνισε ότι θέλει να παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής, ενώ επεσήμανε πως στον αγώνα της Τρίπολης, έμεινε εκτός αποστολής αν και ήθελε να αγωνιστεί!
Να τι δήλωσε ο Κοντρέρας:
"Ζήτησα μια μέρα άδεια και θα έρθω την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω πολύ καλά και θέλω να παίξω την Κυριακή (20/11) στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν εξαρτάται, όμως, μόνο από εμένα, αλλά και από τον προπονητή μου. Ότι πει ο κ. Μπόλονι. Εγώ ήθελα να παίξω και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έμεινα εκτός αποστολής".
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... thelw.html
Ο Κοντρέρας είναι και παικταράς και πολύτιμος .
Ποικιλία στο ρόστερ δεν υπάρχει.
Να πω έχουμε λύσεις πολλές, οκ..
Αν (χτύπα ξύλο) τραυματιστεί ο Τσιρίλο με τον Μαλεζά, και έχοντας στον πάγο τον Κοντρέρας,
ποιος θα παίξει?
Ο Μπαλάφας με τον Κατσικά?
Εγώ όσα λάθη και να κάνουν ΔΕΝ θα τους κράξω, πολύ φοβάμαι όμως πως ο κόσμος θα τα χαντακώσει τα παιδιά, συν του οτι θα ακούσει τα εξ αμάξης ξανά ο Ζαγοράκης...!!
Γι αυτό λέω, μην βιαζόμαστε, τα πάντα ανατρέπονται..
Τέτοια "πολυτέλεια" δεν έχουμε να λέμε με άνεση " σήκω φύγε " λες και έχουμε από πίσω κανένα ρόστερ με 4-5 σέντερ μπακ..!!
Εγώ θα πω στην διοίκηση να κάνουν κάθε προσπάθεια να μείνει ο παίκτης και να μπει στην ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με δηλώσεις του ο Πάμπλο Κοντρέρας στην "Metrosport", τόνισε ότι θέλει να παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής, ενώ επεσήμανε πως στον αγώνα της Τρίπολης, έμεινε εκτός αποστολής αν και ήθελε να αγωνιστεί!
Να τι δήλωσε ο Κοντρέρας:
"Ζήτησα μια μέρα άδεια και θα έρθω την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω πολύ καλά και θέλω να παίξω την Κυριακή (20/11) στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν εξαρτάται, όμως, μόνο από εμένα, αλλά και από τον προπονητή μου. Ότι πει ο κ. Μπόλονι. Εγώ ήθελα να παίξω και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έμεινα εκτός αποστολής".
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... thelw.html
Εδώ και καιρό ξεκίνησε δειλά δειλά η προσπάθεια αλλίωσης προς το πρόσωπο του Kontreras, λίγο από τα ραδιο, λίγο από κάτι site τύπου www.ξέρω_τα_πάντα_για_τον_ΠΑΟΚ_εκ_των_έσω.gr
Μιλάμε για παίκτη ηγέτη που θα τον ήθελαν όλο το ΠΟΚ και αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.
Έχει δείξει δείγματα γραφής εντός και εντός γηπέδων.
Έχει παίξει σε αγώνα ενώ έχασε τον πατέρα του...
τώρα αν είναι απλήρωτος, και αν επειδή υπάρχει θέμα όταν αγωνίζεται στην Εθνική του δημιουργεί δυσαρέσκεια..
αυτός φταίει? Η ΠΑΕ όταν τον έκλεισε με μεταγραφή δεν ήξερε ότι είναι μέλος της Εθνικής της χώρας του, και μάλιστα αναντικατάστατο?
Εν κατακλείδι, το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα είναι...
Εμείς είμαστε πάνω από όλα, οι παίκτες δεν πρέπει να προτιμάνε την Εθνική τους από την ομάδα που αγωνίζονται,
να παραμένουν απλήρωτοι για μήνες χωρίς να δυσανασχετούν, να δέχονται μείωση και ανανέωση συμβολαίων με τους όρους της ΠΑΕ γιατί υπάρχει οικονομική κρίση...
Μιλάμε για παίκτη ηγέτη που θα τον ήθελαν όλο το ΠΟΚ και αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.
Έχει δείξει δείγματα γραφής εντός και εντός γηπέδων.
Έχει παίξει σε αγώνα ενώ έχασε τον πατέρα του...
τώρα αν είναι απλήρωτος, και αν επειδή υπάρχει θέμα όταν αγωνίζεται στην Εθνική του δημιουργεί δυσαρέσκεια..
αυτός φταίει? Η ΠΑΕ όταν τον έκλεισε με μεταγραφή δεν ήξερε ότι είναι μέλος της Εθνικής της χώρας του, και μάλιστα αναντικατάστατο?
Εν κατακλείδι, το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα είναι...
Εμείς είμαστε πάνω από όλα, οι παίκτες δεν πρέπει να προτιμάνε την Εθνική τους από την ομάδα που αγωνίζονται,
να παραμένουν απλήρωτοι για μήνες χωρίς να δυσανασχετούν, να δέχονται μείωση και ανανέωση συμβολαίων με τους όρους της ΠΑΕ γιατί υπάρχει οικονομική κρίση...
Και πολύ καλά θα πάθει!moican4 έγραψε: του οτι θα ακούσει τα εξ αμάξης ξανά ο Ζαγοράκης...!!
Αφού δεν βγαίνει να μιλήσει και να πει την αλήθεια και προτιμά να αμαυρώνει παίχτες
τις ομάδας μέσα απο διαροές και παραμύθια, πολύ καλά να πάθει.
Τι θα πει, ''έλα όποτε θες'' και φίφες του τύπου, δεν φέρεται επαγγελματικά και τέτοιες χαζομάρες..
Είναι ο παίχτης απλήρωτος; Ναι.
Ευθύνεται η διοίκηση για αυτό; Ναι.
Τέλος, δεν έχει τι άλλο να πούμε.
Δεν βλέπεις ότι τώρα ανακαλύψανε διάφοροι ότι ο παίχτης είναι μάπα εδώ και 2 χρόνια όπως λένε.
Μήπως αυτοί οι κύριοι, θέλουν να παμε πίσω σε αυτό το τόπικ να δούμε τι έλεγαν πέρυσι για τον ίδιο άνθρωπο που τον βγάζουν 2χρονο παλτό τώρα;;;;
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ, ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ σκουληκαντέρες.
Αυτό με την κρίση που χρησιμοποιούμε είναι τελείως άτοπο..
Κρίση στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει έτσι απλά.. Είναι διαφορετικός κόσμος..
Φανταστείτε να ήμασταν Ουκρανία με μηνιάτικο 70€, και να βλεπες τον Σκατίγιο να παίρνει 3εκ. το χρόνο και να τα ξύνει.. Εκεί ΟΚ θα είχαμε δίκιο..
Στη βραζιλία και στην Αργεντινή υπάρχουν τεράστια συμβόλαια, κι όμως ο κόσμος πεινάει..
Και το απόλυτο?? Το διάβασα και μου'ρθε να μπω μες την οθόνη...
«Ανταρσία» στο Καμερούν
Οι παίκτες του Καμερούν με μπροστάρηδες τους Σάμουελ Ετό και Μπενουά Ανγκμπουά αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις και να μην ταξιδέψουν στην Αλγερία!
Οι διεθνείς Καμερουνέζοι αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στις αρμόδιες αρχές του Καμερούν για να ενημερώσουν ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις και δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Αλγερία για το παιχνίδι των δύο ομάδων, αν δεν πάρουν κάποια χρωστούμενα πριμ. Μπροστάρηδες στην κίνηση των «λιονταριών» ήταν δύο παίκτες της Ανζί, οι Ετό και Άνγκμπουα.
«Αποφασίσαμε να μην ταξιδέψουμε στην Αλγερία, ώστε να προειδοποιήσουμε τις αρχές του Καμερούν ότι πρέπει να σεβαστούν την συμφωνία μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
γαζζεττα
Δηλαδή 18εκ. το χρόνο παίρνεις ρε ΛΑΚΑΜΑ Εττό... Ουστ δηλαδή.. Απορώ πως δε σε πήραν με τις πέτρες..
Απέλαση...
Κρίση στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει έτσι απλά.. Είναι διαφορετικός κόσμος..
Φανταστείτε να ήμασταν Ουκρανία με μηνιάτικο 70€, και να βλεπες τον Σκατίγιο να παίρνει 3εκ. το χρόνο και να τα ξύνει.. Εκεί ΟΚ θα είχαμε δίκιο..
Στη βραζιλία και στην Αργεντινή υπάρχουν τεράστια συμβόλαια, κι όμως ο κόσμος πεινάει..
Και το απόλυτο?? Το διάβασα και μου'ρθε να μπω μες την οθόνη...
«Ανταρσία» στο Καμερούν
Οι παίκτες του Καμερούν με μπροστάρηδες τους Σάμουελ Ετό και Μπενουά Ανγκμπουά αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις και να μην ταξιδέψουν στην Αλγερία!
Οι διεθνείς Καμερουνέζοι αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στις αρμόδιες αρχές του Καμερούν για να ενημερώσουν ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις και δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Αλγερία για το παιχνίδι των δύο ομάδων, αν δεν πάρουν κάποια χρωστούμενα πριμ. Μπροστάρηδες στην κίνηση των «λιονταριών» ήταν δύο παίκτες της Ανζί, οι Ετό και Άνγκμπουα.
«Αποφασίσαμε να μην ταξιδέψουμε στην Αλγερία, ώστε να προειδοποιήσουμε τις αρχές του Καμερούν ότι πρέπει να σεβαστούν την συμφωνία μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
γαζζεττα
Δηλαδή 18εκ. το χρόνο παίρνεις ρε ΛΑΚΑΜΑ Εττό... Ουστ δηλαδή.. Απορώ πως δε σε πήραν με τις πέτρες..
Απέλαση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 16 Νοέμ 2011, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Νιώθω πολύ καλά, θέλω να παίξω"
Ποδόσφαιρο, Συνεντεύξεις 16 Νοε. 2011 11:45 - Από
Ο Πάμπλο Κοντρέρας φώναξε παρών για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό μέσα από δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα. Ο Χιλιανός δηλώνει έτοιμος, ενώ τόνισε ότι μπορούσε να αγωνιστεί και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης
Το... μπαλάκι στον Μπόλονι πέταξε μέσα από δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός τόνισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο κυριακάτικο (19/11) ματς με τον Παναιτωλικό, όμως, γι΄αυτό θα αποφασίσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε.
Ακόμη, επισήμανε ότι ήθελε να αγωνιστεί και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έμεινε εκτός αποστολής.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Κοντρέρας:
"Ζήτησα μια μέρα άδεια και θα έρθω την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω πολύ καλά και θέλω να παίξω την Κυριακή (20/11) στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν εξαρτάται, όμως, μόνο από εμένα, αλλά και από τον προπονητή μου.
Ότι πει ο κ. Μπόλονι. Εγώ ήθελα να παίξω και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έμεινα εκτός αποστολής".
Ποδόσφαιρο, Συνεντεύξεις 16 Νοε. 2011 11:45 - Από
Ο Πάμπλο Κοντρέρας φώναξε παρών για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό μέσα από δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα. Ο Χιλιανός δηλώνει έτοιμος, ενώ τόνισε ότι μπορούσε να αγωνιστεί και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης
Το... μπαλάκι στον Μπόλονι πέταξε μέσα από δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός τόνισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο κυριακάτικο (19/11) ματς με τον Παναιτωλικό, όμως, γι΄αυτό θα αποφασίσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε.
Ακόμη, επισήμανε ότι ήθελε να αγωνιστεί και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έμεινε εκτός αποστολής.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Κοντρέρας:
"Ζήτησα μια μέρα άδεια και θα έρθω την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω πολύ καλά και θέλω να παίξω την Κυριακή (20/11) στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν εξαρτάται, όμως, μόνο από εμένα, αλλά και από τον προπονητή μου.
Ότι πει ο κ. Μπόλονι. Εγώ ήθελα να παίξω και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έμεινα εκτός αποστολής".
zoomgr έγραψε:Εδώ και καιρό ξεκίνησε δειλά δειλά η προσπάθεια αλλίωσης προς το πρόσωπο του Kontreras, λίγο από τα ραδιο, λίγο από κάτι site τύπου www.ξέρω_τα_πάντα_για_τον_ΠΑΟΚ_εκ_των_έσω.gr
αυτοι οι γελοιοι τυποι ,οι εκ των εσω καταντανε τρομακτικοι με την ανικανοτητα και το χαμηλο επιπεδο τους..
giapas έγραψε:Δεκτό , μέχρι ενός σημείου!DC έγραψε:Γιάπα, δεν εννοούσα εσένα αλλά να σε πω κάτι; Έχει καταντήσει μονότονο και εντελώς προβλέψιμο το πράμα.
Με το που είδα τα ποστ κάποιων σήμερα, ήξερα τι θα γράφανε και δεν έπεσα πουθενά έξω: παίχθηκε ένα σκηνικό με τον κόνδορα και την διοίκηση και βρήκαν την ευκαιρία τα κρακρά να τα χώσουν στην διοίκηση. Και στο ξαναλέω: τα ίδια θα έγραφαν είτε έδινε άδεια η ομάδα είτε όχι. Γνώμη μου.
Ξέρεις, αυτό δεν είναι κριτική ρε φίλε. Αυτό είναι κάτι άλλο που αν θα το γράψω θα δεχθώ pm από τους mods.
Εδώ εγώ μπαίνω μια φορά το τριήμερο , γράφω κάτι και ο άλλος μου λεει μπράβο Παοκαρχη
Οσο βαρετή φιλε DC είναι η ΥΠΑΡΚΤΗ προσπάθεια ισοπέδωσης των πάντων στη διοίκηση άλλο τόσο βαρετή είναι η διάθεση χαρακτηρισμού του οποιοδήποτε πλέον προσπαθεί να κάνει στοιχειώδη κριτική στα ΥΠΑΡΚΤΑ στραβά γύρω απο την ομάδα.
Για να γυρίσω στο θέμα του Κοντρέρας.
Δε νομίζω ότι ο παίκτης πέρυσι ηταν καλός και φέτος δεν είναι. ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ
Δε νομίζω ότι πέρυσι ένιωθε και ΞΑΦΝΙΚΑ φέτος δε νιώθει. Για να μη νιώθει, κάτι έγινε που μάλλον τον έθιξε. Δε τον έχω για κωλοπαιδαρά. Να μου έλεγες για Βιτόλο που ήδη είχε δείξει σημάδια απο το ρουλη, να πω ναι. Αλλά ο Κοντρέρας δεν είχε δειξει κάτι τέτοιο. ( Η τουλάχιστον δεν το μάθαμε ποτέ)
Δεκτη η αδυναμία της διοίκησης στο θέμα των πληρωμών. Επίσης δεκτή η αδυναμία στο πειθαρχικό , που προέρχεται απο την απληρωσιά.
Αυτό που δεν είναι δεκτό είναι να συμβαίνουν τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Βγες και πες ξεκάθαρα.. δε βγαινω οικονομικα, γιαυτο και το χειμώνα ο Κοντρερας φευγει. Μακάρι να είχα να τον κρατούσα. Δεν έχω όμως. Βγες και πες το ξεκάθαρα. Και σταμάτα όλο αυτό το παιχνιδάκι του κακού χιλιανού που νοιάζεται μόνο για την εθνική του. Προσπαθούμε με μισές αλήθειες και παραπληροφόρηση να διαμορφώσουμε τη κοινή γνώμη ώστε να μη φανεί ως κάτι άσχημο.. να φανεί ότι ο παπαρας ο Χιλιανός φταίει , που ξαφνικά μας γραφει και σηκώνει μπαιράκι.
Σορυ φίλε μου , αλλά αισθάνομαι ότι με έχουν για πρόβατο. Και αυτό είναι δυσάρεστο.
++
αν και παντα ελπιζω κτ ν αλλαξει...
- sourmenetes
- Moderator
Ποδόσφαιρο / Ομάδα / Κοντρέρας
Μπορεί η σχέση του Πάμπλο Κοντρέρας με τον ΠΑΟΚ να είναι στα άκρα πλέον, αλλά το γκολ που πέτυχε με τη Χιλή εναντίον της Παραγουάης, έχει φέρει πολύ καλές κριτικές για τον έμπειρο αμυντικό.
«Ηταν ο καλύτερος της χιλιανής άμυνας. Πέτυχε το πρώτο γκολ παίζοντας ως αριστερός στόπερ, ενώ χειρίστηκε καλά τα πάντα στην άμυνα».
«Σταθερός. Ο βετεράνος στάθηκε στο ύψος του. Νίκησε όλες τις μονομαχίες με τους Παραγουανούς επιθετικούς, ήταν πολύ σοφός και κάλυπτε τους πάντες, ενώ επίσης σκόραρε και το πρώτο γκολ της Χιλής στο 27ο λεπτό. Το άξιζε».
Αυτές ήταν δύο από τις κριτικές για τον Κοντρέρας για την εμφάνιση του με τη Χιλή. Τώρα το πότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και αν θα παίξει την Κυριακή με τον Παναιτωλικό είναι δικό του θέμα…
www.paok24.com
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...
Υ.Γ.Ο ΠΑΜΠΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Μπορεί η σχέση του Πάμπλο Κοντρέρας με τον ΠΑΟΚ να είναι στα άκρα πλέον, αλλά το γκολ που πέτυχε με τη Χιλή εναντίον της Παραγουάης, έχει φέρει πολύ καλές κριτικές για τον έμπειρο αμυντικό.
«Ηταν ο καλύτερος της χιλιανής άμυνας. Πέτυχε το πρώτο γκολ παίζοντας ως αριστερός στόπερ, ενώ χειρίστηκε καλά τα πάντα στην άμυνα».
«Σταθερός. Ο βετεράνος στάθηκε στο ύψος του. Νίκησε όλες τις μονομαχίες με τους Παραγουανούς επιθετικούς, ήταν πολύ σοφός και κάλυπτε τους πάντες, ενώ επίσης σκόραρε και το πρώτο γκολ της Χιλής στο 27ο λεπτό. Το άξιζε».
Αυτές ήταν δύο από τις κριτικές για τον Κοντρέρας για την εμφάνιση του με τη Χιλή. Τώρα το πότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και αν θα παίξει την Κυριακή με τον Παναιτωλικό είναι δικό του θέμα…
www.paok24.com
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...
Υ.Γ.Ο ΠΑΜΠΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
εγω το βλεπω ως καλη ευκαιρια πωλησης με την προυποθεση οτι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ το καλοκαιρι. Απο το να φυγει ελευθερος καλυτερα τωρα που ανεβηκαν οι μετοχες του
- sourmenetes
- Moderator